80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm canım;
demek sende haziran annesisin.Senin bebişi de ikizler mi?
Herkes yandın çok zor olacak oğlun diyor ama bakalım nasıl olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah yine karga kahvaltısını etmeden bu seferde büyük kızı sağlık ocağına götürdüm ve şükür onda sadece kuru öksürük varmış
Aslında hazır eczaneye gitmişken gebelik testide alacaktım ama unutummmmmmm
Neyse artık spor salonuna yüzmeye gittiğimde alırım olmadı
Sanmıyorum birşey olsun ama işte dün halaları karnın şiş kız öyle anlamayanlarda var diyince içime kurdu düşürdüler ya dün ille bakacağım

Bu arada olasılık çok çok düşükte olsa demin büyük kızım sen testi salona giderken almayı unutmada gelince yaparsın dedi sonrada tembihliyor sen yinede kendini fazla yırtmada varsa birşey olmasın diye
Dedim hani asla istemiyordun evi terk ederdin yahu olan olduysa aldıracak değilsin ya günah mecbur kabul edeceğim dedi
Sanmıyorum ama olurda bir tane daha kardeş geliyorsa söz ondan sonra kör düğüm attıracağım dedim nasıl gülüyor heee hesapta kardeşimden sonra iptal ettirecektin orayı diyor
Spiral olduğu için öyle bir durum olmadığını düşünüyorum ama en azından ablamızın biraz daha ılımlı konuşmuş olması bile hoşuma gitti
Bakalım artık akşam göreceğim anyayı konyayı

Slm canım;
demek sende haziran annesisin.Senin bebişi de ikizler mi?
Herkes yandın çok zor olacak oğlun diyor ama bakalım nasıl olacak

evet canım ikizler ve gerçekten çok zor bir oğlum var
yemesi,uykusu her şeyi problem
çok zorluyo bazen beni
ama her ikizler bebeği aynı mıdır onu bilemem

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben baya bi kötü gecenin arkasından çok şükür iyiyim
dün okuldan sonra kızımı doktora götürdük ishal şikayetiyle hiç bişey yemiyordu doktor ilaç verdi geldik ilaçları kullandık ama açtı çocuk ve hiç bişey yemiyodu yediremedim yani sonra akşam bi baktım vücudunun bir kısmı göbekten başlıyo sol tarafı kaburgalarla birlikte kıpkırmızı olmuş ilaçtan dedik hemen aldık acile gittik. acilde allerji yapmış ilacı kes dedi yarın tekrar doktorunuza gidin dedi iğne yaptı alerji iğnesi gönderdi sabah kızım daha iyiydi yinede gittik doktora meğer ilaçtan değil boğaz ve kulaktaki iltihaptan vücudu kızarmış bebeğimin ya delirmek üzereydim gece ama şükrettim yinede heralde aç olunca dokundu ilaç şimdide hafiften kızarıklık devam ediyo ama daha iyi doktor ilacı bırakırsan değil tam tersine devam edersen geçer dedi bakalım devam ediyoz ama korkuyorum bi taraftanda ya değilse diye ama doktor pek emin söyledi inş başka bişey yoktur.

