ahh canımmm hasta hasta üzmüş seni kv ..allah akıl fikir vicdam merhamet versin ona...allahdan aynı şehirde deyilsin canımm
işallaah giderde birdaha gelmezkızının yanına
benim bir erkek kardeşim var. allah izin verirde evlenmeyi becerebilirse anneme diyorum geline sakın kv lik yapma. niye oturdun niye kalktın gibi bişeler sakın söleme ne halleri varsa görsünler. onlar mutlu olsun ne senin ne benim sesimiz çıkmasın. cadolozu adam yerine koymadım sanırım. tamam tamam onunda sesi çıkmasın. haaaa saygısızlık ederse o zaman iş değişir. o zaman da ne selam ne sabah. kardeş benim kardeşim ama o kadar olur.
takma canim kafana bu kayinvalidelerin hepsi aynii mesele oglan meselsi degil gelin oldugu icin yol ver gitsin kizinin yanina sen de kafani dinle rahat et.
vallahı hıcbısey anlamıyorum ne ıstıyor benden dıye bı turlu sevemedı gıttı ısıne gelınde bana ısı dusunce felan bıraz ıyı davranıyor onun dısında bı oglu gelını varmı pek umru deıl tek varlıgı kızı oda cok uzakta ve amerıkada kacak kalıyor buraya gelemıyor burda tek yakını oglu baska cocuguda yokama neyapacan heralde bu modellerde bole
aman gıtsın gelmesın ne edeyım cocuk yok bızım dıye ne kısırlıgım kaldı ne kadınlıgım curuk elma dıyor bana bıkeresınde evden kovdu onu zıyarete gıttıgımızde senın cocogunda olmuyo sen gıt ben oglum kapalı cocuk doguran bırını alıcam dedı yuzume karsı esımle beraber cıktık geldı o gece onca yolu
aman gıtsın gelmesın ne edeyım cocuk yok bızım dıye ne kısırlıgım kaldı ne kadınlıgım curuk elma dıyor bana bıkeresınde evden kovdu onu zıyarete gıttıgımızde senın cocogunda olmuyo sen gıt ben oglum kapalı cocuk doguran bırını alıcam dedı yuzume karsı esımle beraber cıktık geldı o gece onca yolu
Senin başına gelen kendi kızının başına gelse ne yapardı acaba çok merak ediyorum sne canınla uğraşıyorsun o ne derdinde
Ama Allahın sopası yok herkesin kalbine göre verir bak işleri çorba olmuş sana geçmiş olsun demeden nete atlamasıda bi garip
olsun canım eşinin annesi sonuçta sen Allaha havale et yeter sakın beddua etme rabbim kime ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir
Eşinde seni destekliyor nasılsa Rabbim inş bir bebiş verir ikinize snein sağlığın önemli kilo bir şekilde gider iki arada bi arada laf sokmuş ay çok kızdım kv neboşver canım takma bişeyi kafana sen allah herkesin gönlüne göre verir
vallahı hıcbısey anlamıyorum ne ıstıyor benden dıye bı turlu sevemedı gıttı ısıne gelınde bana ısı dusunce felan bıraz ıyı davranıyor onun dısında bı oglu gelını varmı pek umru deıl tek varlıgı kızı oda cok uzakta ve amerıkada kacak kalıyor buraya gelemıyor burda tek yakını oglu baska cocuguda yokama neyapacan heralde bu modellerde bole
üzme kendini. dik dur moralini yüksek tutki çabuk iyileş tatlım. eşinle dertleş o seni anlar ( umarım benimki bu durumda öbürtaraftan yana olur genelde çünkü)
ahh gülümmm kaynana işte hepsi aynı bunların..ille oğullarını kıskanıcaklar..benimkide biz uyurken pat diye girerdi odaya artık ne görmek istiyorsa
halaa sofrada yemek yerken ters ters bakar illa küstürür bi laf sokar bana..canım bunların doğalı normali bu ,iyi davranıyorsa şüphe et acep benim herif evlatlıkmı diye[/QUO
yok henuz kapımı acmadı ama o potansıyelı yoktur cunku bız opek umru deılız belkı az umursasa yapardı heralde bıde bunları solerken varya kendını bı acındırıyo bole bı melek pozlarına saf ayaklarına yatıyo kendımden suphelenıyorum benmı yanlıs yapıyorum acaba dıye
yok canım eşim cok anlayıslıdır haklıya haklı haksıza haksız der ama kendıde bunalıyor ben onun evladı deılım heralde dıyor evlatlık olsam bu muammeleyı gormezdım dıye dusunuyo suanda bası cok agrıyor agladı aglayacak ıcerı gıdıp az uzanım dedı
yuuuuuuh diyorum başka bişe diyemiyorum
ahh gülümmm kaynana işte hepsi aynı bunların..ille oğullarını kıskanıcaklar..benimkide biz uyurken pat diye girerdi odaya artık ne görmek istiyorsa
halaa sofrada yemek yerken ters ters bakar illa küstürür bi laf sokar bana..canım bunların doğalı normali bu ,iyi davranıyorsa şüphe et acep benim herif evlatlıkmı diye[/QUO
yok henuz kapımı acmadı ama o potansıyelı yoktur cunku bız opek umru deılız belkı az umursasa yapardı heralde bıde bunları solerken varya kendını bı acındırıyo bole bı melek pozlarına saf ayaklarına yatıyo kendımden suphelenıyorum benmı yanlıs yapıyorum acaba dıye
neyski eşin doğruyu yanlışı ayırt ediyormuş canım..ya birde onun sözüne bakıp o nerse onu yapsa böyle tipler çokkk...sen eşine sahip çık kocanla aranı bozma
al işte ben sana ne diyorum canımm .öp özz oğluu ondan bu kıskançlıklar. her kaynanını başına gelirr bu fesatlık canım...allah o fesatlıklarını kalplerinden çıkarsın işallah,
,aman sakın beddua etme dönerdolaşır derdi seni bulur 1 oğlanmış eşin başına bişey gelse sen bakmak zorunda kalırsın ..allah yatırtmasın tüm kv leri ..
bende ole dedım ıcımden bide esime dert yanıyor nıye bole aksı oldu bı işler terse dondu diye eşimde bu dünya etme bulma dünyası kımbılır kımın canını yaktında bole karıstı hersey dedı hey allahım sen ınsanlara akıl fıkır ver ne dıım
neyski eşin doğruyu yanlışı ayırt ediyormuş canım..ya birde onun sözüne bakıp o nerse onu yapsa böyle tipler çokkk...sen eşine sahip çık kocanla aranı bozma
Keisnlikle katılıyorum minikcimm eşin ve sen birbirinize yetersiniz
Adaşım hg bu arada aşağıda gördüm ama geçmiş yapıyosun sanırım ben müsade isteyeyim güzeller uyku geldi bedene
Hepinize Allah rahatlık versin iyi geceler tüm dertler sizden uzak olsun inş iyi pazarlar hepinize
aaaaaaaaaaaa kızz bu neee ..allah sana peygamber sabrı versin..kayın valide kötülük ödülü sebnin kaynanın..
öle tabi allah ondan razı olsun bana kıyamaz hiç allah bozmasın bunca yıldır tek bıe kez bıle kavga etmedık onun destegı olmasa zaten bunca sıkıntoya katlanamzdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?