80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah - öğle : 3 çatal sucuklu yumurta , yarım dilim ekmek , 1 lokma reçel ve şekersiz çay
ara : yarım elma ,7 badem
akşam : 2 y.k turşu kavurması ( tuzu alınmış ) 1 haşlanmış patates, şekersiz çay
ara : bilinmiyor
spor : ev süpür silme
yatarken : 1 bardak süt

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 7.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat tempolu yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 7.6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 84.7 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 2saat çarşı gezmesi [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 118.6 [/TD] [TD] 119 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1yüzme 1 yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] +2.6 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

dünkü menü

sabah :1poğaca

ara : 1 avuç kabak çekirdeği

ara 1 avuç beyaz leblebi

akşam yarım tabak pilav 3 parça et salata yoğurt

ara 1 dilim yaş pasta

bugün:

sabah yarım gözleme domates peynir

ara 1 kahve 3 galeta gevrek

akşam yarım yufka dürüm

ara 1 avuç k çekirdeği

kaptancım ellerine sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum , veremeyip yerinde sayanları :44: ve kilo artışında olanlara en kısa zamanda kilo vermeyi dualarımla niyaz ediyorum ( amiiinn )

ay allahım buda degısık bı versıyonu kvlerın modelıde bu olsa gerek hersslde uretımde farklılık vsr ne bulacagını sanıyor acaba
evet canım aynen sinirler vesselam

ellerine sağlık kaptancım
kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını veremeyip alanların da hemen vermesini dilerim

selam kızlar

cozutmuş menüm 1 ay sonra ilk kez böyle oldu günümü annemlerde geçirmemeliydim

sabah
2 küçük poğaça
2 zeytin
peynir
yumurta

ara
1 kase aşure

öğle
yok

ara
yarım dlm ıspanklı kek
1 kase patates salatası
1 kurabiye

akşam
2 dlm ekmek
yarım tabak kuru patlıcan kızartması
yoğurt

ara
1 parça cevizli sucuk

kızlar menümü yazmayacaktım ama yazınca utanayım diye yazdım belki bir daha olmaz

ellerine sağlık canım

İyi akşamlar güzellerrr liste için ellerine sağlık İremcim kilo veren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim

Ne demek canımcım biz burda sevinçlerimizide üzüntülerimizi de paylaşacağız kilo vermek tek amacımız değilki

Ama bak senin için çikolata yemez oldum, akşam da yarım lahmacun yedim valla nereme gitti bilmiyorum :)

Çok tşk ederim yemediğin için öğretmenimmm

tşk ederim sözünü tuttuğun içinn

Kaptancım sende akşamdan sonra pastaları hüpletirsen biz napıcizzzz

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
7 zeytin
1 dilim peynir
1 domates 1 biber
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli elmalı tarçınlı yoğurt

AKŞAM:
Kelle paça
kaşarlı köfte 3 adet
Salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3

Nettin prensesimmmm inş bir daha olmaz tatlım zaten zor kilo veriyorsun yapacak birşey yok hafta içi telafi edersin inş

tebrikler çok güzel bir menü:)

Nettin prensesimmmm inş bir daha olmaz tatlım zaten zor kilo veriyorsun yapacak birşey yok hafta içi telafi edersin inş
ettim işte
inş ederim
aslında amaç biraz da metabolizmayı şaşırtmak
şuan nasıl midem kazınıyor bir bilsen
herkese merhaba arkadaşlar
nasılsınız?oğlumu şimdi şekerleme uykusuna yatırdım eşimle tv seyrediyoruz...

ohh bakın keyfinize
ben de uyuttum oğlanı geldim

iremcım ellerıne saglık cook yakısmısım bırıncılıge ınsallah hep orda kalırım:)
ınsan ısteyınce oluyomus bu haftada cook hırslıyım ama reglım yakın ınsallah sorun cıkarmaz banada ıyı kılo verırım
ınsallah hepımız cook ıyı kılolar verıp ıstedıgımız rakamlara ulasırız:)

Selamün aleykümm kızlarrrrrrrrr

Pazar sakinliği devam ediyor ve ben sıkıntıdan patlıyorum
Televisyondada birşey yok herifimde içimi bayan polisiye bir film açtı ve benim daha şimdiden uykum geldi

İremciğim ellerine ve emeğine sağlık
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum ;mişallah bir sonraki hafta herkes eksilerde olur

Slm canım hg iyiyiz şükür tşkler sen nasılsın

canım ya çörek otunu havandamı dövuyosun her sabah?
dun keten tohumu aldım cekılmemıs ama havanda dövemedım bı turlu bendemı sorun var anlamıyorum:)
öğütülünce etkısı azalıyo dıye aktara öğüttürmedım çörek otudu keten tohumuda duruyo tuketemıyorum
bır fıkrı olan yardımcı olsun bana nolur degırmenım yook ama almakta ıstemıyorum mecbur kalmazsam
bakalım pratık fıkrı olan olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…