- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
sagol canım ıyı dıleklerın içinTünaydın kızlarrr
önceleri havanda dövüyordum ama zor oluyor haklısın şimdi 1 haftalık rondoda çekiyorum değirmenler var onlardan aldım ama
en güzeli rondo daha pratik 1 haftalık hazırla tüket
menünü beğendim Eylülümsüper gidiyorsun birinciliğede çok yakışmışsın canımcım hep orda kalırsın inş.
Çıkar çıkar ben sana inanıyorum bak istedinmi yapabiliyorsun sevgili öğretmenim
Devamını tüm kalbimle diliyorum tatlımm:13::13:
utanma beyazcanımikindin yemişsin akşamda birşey yememişsin dengelemişsin akşam yeseydin kızardım canımcım aynen devam
Hoşgeldin aramıza canımmm gayet normal kilo vermeye başlamışsın başladımı düzenli enü ve sporla gerisi gelir canım moralini sakın bozma bol bol su tüketmeye de çalış
Tünaydın tatlımmm allah kavuştursun sana da kolay gelsin
Aman adaşım evini dağıtma annen tekrar başına geçer valla sana hasret kalırız çıbık krakeri görmesen iyiymiş
tatlım bu ıvırzıvırlarla vedelaş artık nolur
Kahvaltı yapmışsın tatlım 1.5 dilim böreği de götürmüşsünnmeyve miktarın da çok geldi aralara böl hepsini birden yerseen çok olur tatlım akşamki menün güzel oğluşunla güzel bir akşam dilerim
bendede aynı görünüyor sadece beğeniler alntılar önceden görünürdü şimdi görünmüyor ben birşey yapmadım ayarlarda:26:
hoş geldin canımbende varım arkadaşlar birlikte birbirimizden destek alalım..ben diyete başlayalı 13 gün oldu ama 1,5 kilo gitmiş normalmı sızce bana az geliyor böyle oluncada moralım bozuluyor(
tatlım sen öğlen bişey yemiyosun herhaldeofff yaaa bugün çok canım sıkılıyor nedense...hiç birsey yapmak istemiyorumbiraz önce ekmek arası sucuklu yumurta yedim.yanına da 1 büyük bardak ayran içtim..sabah kahvaltımı 7 de yaptıgım için çok acıktım birde adetim ondan böle bir aç gözlülük var herşeye karsı.
canım sporda yapmak istemiyor...aldı beni bir miskinlik yani
Ayran
yogurt
su
Slm herkese ...Öncelikle ben haziran 2013 annesiyim.33 yaşındayım .2. Bebeğim.Kızım şuan 7 yaşında.. 67 kilo ile hamile kalmıştım .76 ile doğurdum.Şimdi 83 kiloyum:26:
İnanamıyorum kendime.Doğumdan sonra bukadar kilo almak gerçekten çok acı.
Sütüm olsun diye diye yedim durdum..
Oğlum şuan altı aylık oldu .Sırf anne sütü aldı.
Ama Artık yeter ek gıdaya başlayacağız cuma günü...
Ve artık ben kendimi iyi hissetmek istiyorum.
6 Aydır hala adet de görmedim:2:
iyice şiştim.
Hem emzirip hem kilo nasıl vereceğim bilemiyorum:2:
bilenlerden yardım istiyorum
hoş geldin canım
bence iyi gitmiş hiç az görme
tatlım sen öğlen bişey yemiyosun herhalde
yesen daha iyi olur
ekmeğin çok değilse bişey olmaz
akşam yemeğini az yersin olur biter
bebişin de uslu durup annesini üzmez inş
canım seen bugün mü gidecektin kontrole:26:
hoş geldin canımSlm herkese ...Öncelikle ben haziran 2013 annesiyim.33 yaşındayım .2. Bebeğim.Kızım şuan 7 yaşında.. 67 kilo ile hamile kalmıştım .76 ile doğurdum.Şimdi 83 kiloyum:26:
iyice şiştim.