haftasonuda tevafuk olacak ya benim kayınvalide durmuş bi çocuk daha yapın diyo bende dedim bakıcının eline bırakıp gidiyorum bakacaksan yapıyım dedim ben niye bakıyom senin gibi olsam 4 tane daha doğururdum paran pulun elinde dedi bende dedim para pul bi tarafa sen benim doğumuma gelmedim 2. yi yapsam yine yalnız kalacam bi desteğim yok yapamam dedim bak benim kız yine hasta ve kinseler yok yanımda bırakıp gel bak elin eline bırakmıyım diyrm gelmiyor bide durmuş çocuk istiyo derdi açık açık söylemesede erkek çocuk. eşim tek oğlan o yüzden kız oğlan bi tane daha olsun diyip duruyo sinir oldum kadına bideeeee durmuş eğer yapmazsan kuma getirtirim üstüne diyo şakayla bende dedim onuda yapamdığına say hangi devirde yaşıyoz ddim sen beni neden sıkıştıryon kendi oğlun istemiyo dyrm ben onu razı ederim sen yapmıyosun diyo bana bende dedim canım kusura bakma yapmıyorum varmı diyeceğin dedim biraz sürtüştük sinir etti beni eşime söyledim böyle böyle dedi diye sen ona bakma kapıdan geçmedi 1. de ne yüzle 2. yi istiyo ben ona cevabını veririm canını sıkma dedi ay bu kaynanalar valla bi alem Allah yanlarında yaşayanlara sabır versin
çok uzattım galiba dimi neyse içimi dökeyim dedim biraz okulada gitmedim ya bugün böyle bi stres atmak istedim galiba valla evde çocuğunun başında olmak gibisi yok çalışıyozda çocuklarda bizimle birlikte rezil oluyo

Hem geçmiş olsun hem Allah sabır versin canım

evet benim de dikkatimi çekti, aynı durumdayız.
ben doktora gitmedim, kendim program hazırladım, herşeyden yiyorum hazır gıdalar hariç, yoğurt süt bile hazır almıyorum. şeker kesinlikle kullanmıyorum. hergün kalori hesabı yapıyorum, 2000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. canım çok fazla tatlı çekiyordu başlarda. ben ki bir oturuşta 3 magnumu yiyen biriyken:26: bu tabi hamileyken oldu, doğumdan sonra da aynı iştah devam etti, ben yine götürdüm çikolataları, ama zayıflamam da gwerekiyor, böyle yiyerek kilo falan verilmez. 1 yıl sıkıcam dişimi napim, kararlı olmak önemli, zayıflayınca giyeceğin kıyafetleri düşün. ben mesela bütün gardrobu yeniliycem. gerçi 2 valiz dolusu kıyafet kenarda beni bekliyor, ama olsun 1 yıldır hamile kıyafeti dışında hiç bişey almadım almayacam da, zayıflayana kadar kendime ceza da verdim. hiç birşey almıyorum, alırsam bu kiloyu kabullenmiş olacağım, eşofman giyiyorum hep

dün ki menüm
sabah : ekmek ucu ile domates, kaşar,maydanozlu sandiviç , 1 nescafe şekersiz
ara : 1 ince kurabiye
öğle - ikindi : az pideli adana, salata ve ayran
ara : yok kebaptan dolayı
akşam : 3 lokma tavuklu börek
ara : çeyrek elma , 7 çiğ badem
yatarken : 1 bardak tarçınlı süt

kebap olmadı biraz ama dışarda olunca pekte masum bir şeyler bulamıyosun yemek için , artık sağlık olsun dedim ve bu güne odaklandım :44:

çok tatlısın ya

valla göbeğim kocaman hala hamile gibiyim.Bende hala hamile pantalonlarımı giyiyorum.Boğazımı tutamıyorum elim ayağim titriyor.Birde süt yağlı olmuyor sadece su içersem
Bende bahane çoookkk

geçmiş olsun canım
benim oğlumu da geçenlerde alerji diye dr a götürdük
meğer boğaz enfeksiyonundan olmuş
dr ilacı kullan azalırsa devam et çok artarsa kes demişti
kayınvalideni de takma boşver
aynı benimki devamlı çocuk ister
eşinle ikinizin kararı önemli

benim kızım 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor .
oğlum malum 6 aylık ama kız felaket kıskanıyo..

maşallah kızını büyütmüşsün
e tabi tahtı elinden alınmış kıskanacak

kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben

herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn

çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif

beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..

kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn

İYİ AKŞAMLAR KIZLARR
BU GÜN KONYA YA KIŞ GELDİ,DONDUMM..SABAH ANNEM ÇAĞIRDI AŞURE AYI BU GÜN BİTİYOR VE ANNEM AŞURESİNİ PİŞİRMEYE FIRSAT BULAMAMIŞTI..ÇAĞIRDI BENİ GELDE YARDIM ET DİYE.GİTTİM AMA YOLDA DONDUMM DONDUMM.TABİ ANNEMİN HATRINA 1 KASE AŞUREYİDE YEDİM .BUDA CABASI OLDU

