80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın ayyüzlüm,iyiki yazdın bak hiç bilmiyordum yıkamaya falan kalkmayım çocuğu..

benim elti vebebeği aynı anda su çiçeği olmuşlardı yazın çok fenaydı sıcak mahvetmişti onları

şafak kaç ayyüzlüm,ne zaman gidiyor seninkiler

Kahvaltı: 1kk peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, emzirme çayı

Öğle: küçük bir tabak makarna, 1 şnitzel, 1 kase salata

Ara: emzirme çayı

Akşam: 1/2 şnitzel, 6 tane patates kızartması, 1 kase mercimek çorbası

Ara: beyaz çay

Yarın kesin artıdayım ((

kızlar az önce nette bi küre rastladım yapmaya kara verdim yarın işallah

2 kaşık yoğurt
yarım çay kşğı zencefil

yrm ç kşğ zerdeçal

yrm ç kşğ tarçın

hepsini karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yediğimizde kilo vermeye özellikle karın bölgesinin incelmesine yarıyormuş

benim büyük görümce yazın konya yageldiğinde almıştı bunlar,onun eltisii bu karışımla çok kilo vermiş hemde dr önermiş..
zaten çok faydalı baharatlar kışın vücut direncimizide sağlar hem

merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum 82 kıloyum boyum 1.64 20 kılo vermem lazım dogum yapalı 6 ay oldu emzırıyorum ve cok acıkıyorum tatlıya hıc dayanamıyorum nasıl olcak bılmıyorum sabahları ballı tarcınlı su ıcıcem bakalım hayırlııs olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine geç oldu ama sonunda geldim
Bugün biraz keyif yaptım sonrada baktım benim keyif sayesinde ev anında kakalaklar saldırısı sebebiyle iyice sağılıyor ( abla kardeş maşallah kakalaklar gibi her yerde ) hemen yine evi bir düzene sokup kendimi havuza attım
Arada yüzme bahanesiyle dışarı çıkmak bile bana inanılmaz iyi geliyor
Resmen kendimle baş başa vakit geçirme şansım oluyor en azından

Akşam yemeğinden sonra annemler çaya gelince tabi benim buraya gelmem geçikti

Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sicak su

Kahvaltı;
3 dilim çavdar ekmeği
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tk krem peynir
1 yeşil çay

ara;
3 adet salatalık

Öğlen;
1.5 kase mercimek çorbası ( ekmeksiz )
1 kase karışık salata
2 - 3 kaşık yoğurt

ara;
1 çay bardağı leblebi ( sütüm kalmamıştı yoksa sütte içmem gerekiyordu )

Akşam;
1/2 kase çorba
4 Yk sebzeli makarna
1 büyük kase salata
1 ufak kase yoğurt

ara;
2 bardak şekersiz çay

gece;
Şu andada yeşil çayımı hüpletiyorum

Maalesef bugün pek su içmedim :26: nedense midem almıyor yine bu ara ama zorlamaya çalışacağım kendimi
Sporumda bugün 45 dakika yüzme + 10 dakika sauna

Aramıza hoşgeldin
İNşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Kız ikimizinde kalbi birmiş
Bende iki gündür bu kürü yapsammı diye düşünüyordum
Yemeklerden yarım saat önce bir ufak kase yiyormuşsun üstelik denilene göre tadıda fena değilmiş.
Zencefilim ve tarçınım varda zerdeçal almam lazım
Ben unutmazsam eşime yarın aldırırım yada sabah kızı sağlık ocağına götüreceğim bildirim yaptıktan sonra o zamanda kendim alabilirim

Aramıza hoşgeldin sende
Emin ol doğru erdesin inşallah çok güzel kilolar vereceğiz

hoşgeldin canım.....azim ve kararlılıkla başaracaksın inşallah...

kıyamam sana yaaa allah yardımcın olsun canım...sabret az kaldı inşallah...acil şifalar diliyorum

naber kızlar
benim boğazım çok fena
nerde üşüttüm hiç bilmiyorum
antibiyotik aldım inş iyi gelir
önemli değil canım

hoş geldin

menüm
sabah:1 yumurta,peynir,1 dlm ekmek
ara:1 havuç
öğle:1 kase yayla çorbası,1 dlm ekmek
ara:yarım portakal
akşam:kıymalı sebze yemeği,yoğurt

aaaaa ama olmaz ki son dakika kendi kalene gol atmışsın resmen...cıkcıkcık....neyse gece o kaloriler uçuppppppp gitsin inş.sen uyurken

aramıza hoşgeldin canım...karar vermek başarmanın yarısıdır unutma....!!!

herkese ii geceler arkadaşlar
benim akşam yemeği biraz cısslı oldu ama hep kocamın ihmali yüzünden...büyük bidonda yağ vardı onu küçük şişeye boşalt demiştim unutmuş....sadece mercimek çorbası yapabildim azıcık yağla...bunu ona söyleyince tabi kocam dışardan yemek getirdi...
salata
yoğurt
kıymalı pide yedim
ekmek yemedim
çorbaya yer kalmadı pide soğumsın diye ilk onu yedikte:) su içtrim

bugün meyve yemedim zamanım olmadı..temizlik yaptım.yarın misafirim gelecek.

aaaaa ama olmaz ki son dakika kendi kalene gol atmışsın resmen...cıkcıkcık....neyse gece o kaloriler uçuppppppp gitsin inş.sen uyurken

Diyorum ya; kv pişirince durum böyle dehşetü vahşet oluyor. Bi de ben diyet yaptığımı söylemedim onlara çok yorum yapıyorlar diye o yüzden elim mahkum yiyorum ama haftaya burda yoklar sonra da bi hafta kalıp gidecekler inşallah; sonrasında rv benim mutfak benim :)

Şekerim sen niye boşaltmıyorsun yahu?? Bizim evde nerde böyle gereksiz iş varsa hep ben yaparım da :)))

Günaydınlar herkese. Sabahtan beri oğluşu sallamaktan tartılamadım bile. Zaten çok da gönlüm yok valahi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…