evet ekmeğim küçüktü içhamurunuda çıkardım...akşam da 1 kase çorba içtim 1 dilimde ekmek
1 kase yoğurt
şimdilik oğlumla ıı anlaşıyoruz ama.....:)
teşekkürler sizde inşallah.....hoş geldin canım
Allah evlatlarını sana bağışlasın
ben de haziran 2012 annesiyim
oğlum 4-5 aylıkken diyete başladım
çok da güzel kilo verdim
burdan ayrı kalınca verdiklerimi fazlasıyla aldım
1 aydır yeniden çıktım yola
hep birlikte verece inş
yediklerinden kısarsan farkı görürsün
azimli olmak yeterli
bak ne güzel menü olmuş
hep iyi anlaşın annesi
hoş geldin canım
bence iyi gitmiş hiç az görme
tatlım sen öğlen bişey yemiyosun herhalde
yesen daha iyi olur
ekmeğin çok değilse bişey olmaz
akşam yemeğini az yersin olur biter
bebişin de uslu durup annesini üzmez inş
canım seen bugün mü gidecektin kontrole:26:
bende canımmhımmm anladım canım..valla hiç böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum telekomda...
hoş geldin canımslm herkese ...öncelikle ben haziran 2013 annesiyim.33 yaşındayım .2. Bebeğim.kızım şuan 7 yaşında.. 67 kilo ile hamile kalmıştım .76 ile doğurdum.şimdi 83 kiloyum:26:
Inanamıyorum kendime.doğumdan sonra bukadar kilo almak gerçekten çok acı.
Oğlum şuan altı aylık oldu .sırf anne sütü aldı.
Ama artık yeter ek gıdaya başlayacağız cuma günü...
6 aydır hala adet de görmedim:2:
Iyice şiştim.
Bilenlerden yardım istiyorum
ahh be canım işallah bir an önce iyileşir boğazın..çok aç kaldın halsiz düştün.allah şifa versin sanaevet canım bugun gıttım bu haftada beslemem bu sekılde olacak cumadan sonra tum agrılarım gecerse cok sert olamamk kosuluyla normal yemeye geçecem daha kontrol vermedı gıtgıde duzeleceksın artık ıyıce ılesti orası bundan sonra kanamada beklemıyorum zaten dedı ama ben bu haftada cok dıkkat edıcem aynı seylerı yasamak ıstemıyorum yenıden
Slm herkese ...Öncelikle ben haziran 2013 annesiyim.33 yaşındayım .2. Bebeğim.Kızım şuan 7 yaşında.. 67 kilo ile hamile kalmıştım .76 ile doğurdum.Şimdi 83 kiloyum:26:
iyice şiştim.
hoşgeldin arkadaşım. Benim de oğlum 4 aylık, 60 kiloda hamile kaldım 85le doğum yaptım, doğumda 5 kilo gitti, 80 kiloya indim, sonra 86 ya çıktım, bu sayıyı görünce hemen işe koyuldum, şimdilik 6 kilo verdim, ben de emziriyorum, benim de sadece anne sütüyle besleniyor oğlum. Diyete başladım ve sütümde herhangi bir eksilme olmadı, çok su içiyorum, 4 lt falan, gece bile şişe yanımda, çok da kesmedim yediklerimden, sadece gereksizleri çıkardım menülerimden.
Bugünki menüm
6.00 1 elma
7.30 1 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir (tam yağlı), 2 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 yemek kaşığı pekmez, 1-2 yaprak marul
10.00 1 küçük nar
12.30 1 kase pırasa yemeği, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı, 1 dilim tam buğday ekmeği, büyük bir tabak 1çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata, küçük tabak yoğurtlu semizotu salatası
15.00 1 çay bardağı süte 2 kaşık müsli ve 3 badem
17.30 1 kase pırasa yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
birazdan 1 tane mandalina yiyeceğim. 9 gibi de uyuyacağım. Menüye uyduğumda güzel kilo veriyorum ama ekstra birşey (çikolata, pasta falan) kilo veremiyorum. Olsun onları da hamileyken bol bol yemiştim zaten şimdi ara verme zamanı
sağol canım ama spor yapamıyorum, çok yoruyor beni oğluşşşmenünü çok beyendim canım,,çok güzel ve besleyici olmuş..bebişine süt olsun yediklerin
beni de aranıza alırmısınız bugün tartıldım 88 kilo geldim çıldırıyorum moralim yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?