80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende deniyim dönünce ya merak ettim benim soğan işde yatacak hafta sonu ama artık napalım ya zaten pek hoşlanmadım tadı çok kötü değil ama psikolojim yatmadı pek işe yaramıyomuş gibi geldi nedense ama bakalım belki devam ederim dönünce ama bunu muhakkak deniycem

evetttttt bakın çanta nasıl yenirrrr isveci yarıda kesmenin ve yağmurdan dolayı yürüyüş yapamamaın cezasıııı
bildirimim
başlangıç:83
geçen hafta:73.6
bu hafta:76.1
gelen: 2.500
top. giden:7
hedef:70
spor:yok

Aramıza hoşgeldin
Merak etme bir iradesizde benim zaten Bu arada adım banu 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki cadının annesiyim
Biraz sende kendinden bahsedermisin kaç kilosun ne zamandır kilolarla boğuşuyorsun ve uyguladığın ne var şu ara [/QUOTE]

Hoşbuldum :) benim adım Mastura, adımdan belli olmuştur yabancı olduğum ben Tacikistanlıyım, şu an İstanbulda oturuyoruz. 24 yaşındayım, 1buçuk yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra 78 kilo olduğuma rağmen lohusalıkta baya aldım, 88 kiloyum şu anda boyum 162cm

Doğrudur canımcım ben çeneye dalınca menüleri unutuyorum özür tekrar ben yoğurt karışımını deneidm ama yapamadım canım kokusu bi garip geldi ben günde zaten 2 kase yemeye çalışıyorum ama yiyebilen arkadaşlar denesin tabiki
2. rakımdan gamzeerdi diye bir arkadaşımız uyguluyor bunu her hafta en az 4 kilo veriyor maşallah ama tadı bana hitap etmedi

bildirimim
başlangıç:77
geçen hafta:76
bu hafta:74.8
giden:1.2
top. giden:2.2
hedef:65
spor:2 saat leslie

Hoşbuldum canımcım Süpersin Kamilecim işte budur mikroskop işe yaramış kendime de pay çıkarayım ama dimi

Aman diyim annenlerde cıslardan uzak durursun inş

Sağlık olsun kaptancım bu hafta toparlarsın kendini aslında bütünn suçlu isveç metabolizmanızı altüst etti

Hoşbuldum :) benim adım Mastura, adımdan belli olmuştur yabancı olduğum ben Tacikistanlıyım, şu an İstanbulda oturuyoruz. 24 yaşındayım, 1buçuk yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra 78 kilo olduğuma rağmen lohusalıkta baya aldım, 88 kiloyum şu anda boyum 162cm[/QUOTE]

İsmin çok değişik tatlım anlamı nedir acaba allah bağışlasın prensesini hiç sıkma canını hep birlikte vericiz bu kilocuklarımızı

İsmin çok değişik tatlım anlamı nedir acaba allah bağışlasın prensesini hiç sıkma canını hep birlikte vericiz bu kilocuklarımızı[/QUOTE]

İsmim arapçadan geliyor. Bildiğim kadarıyla anlamı dürüst, saf, temiz

Bayadır uğraşıyorum, orta okuldan beri kilo sorunum var, arada bir kilo verdiğim oluyordu ama...

En son 3 gün önce başladım yediklerime dikkat etmeye, gerçi sınavım vardı dün onun stresiyle biraz fazla kaçırdım

Şu ana kadar 1 kilo verdim, giden de sudur.

sabah : 1 bardak süt
ara : nescafe , 1 ç.b leblebi
öğle : 2 dilim ev böreği , 2 zeytin , şekersiz çay
ara : yarım elma , 7 badem
akşam : bol hamsi , bol salata , 1 dilim k.e
ara : misafirlikte olucam ama yemiycem

sabah kahvaltı yapamadım en azından süt içeyim dedim , öğlen ise yemek yoktu annemde börek yapmış tavada aç kalmaktansa 2dilim yedim ama akşama toparladım diye düşünüyorum :18:

bu arada tansiyonum düşüyor bu ara ,aslında dikkat ediyorum ama anlayamadım , sanırım diyetten oluyo :44:

yakaladımmmmm börekleri gördümmm canım sen aslında güzel bir kahvaltı yapsan bu böreğe ihtiyacın olmayacaktı kahvaltını atlama akşamın çok güzel inş gezmede uslu durursun

Geçmiş olsun canım Tansiyonun düşüyorsa ayran iç veya maden suyu iç iyi gelir tatlım

İsmin çok değişik tatlım anlamı nedir acaba allah bağışlasın prensesini hiç sıkma canını hep birlikte vericiz bu kilocuklarımızı

İsmim arapçadan geliyor. Bildiğim kadarıyla anlamı dürüst, saf, temiz

Bayadır uğraşıyorum, orta okuldan beri kilo sorunum var, arada bir kilo verdiğim oluyordu ama...