CECOOOO BEBİŞMİ GELİYOR KIZZHADİ HAYIRLISI ÇABUK YAPDA TESTİ HABER VER BİZE..
GERÇEKDEN ÇOKK DÜŞÜK BİR İHTİMAL AMA OLANLARDA VAR..BENİMDE KARNIM ÇOK BÜYÜK ÇOK ŞİŞİYOR.ÇOK DEFA KORKUP TEST YAPMIŞLIĞIM VAR :26:
BEBİŞE GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

ÇALIŞAN ANNELERİN ÇİLESDEÇOCUKLARINI TANIMADIKLARI İNSANLARA EMANET ETMELERİ ..ANNEANNE BABAANNE BAKSA İNSANIN GÖZÜ ARKADA KALMAZ ..SENİNKİDE HEM BAKMIYOR HEM ÇOCUK İSTİYOR KOLAYDI SANKİ BAKICIYA ÇOCUK EMANETETMEK.
AHH KAPTANIMM OKURKEN BİLE ÇOK ÜZÜLDÜM NE AKSİ OLMUŞ..HERŞEY HALLOLMUŞKEN ÇİKONUN TESTLERİ ÇIKMIŞ
AMA HERŞEYDE BİR HAYIR VARMIŞ.VARDIR BUNUNDA BİR HİKMETİ

Son düzenleme:
iyi akşamlar
menüm,
sabah
1 yumurta
1dlml peynir 1 dlml ekmk

ara
1 kase aşure

öğlen
yarım etliekmk
2 kşk ciğer kavurma
3 zeytin

akşam
1 tabak nohut yemeği
yoğurt

gece duruma göre meyve yada yoğurt

kızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
4tatlı kasıgı bulgur pılavı
su

:18::18:kız rızeyede kıs geldı burasıda cok sogukkk kar yagıyor dısarda

güle güle kullanın canım kazasız belasız işallahhhhh

eşin kv inat sana sıkı sıkı sarılıyo maşlahh nazar değmesinnn

canım benım oncelıkle cok gecmıs olsun ısın aksı gıtmıs hep vardır bı hıkmet bu ıslerınde bole olmasında her şerde bır hayır vardır rabbım hayırlısını verırı ınsallah sıkma canını opuyorum senı

sağol cnm o senin tatlılığın
yaa bnm de öyleydi göbeğim, çok kilo vermedim henüz, ama karnımı tıkabasa doldurmadığım için içeriye girdi biraz, salık durmuyo toparlandı çok şükür, pilates de yapmaya çalışıyorum, pilates harika bir spor, ben evlenmeden önce yapıodum, 55 kiloyken 50 kilo gibi duruodum, herkes şaşırıodu 55 yoksun diolardı. tavsiye ederim.
yaa sütün yağına bişey olmuo, aç kalmıcaksın, düzenli ve sağlıklı besleneceksin, o zaman süte hiç birşey olmaz, benim oğlum gayet güzel kilo aldı bu ayda da (diyet yaptığım ayda) sütün yağlı olup olmaması bebeğinin içme şekline bağlı, uzuuuun uzuuun içiyorsa sütün yağlı kısmını içiyordur. çünkü memeden önce sulu kısım geliyor, sonra damlalar halinde yağlı kısım geliyor. uzun içirmeye çalış. gerçi buna bebek kendi karar verir ya neyse
ben bugün diyeti bozdum ya moralim bozuk, 2 kase sütlaç yedimm
napalım bugün geçti yarın devam artık

cikonu da ailene yada birine birakabilirsin canim bir köpek icin her sey iptal olurmuu ya da bakim evleri falan var bir süre oraya birakk..

kizlaaar bu asure ayi ne zamannn bitecekkk önüne gelen asure getiriyoo ev de de kimse yemiyooo bana kaliyo hepsi oldumu simdi buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…