80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen doğru olanı yapmışsın canım o kötü diye sende onun gibi mi olucan...bırak allah herşeyin en iyisini bilir görür..seniyilik yap denize at allah büyük

sen doğru olanı yapmışsın canım o kötü diye sende onun gibi mi olucan...bırak allah herşeyin en iyisini bilir görür..seniyilik yap denize at allah büyük

rizeliyim ben denize ata ata karadeniz tastı bu geceama sızınle konusmak ıyı geldı bana allah hepinizden razı olsun

Selam kızlarrrrrrr

Anam maşallah ne geçmiş birikmiş
Bugün sabahtan çıktık çıkış o çıkış en son akşam annemlere gittik sonrada ancak eve geldik
Özlemişim yaw buraları ama işte fırsat buldukca kendimi dışarı atmam şart yoksa çıldıracak gibi olyorum

Ben hala eksikleri alacağım hesapta tembel ceco
Yarın inşallah eşimi dışarı çıkmaya ikna edebilirsem kesin alacağım eksiklerimi ondan sonra bende yapacağım inşallah
Umarım bir faydasını görürüz

Memnun oldum canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

kızlar duyumun selamı hepinize

Aleyküm selam canım
Sende çok selam söyleseydin
Ben faceden yazmadım girip bakmaya fırsatı olmaz diye :26: Umarım çok çabuk iyileşirde aramıza döner

Al seninkini vur benimkine
Canım boşver sen yinede beddua etme sonuçta bu tip insanlar bencil ve senin ne hissettiğini önemsemez nasılsa. Benim Kvde kızı İNgilterede diye aklı gidiyor annesinden dolayı gidemeyecek diye ve resmen neredeyse ölsede kurtulsam diyen bir tip
Ben artık Allaha havale ettim ve inanıyorum ki bu dünyada da diğer dünyada da Rabbim gereğini yapacaktır
Sende Allaha havale et emin ol canın çok yandığında Rabbim anında gereken dersi onlara veriyor tabi anlarmı anlamazmı onlara kalmış
Eğer çok canım yanarsa ( eşim yinede sağ olsun haklıda olsam anasına laf söylemez ancak beni eve gelince sakinleştirmeye çalışır ) resmen eşime diyorum Rabbim inşallah kızlarınada daha beterini yaşatsın diye ve inan KV bana duyurmamaya çalışsada mutlaka birşeyler olduğunu duyuyorum

Anam ne meraklı bazı KVler oğllarını boşatmaya
Emin ol Allah korusun öyle birşey olsa sonradan ah gözününü sevdiğim eski gelinim derler ama işte okadarını akıl etseler zaten bu sorunlar olmaz
Eşimin benden önceki sevgilisini biz nişanlıyken az birşey anlatılanlardan tanıdım ( şansa yakın oturuyordu ve nereye gitsek kız önümüze çıkıyordu piskopat ) Hep diyorum eşime eğer onla evlenseydin anan onun geldiğini duyunca destur diyip ayakta beklerdi diye daha çıkarken bile anası laf söyledi diye kadına bir çemkirmiş anası verilmiş sadakam vardı da onunla evlenmek istemedi demişti yeni evliyken şimdi bazen ben diyorum kızın verilmiş sadakası varmışda benim günahım neymiş diye tabi eşime diyorum KVye desem yine beni sinir etmek için kavga çıkartıp eşimle huzurumuzu kaçırmaya çalışır

Herşeyde bir hayır vardır Rabbim inşallah sanada evlat verecektir ondan sonrada sırf onu görebilmek için sık sık çağıracak sizleri yada gelip kalmak isteyecektir hee benimki sırf ben doğurdum diye benim kızlarıda sevmez o ayrı konu

cecooooo

geçmişi bırakk bu güne bakk

yoksa sen gelene kadar biz dağılıcazz

geçmiş uzuuuunnnn kısa kes

Geldim geldim
Ya hem bakmak istiyorum son mesaja ama bir yandan da meraktan geçmişi yazmadan mesaj atamıyorum
Umarım kaçırmamışımdır senide

duyuma çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm

minikcim valla kv çok sinir oldum hee
ne diyeceğimi bilmiyorum
neyseki eşin yanında ve sana destek
boşver üzülme artık

beyazcan benim kv de biz uyurken aniden kapıyı açar
hatta bir keresinde çok korkmuş yataktan fırlamıştım

oğlana bak burayı oku oğlana bak burayı oku bir saat oldu

menüm

sabah-öğle
2 yumurta
krep
peynir
zeytin
domates

ara
1 havuç

akşam
haşlanmış tavuk
2 kaşık pilav
yoğurt
salata

ara
1 küçük nar

Aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 KK beyaz peynir
Domates, Salatalık

ara;
1 ufak muz
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
1 koca kase karışık salata
1 kase yoğurt

ara;
1 çay bardağı süt + 1 çay bardağı leblebi + 1 elma

Akşam;
1 kase çorba
1/2 dilim ekmek
1 ufak tavuk but
4 Yk kadar patates fırın
2 YK zeytinyağlı ıspanak

