80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 84.2
bu hafta: 85
giden: 0gr
Gelen: 800gr
toplam giden: 1100gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

Çok moralim bozuldu. Zaten bekliyordum artıda olmayı da bu kadar da değil ilk ve son çanta yiyişim olsun inşallah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabah erkenden sağlık ocağı işinide aradan çıkarıp geldim
Çok şükür küçük cimcimemde çok önemli birşey yokmuş üst solunum yollarını üşütmüş ( kuzenleri hastaydı onlardan da bulaşmış olabilir ) Antibiyotiğe gerek yok dedi
Bİr iki eksiğimide alıp geldim

Bu arada aklımdayken bildirimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118.6 kg
Bu hafta; 119 kg
Gelen; + 400 gr ( çok normaldir 3 - 4 gündür yine su içemiyorum istediğim gibi :26: )
Hedef; şimdilik 85

Sporum; 1 kere yüzme + 1 gün yürüyüş

2li rakamları sanki bir daha hiç göremiyecekmiş gibi hissediyorum bazen kendimi Ayın ortasında yine diyetisyene gittiğimde ne yüzle gideceğimide bilmiyorum ya :26:
Offfff offffffff şu metabolizmanın ben içine tüküreyim nedir bundan çektiğim

İyi akşamlar kızlar. Ben de sizin kilo verme maratonunuzakatılmak isterim

Yalnız iradem çok zayıftır. Kendimi hızlı bir şekilde salıveriyorum ama gerçekten sıkıldım bu kilolardan. Yılladır çektiğim bir sorun

Aramıza hoşgeldin
Merak etme bir iradesizde benim zaten Bu arada adım banu 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim
Biraz sende kendinden bahsedermisin kaç kilosun ne zamandır kilolarla boğuşuyorsun ve uyguladığın ne var şu ara

Hayırlı cumalar herkese..bende bı ara burdaydım ama foruma gırme konusunda ıstıkrarsız bır ınsan oldugum ıcın devamını getıremedım..ama ılk hedefıme yanı 75 kılo dustum cok sukur.86 87 ıle baslamıstım gectıgımız mart ayında.suanda 72 kıloyum hedef 65 ama o kadar dusermıyım bılmıyorum.mıllet aa yeter daha kurudun dıyo bır mest oluyorum anlatamam :)) boyum uzun sanırım o yuzden kımse ınanmıyo 72 olduguma ama ben 65 olucam ınsallah.Allah herkese bu yolda sabır ve guc versın.kolay olmuyo ama oluyo.saglıkla huzurla fıt olalım ınsallah :))

kızlar hayırlı cumalar, ben bu hafta aşureleri hüplettim kiloları gümlettim, yine çok şükür kilo almadım hala 81 kiloyum bu hafta inşallah daha çok dikkat edicem hepimize kolay gelsin, sağlıklı kilolarınız ve güzel kıyafetleriniz olsun...

Sözmüüüüüüüü küçüğüne geçmiş olsun cannım çok dikkat et su değdirme sakın

Cecoşum ablanın babasına acil şifalar canımmmm

Çok geçmiş olsun minikcimmm 2 gündür giremedim yeni duydum ne çilen varmış bacım aman bu sefer dikkat et kanama olmasın
açlığa devam allah sabır versin

Hoşgeldin aramıza tatlım doğru kararı vermişsin buraya gelmekle

banucum nerelerdesin mikroskopun nerde bak ben sıralıyrm menüleri yoksun ortalarda neyse bugünkü menümü biraz geç yazayım belki gelirsin o saate kadar

Geldim Kamilecim 2 gündür anneannemin başındaydık dün gece geldik o yüzden giremedim Mikroskobumla inceledim gayet güzel menülerin tatlım bak sonucunu almışsın hemen

Hoşgeldin aramıza tatlım bek ne güzel zayıflamaya başlamışsın azim senden destek bizden canım
bugün ben bire aşure yedim :26: iyi halt ettim , yazmayı unutmuşum listeme yarın bildirim günü ama ben c.tesi bildirim yapmak istiyorum :18:

oh oh 3 böreği de unutmadım bugünde aşure tatlım biz zayıflıcizzzz toparlan kendine gel napıyosunnn

Hoşgeldin aramıza canımm

İyi akşamlar kızlar. Ben de sizin kilo verme maratonunuzakatılmak isterim

Hoşgeldin bitanemmmm

Moral bozmak yok haftaya ne olur dikkat et menülerine o kadar çok cıslar vardıki menülerinde bu hadfta mikroskobum üstünde ona göre

Prensesim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

selam kızlar dun ugrayamadım menumu sımdı yazayım
sabah sırkelı su yesılcay yagsız tek yumurtalı cakma menemen 2 dılım kepek ekmegı roka,
ara 2 cevız 3 kayısı 1 yesılcay
öglen ızgara tavukgöğüs sıfır yaglı salata 1 koca tabak
ara 5 etıform yarım bardak sekersız sütlü nescafe 1mandalına
aksam 1 tabak zeytınyaglı kerevız salata 4 tatlı kasıgı pudıng
ara yesılcay 3 form bıskuvı
kılo bıldırımım
baslangıc 89
gecen hafta 82.7 yanlıs hatırlamıyosam
buhafta 81.2
gıden 1.6
hedef 68
spor 5 gun gunde 2ser saat tempolu yuruyus arada evde hareketler

başlangıç: 83,500
geçen hafta: 78
bu hafta: 76,900
giden: 1,100

toplam giden: 7,600
Hedef: 60
Spor: yok

tsk ederıım canım nasbımde varmıs napalım sans ıste evet aclıga devam malesef ac olmama ragmen cok kılo vermemısım bu hafta nasıl bı metobolızmam varsa artık

Günaydın güzeller geçmiş yaparken slm vermemişim 2 gündür yoktum anneannem rahatsız biraz onun yanındaydık

çarşamba perşembe menülerimi paylaşayım

MENÜM-çarşamba
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Klasik karatay kahvaltısı

ÖĞLE :
1 kase yoğurt

AKŞAM:
Güveç
salata
1 kase yoğurt

SPOR:
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

MENÜM -perşembe

KAHVALTI :
1yumurta zeytin peynir domates

ÖĞLE :
1 kase yoğurt

AKŞAM:
Mercimek çorbası
1 lahmacun
1 kase yoğurt

SPOR:
50 mekik

SIVI:
tam ölçemedim en az 1.5 lt
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
3 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Kilo bildirim

Başlangıç:88 kg

Geçen hafta:82.8 kg

Bu hafta :81.4 kg

Fark :.1.4 gr

yawww 25 kiloluk bidon..birde taşınırken dökülmesin diye büyük çamaşır sepetinin içine yerleştirmiştik..onun içinden çıkarmak lazım önce bu da benim için imkansız bişi:)))
neyse sabret az kalmış özgürlüğüne:)

seni forumun tatlı müfettişi ilan ediyorum

iyi günler kızlar
geçen haftaki kilomu yazdığım defteri küçük kız kaybetmiş bulamadım .gözlerim hörtledi toopikde bulasıya kadar,neyseki buldum

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.4
bu hafta.77.4
giden.0
toplam giden.8.6
hedef.65
spor.yürüyüş

Hoşgeldin beyazcanım olsun en azından almamışsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…