80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh canımmm hasta hasta üzmüş seni kv ..allah akıl fikir vicdam merhamet versin ona...allahdan aynı şehirde deyilsin canımm
işallaah giderde birdaha gelmez kızının yanına

evet en azından yakın deılız kımbılır neler yapardı bana gıttı zaten evlendım evlenelı bu 3.gelısı evımıze dıgerlerındede 1 gun kalmıstı esımı kızdırıp kavga edıp gıtmıstı

Saygısızlık ayrı tabikiii çok şükür gelinimizden Allah razı olsun bana özkızkardeş gibi annemde çok seviyor aman maşallah diyim nazar değmesin kardeşinin karşısınada helal süt emmiş bir gelin adayı çıkar inş

takma canim kafana bu kayinvalidelerin hepsi aynii mesele oglan meselsi degil gelin oldugu icin yol ver gitsin kizinin yanina sen de kafani dinle rahat et.

aman gıtsın gelmesın ne edeyım cocuk yok bızım dıye ne kısırlıgım kaldı ne kadınlıgım curuk elma dıyor bana bıkeresınde evden kovdu onu zıyarete gıttıgımızde senın cocogunda olmuyo sen gıt ben oglum kapalı cocuk doguran bırını alıcam dedı yuzume karsı esımle beraber cıktık geldı o gece onca yolu

Sen kötü bir gelin olsan kv nin annesine bakmayı kabul etmezsin bile insan en azından bunu takdir eder Allah vicdan versin mümkünse senden de uzak olsun cnm

yuuuuuuh diyorum başka bişe diyemiyorum

Pes artık seninki meşhur Semra kaynana gibiymiş büyük konuşmayayım ama ben olsam beni kovan birini eve almam sen yine çok iyisin hakikaten

bende ole dedım ıcımden bide esime dert yanıyor nıye bole aksı oldu bı işler terse dondu diye eşimde bu dünya etme bulma dünyası kımbılır kımın canını yaktında bole karıstı hersey dedı hey allahım sen ınsanlara akıl fıkır ver ne dıım

ahh gülümmm kaynana işte hepsi aynı bunların..ille oğullarını kıskanıcaklar..benimkide biz uyurken pat diye girerdi odaya artık ne görmek istiyorsa

halaa sofrada yemek yerken ters ters bakar illa küstürür bi laf sokar bana..canım bunların doğalı normali bu ,iyi davranıyorsa şüphe et acep benim herif evlatlıkmı diye

üzme kendini. dik dur moralini yüksek tutki çabuk iyileş tatlım. eşinle dertleş o seni anlar ( umarım benimki bu durumda öbürtaraftan yana olur genelde çünkü)

yok canım eşim cok anlayıslıdır haklıya haklı haksıza haksız der ama kendıde bunalıyor ben onun evladı deılım heralde dıyor evlatlık olsam bu muammeleyı gormezdım dıye dusunuyo suanda bası cok agrıyor agladı aglayacak ıcerı gıdıp az uzanım dedı

al işte ben sana ne diyorum canımm .öp özz oğluu ondan bu kıskançlıklar. her kaynanını başına gelirr bu fesatlık canım...allah o fesatlıklarını kalplerinden çıkarsın işallah,
,aman sakın beddua etme dönerdolaşır derdi seni bulur 1 oğlanmış eşin başına bişey gelse sen bakmak zorunda kalırsın ..allah yatırtmasın tüm kv leri ..

öle malesef ne yapacagımı sasırıyorum bu yüzden

helall bee eniştemeee

aaaaaaaaaaaa kızz bu neee ..allah sana peygamber sabrı versin..kayın valide kötülük ödülü sebnin kaynanın..

aaaaaaaaaaaa kızz bu neee ..allah sana peygamber sabrı versin..kayın valide kötülük ödülü sebnin kaynanın..

epey sure kusmustuk 6 ay felan konusmadım esımde tabı ama cıktı geldı bı gece caldı kapıyı uzun yol bıde ben geldım özledim sizi kapıyı acmasan bı dert acsan bı dert actık tabı özür dilerim panik atagım tutmustu öle demek istemedim dedi

cecooooo

geçmişi bırakk bu güne bakk

yoksa sen gelene kadar biz dağılıcazz

geçmiş uzuuuunnnn kısa kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…