80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menumude yazayım
sabah
sırkelı su yesılcay sarımsak cayı
1 haslanmıs yumurta 5 yesılzeytın domates salatalık 2 dılım kepek ekmegı
ara yesılcay 3 etıform kepeklı bıskuvı bıberıye cayı
öğlen kerevızle yesılmercımekten uydurma yemek yaptım kendıme yağsız ondan 1 tabak salata ufak kase yogurt
ara yasılçay 1cıkplatalı gofretın yarısıdunde yemıstım ama tutamadım kendımı
aksam 3 ızgara köfte 1ufak kase tarhana salata
ara yesılcay sarımsak cayı
bıde öğlen ve aksam yemeklerınden yarım saat önce tarcınlı zencefıllı yogurttan yıyorum
arkadaslar hakıkaten took tutuyo denemeyenlere tavsıye edebılırım
suyuda 2lıtreden cook ıcemıyorum sıvı cook tukettıgımden arttırabılsem süper olcak ama

kontrolum yarın sutlu seyler balgam yapıyor dondurma bıle yapıyo yutabılsem dondurmadan fazla yıyecem ama yutamıyom ıste

Canım çok üzgünüm; ben sana çeşit yapmaya çalıştıydım :/ inşallah yarın doktorun derdine derman olur. Bu arada az kilo veriyorum diye üzülme; şuanda versen hep kastan gidecek.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kendimi ise kınıyorum :)

kaptancım ellerine sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum , veremeyip yerinde sayanları :44: ve kilo artışında olanlara en kısa zamanda kilo vermeyi dualarımla niyaz ediyorum ( amiiinn )

AMİNNNNNNNN

Çok iyi etmişsin yazmakla. Ben de aynı nedenden yazıyorum hep ve artık etkili olmaya başladı

Kahvaltı: 1/2 haşlanmış yumurta, 3kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek, çay

Öğle: 3/4 kaşarlı pide, 1 ayran

Ara: 2 kuru kayısı, 1 kuru incir

Akşam: 1 kase çorba

Ara: 1 mandalina

Sweetdimplecım bak bu menüyü not al; bi daha benden çıkmaz böylesi hahaha

iyi geceler topik halkı
netim gittiği için giremedim ama zaten pazar pek kimsede olmaz bu gün

kaptanım ellerine emeğine sağlık canım
kilo vernleri tebrik ediyorum .veremeyenlere azim diliyorum,yani kendimede
valla bende onu düşünüyordum bugün,,aklıma bişey geldi ama olurmu bilmem..şu karabiber değirmenleri varya onlarda çekilirmi acaba,
haftya bime gelicekmiş onlardan aklımada ordan geldi ama olurmu bilmem:26:
kalkıp uyuyacam oğlum uyumuşken
kaç gündür 1-2 saatlik uykuyla duruyorum
nasılsa 2 saate uyanır
amann fırsatı değerlendir canımm.çocukla uyumak bir lüks

menüm
sabah
2 hşlmş yumurta
5 zeytin
domates

ara
yoğurt kürü

ikindin
1.5 etliekmk
2 brdk ayran

gece
1 avuç kabakçekirdeği
1 elma
yarım portakal
1 brdk ayran
bol su

Son düzenleme:
gerçekten insan yazınca pişmanlık duyuyor
inş bir daha aynı hataya düşmem
güzel menü olmuş tebrikler
değerlendirdim ve uyudum
ara uyanmalarını sayöazsak 5 saate yakın uyudum
ne kadar güzelmiş uyumak
çok dinlenmiş ve mutlu uyandım
şimdi oğlumla oyun oynuyoruz

bende varım arkadaşlar birlikte birbirimizden destek alalım..ben diyete başlayalı 13 gün oldu ama 1,5 kilo gitmiş normalmı sızce bana az geliyor böyle oluncada moralım bozuluyor (

bende varım arkadaşlar birlikte birbirimizden destek alalım..ben diyete başlayalı 13 gün oldu ama 1,5 kilo gitmiş normalmı sızce bana az geliyor böyle oluncada moralım bozuluyor (

hoşgeldinn kararsız..

işallah kararlı biçimde diyetine devam edersin canım..verdiğin kilo hiçde azdeyil canım ayda 3 kilo çok güzel bence

günaydın canlarrr

şimdi kocamı uğurladım gitti bakalım yola

evin içi arap saçı gibi ,adam eve 20 günde bir gelince yanımda oyur diyor ve ev uçuyor haliyle

kolları sıvayıp bi işe girişmem lazım ama sizede bakmadan olmaz canlar

hoşbulduk cnm bu konuda kararlıyım inşallah olacak :) ya bana az geliyor neyse ne bileyim gün boyu bir şey yemiyorum doğru düzgün kilolar gitsın istıyorum tartıda gitmediğini görünce moralım bozuluyor nerede yanlış yapıyorum diyorum sanırım hareket eksikliği cunku malum kış ayının gelmesiyle hareketlerımızde kısıtlandı napıcam bilmiyorum (

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol enerjili ve güzel bir hafta diliyorum
İnşallah bu hafta çok daha güzel sonuçlar olur bildirimlerde

