80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tam yazıcaktım eksik menün olduğunu yaz da kurtar diye sen yazmışın bile canım..maşallah çok güzel gidiyorsun karatay gerçekden işe yarıyor demeki
Seve seve kabul ediyorum bütün arkadaşlarımın biran önce sağlıklı zayıflayarak hedeflerine ulaşmasını istiyorum çünkü
bizde çok memnun oluruz böyle bşişeye canım.sen elinde büyütecin bizim menü takiplerimizi yapman çok güzel oluyor
Hoşgeldin beyazcanım olsun en azından almamışsın bitanem

yani deyilmi...bende almamış olmama sevindim ,bu hafta çok cıss yaptım .aslında 2gün öncesine kadar dahafazlaydı kilom neysei bu gün bari çanta yemiycem

Ben çok memnunum beyazcanım az gidiyor ama olsun ayda 5 kilo yapar benim için ideal inş bu şekilde her hafta devam eder

menülerimi paylaşmazmıyım hiç bi kez senden zılgıtı yedim

Yok ama bu hafta aşırı cıss yoktu menülerinde geçen hafta fenaydı

Yalnız iradem çok zayıftır. Kendimi hızlı bir şekilde salıveriyorum ama gerçekten sıkıldım bu kilolardan. Yılladır çektiğim bir sorun
hepimizde aynı sorunlar çıkıyor ara ara ama burda bulunmak hepimize iyi geliyor ve daha kontrolu oluyoruz, sen de bizden ayrılma kurt kapmasın seni , kilolarda az da olsa zamanla elbet gider
canım olsun sen yinede pes etme, dirence girmiştir vücut şimdi , hem bu durumu doktorunla da paylaşırsın belki önereceği başka şeyler vardır sana , hemen boma moralini ve kendini sev

oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
benimde gözlerim seni arıyordu, cısss cı kardeş yok diyordum olsa bu neeee bu börek aşur ne der kızardı diyordum kiii hiçte geç kalmamaışsın h.geldin her daim eleştirilere devam
tamam en kısa sürede oradayım
koş kıs bitsin şu aşureler de bizde bi rahatlayualım yoksa çantalar dizi dizi hay maşşallah
ohh vermişiz yine kilocuklardan , hadi canım az kaldı 7 li rakamlara en fazla 2 haftaya bence 79 rakamaını göreceksin
yaaa bana da hep cuma sabahları birşeyler oluyor..bütün hafta güzel çıkıyor kilom cuma sabahı fazla cıkıyor illaki nedense:)çok sinir oluyorum
kesinlikle bende aynı durumdan muzdaripim, ben o yüzden c.tesi kilo bldirimi yapmak istiyorum , yoksa bu cuma mubarek gün ama kilo bildirim günü olarak benim kabusum , yada gereksiz yere stres yapıyoruz anlamadım yaaaa bu durumu :44:

inş canım hedefim yılbaşına kadar 75 olmak bakalım artık inş verebilirim

artık müfettiş oldum ona göre hepiniz mercek altındasınız o tatlıları cısları yerken bir daha düşünün derimmm:103::103:

eksik menü veren kızlar

duyum..5

ceco..2

pembe öğratmen..2

bilgisever ..6

kkk mevsim.2

swetdimple..2

wintersun.2

az olsun öz olsun tebrikler canımmm:13:

teşekkürler...sana da kocaman tebrikler...inşallah bunlar daha ısınma turları..listeye gireyim bi daha hırslı daha zayıf olacagım...birde bu ara cısslar ihlaller oldu..haftaya daha formda bir ben olacak inşallah...

