hoş geldin canım
Allah evlatlarını sana bağışlasın
ben de haziran 2012 annesiyim
oğlum 4-5 aylıkken diyete başladım
çok da güzel kilo verdim
burdan ayrı kalınca verdiklerimi fazlasıyla aldım
1 aydır yeniden çıktım yola
hep birlikte verece inş
yediklerinden kısarsan farkı görürsün
azimli olmak yeterli
bak ne güzel menü olmuş
hep iyi anlaşın annesi
Slm canım;
demek sende haziran annesisin.Senin bebişi de ikizler mi?
Herkes yandın çok zor olacak oğlun diyor ama bakalım nasıl olacak
Hem geçmiş olsun hem Allah sabır versin canımmrb kızlar nasılsınız bakalım ben baya bi kötü gecenin arkasından çok şükür iyiyim
dün okuldan sonra kızımı doktora götürdük ishal şikayetiyle hiç bişey yemiyordu doktor ilaç verdi geldik ilaçları kullandık ama açtı çocuk ve hiç bişey yemiyodu yediremedim yani sonra akşam bi baktım vücudunun bir kısmı göbekten başlıyo sol tarafı kaburgalarla birlikte kıpkırmızı olmuş ilaçtan dedik hemen aldık acile gittik. acilde allerji yapmış ilacı kes dedi yarın tekrar doktorunuza gidin dedi iğne yaptı alerji iğnesi gönderdi sabah kızım daha iyiydi yinede gittik doktora meğer ilaçtan değil boğaz ve kulaktaki iltihaptan vücudu kızarmış bebeğimin ya delirmek üzereydim gece ama şükrettim yinede heralde aç olunca dokundu ilaç şimdide hafiften kızarıklık devam ediyo ama daha iyi doktor ilacı bırakırsan değil tam tersine devam edersen geçer dedi bakalım devam ediyoz ama korkuyorum bi taraftanda ya değilse diye ama doktor pek emin söyledi inş başka bişey yoktur.
haftasonuda tevafuk olacak ya benim kayınvalide durmuş bi çocuk daha yapın diyo bende dedim bakıcının eline bırakıp gidiyorum bakacaksan yapıyım dedim ben niye bakıyom senin gibi olsam 4 tane daha doğururdum paran pulun elinde dedi bende dedim para pul bi tarafa sen benim doğumuma gelmedim 2. yi yapsam yine yalnız kalacam bi desteğim yok yapamam dedim bak benim kız yine hasta ve kinseler yok yanımda bırakıp gel bak elin eline bırakmıyım diyrm gelmiyor bide durmuş çocuk istiyo derdi açık açık söylemesede erkek çocuk. eşim tek oğlan o yüzden kız oğlan bi tane daha olsun diyip duruyo sinir oldum kadına bideeeee durmuş eğer yapmazsan kuma getirtirim üstüne diyo şakayla bende dedim onuda yapamdığına say hangi devirde yaşıyoz ddim sen beni neden sıkıştıryon kendi oğlun istemiyo dyrm ben onu razı ederim sen yapmıyosun diyo bana bende dedim canım kusura bakma yapmıyorum varmı diyeceğin dedim biraz sürtüştük sinir etti beni eşime söyledim böyle böyle dedi diye sen ona bakma kapıdan geçmedi 1. de ne yüzle 2. yi istiyo ben ona cevabını veririm canını sıkma dedi ay bu kaynanalar valla bi alem Allah yanlarında yaşayanlara sabır versin
çok uzattım galiba dimi neyse içimi dökeyim dedim biraz okulada gitmedim ya bugün böyle bi stres atmak istedim galiba valla evde çocuğunun başında olmak gibisi yok çalışıyozda çocuklarda bizimle birlikte rezil oluyo
evet canım ikizler ve gerçekten çok zor bir oğlum var
yemesi,uykusu her şeyi problem
çok zorluyo bazen beni
ama her ikizler bebeği aynı mıdır onu bilemem
bizim durumlarımız seninle hemen hemen aynı...
Peki sen diyet listeni neye göre yaptın?Doktor mu verdi ?Bildiğim kadarıyla emzirirken müsli yemek yasak.