Gece;
1 ufak kase aşure ( anam maşallah light yapmış şeker koydu demek için bin şahit lazım )
2 şekersiz çay

Dünki menümü paylaştımmı tam hatırlayamadım o yüzden tekrar yazayım bari

Sabah uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 KK beyaz peynir
Domates, Salatalık

ara;
1 fincan yeşil çay + 2 mandalin

Öğlen;( sabah geç kahvaltı edince aralar az diye öğlende biraz daha az yedim )
1 kase Yoğurt çorbası
1 koca kase karışık salata

ara;
1 çay bardağı süt + 1 çay bardağı leblebi + 1 elma

Akşam;
1 kase mercimek çorbası
3 - 4 YK barbunya
1 dilim ekmek
3 Yk bol naneli zeytinyağlı kabak yemeği

gece;
1 bardak light gazoz, 1 fincan yeşil çay

Dünde bugünde maalesef spor yapmadım ama pazartesiden itibaren inşallah her gün az da olsa birşeyler yapacağım
2 Litre su ancak içmişimdir bu konudada biraz daha dikkatli olmam lazım

ne deyım be canım bende sımdı esımle konusuyordum adamın basına agrı gırdı resmen olan bana oluyor benı kullanıyo sürekli ne ara bu kadar acımasız oldu anlamıyorum dıyo adam kendımı mı tesellı etsem onu mu bılemedım yok kız dogursamda gelmez benım bebekler hep 3 4 aylıkken dustu hıcbırınde tebrık etmedı yada dusunce ay gecmıs olsun demedı oglumu uzme aglayıp sızlayarak bız motormuyduk dogurup ertesı gune calısıyrduk sımdı cocuk dusunce yatak dosek yatılıyo dedıay bende bu gece ıcımdekılerı hep dokktum eskı yenı hersey anlatıp canınızı sıktım ama engel olamıyorum suanda kendıme yıne kanam yapacak sıkıntıdan dıye aklım cıkıyo bı yandada daha ıkıncı amelıyatı olalı kac gun oldu rabbım korusun benı bu gece ınsallah

ay allahım buda degısık bı versıyonu kvlerın modelıde bu olsa gerek hersslde uretımde farklılık vsr ne bulacagını sanıyor acaba

canlar esım artık uyu hastasın daha kotu olacan bak eger gonullu kapamazsan pcyı alacam artık uyu dınlen sıkma canını dıyo hepınızı opuyorum dınledıgınız ıcın sagolun basınız agırttım hakkınızı helal edın hepınızıopt ıyıgeceler

Yinemi yaşpasta öğretmenim bi de snein menülerde cıs görmesem allahtan bugün akşam fazla yememişsin bende kınıyorum canım senii hemde çooookkkk

Ama bak senin için çikolata yemez oldum, akşam da yarım lahmacun yedim valla nereme gitti bilmiyorum :)

Hahhhahahaha öküz etkisi :)

Canım Allah sana da eşine de sabır versin. Allah kvyi de ıslah etsin. Bence bu kv olmakla alakalı bir durum değil. Bencil insan olmakla alakalı bir durum. Herşey onun etrafında dönecek sanki... İşte ayağına da dolaşır öyle herşey... Sen iyileşmene bak. İnşallah kilolarını da verirsin, bebişini de yaparsın, kıskananları da çatlatırsın

iyi pazarlar kızlar

az kalorili kazasız bir pazar olmasını diliyorum hepimize

eşim yoldan gelince biraz abartıyoz ama bu gün dişimi sıkmaya çalışıcam işallah

aşk olsun canım,niye öyle düşünüyorsun tabikide birbirimizin derdini sevincini paylaşıcaz sadece zayıflamak deyil bizi burda tutan ..birbirimizi tanımasakda çok sevmemimiz ve dostlığumuz bence ..öpüyorum seni üzme artık kendini canım

amın inşallah canım

bende seniopuyorum hayırlı pazarlar tunaydınlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese güzel bir pazar diliyorum

Anam ben sabahtan beri bir türlü uğramaya fırsat bulamadım diye üzülürken meğer herkes pazar gezmesindeymiş
Neyse inşallah herkes fazla kaçırmadan geri döner

ben unutmsdsn menumu yazayım hemen:)
donudrma 3çay kasıgı
1bardak ayran anca ıccerım aksama kadar
su sınırsız

hemen menümü yazayım yemek yapacagım
sabah
çökelek
domates
bal
süzme yoğurt
3 çatal sucuklu yumurta
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim börek
çay

ara
1 mandalina
yarım elma

akşama
pazı kavurması
tarhana çorbası
yoğurt
bulgur pilavı(söz 3 kaşık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…