bu sabahta popomdan dolayı yukarıda kalan etegimin eskisi gibi üzerimde oldugunu farkettim bi sevindim bi sevindim anlatamam...önceden bu haldeydim ve mutsuzdum.....ama onu da kaybedince şimdi o kadar mutlu oluyorum kiii..demekki şükretmek lazım her zaman ama elindekiyle de yetinmemek lazım tabi ki....çabalamak lazım..1 kilo daha verince inş tamamen doğum kilolarımdan kurtulmuş olacagım...yaaa eşim önceden doğumdan önceki resimlerime bakıp bak o zaman ne kadar zayıfmışsın diyordu..84 kiloyken...şimdi neredeyse o haldeyim şimdi yine şişko muamelesi yapıyor bana sanırım pes etmeden daha da vermeye devam edeyim diye:))

peki birşey soracagım eski kilolarımı vermem daha yavaş ve zor mu olur sizce hani uzun zamandır benimle oldukları için....?

bugün bi garibim menü yazacak bişi yok doğru dürüst bişi yemedim çünkü

akşama mercimek çorba ve salata var
misafirim gelecek onlara patatesli börek ve pudingli pasta yaptım onlardanda küçük birer dilim yerimbol bol su inşallah...

dar kıyafetlerin içine girebilmek kadar güzel bir his yok şu dünyada canım eski yeni kilo diye birşey yokki sonuçta hepsi kilo düzenli beslenip spor yaparsan neden gitmeisnki ama sen dakika bir gol bir patatesli börek pudingli pasta yap bi kısır veya mercimekli köfte tatlı olarakda yalancı tavuk göğsü yapsaydın bahane duymak istemiyorumm

yaa malzemem yoktu yeşillik falan birde akşam gelecekler kısır olmaz diye düşündüm...söz müfettişim çoooook az yiyeceğim ....hafta içinde bu kaçamagı da unutturacağım sana:)

sağol tatlım

yaa malzemem yoktu yeşillik falan birde akşam gelecekler kısır olmaz diye düşündüm...söz müfettişim çoooook az yiyeceğim ....hafta içinde bu kaçamagı da unutturacağım sana:)

peki sözüne güveniyorum

bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:88
bu hafta:87.9
giden:100 gr
top.giden:2 kg
hedef:70
spor:yok
100 gr 100 gr hepsi gidecek prensesim az verdim diye sakın moralini bozma

ben şimdi çıkıyorum sporumu yapayım duşumu alayım akşama görüşürüz

• baslangic 94
  • gecen hafta bilmiyorum
  • bu hafta 90
  • giden -
  • toplam giden 4 kilo
  • hedef simdilik 80
  • spor yürüyüys 1 saat iki günde bir

hoş geldin tatlım yokluğun hemen belli oluyotabi geldiğinde sıralatmışsın sayfaları diğer arkadaşlarla inş bu hafta daha güzel olıur tabi desteğini ve eleştirilerini bekliyorum

Beyazcanım ben her gün verdim listemi hiç eksik vermedimki 3. takımdada yarıştığım için aynı anda yazdım her iki topigede:44::44:

banucumm,acaba benmi atladım görmedim diye tekrar tekrar senin profilden geçmiş yaptım canım:26: ama yokkk

22 cuma 23 cumartesi bize menü vermemişsin canım.istersen sende bak...ama zaten senin için 2 eksik menü listeye girmene mani deyil...sanırım 3. takım bizim topik derken araya kaynadı senin menüler

bildirimim
başlangıç:77
geçen hafta:76
bu hafta:74.8
giden:1.2
top. giden:2.2
hedef:65
spor:2 saat leslie

kızlar şu yoğurt,zencefil zerdeçal tarçınlı kürü yaptım bu gün ..hatta şimdi yedim içine ben toz acı biberde koydum .çok sevdim ben bunu tadı çok güzel oldu hem içimide çok güzel ısıttı .tam kış günü yapılacak bir kür..kolay kolat üşümez insan tavsiye ederim

kızlar ben hafta sonu yokum annemlere gidiyoruz inş pazar akşam dönerim pazar yada pazartesi üç günlük menümü yazarım inş haftasonu cozutmam anneleri biliyosunuz hadi canlar öptüm banu ben gelene kadar mikroskopunu iyi temizle baya lazım olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…