80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canım ıyı dıleklerın için
ozaman bende öyle yapıyım haftalık rondomda cekeyım ac karnımı yenıyordu çörek otu tam olarak nekadardı
yazarmısın bırdaha sana zahmet
ınsallah hepımız cook guzel kılolar verırızz
butun arkadaslara yogurt kurunu tekrardan tavsıye edıyorum
arkdaslar super ıstah kapatıyo valla bu öglen zorla yemek yedım sooklardayım:)öğlen ve aksam yemeklerden önce yıyordum
yarın sabah kahvaltısından öncede yıycem yedıklerımede cook dıkkat edıyorum artık zayıflamazsam psıkolojım bozulur valla:)

Slm herkese ...Öncelikle ben haziran 2013 annesiyim.33 yaşındayım .2. Bebeğim.Kızım şuan 7 yaşında.. 67 kilo ile hamile kalmıştım .76 ile doğurdum.Şimdi 83 kiloyum:26:
İnanamıyorum kendime.Doğumdan sonra bukadar kilo almak gerçekten çok acı.
Sütüm olsun diye diye yedim durdum..
Oğlum şuan altı aylık oldu .Sırf anne sütü aldı.
Ama Artık yeter ek gıdaya başlayacağız cuma günü...
Ve artık ben kendimi iyi hissetmek istiyorum.
6 Aydır hala adet de görmedim:2:
iyice şiştim.
Hem emzirip hem kilo nasıl vereceğim bilemiyorum:2:

bilenlerden yardım istiyorum

bende varım arkadaşlar birlikte birbirimizden destek alalım..ben diyete başlayalı 13 gün oldu ama 1,5 kilo gitmiş normalmı sızce bana az geliyor böyle oluncada moralım bozuluyor (
hoş geldin canım
bence iyi gitmiş hiç az görme
tatlım sen öğlen bişey yemiyosun herhalde
yesen daha iyi olur
ekmeğin çok değilse bişey olmaz
akşam yemeğini az yersin olur biter
bebişin de uslu durup annesini üzmez inş

canım seen bugün mü gidecektin kontrole:26:

menüm
sabah
1 yumurta
1 lokma tahin-pekmez
3 zeytin
1 dlm ekmek

ara
2 mandalina

öğle
1 kase çorba

ara
bol çay
1 avuç fındık ve üzüm
1 lokum

akşam
1 tabak fırında patates ve tavuk
ayran

rabbim evladını analı babalı büyütsün inşallah canım..bende 84 kiloydum diyete başladıgımda oğlum 4,5-5 aylıktı...günlük beslenmeme devam ettim ekmeği belirgin bir şekilde azalttım akşamları ekmek yemedim çoğu zaman..karbonhidrat çok fazla tüketmedim.birde ta bi ki aburcuburları kestim kilolarda gitti yavaş yavaş..sütü en çok artıran su zaten e suyunda kilo yapma gibi bir riski yok...miden akşam çok kazındığı zaman aburcubur yerine yoğurt ye..içine birazda tarcın ekleyebilirsin...iştahını kontrolaltına alır.
sütün az ise ısırgan otu çayı yap yatarken iç bariz artırıyor sütü...allah yardımcın olsun.rabbim yardım eder umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman....

evet ekmeğim küçüktü içhamurunuda çıkardım...akşam da 1 kase çorba içtim 1 dilimde ekmek
1 kase yoğurt
şimdilik oğlumla ıı anlaşıyoruz ama.....:)

hoş geldin canım
Allah evlatlarını sana bağışlasın
ben de haziran 2012 annesiyim
oğlum 4-5 aylıkken diyete başladım
çok da güzel kilo verdim
burdan ayrı kalınca verdiklerimi fazlasıyla aldım
1 aydır yeniden çıktım yola
hep birlikte verece inş
yediklerinden kısarsan farkı görürsün
azimli olmak yeterli
evet ekmeğim küçüktü içhamurunuda çıkardım...akşam da 1 kase çorba içtim 1 dilimde ekmek
1 kase yoğurt
şimdilik oğlumla ıı anlaşıyoruz ama.....:)

bak ne güzel menü olmuş
hep iyi anlaşın annesi

teşekkürler sizde inşallah.....

