epey sure kusmustuk 6 ay felan konusmadım esımde tabı ama cıktı geldı bı gece caldı kapıyı uzun yol bıde ben geldım özledim sizi kapıyı acmasan bı dert acsan bı dert actık tabı özür dilerim panik atagım tutmustu öle demek istemedim dedi
öle tabi allah ondan razı olsun bana kıyamaz hiç allah bozmasın bunca yıldır tek bıe kez bıle kavga etmedık onun destegı olmasa zaten bunca sıkıntoya katlanamzdım
MAŞALLAH CANIMM ALLAH BOZMASIN.KAYNANA FALAN KAPINI ÖRTTÜMÜ DIŞARDA KALIR ..KOCAN İİYİ OLSUN GERİSİNİ BOŞVER SEN. BİR ÖMÜR BOYUU ALLAH AĞIZ TADI VERSİN ALLAH YUVANA SAĞLIKLI ÇOCUKLAR VERSİN CANIM .
sen doğru olanı yapmışsın canım o kötü diye sende onun gibi mi olucan...bırak allah herşeyin en iyisini bilir görür..seniyilik yap denize at allah büyük
MAŞALLAH CANIMM ALLAH BOZMASIN.KAYNANA FALAN KAPINI ÖRTTÜMÜ DIŞARDA KALIR ..KOCAN İİYİ OLSUN GERİSİNİ BOŞVER SEN. BİR ÖMÜR BOYUU ALLAH AĞIZ TADI VERSİN ALLAH YUVANA SAĞLIKLI ÇOCUKLAR VERSİN CANIM .
amin inşallah rabbim hepimiz yuvasına sadet mutluluk huzur versınherkesın evınden huzuru saglıgı eksık etmesın rabbım inşallahh
kızlar şu yoğurt,zencefil zerdeçal tarçınlı kürü yaptım bu gün..hatta şimdi yedim içine ben toz acı biberde koydum .çok sevdim ben bunu tadı çok güzel oldu hem içimide çok güzel ısıttı .tam kış günü yapılacak bir kür..kolay kolat üşümez insan tavsiye ederim
Hoşbuldum :) benim adım Mastura, adımdan belli olmuştur yabancı olduğumben Tacikistanlıyım, şu an İstanbulda oturuyoruz. 24 yaşındayım, 1buçuk yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra 78 kilo olduğuma rağmen lohusalıkta baya aldım, 88 kiloyum şu anda boyum 162cm
kızlar duyumun selamı hepinize
benım gorumcem amerıkaya evlı kaynanam samsunda yasıyor esımle bende rızede yasıyoruz malum cocugumuzz yok tupbebekle oluyor ve 4 dusugum var bunlar sızın konuyu daha ıyı anlamanız ıcın hatırlatma
kaynanam samsunda yaslı annesıyle yasıyor kayınpederım yok rahmetlı olmus 9yıl once ben sımdı yaklasık bır aydır hastayım yatıyorum malum pazar gunude olumden dondum son anda hastaneye yetısdırdıler
eger durumum duzelseydı kayınvalıdemı amerıkya kızına yollayacaktım bende annesıne yanı neneye bakıcaktım esımın yıllık ıznını kullanıp ama basıma hal gelınce olamadı tabıyanı bıraz gecıkmelı olacaktı ılesınce gıdcektım yanı ama gorumcemle arkamdan ucak bıletı aldılar habersız bende kanma olunca esım tlf actı karım oluyo hastanede yatıyo suanda kan kaybı cok en az bır hafta yatacak dıye annesıne soluyo annesıde nee nıye yatıyokı ben gıdıcem dıyo bende duyuyorum bıseyı yok numara dıyo esım tlf yuzune kapadı ole konusunca tabı bılet gunu geldı cattı ama vızesı ve pasaporttu gelmedı
bıletı ıkı gun ıptal ettırdı esıme pasaportu geldı ucaga bındı ıstanbula gıttı samsundan ama dısa hatlarda problem cıktı meger pasoporta vızeyı ıslememısler otomatıkmen bılette yandı kendıde gıdemedın tlf actı bana bılet alın sıze gelımm bolee bole oldu dıye bılet aldık dun gece yarsı geldı kızıda nette canlı kameradaydı benle gorusuyodu ben yerımden kalkamıyom yatıyorum tabı ıcerı gırer gırmez kızıyla nette konusmaya basladı bana 1 saat sonra gecmıs olsun ben senı unuttum hep dedı aman bısıyın yok yarına dıkılırsın
sabah kadr uytmadı benı yattıgım odada nettle konustu sabahın 4de de bana bılet alın samsuna gıdıp buvıze ısını halledecem dedı el mahkum aldık bıletı gıttı ama kasla goz arası kılomdan gırdı cıktı cok ıyı olmus bu hastalık bu bahneyle kıo verdın bundan sonrada sadece dondurma ve su ıc zayıf kal dedı sınırden cıldıracam acaba kızını kendı dogurduda oglunu elmı dogurdu dıye dusunuyom bana bole soledıkce esım kahroldu sımdı sıkıntıdan adamın yuzu asıldı sız soleyın ben ne yapayım sımdı allahım baana ne yasatıyo benım ıcın ne dusunuyosa 10 katını ceksın dedırttı bana sımdı beddua ettım dıyede uzuluyorumohh alattımda az rahatladım