En son 3 gün önce başladım yediklerime dikkat etmeye, gerçi sınavım vardı dün onun stresiyle biraz fazla kaçırdım

Şu ana kadar 1 kilo verdim, giden de sudur.[/QUOTE]

Anlamı çok güzelmiş canım benim de bir kuzenim var ismi sehile anlamı aynı bugünde doğum günü keratanın

Öznurcummmm gel artık çok özledik inş kaşıntın geçmiştir Eylül haberdar etti sağolsun ama bırak temizliği artık hasta hasta

hoş geldin atramıza canım isminim anlamıda çok güzelmiş

menümü sweetdimple ye itaf ediyorum

menüm
sabah
1 yumurta
biraz peynir

3 zeytin
1 lokma ekmek

ara
1 küçük kase zencefilli yoğurt

ara
1 mandalin

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt
salata
1dlm ekmk

gece yoğurt yerim heralde

Son düzenleme:

yakalandıııııımm sabah uyanamadım , işe de geç kaldım o yüzden en azından midem boş olmasın diye süt içtim yoksa tamamen masumum

Tşk ederim Beyazcanım harikasınnnnn işte senden beklediğim menüüüü gece acıkırsan bol bol ayran iç hiç acıkmıyorsun

yakalandıııııımm sabah uyanamadım , işe de geç kaldım o yüzden en azından midem boş olmasın diye süt içtim yoksa tamamen masumum

Peki bu seferlik geç kaldın diyelim bir daha kahvaltını atlama ne olur tatlım bahane kabul etmem ona göre

slm kızlar bırınız 2.takımdan gamze erdı dıye bı arkadasın yogurtlu kur yaptıgından bahsetmıstı
özellıkle gırıp ınceledım son 1 aylık gecmısı abı kadın en az verdıgı haftada bıle 3.5 kılo falan vermıss
ayda 14 kılo falan yapar zan altında bırakmak ıstemıyorum ama peek ınandırıcı gelmedı bana
gercı yalan söylemekle elıne ne geccek hıcbısey
zaten yalan söyluyo demek ıstemıyorum ama o takımda olan arkadasım daha ıyı bılır nolur benı aydınlatın nasıl bukadar kılo verılır hıcmı tıkanmaz kılo verırken hıcmı duraklamaz aklım ermedı valla
ama cookta merak ıcındeyım

sweetdimple ben senin adını hep yanlış yazıyom kızz

farketmez tatlım ben anlıyorum

Slm canım hg aynı takımda değiliz fakat paylaşımlarını okudum her gün sporunu mutlaka yapıyor yemeklerden yarım saat önce bu karışımdan yiyor ve sabahları 5 te kalkıp 1 e kadar ayakta kalıyormuş bir de cimcimesi var sürekli hareket halinde ayrıca diyetisyene gidiyor ve metabolizmasının çok çalıştığını söylüyor eskiden 1 ayda 23 kilo verdiği zamanlar bile olmuş yok yalan söylediğine inanmıyorum herşeyi beyninde bitirmiş azmin elinden hiçbirey kurtulmaz kızlar tabaklarını da en küçük seçiyormuş aklımda kalanlar bunlar

valla supermıs demek metabolızması kosuyo onun:)
keske bızde öyle olsaydık hakkatten beyınde bıtırmek ve azım cook önemlı
ben ılk dogumumdan sonra yıllarca hep aynı kıloda kaldım hıcc veremedım sonra ıkıncı dogumm
dedımkı ıstesen yaparsın 1 senede fazla kasmadan 94kılodan 81.5 lara düştüm cook sukur
ama 2 haftadır haftada 5 gun gunde 2ser saat yuruyus ve yedıklerımede cook dıkkat edıyorum
1500 kalorıyı gecmıyorum hedefıme busefer ulasıcam ınsallah buna ınanıyorum
ama o arkadası tebrık edıyorum 1 ayda okadar kılo nasıl vermıs o yogurt olayına bende baslıycam yarın gaza geldım:)
2 kasık yogurda 1caykasıgı zerdecal 1caykasıgı zencefıl 1 caykasıgı tarcındı yanlıs hatırlamıyosam
yemeklerden öncemıydı hatırlıyosan yazarmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…