evet canım bugun gıttım bu haftada beslemem bu sekılde olacak cumadan sonra tum agrılarım gecerse cok sert olamamk kosuluyla normal yemeye geçecem daha kontrol vermedı gıtgıde duzeleceksın artık ıyıce ılesti orası bundan sonra kanamada beklemıyorum zaten dedı ama ben bu haftada cok dıkkat edıcem aynı seylerı yasamak ıstemıyorum yenıden

hımmm anladım canım..valla hiç böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum telekomda...
bende canımmbaşa gelince biliniyor..enerji işi yapıyor .enerji işi nedersen bende tam anlamıyorum ama tehlikeli bir iş :18:
hoş geldin canım
Burda çok senin gibi hem emzirip hem kilo veren anne .emin ol kararlıysan sende çokrahat verirsin kiloları
ahh be canım işallah bir an önce iyileşir boğazın..çok aç kaldın halsiz düştün.allah şifa versin sana

hoşgeldin arkadaşım. benim de oğlum 4 aylık, 60 kiloda hamile kaldım 85le doğum yaptım, doğumda 5 kilo gitti, 80 kiloya indim, sonra 86 ya çıktım, bu sayıyı görünce hemen işe koyuldum, şimdilik 6 kilo verdim, ben de emziriyorum, benim de sadece anne sütüyle besleniyor oğlum. diyete başladım ve sütümde herhangi bir eksilme olmadı, çok su içiyorum, 4 lt falan, gece bile şişe yanımda, çok da kesmedim yediklerimden, sadece gereksizleri çıkardım menülerimden.
bugünki menüm

6.00 1 elma
7.30 1 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir (tam yağlı), 2 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 2 yemek kaşığı pekmez, 1-2 yaprak marul
10.00 1 küçük nar
12.30 1 kase pırasa yemeği, 2 çorba kaşığı bulgur pilavı, 1 dilim tam buğday ekmeği, büyük bir tabak 1çorba kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata, küçük tabak yoğurtlu semizotu salatası
15.00 1 çay bardağı süte 2 kaşık müsli ve 3 badem
17.30 1 kase pırasa yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
birazdan 1 tane mandalina yiyeceğim. 9 gibi de uyuyacağım. menüye uyduğumda güzel kilo veriyorum ama ekstra birşey (çikolata, pasta falan) kilo veremiyorum. olsun onları da hamileyken bol bol yemiştim zaten şimdi ara verme zamanı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah

1 yumurta
yarım yufka
1 dlm peynir

ara
yoğurt kürü

öğlen
sucuk
biraz peynir
yarım yufka

akşam
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt
turşu

bollsı yeşil çay

menünü çok beyendim canım,,çok güzel ve besleyici olmuş..bebişine süt olsun yediklerin

mrb kızlar berbat bi haftasonundan sonra burdayım hemen menüleri sıralayıp fırçayıyı yiyeyim

cuma:
sabah06.00:1 yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmek

öğle11.00:1 pide ayran

ara14.30:2-3 kaşık pilav ve salata

akşam:19.00:ıspanak yoğurt 2 dilim ekmek

ara:1 elma 1b süt

cumartesi:

sabah:biraz yufkayı sobada ısıtp tereyağı ve tulum peyniriyle yedim

öğle:1 tabak tas kebabı ve 3 dilim ekmek

akşam:1tabak sulu köfte pilav

pazar
sabah:1 çörek çay

öğle:1 tabak sulu köfte yeşillik ve 3 dilim ekmek

akşam:2 çörek ama baya büyüklerdi

bugün:
sabaheynir yeşillk yoğurt zeytin 2 kuru kayısı

öğle:1 yağda yumurta zeytin peynir 2 kaşık puding 2 kuru kayısı

akşam:az patlıcan sarımsaklı yoğurt peynir yeşillik 2 kaşık çorba

ara:sütolur heralde

beni de aranıza alırmısınız bugün tartıldım 88 kilo geldim çıldırıyorum moralim yerlerde

slm kızlar menumu yazayım
sırkelı su sarımsakcayı yesılcay
sabah domates salatalık 1yumurta 1 dılım ekmek
ara yesılcay
öğlen 1 ızgara köfte salata 1 tatlıkasıgı yag eklıyorum salatalarıma
ara yesılcay karısık bıtkıcayı elmalı tarcınlı su
aksam 1hamsı:)1tabak yesılmercımek salata
ara mandalına yesılcay yatmadan sarımsaklı cayımıda ıcıcem ınsallah
tek tek yazarken unutuyorum ben sırkelı suyu gunde 3 kere ıcıyorum
bıde her ana öğün öncesı yogurt tarcın zerdeçal zencefıl karısımından yıyorum
bıde sabah 1 aksam 1 saat tempolu yuruyusum var hafta içi 5 gun

sabah 1yumurta 1 dilm ekmek domates peynir 5 siyah zeytin

ara serçe parmağı büyüklüğünde börek

öğle : yarım tabak tavuk yemeği 4 çatal makarna 3 çatal muhallebi

ara türk kahvesi

ara 1havuç

akşam 100 gr tavuk döner 1 dilim ekmek domates peynir

ara 1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…