Bir de ben emzirdikten sonra acayip acıkıyorum sana olmuyo mu oluyosa nasıl tutuyorsun kendini.Ben niye beceremiyorumm:2:
evet benim de dikkatimi çekti, aynı durumdayız.
ben doktora gitmedim, kendim program hazırladım, herşeyden yiyorum hazır gıdalar hariç, yoğurt süt bile hazır almıyorum. şeker kesinlikle kullanmıyorum. hergün kalori hesabı yapıyorum, 2000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. canım çok fazla tatlı çekiyordu başlarda. ben ki bir oturuşta 3 magnumu yiyen biriyken:26: bu tabi hamileyken oldu, doğumdan sonra da aynı iştah devam etti, ben yine götürdüm çikolataları, ama zayıflamam da gwerekiyor, böyle yiyerek kilo falan verilmez. 1 yıl sıkıcam dişimi napim, kararlı olmak önemli, zayıflayınca giyeceğin kıyafetleri düşün. ben mesela bütün gardrobu yeniliycem. gerçi 2 valiz dolusu kıyafet kenarda beni bekliyor, ama olsun 1 yıldır hamile kıyafeti dışında hiç bişey almadım almayacam da, zayıflayana kadar kendime ceza da verdim. hiç birşey almıyorum, alırsam bu kiloyu kabullenmiş olacağım, eşofman giyiyorum hep
geçmiş olsun canımmrb kızlar nasılsınız bakalım ben baya bi kötü gecenin arkasından çok şükür iyiyim
dün okuldan sonra kızımı doktora götürdük ishal şikayetiyle hiç bişey yemiyordu doktor ilaç verdi geldik ilaçları kullandık ama açtı çocuk ve hiç bişey yemiyodu yediremedim yani sonra akşam bi baktım vücudunun bir kısmı göbekten başlıyo sol tarafı kaburgalarla birlikte kıpkırmızı olmuş ilaçtan dedik hemen aldık acile gittik. acilde allerji yapmış ilacı kes dedi yarın tekrar doktorunuza gidin dedi iğne yaptı alerji iğnesi gönderdi sabah kızım daha iyiydi yinede gittik doktora meğer ilaçtan değil boğaz ve kulaktaki iltihaptan vücudu kızarmış bebeğimin ya delirmek üzereydim gece ama şükrettim yinede heralde aç olunca dokundu ilaç şimdide hafiften kızarıklık devam ediyo ama daha iyi doktor ilacı bırakırsan değil tam tersine devam edersen geçer dedi bakalım devam ediyoz ama korkuyorum bi taraftanda ya değilse diye ama doktor pek emin söyledi inş başka bişey yoktur.
haftasonuda tevafuk olacak ya benim kayınvalide durmuş bi çocuk daha yapın diyo bende dedim bakıcının eline bırakıp gidiyorum bakacaksan yapıyım dedim ben niye bakıyom senin gibi olsam 4 tane daha doğururdum paran pulun elinde dedi bende dedim para pul bi tarafa sen benim doğumuma gelmedim 2. yi yapsam yine yalnız kalacam bi desteğim yok yapamam dedim bak benim kız yine hasta ve kinseler yok yanımda bırakıp gel bak elin eline bırakmıyım diyrm gelmiyor bide durmuş çocuk istiyo derdi açık açık söylemesede erkek çocuk. eşim tek oğlan o yüzden kız oğlan bi tane daha olsun diyip duruyo sinir oldum kadına bideeeee durmuş eğer yapmazsan kuma getirtirim üstüne diyo şakayla bende dedim onuda yapamdığına say hangi devirde yaşıyoz ddim sen beni neden sıkıştıryon kendi oğlun istemiyo dyrm ben onu razı ederim sen yapmıyosun diyo bana bende dedim canım kusura bakma yapmıyorum varmı diyeceğin dedim biraz sürtüştük sinir etti beni eşime söyledim böyle böyle dedi diye sen ona bakma kapıdan geçmedi 1. de ne yüzle 2. yi istiyo ben ona cevabını veririm canını sıkma dedi ay bu kaynanalar valla bi alem Allah yanlarında yaşayanlara sabır versin
çok uzattım galiba dimi neyse içimi dökeyim dedim biraz okulada gitmedim ya bugün böyle bi stres atmak istedim galiba valla evde çocuğunun başında olmak gibisi yok çalışıyozda çocuklarda bizimle birlikte rezil oluyo
benim kızım 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor .
oğlum malum 6 aylık ama kız felaket kıskanıyo..
CECOOOO BEBİŞMİ GELİYOR KIZZSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Akşam yemeğinden sonra eşimin halasına çaya gittik ve daha yeni geldik
Gün içinde baya bir dolaştık annemle ve temiz hava hepimize iyi gelditabi biraz soğuk yedik o ayrı
Büyük kızda şifayı kaptı ama ne dediysem yarın sabah doktora gitmeye ikna edemedim neymiş okuldan bir günde olsa geri kalamazmış hem zaten iki güne kadar geçermişbabası kılıklı ateşlenmeden doktora gitmez.