aman gıtsın gelmesın ne edeyım cocuk yok bızım dıye ne kısırlıgım kaldı ne kadınlıgım curuk elma dıyor bana bıkeresınde evden kovdu onu zıyarete gıttıgımızde senın cocogunda olmuyo sen gıt ben oglum kapalı cocuk doguran bırını alıcam dedı yuzume karsı esımle beraber cıktık geldı o gece onca yolu
cecooooo
geçmişi bırakk bu güne bakk
yoksa sen gelene kadar biz dağılıcazz
geçmiş uzuuuunnnn kısa kes
Selam kızlarrrrrrr
Anam maşallah ne geçmiş birikmiş
Bugün sabahtan çıktık çıkış o çıkışen son akşam annemlere gittik sonrada ancak eve geldik
Özlemişim yaw buralarıama işte fırsat buldukca kendimi dışarı atmam şart yoksa çıldıracak gibi olyorum
Ben hala eksikleri alacağım hesaptatembel ceco
Yarın inşallah eşimi dışarı çıkmaya ikna edebilirsem kesin alacağım eksiklerimiondan sonra bende yapacağım inşallah
Umarım bir faydasını görürüz
Memnun oldum canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Aleyküm selam canım
Sende çok selam söyleseydin
Ben faceden yazmadım girip bakmaya fırsatı olmaz diye :26: Umarım çok çabuk iyileşirde aramıza döner
Al seninkini vur benimkine
Canım boşver sen yinede beddua etme sonuçta bu tip insanlar bencil ve senin ne hissettiğini önemsemez nasılsa. Benim Kvde kızı İNgilterede diye aklı gidiyor annesinden dolayı gidemeyecek diye ve resmen neredeyse ölsede kurtulsam diyen bir tip
Ben artık Allaha havale ettim ve inanıyorum ki bu dünyada da diğer dünyada da Rabbim gereğini yapacaktır
Sende Allaha havale et emin ol canın çok yandığında Rabbim anında gereken dersi onlara veriyor tabi anlarmı anlamazmı onlara kalmış
Eğer çok canım yanarsa ( eşim yinede sağ olsun haklıda olsam anasına laf söylemez ancak beni eve gelince sakinleştirmeye çalışır ) resmen eşime diyorum Rabbim inşallah kızlarınada daha beterini yaşatsın diye ve inan KV bana duyurmamaya çalışsada mutlaka birşeyler olduğunu duyuyorum
Anam ne meraklı bazı KVler oğllarını boşatmaya
Emin ol Allah korusun öyle birşey olsa sonradan ah gözününü sevdiğim eski gelinim derler ama işte okadarını akıl etseler zaten bu sorunlar olmaz
Eşimin benden önceki sevgilisini biz nişanlıyken az birşey anlatılanlardan tanıdım ( şansa yakın oturuyordu ve nereye gitsek kız önümüze çıkıyordu piskopat) Hep diyorum eşime eğer onla evlenseydin anan onun geldiğini duyunca destur diyip ayakta beklerdi diye daha çıkarken bile anası laf söyledi diye kadına bir çemkirmiş anası verilmiş sadakam vardı da onunla evlenmek istemedi demişti yeni evliyken şimdi bazen ben diyorum kızın verilmiş sadakası varmışda benim günahım neymiş diye tabi eşime diyorum KVye desem yine beni sinir etmek için kavga çıkartıp eşimle huzurumuzu kaçırmaya çalışır
Herşeyde bir hayır vardırRabbim inşallah sanada evlat verecektir ondan sonrada sırf onu görebilmek için sık sık çağıracak sizleri yada gelip kalmak isteyecektir hee benimki sırf ben doğurdum diye benim kızlarıda sevmez o ayrı konu
Geldim geldim
Ya hem bakmak istiyorum son mesaja ama bir yandan da meraktan geçmişi yazmadan mesaj atamıyorum
Umarım kaçırmamışımdır senide
duyuma çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm
minikcim valla kv çok sinir oldum hee
ne diyeceğimi bilmiyorum
neyseki eşin yanında ve sana destek
boşver üzülme artık
beyazcan benim kv de biz uyurken aniden kapıyı açar
hatta bir keresinde çok korkmuş yataktan fırlamıştım
Yinemi yaşpastaöğretmenim bi de snein menülerde cıs görmesem allahtan bugün akşam fazla yememişsin bende kınıyorum canım senii hemde çooookkkk
39 mu hiççde 39 gibi durmuyorsun canımmneye borçlusun bunu canımm. .özel bişeyler yapıyormusun ..ışıl ışıl yüzün hem en fazla 30 gibi duruyorsun. .sanırım bekarsın .acaba hayatında bir öküzün olmayaşının etkisi varmı bu güzellikde
