İyi akşamlar kızlar. Ben de sizin kilo verme maratonunuzakatılmak isterim
Yalnız iradem çok zayıftır. Kendimi hızlı bir şekilde salıveriyorumama gerçekten sıkıldım bu kilolardan. Yılladır çektiğim bir sorun
günaydın fıstıklarr
bu gün tekrar diyete niyet ettim bakalım işallah başarılı olurum..şu aralar iyice cozuttum bi toparlanmam lazım..
geçen sene ocak 5 de başlamışdım diyete ve kk ya,nerdeyse yılı gelicek ben verdiğim kiloları alma eyilimine girdim.ve hedefime daha çok var...işallah dirayetli bir gün gçiririm.
aleyküm selam..sende bizden selam söyle cadaloza..arada gelsin özledik çıtırı...
geçmiş olsun babişe canım..ahh ahh şu bebeklerin gazı olmasa ne güzel olurdu
benn söyleyememmmmçokk cıss çokk..:18:ama töbeee bi daha yemiycemm dün jübilemi yaptım .. yemem gariii
slm kızlar kac gundur yokum hastanede yatıyorum amelıyatım kanam yaptı malesef az kalsın oluyordum ıkıncı bır amelıyat yapıldıbende gırıs yapamadım gunlerdır menum sabıt ama her zamankı gıbı su dondurma ayran
Merhaba kizlar off cnm cok sikkin öncelikle kilomdan bahsedeyim 75 kgdayim ve tam 15 kg fazlaligim var 19 yasindayim 11 aylik kizim var zayiflamayi cok istiyorum ins yarin basliycam azimliyim sadece motivasyona ihtiyacım var birde destege katıla bilirmiyim araniza:26:
banucum nerelerdesin mikroskopun nerde bak ben sıralıyrm menüleri yoksun ortalarda neyse bugünkü menümü biraz geç yazayım belki gelirsin o saate kadar
kızlaaar selamlar:) bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum yediklerimie .ve sürekliş olmasada spor yapıyorum ..10 günde 1 kg zayfladım :)) şu an 82,2 kg mım ..1,65 boyun 70 kg a düşmek istiyorum ne olur destek olun yardım edin
bugün ben bire aşure yedim :26:iyi halt ettim , yazmayı unutmuşum listeme yarın bildirim günü ama ben c.tesi bildirim yapmak istiyorum :18:
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum 82 kıloyum boyum 1.64 20 kılo vermem lazım dogum yapalı 6 ay oldu emzırıyorum ve cok acıkıyorum tatlıya hıc dayanamıyorum nasıl olcak bılmıyorum sabahları ballı tarcınlı su ıcıcem bakalım hayırlııs olsun
başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 84.2
bu hafta: 85
giden: 0gr
Gelen: 800gr
toplam giden: 1100gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok
Çok moralim bozuldu. Zaten bekliyordum artıda olmayı da bu kadar da değililk ve son çanta yiyişim olsun inşallah.
gel canım ben sana vereyim aşure
Sözmüüüüüüüüküçüğüne geçmiş olsun cannım çok dikkat et su değdirme sakın
Cecoşum ablanın babasına acil şifalar canımmmm
Çok geçmiş olsun minikcimmm 2 gündür giremedim yeni duydum ne çilen varmış bacım aman bu sefer dikkat et kanama olmasın
açlığa devam allah sabır versin
Hoşgeldin aramıza tatlımdoğru kararı vermişsin buraya gelmekle
Geldim Kamilecim 2 gündür anneannemin başındaydık dün gece geldik o yüzden giremedim Mikroskobumla inceledim gayet güzel menülerin tatlım bak sonucunu almışsın hemen
Hoşgeldin aramıza tatlım bek ne güzel zayıflamaya başlamışsın azim senden destek bizden canım
oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
Hoşgeldin aramıza canımm
Hoşgeldin bitanemmmm
Moral bozmak yok haftaya ne olur dikkat et menülerine o kadar çok cıslar vardıki menülerinde bu hadfta mikroskobum üstünde ona göre
Prensesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ben tırsıyorum :18::18::18::18: ödemli kalkmazsam eğer yüzüm güler gibime geliyo ama bakalım artık ne olcak :44:
Diyorum ya; kv pişirince durum böyle dehşetü vahşet oluyor. Bi de ben diyet yaptığımı söylemedim onlara çok yorum yapıyorlar diye o yüzden elim mahkum yiyorumama haftaya burda yoklar sonra da bi hafta kalıp gidecekler inşallah; sonrasında rv benim mutfak benim :)
Şekerim sen niye boşaltmıyorsun yahu?? Bizim evde nerde böyle gereksiz iş varsa hep ben yaparım da :)))
Günaydınlar herkese. Sabahtan beri oğluşu sallamaktan tartılamadım bile. Zaten çok da gönlüm yok valahi :/
başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 84.2
bu hafta: 85
giden: 0gr
Gelen: 800gr
toplam giden: 1100gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok
Çok moralim bozuldu. Zaten bekliyordum artıda olmayı da bu kadar da değililk ve son çanta yiyişim olsun inşallah.
yaaa bana da hep cuma sabahları birşeyler oluyor..bütün hafta güzel çıkıyor kilom cuma sabahı fazla cıkıyor illaki nedense:)çok sinir oluyorum
seni forumun tatlı müfettişi ilan ediyorumSözmüüüüüüüüküçüğüne geçmiş olsun cannım çok dikkat et su değdirme sakın
Cecoşum ablanın babasına acil şifalar canımmmm
Çok geçmiş olsun minikcimmm 2 gündür giremedim yeni duydum ne çilen varmış bacım aman bu sefer dikkat et kanama olmasın
açlığa devam allah sabır versin
Hoşgeldin aramıza tatlımdoğru kararı vermişsin buraya gelmekle
Geldim Kamilecim 2 gündür anneannemin başındaydık dün gece geldik o yüzden giremedim Mikroskobumla inceledim gayet güzel menülerin tatlım bak sonucunu almışsın hemen
Hoşgeldin aramıza tatlım bek ne güzel zayıflamaya başlamışsın azim senden destek bizden canım
oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn
Hoşgeldin aramıza canımm
Hoşgeldin bitanemmmm
Moral bozmak yok haftaya ne olur dikkat et menülerine o kadar çok cıslar vardıki menülerinde bu hadfta mikroskobum üstünde ona göre
Prensesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
seni forumun tatlı müfettişi ilan ediyorum
iyi günler kızlar
geçen haftaki kilomu yazdığım defteri küçük kız kaybetmiş bulamadım .gözlerim hörtledi toopikde bulasıya kadar,neyseki buldum
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.4
bu hafta.77.4
giden.0
toplam giden.8.6
hedef.65
spor.yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?