80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatim bana kalsa sonuna kadar gidecektim ama bunyem iradem kadar guclu cikmadi malesef...farkindaysan aksam menusu dietten ciktigimin bariz belirtisi. Cok istedim ama saglik durumum antibiyotikle beraber isveci kaldiramadi malesef

Çok geçmiş olsun Öznurcum bırakman en isabetli karar sağlığın düzelsin tekrar denersin cnm yoksa benim senin yapacağından hiç şüphem olmadı

İremin de tansiyonu düşmüş ama devam ediyo hala küstüm ona

hayatim bana kalsa sonuna kadar gidecektim ama bunyem iradem kadar guclu cikmadi malesef...farkindaysan aksam menusu dietten ciktigimin bariz belirtisi. Cok istedim ama saglik durumum antibiyotikle beraber isveci kaldiramadi malesef
geçmiş olsun duyum
sen bize lazmsın isveç yoluna gidicen yeter artık

kızlar isveçe HAYIR kızlar sağlığınız her şeyden önemli, sizler zaten kilo vriyorsunuz,neden böyle şok diyetlerle vücudunuza eziyet ediyosunuz

canım tansiyonum durup dururken düşseyd bırakırdım bende...

en son 5 yıl önce bisiklet kullanırken aynı hatayı yapıp bisikletimi satmıştım ne akla hizmet alırsın hadi aldın neden yokuşta zorlarsın hadi zorladın neden diyetteyken yaparsın
tamamen akılsızlığımın ceremesi

bencede yaaa ne bu tamam kilo verin ama can vermeyin .hasta olucaklar ki olmuşlar bile,,şimdiye kadar isveçmi yaptınızda kilo verdiniz ..ayy uymayın İsveçlilere sizz ,türk diyeti yapın yapın karatay ,yapın normal diyet ..biz sizi çok seviyoz kendinize zarar vericeksiniz allah esirgeye:94:

her zamanki menülerini yapsaydın zorlansan bile tansiyonun düşmezdi

Kizlar cepten giriyorum herif leptopa el koydu
Bu sabah ciddi bir basdonmesi bulantiyla uyandim ..sonradan iyice fenalasinca solugu doktorda aldik..isvec dieti yaparken 3 ogun 1000 lik antibiyotik icince ackarna zehirlemis beni..herif cok korkmus kotu motu bir karim vardi oda gidiyordu az daha dedi..doktorda tabi bana tam bir gerizekali muamelesi yapti..kuzu kuzu dinlediiim ee hakki vardi ams bendeki irade varya cok gucluymus coooook.bedenim dayanmadi ben aksama genede az yedim.......ilk curuk halka ben oldum sanirim saglkk olsun nspalim yaslaninca dieti bu kadar surdurebiluyor insan ...yok yani bosubosuna 3gun ac kaldim

her zamanki menülerini yapsaydın zorlansan bile tansiyonun düşmezdi

anammmm şunalara bakkkk
kızlar 3. gün bitti yarıda kesmek yok bu diyeti hem ben bi tansiyonla atlattım siz öznurla ilgilenin o yaşlıyla ilgilenin 35 yaş üstü yapmasın diye al yaptı bakın ne oldu :)

sen çükük halka falan deyilsinde bu diyet çok sert
çok geçmiş olsun birdahada böyle şeyler yapma be canım..senin ne kadar iradeli olduğunu hepimiz zaten biliyoruz,,kendini böyle paralamadanda kilo verirsin sen ..bir öznur daha bir irem daha yok.kocalarınız sizi böylede çok seviyor .ama diri tabi ölmüş hatun işlerine yaramaz
.yettinizz leynnnnnn

bırakın şunu garii

kızlar ben böyle şok diyetlere karşıyım , tamamen eziyet bedene, metobolizmayıda dengesizleştiriyo böyle diyetler,bırakınca hemen kilo alınıyo , sonra yemediğinle kalıyosun , benim cici arkadaşlarım artık durun aramıza dönün sağlıklı beslenmeye çalışalım, çalışmayanları da uyaralım

ayyyy çok provakotör gördüm kendimi sanki

anammmm şunalara bakkkk
kızlar 3. gün bitti yarıda kesmek yok bu diyeti hem ben bi tansiyonla atlattım siz öznurla ilgilenin o yaşlıyla ilgilenin 35 yaş üstü yapmasın diye al yaptı bakın ne oldu :)

kararlısın yani
illede yapıcan öylemi

kızım git işine bak moralini bozmak istemiyorum ama evde yalnızsın fenalaşsan biz napıcaz

ekrandan elimizi uzatıp sana lahmacun yediremeyiz ..

kendimi vasviye gibi gördüm ama ,napıyım kıyamam sana

benim oyum sanaa

aynı fikirdeyim kızların moralini bozmak istemem ama doğruya doğru şimdi.işin ucunda sağlıkları var:26:

yok anam ya ben listeye bagli dietlerin adami degildim zaten...bun 35 yas ustu az ye cok yuruculerdenim....

geçmiş olsun duyum
sen bize lazmsın isveç yoluna gidicen yeter artık
kiz tek suc isvecte degildi...gunde 3 defa antibiyotik almak zorundaydim.ac karna icince 3 gun yeter uleeeyn ne laftan anlamaz karisin ille oluncemi anliicen dedi beni soyle bir silkeledi...ben yerim yururum napiiim ayda bir kilodan 6.ayda gene hedefe ulasirim yaza coook var tek tek yumurtlasin bizim tavuuuk napalim

anammmm şunalara bakkkk
karismayin lan iremime..tum suc benim onun sucu yoook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…