benım gorumcem amerıkaya evlı kaynanam samsunda yasıyor esımle bende rızede yasıyoruz malum cocugumuzz yok tupbebekle oluyor ve 4 dusugum var bunlar sızın konuyu daha ıyı anlamanız ıcın hatırlatma
kaynanam samsunda yaslı annesıyle yasıyor kayınpederım yok rahmetlı olmus 9yıl once ben sımdı yaklasık bır aydır hastayım yatıyorum malum pazar gunude olumden dondum son anda hastaneye yetısdırdıler
eger durumum duzelseydı kayınvalıdemı amerıkya kızına yollayacaktım bende annesıne yanı neneye bakıcaktım esımın yıllık ıznını kullanıp ama basıma hal gelınce olamadı tabıyanı bıraz gecıkmelı olacaktı ılesınce gıdcektım yanı ama gorumcemle arkamdan ucak bıletı aldılar habersız bende kanma olunca esım tlf actı karım oluyo hastanede yatıyo suanda kan kaybı cok en az bır hafta yatacak dıye annesıne soluyo annesıde nee nıye yatıyokı ben gıdıcem dıyo bende duyuyorum bıseyı yok numara dıyo esım tlf yuzune kapadı ole konusunca tabı bılet gunu geldı cattı ama vızesı ve pasaporttu gelmedı
bıletı ıkı gun ıptal ettırdı esıme pasaportu geldı ucaga bındı ıstanbula gıttı samsundan ama dısa hatlarda problem cıktı meger pasoporta vızeyı ıslememısler otomatıkmen bılette yandı kendıde gıdemedın tlf actı bana bılet alın sıze gelımm bolee bole oldu dıye bılet aldık dun gece yarsı geldı kızıda nette canlı kameradaydı benle gorusuyodu ben yerımden kalkamıyom yatıyorum tabı ıcerı gırer gırmez kızıyla nette konusmaya basladı bana 1 saat sonra gecmıs olsun ben senı unuttum hep dedı aman bısıyın yok yarına dıkılırsın
sabah kadr uytmadı benı yattıgım odada nettle konustu sabahın 4de de bana bılet alın samsuna gıdıp buvıze ısını halledecem dedı el mahkum aldık bıletı gıttı ama kasla goz arası kılomdan gırdı cıktı cok ıyı olmus bu hastalık bu bahneyle kıo verdın bundan sonrada sadece dondurma ve su ıc zayıf kal dedı sınırden cıldıracam acaba kızını kendı dogurduda oglunu elmı dogurdu dıye dusunuyom bana bole soledıkce esım kahroldu sımdı sıkıntıdan adamın yuzu asıldı sız soleyın ben ne yapayım sımdı allahım baana ne yasatıyo benım ıcın ne dusunuyosa 10 katını ceksın dedırttı bana sımdı beddua ettım dıyede uzuluyorumohh alattımda az rahatladım
ahh gülümmm kaynana işte hepsi aynı bunların..ille oğullarını kıskanıcaklar..benimkide biz uyurken pat diye girerdi odaya artık ne görmek istiyorsa
halaa sofrada yemek yerken ters ters bakar illa küstürür bi laf sokar bana..canım bunların doğalı normali bu ,iyi davranıyorsa şüphe et acep benim herif evlatlıkmı diye
canlar esım artık uyu hastasın daha kotu olacan bak eger gonullu kapamazsan pcyı alacam artık uyu dınlen sıkma canını dıyo hepınızı opuyorum dınledıgınız ıcın sagolun basınız agırttım hakkınızı helal edın hepınızıoptıyıgeceler
Ama bak senin için çikolata yemez oldum, akşam da yarım lahmacun yedim valla nereme gitti bilmiyorum :)
Hahhhahahaha öküz etkisi
Canım Allah sana da eşine de sabır versin. Allah kvyi de ıslah etsin. Bence bu kv olmakla alakalı bir durum değil. Bencil insan olmakla alakalı bir durum. Herşey onun etrafında dönecek sanki... İşte ayağına da dolaşır öyle herşey... Sen iyileşmene bak. İnşallah kilolarını da verirsin, bebişini de yaparsın, kıskananları da çatlatırsın
iyi pazarlar kızlar
az kalorili kazasız bir pazar olmasını diliyorum hepimize
eşim yoldan gelince biraz abartıyoz ama bu gün dişimi sıkmaya çalışıcam işallah
aşk olsun canım,niye öyle düşünüyorsun tabikide birbirimizin derdini sevincini paylaşıcaz sadece zayıflamak deyil bizi burda tutan ..birbirimizi tanımasakda çok sevmemimiz ve dostlığumuz bence ..öpüyorum seni üzme artık kendini canım
ben unutmsdsn menumu yazayım hemen:)
donudrma 3çay kasıgı
1bardak ayran anca ıccerım aksama kadar
su sınırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?