- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
başlangıç:84
geçen hafta:77.5
bu hafta:77.1
giden 400 gr
hedef:60
spor:4 gün 1 er saat pilates
bende tam yazıcaktım eksik menün olduğunu yaz da kurtar diye sen yazmışın bile canım..Günaydın güzeller geçmiş yaparken slm vermemişim 2 gündür yoktum anneannem rahatsız biraz onun yanındaydık
çarşamba perşembe menülerimi paylaşayım
MENÜM-çarşamba
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
MENÜM -perşembe
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Kilo bildirim
Başlangıç:88 kg
Geçen hafta:82.8 kg
Bu hafta :81.4 kg
Fark :.1.4 gr
bizde çok memnun oluruz böyle bşişeye canım.sen elinde büyütecin bizim menü takiplerimizi yapman çok güzel oluyorSeve seve kabul ediyorumbütün arkadaşlarımın biran önce sağlıklı zayıflayarak hedeflerine ulaşmasını istiyorum çünkü
Hoşgeldin beyazcanım olsun en azından almamışsın bitanem
bende tam yazıcaktım eksik menün olduğunu yaz da kurtar diye sen yazmışın bile canım..maşallah çok güzel gidiyorsun karatay gerçekden işe yarıyor demeki
bizde çok memnun oluruz böyle bşişeye canım.sen elinde büyütecin bizim menü takiplerimizi yapman çok güzel oluyor
yani deyilmi...bende almamış olmama sevindim ,bu hafta çok cıss yaptım .aslında 2gün öncesine kadar dahafazlaydı kilom neysei bu gün bari çanta yemiycem
hepimizde aynı sorunlar çıkıyor ara ara ama burda bulunmak hepimize iyi geliyor ve daha kontrolu oluyoruz, sen de bizden ayrılma kurt kapmasın seni , kilolarda az da olsa zamanla elbet giderYalnız iradem çok zayıftır. Kendimi hızlı bir şekilde salıveriyorumama gerçekten sıkıldım bu kilolardan. Yılladır çektiğim bir sorun
canım olsun sen yinede pes etme, dirence girmiştir vücut şimdi , hem bu durumu doktorunla da paylaşırsın belki önereceği başka şeyler vardır sana , hemen boma moralini ve kendini sevSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabah erkenden sağlık ocağı işinide aradan çıkarıp geldim
Çok şükür küçük cimcimemde çok önemli birşey yokmuşüst solunum yollarını üşütmüş ( kuzenleri hastaydı onlardan da bulaşmış olabilir ) Antibiyotiğe gerek yok dedi
Bİr iki eksiğimide alıp geldim
Bu arada aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118.6 kg
Bu hafta; 119 kg
Gelen; + 400 gr ( çok normaldir 3 - 4 gündür yine su içemiyorum istediğim gibi :26: )
Hedef; şimdilik 85
Sporum; 1 kere yüzme + 1 gün yürüyüş
2li rakamları sanki bir daha hiç göremiyecekmiş gibi hissediyorum bazen kendimiAyın ortasında yine diyetisyene gittiğimde ne yüzle gideceğimide bilmiyorum ya :26:
Offfff offffffff şu metabolizmanın ben içine tüküreyim nedir bundan çektiğim
benimde gözlerim seni arıyordu, cısss cı kardeş yok diyordum olsa bu neeeeoh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
koş kıs bitsin şu aşureler de bizde bi rahatlayualım yoksa çantalar dizi dizi hay maşşallahtamam en kısa sürede oradayım
ohh vermişiz yine kilocuklardan , hadi canım az kaldı 7 li rakamlara en fazla 2 haftaya bence 79 rakamaını göreceksinGünaydın güzeller geçmiş yaparken slm vermemişim 2 gündür yoktum anneannem rahatsız biraz onun yanındaydık
çarşamba perşembe menülerimi paylaşayım
MENÜM-çarşamba
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt
SPOR:
yok
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
MENÜM -perşembe
KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates
ÖĞLE :
1 kase yoğurt
AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt
SPOR:
50 mekik
SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Kilo bildirim
Başlangıç:88 kg
Geçen hafta:82.8 kg
Bu hafta :81.4 kg
Fark :.1.4 gr
kesinlikle bende aynı durumdan muzdaripim, ben o yüzden c.tesi kilo bldirimi yapmak istiyorum , yoksa bu cuma mubarek gün ama kilo bildirim günü olarak benim kabusum , yada gereksiz yere stres yapıyoruzyaaa bana da hep cuma sabahları birşeyler oluyor..bütün hafta güzel çıkıyor kilom cuma sabahı fazla cıkıyor illaki nedense:)çok sinir oluyorum
hepimizde aynı sorunlar çıkıyor ara ara ama burda bulunmak hepimize iyi geliyor ve daha kontrolu oluyoruz, sen de bizden ayrılma kurt kapmasın seni , kilolarda az da olsa zamanla elbet gider
canım olsun sen yinede pes etme, dirence girmiştir vücut şimdi , hem bu durumu doktorunla da paylaşırsın belki önereceği başka şeyler vardır sana , hemen boma moralini ve kendini sev
benimde gözlerim seni arıyordu, cısss cı kardeş yok diyordum olsa bu neeeebu börek aşur ne der kızardı diyordum kiii hiçte geç kalmamaışsın h.geldin her daim eleştirilere devam
koş kıs bitsin şu aşureler de bizde bi rahatlayualım yoksa çantalar dizi dizi hay maşşallah
ohh vermişiz yine kilocuklardan , hadi canım az kaldı 7 li rakamlara en fazla 2 haftaya bence 79 rakamaını göreceksin
kesinlikle bende aynı durumdan muzdaripim, ben o yüzden c.tesi kilo bldirimi yapmak istiyorum , yoksa bu cuma mubarek gün ama kilo bildirim günü olarak benim kabusum , yada gereksiz yere stres yapıyoruzanlamadım yaaaa bu durumu :44:
az olsun öz olsun tebrikler canımmm:13:
teşekkürler...sana da kocaman tebrikler...inşallah bunlar daha ısınma turları..listeye gireyim bi daha hırslı daha zayıf olacagım...birde bu ara cısslar ihlaller oldu..haftaya daha formda bir ben olacak inşallah...
