nedir bemim bu teknolojiden cektigim kardesim. tlf den baglanirim yazi yazmama izinvermez. leptoptan baglanirim sarji biter. yok yok biri buyu yapti kesin sizle konusmayalim diye. az once bir suru alinti yaptim hepsi gitti.
beyazcanim gecmis olsun kizina. sakin su degdirme vucuduna yoksa deli gibi cogalir yaralar. ayrica iyiki kisin olmus yazin cok zor oluyo. benim iki cucukte yazin oldu terleri bile cogaltiyodu.
prensesim canim verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. gerci burda o dedigin meyve bulunamiyoda neyse.
anam baska hangi alintilari yaptim hatilamiyom yaw.
kızlaaar selamlar:) bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum yediklerimie .ve sürekliş olmasada spor yapıyorum ..10 günde 1 kg zayfladım :)) şu an 82,2 kg mım ..1,65 boyun 70 kg a düşmek istiyorum ne olur destek olun yardım edin
kızlar az önce nette bi küre rastladım yapmaya kara verdim yarın işallah
2 kaşık yoğurt
yarım çay kşğı zencefil
yrm ç kşğ zerdeçal
yrm ç kşğ tarçın
hepsini karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yediğimizde kilo vermeye özellikle karın bölgesinin incelmesine yarıyormuş
benim büyük görümce yazın konya yageldiğinde almıştı bunlar,onun eltisii bu karışımla çok kilo vermiş hemde dr önermiş..
zaten çok faydalı baharatlar kışın vücut direncimizide sağlar hem
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum 82 kıloyum boyum 1.64 20 kılo vermem lazım dogum yapalı 6 ay oldu emzırıyorum ve cok acıkıyorum tatlıya hıc dayanamıyorum nasıl olcak bılmıyorum sabahları ballı tarcınlı su ıcıcem bakalım hayırlııs olsun
hoşgeldin canım.....azim ve kararlılıkla başaracaksın inşallah...kızlaaar selamlar:) bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum yediklerimie .ve sürekliş olmasada spor yapıyorum ..10 günde 1 kg zayfladım :)) şu an 82,2 kg mım ..1,65 boyun 70 kg a düşmek istiyorum ne olur destek olun yardım edin
ayy kızlar cıldıracam artık ya aclıktan su ayran ondurmas onsanı doyururumu hıc ya bıde komsnun bırı cok guzel yemekler yapmıs kokusu buraya kadar geldı aclıktan koku duygum gelıstı vallahı oofff keske yıyebılseydım ya allahım aglayacsam artık bıran once ılesmek ıstıyorum artık vallahı ılesor ılesmez hemen ızgarada tavuk et kofte balık lahmacun ve boek yememk ıstıyorum canım bunları cok cekıyorrr ıskence oldu bana bu amelıyat ya
menüm
dondurm 5 kasık
ayran 1 bardak
suuuu
yatana dek bır bardak ayran daha ıcerım heralde
sabah 1 poğaca
öğlen 4 çatal makarna yarım tabak patates 1 ase çorba 1 dilim ekmek
ara 2 diyet bisküvi
akşam 1 haşlanmış but peynir yoğurt
aşure yiycemmmmmm
önemli değil canımnedir bemim bu teknolojiden cektigim kardesim. tlf den baglanirim yazi yazmama izinvermez. leptoptan baglanirim sarji biter. yok yok biri buyu yapti kesin sizle konusmayalim diye. az once bir suru alinti yaptim hepsi gitti.
beyazcanim gecmis olsun kizina. sakin su degdirme vucuduna yoksa deli gibi cogalir yaralar. ayrica iyiki kisin olmus yazin cok zor oluyo. benim iki cucukte yazin oldu terleri bile cogaltiyodu.
prensesim canim verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. gerci burda o dedigin meyve bulunamiyoda neyse.
anam baska hangi alintilari yaptim hatilamiyom yaw.
merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum 82 kıloyum boyum 1.64 20 kılo vermem lazım dogum yapalı 6 ay oldu emzırıyorum ve cok acıkıyorum tatlıya hıc dayanamıyorum nasıl olcak bılmıyorum sabahları ballı tarcınlı su ıcıcem bakalım hayırlııs olsun
Kahvaltı: 1kk peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, emzirme çayı
Öğle: küçük bir tabak makarna, 1 şnitzel, 1 kase salata
Ara: emzirme çayı
Akşam: 1/2 şnitzel, 6 tane patates kızartması, 1 kase mercimek çorbası
Ara: beyaz çay
Yarın kesin artıdayım((
aramıza hoşgeldin canım...karar vermek başarmanın yarısıdır unutma....!!!merhaba arkadaslar benıde aranıza alırsanız cok mutlu olurum 82 kıloyum boyum 1.64 20 kılo vermem lazım dogum yapalı 6 ay oldu emzırıyorum ve cok acıkıyorum tatlıya hıc dayanamıyorum nasıl olcak bılmıyorum sabahları ballı tarcınlı su ıcıcem bakalım hayırlııs olsun
yaaa bende istiyorum bu aşureden
bakalım tartıda yarın bizi ne gibi güzellikler bekliyor:)
İyi akşamlar kızlar. Ben de sizin kilo verme maratonunuzakatılmak isterim
o zaman h.geldin
aaaaa ama olmaz ki son dakika kendi kalene gol atmışsın resmen...cıkcıkcık....neyse gece o kaloriler uçuppppppp gitsin inş.sen uyurken
herkese ii geceler arkadaşlar
benim akşam yemeği biraz cısslı oldu ama hep kocamın ihmali yüzünden...büyük bidonda yağ vardı onu küçük şişeye boşalt demiştim unutmuş....sadece mercimek çorbası yapabildim azıcık yağla...bunu ona söyleyince tabi kocam dışardan yemek getirdi...
salata
yoğurt
kıymalı pide yedim
ekmek yemedim
çorbaya yer kalmadı pide soğumsın diye ilk onu yedikte:) su içtrim
bugün meyve yemedim zamanım olmadı..temizlik yaptım.yarın misafirim gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?