Dün can sıkıntısından koltukta sızıp kalmışım tabi benim menü bildirimide kalmış oldu o sebeple
Hemen onuda aklımdayken paylaşayımda eksi almim

Dünki menüm ;

Uyanır uyanmaz 1 bardak az elma sirkeli sıcak su

Kahvaltıda;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 büyük fincan yeşil çay

ara;
1 çay bardağı leblebi, 1 nescafe

Öğlen;
1/3 Köfte ekmek
1 büyük bardak ayran
2 patates

ara;
1 paket çıbık kraker ( o an birşey bulamadım evde )

akşam;
2 parça Dana eti
2 Yk mantar
1 YK patates

Dana etini yağsız tavada az mühürleyip sonda diğer malzemelerle fırına verdik gayet güzel oldu ama işte beklerken çok acıkınca çıbık krakeri götürdüm

ARamıza hoşgeldin
İnşallah kararlı birşekilde güzel kilolar veririz

Canım sanada günaydın
Şimdiden Allah kavuştursun
Valla benimde haftasonu oldumu ev daha çok dağılıyor sanki pazartesi sendromu yaşatıyor resmen bana dağınıklık
Sabah mutfağı hallettim ama daha yatak odam var anam görse daha yeni dip köşe girdik ne ara dağıttın der kesin
Bugün inşallah onlarıda halledeceğimde olurda aniden gelirse söylenmesin titiz hatun

Sanada banada hatta tüm temizlik yapanlara kolay gelsin

Son düzenleme:
herkese merhaba

bugün düzgün kahvaltı yapamadım yaaaa

yarım haşlanmış yumurta
çökelek çok az
1,5 dilim börek
2 zeytin

arada 1 portakal 2 kivi

akşama
tarhana çorbası
pazı yemeği
yoğurt

bugün eşim nöbetçi evde oğlumla başbaşayız....
inşallah beni çok yormaz bebişimmmm...

allah kavuştursun canım...eşin nereye gidiyor canım?soför mü?ayyy çok zor yaaa 20 gün onun yolunu beklemek..rabbim güç kuvvet versin inşallah..

allah kavuştursun canım...eşin nereye gidiyor canım?soför mü?ayyy çok zor yaaa 20 gün onun yolunu beklemek..rabbim güç kuvvet versin inşallah..

sağol canım
şöför deyil,,elektirikci...türk telekonun işlerini yapıyor şimdi ..şehir şehir telekomları dolaşıyor..
alıştık artık 5 yıldır böyleyiz..

yaaa arkadaşlar sizin alıntıyla yolladığınız mesajlar benim bildirimlerimde görünmüyor.sadece beğeniler görünüyor...acaba ben ayarlarda farkında olmadan bir değişiklik mi yaptım?

Tünaydın kızlarrr

önceleri havanda dövüyordum ama zor oluyor haklısın şimdi 1 haftalık rondoda çekiyorum değirmenler var onlardan aldım ama
en güzeli rondo daha pratik 1 haftalık hazırla tüket

menünü beğendim Eylülüm süper gidiyorsun birinciliğede çok yakışmışsın canımcım hep orda kalırsın inş.

Çıkar çıkar ben sana inanıyorum bak istedinmi yapabiliyorsun sevgili öğretmenim

Devamını tüm kalbimle diliyorum tatlımm:13::13:

menüm
sabah
2 hşlmş yumurta
5 zeytin
domates

ara
yoğurt kürü

ikindin
1.5 etliekmk
2 brdk ayran

gece
1 avuç kabakçekirdeği
1 elma
yarım portakal
1 brdk ayran
bol su

utanma beyazcanım ikindin yemişsin akşamda birşey yememişsin dengelemişsin akşam yeseydin kızardım canımcım aynen devam

Hoşgeldin aramıza canımmm gayet normal kilo vermeye başlamışsın başladımı düzenli enü ve sporla gerisi gelir canım moralini sakın bozma bol bol su tüketmeye de çalış

Tünaydın tatlımmm allah kavuştursun sana da kolay gelsin

Aman adaşım evini dağıtma annen tekrar başına geçer valla sana hasret kalırız çıbık krakeri görmesen iyiymiş
tatlım bu ıvırzıvırlarla vedelaş artık nolur

Kahvaltı yapmışsın tatlım 1.5 dilim böreği de götürmüşsünn meyve miktarın da çok geldi aralara böl hepsini birden yerseen çok olur tatlım akşamki menün güzel oğluşunla güzel bir akşam dilerim

bendede aynı görünüyor sadece beğeniler alntılar önceden görünürdü şimdi görünmüyor ben birşey yapmadım ayarlarda:26:

offf yaaa bugün çok canım sıkılıyor nedense...hiç birsey yapmak istemiyorum biraz önce ekmek arası sucuklu yumurta yedim.yanına da 1 büyük bardak ayran içtim..sabah kahvaltımı 7 de yaptıgım için çok acıktım birde adetim ondan böle bir aç gözlülük var herşeye karsı.

canım sporda yapmak istemiyor...aldı beni bir miskinlik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…