bu sabahta popomdan dolayı yukarıda kalan etegimin eskisi gibi üzerimde oldugunu farkettim bi sevindim bi sevindim anlatamam...önceden bu haldeydim ve mutsuzdum.....ama onu da kaybedince şimdi o kadar mutlu oluyorum kiii..demekki şükretmek lazım her zaman ama elindekiyle de yetinmemek lazım tabi ki....çabalamak lazım..1 kilo daha verince inş tamamen doğum kilolarımdan kurtulmuş olacagım...yaaa eşim önceden doğumdan önceki resimlerime bakıp bak o zaman ne kadar zayıfmışsın diyordu..84 kiloyken...şimdi neredeyse o haldeyim şimdi yine şişko muamelesi yapıyor bana sanırım pes etmeden daha da vermeye devam edeyim diye:))
peki birşey soracagım eski kilolarımı vermem daha yavaş ve zor mu olur sizce hani uzun zamandır benimle oldukları için....?
eksik menü veren kızlar
duyum..5
ceco..2
pembe öğratmen..2
bilgisever ..6
kkk mevsim.2
swetdimple..2
wintersun.2
dar kıyafetlerin içine girebilmek kadar güzel bir his yok şu dünyadacanım eski yeni kilo diye birşey yokki sonuçta hepsi kilo düzenli beslenip spor yaparsan neden gitmeisnki ama sen dakika bir gol bir patatesli börek pudingli pasta yap bi kısır veya mercimekli köfte tatlı olarakda yalancı tavuk göğsü yapsaydın bahane duymak istemiyorumm
Sözmüüüüüüüüküçüğüne geçmiş olsun cannım çok dikkat et su değdirme sakın
Cecoşum ablanın babasına acil şifalar canımmmm
Çok geçmiş olsun minikcimmm 2 gündür giremedim yeni duydum ne çilen varmış bacım aman bu sefer dikkat et kanama olmasın
açlığa devam allah sabır versin
Hoşgeldin aramıza tatlımdoğru kararı vermişsin buraya gelmekle
Geldim Kamilecim 2 gündür anneannemin başındaydık dün gece geldik o yüzden giremedim Mikroskobumla inceledim gayet güzel menülerin tatlım bak sonucunu almışsın hemen
Hoşgeldin aramıza tatlım bek ne güzel zayıflamaya başlamışsın azim senden destek bizden canım
oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
Hoşgeldin aramıza canımm
Hoşgeldin bitanemmmm
Moral bozmak yok haftaya ne olur dikkat et menülerine o kadar çok cıslar vardıki menülerinde bu hadfta mikroskobum üstünde ona göre
Prensesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yaa malzemem yoktu yeşillik falan birde akşam gelecekler kısır olmaz diye düşündüm...söz müfettişim çoooook az yiyeceğim ....hafta içinde bu kaçamagı da unutturacağım sana:)
100 gr 100 gr hepsi gidecek prensesim az verdim diye sakın moralini bozmabildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:88
bu hafta:87.9
giden:100 gr
top.giden:2 kg
hedef:70
spor:yok
hoş geldin tatlım yokluğun hemen belli oluyotabi geldiğinde sıralatmışsın sayfaları diğer arkadaşlarla inş bu hafta daha güzel olıur tabi desteğini ve eleştirilerini bekliyorumSözmüüüüüüüüküçüğüne geçmiş olsun cannım çok dikkat et su değdirme sakın
Cecoşum ablanın babasına acil şifalar canımmmm
Çok geçmiş olsun minikcimmm 2 gündür giremedim yeni duydum ne çilen varmış bacım aman bu sefer dikkat et kanama olmasın
açlığa devam allah sabır versin
Hoşgeldin aramıza tatlımdoğru kararı vermişsin buraya gelmekle
Geldim Kamilecim 2 gündür anneannemin başındaydık dün gece geldik o yüzden giremedim Mikroskobumla inceledim gayet güzel menülerin tatlım bak sonucunu almışsın hemen
Hoşgeldin aramıza tatlım bek ne güzel zayıflamaya başlamışsın azim senden destek bizden canım
oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
Hoşgeldin aramıza canımm
Hoşgeldin bitanemmmm
Moral bozmak yok haftaya ne olur dikkat et menülerine o kadar çok cıslar vardıki menülerinde bu hadfta mikroskobum üstünde ona göre
Prensesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Beyazcanım ben her gün verdim listemi hiç eksik vermedimki3. takımdada yarıştığım için aynı anda yazdım her iki topigede:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?