kızlar şu yoğurt,zencefil zerdeçal tarçınlı kürü yaptım bu gün..hatta şimdi yedim içine ben toz acı biberde koydum .çok sevdim ben bunu tadı çok güzel oldu hem içimide çok güzel ısıttı .tam kış günü yapılacak bir kür..kolay kolat üşümez insan tavsiye ederim
banucumm,acaba benmi atladım görmedim diye tekrar tekrar senin profilden geçmiş yaptım canım:26: ama yokkk
22 cuma 23 cumartesi bize menü vermemişsin canım.istersen sende bak...ama zaten senin için 2 eksik menü listeye girmene mani deyil. ..sanırım 3. takım bizim topik derken araya kaynadı senin menüler
bildirimim
başlangıç:77
geçen hafta:76
bu hafta:74.8
giden:1.2
top. giden:2.2
hedef:65
spor:2 saat leslie
evetttttt bakın çanta nasıl yenirrrr isveci yarıda kesmenin ve yağmurdan dolayı yürüyüş yapamamaın cezasıııı
bildirimim
başlangıç:83
geçen hafta:73.6
bu hafta:76.1
gelen: 2.500
top. giden:7
hedef:70
spor:yok
Aramıza hoşgeldin
Merak etme bir iradesizde benim zatenBu arada adım banu 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim
Biraz sende kendinden bahsedermisinkaç kilosun ne zamandır kilolarla boğuşuyorsun ve uyguladığın ne var şu ara
sabah : 1 bardak süt
ara : nescafe , 1 ç.b leblebi
öğle : 2 dilim ev böreği , 2 zeytin , şekersiz çay
ara : yarım elma , 7 badem
akşam : bol hamsi , bol salata , 1 dilim k.e
ara : misafirlikte olucam ama yemiycem
sabah kahvaltı yapamadım en azından süt içeyim dedim , öğlen ise yemek yoktu annemde börek yapmış tavada aç kalmaktansa 2dilim yedimama akşama toparladım diye düşünüyorum :18:
bu arada tansiyonum düşüyor bu ara ,aslında dikkat ediyorum ama anlayamadım , sanırım diyetten oluyo :44:
İsmin çok değişik tatlım anlamı nedir acaba allah bağışlasın prensesini hiç sıkma canını hep birlikte vericiz bu kilocuklarımızı
evetttttt bakın çanta nasıl yenirrrr isveci yarıda kesmenin ve yağmurdan dolayı yürüyüş yapamamaın cezasıııı
bildirimim
başlangıç:83
geçen hafta:73.6
bu hafta:76.1
gelen: 2.500
top. giden:7
hedef:70
spor:yok[/QUOTEü
üzmekendini kaptancım işallah büzenli beslenmeyle gider kilolar..isveç mahvetti sizii kızz duyumda artıdada ondanmı gelmiyor yoksa:26:
İsmin çok değişik tatlım anlamı nedir acaba allah bağışlasın prensesini hiç sıkma canını hep birlikte vericiz bu kilocuklarımızı
İsmim arapçadan geliyor. Bildiğim kadarıyla anlamı dürüst, saf, temiz
Bayadır uğraşıyorum, orta okuldan beri kilo sorunum var, arada bir kilo verdiğim oluyordu ama...
En son 3 gün önce başladım yediklerime dikkat etmeye, gerçi sınavım vardı dün onun stresiyle biraz fazla kaçırdım
Şu ana kadar 1 kilo verdim, giden de sudur.
yakaladımmmmm börekleri gördümmmcanım sen aslında güzel bir kahvaltı yapsan bu böreğe ihtiyacın olmayacaktı kahvaltını atlama akşamın çok güzel inş gezmede uslu durursun
Geçmiş olsun canım Tansiyonun düşüyorsa ayran iç veya maden suyu iç iyi gelir tatlım
menümü siwitdimpleye itaf ediyorum
menüm
sabah
1 yumurta
biraz peynir
3 zeytin
1 lokma ekmek
ara
1 küçük kase zencefilli yoğurt
ara
1 mandalin
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt
salata
1dlm ekmk
gece yoğurt yerim heralde
yakalandıııııımmsabah uyanamadım , işe de geç kaldım o yüzden en azından midem boş olmasın diye süt içtim yoksa tamamen masumum
sweetdimple ben senin adını hep yanlış yazıyom kızz
slm kızlar bırınız 2.takımdan gamze erdı dıye bı arkadasın yogurtlu kur yaptıgından bahsetmıstı
özellıkle gırıp ınceledım son 1 aylık gecmısı abı kadın en az verdıgı haftada bıle 3.5 kılo falan vermıss
ayda 14 kılo falan yapar zan altında bırakmak ıstemıyorum ama peek ınandırıcı gelmedı bana
gercı yalan söylemekle elıne ne geccek hıcbısey
zaten yalan söyluyo demek ıstemıyorum ama o takımda olan arkadasım daha ıyı bılır nolur benı aydınlatın nasıl bukadar kılo verılır hıcmı tıkanmaz kılo verırken hıcmı duraklamaz aklım ermedı valla
ama cookta merak ıcındeyım
farketmez tatlım ben anlıyorum
Slm canım hg aynı takımda değiliz fakat paylaşımlarını okudum her gün sporunu mutlaka yapıyor yemeklerden yarım saat önce bu karışımdan yiyor ve sabahları 5 te kalkıp 1 e kadar ayakta kalıyormuş bir de cimcimesi var sürekli hareket halinde ayrıca diyetisyene gidiyor ve metabolizmasının çok çalıştığını söylüyor eskiden 1 ayda 23 kilo verdiği zamanlar bile olmuş yok yalan söylediğine inanmıyorum herşeyi beyninde bitirmiş azmin elinden hiçbirey kurtulmaz kızlar tabaklarını da en küçük seçiyormuş aklımda kalanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?