Biraz sonra ütü yapmaya başlarım ( bayadır yapılmayı bekliyorlar) tabi ara ara sizlere bakarım yine
Sorma adaşım hem söyleniyorum hemde çocukları kısıtlamak istemiyorum
Bugün büyük sağ olsun ben dışardayken salonu toplamış süpürmüş iyiceAllah razı olsun her zaman dediğim gibi kız olsun çamurdan olsun küçükde titiz olacağa benziyor ama şimdilik dağıtmasıda var
Yarın yatak odasınıda bir daha elden geçireyimde dağılmasın birdaha en azından silip süpürmek kolay
Ivır zıvır aslında hiç eve girmez ama arada eşim ufaklık birşeyler istiyor diye bir tek çıbık kraker alır eve oda dayandım dayanadım kaç günün sonunda dayanamadım yedimneyse dayanmaya çalışacağım
Bu ara tek derdim su içememek :26: hiç midem almıyor yine. Bu gece hatta halalarımız kız sen kilo verdin ama karnın sanki büyüdü hamile olmayasın dediler banaben bile acabamı dedim sonuçta spiral var ama harbi karnım çıktı
Ya gaz var farkında değilim yada kazaya kurban gittimbüyük kız sakın ha diyor ama reglm hep düzensiz diye umursamıyordum bu gece öyle diyince aklıma takıldı benimde yarın bir test yapayım bari
Kim bilir belkide su içmiyorum diye ödem vardır
Neyse hayırlısı artık
Aramıza hoşgeldin
İNşallah çok güzel kilolar veririz birlikte
BEBİŞE GEÇMİŞ OLSUN CANIMMmrb kızlar nasılsınız bakalım ben baya bi kötü gecenin arkasından çok şükür iyiyim
AHH KAPTANIMM OKURKEN BİLE ÇOK ÜZÜLDÜM NE AKSİ OLMUŞ.kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn
çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif
beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..
kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn
İYİ AKŞAMLAR KIZLARR
BU GÜN KONYA YA KIŞ GELDİ,DONDUMM..SABAH ANNEM ÇAĞIRDI AŞURE AYI BU GÜN BİTİYOR VE ANNEM AŞURESİNİ PİŞİRMEYE FIRSAT BULAMAMIŞTI..ÇAĞIRDI BENİ GELDE YARDIM ET DİYE.GİTTİM AMA YOLDA DONDUMM DONDUMM.TABİ ANNEMİN HATRINA 1 KASE AŞUREYİDE YEDİM .BUDA CABASI OLDU
CECOOOO BEBİŞMİ GELİYOR KIZZHADİ HAYIRLISI ÇABUK YAPDA TESTİ HABER VER BİZE..
GERÇEKDEN ÇOKK DÜŞÜK BİR İHTİMAL AMA OLANLARDA VAR..BENİMDE KARNIM ÇOK BÜYÜK ÇOK ŞİŞİYOR.ÇOK DEFA KORKUP TEST YAPMIŞLIĞIM VAR :26:
BEBİŞE GEÇMİŞ OLSUN CANIMM
ÇALIŞAN ANNELERİN ÇİLESDEÇOCUKLARINI TANIMADIKLARI İNSANLARA EMANET ETMELERİ ..ANNEANNE BABAANNE BAKSA İNSANIN GÖZÜ ARKADA KALMAZ ..SENİNKİDE HEM BAKMIYOR HEM ÇOCUK İSTİYOR KOLAYDI SANKİ BAKICIYA ÇOCUK EMANETETMEK.
AHH KAPTANIMM OKURKEN BİLE ÇOK ÜZÜLDÜM NE AKSİ OLMUŞ..HERŞEY HALLOLMUŞKEN ÇİKONUN TESTLERİ ÇIKMIŞ
AMA HERŞEYDE BİR HAYIR VARMIŞ.VARDIR BUNUNDA BİR HİKMETİ
kızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
4tatlı kasıgı bulgur pılavı
su
kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn
çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif
beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..
kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn
çok tatlısın ya
valla göbeğim kocaman hala hamile gibiyim.Bende hala hamile pantalonlarımı giyiyorum.Boğazımı tutamıyorum elim ayağim titriyor.Birde süt yağlı olmuyor sadece su içersem
Bende bahane çoookkk
kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?