ya yanında çok ekmek yemediysen kebap birşey yapmaz...sonuçta ızgara pişiriliyor...dün ki menüm
sabah : ekmek ucu ile domates, kaşar,maydanozlu sandiviç , 1 nescafe şekersiz
ara : 1 ince kurabiye
öğle - ikindi : az pideli adana, salata ve ayran
ara : yok kebaptan dolayı
akşam : 3 lokma tavuklu börek
ara : çeyrek elma , 7 çiğ badem
yatarken : 1 bardak tarçınlı süt
kebap olmadı biraz ama dışarda olunca pekte masum bir şeyler bulamıyosun yemek için , artık sağlık olsun dedim ve bu güne odaklandım :44:
çok sağol canım benim iznim iptal olursa ev sahibi aradı problem yok dedi evde kalmaya devam yanii yavaş yavaş yoluna girecek işalllahcanım benım oncelıkle cok gecmıs olsun ısın aksı gıtmıs hep vardır bı hıkmet bu ıslerınde bole olmasında her şerde bır hayır vardır rabbım hayırlısını verırı ınsallah sıkma canınıopuyorum senı
cikonu da ailene yada birine birakabilirsin canim bir köpek icin her sey iptal olurmuu ya da bakim evleri falan var bir süre oraya birakk..
kızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
4tatlı kasıgı bulgur pılavı
su
kizlaaar bu asure ayi ne zamannn bitecekkk önüne gelen asure getiriyoo ev de de kimse yemiyooo bana kaliyo hepsi oldumu simdi buu
kızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
su
hayırlı olsun canımallah mutlulugunu artirsinn arabaniz hayirli olsunn alah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin . kiskananlar catlasin benim ki de kudurmustu ilk aldigimiz da kendi kaza yapmis kullanamiyoo ben de kaza neyim yaparmis cocuklar la falan korkuyomus her an her zaman olur böyle seyler dikkat etmek lazimm,
tüh ya kötü olmuş...eee çikoyu güvenipde bırakabileceğin biri yok mu?şimdi kendin gitsen onun onayı olunca onu almaya gelsen aslında güzel olurdu ama....kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn
çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif
beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..
kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn
canım her iki gelişmeye de çok sevindim.rabbim kazsız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah....kızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ayran
su
tebrik ederim canım pilav için..araba haberinede çokk sevindimm güle güle kazasız belasız kullanın canım hayırlı uğurlu olsun..eşinede helal olsun çatlatmış anasını ohhh ohh sefann olsunn eşin sana ne kadar değer verdiğini göstermiş facedeki yazısyla dünya aleme. .allah kem gözlerden saklasın
bu gün bitti canım.allah herkesin aşurelerini kabul etsin,ama olan bizim diyetlere oldu
Sabah iki bisküvi bir kahve..
Ara ogün elma
Öğlen 3 kaşık pirasa 4 kaşık asure
Ara ogün bir portakal ve bi kase yoğurt iki tane yulaflı grissini
Akşam bir kase karnıbahar..2 grissini.. Bir elma 7.30 dan sonra yemiyorum hiçbirşe
.. Bol su içcem..aynen devam
tüh ya kötü olmuş...eee çikoyu güvenipde bırakabileceğin biri yok mu?şimdi kendin gitsen onun onayı olunca onu almaya gelsen aslında güzel olurdu ama....
canım her iki gelişmeye de çok sevindim.rabbim kazsız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah....
allah mutlulugunu artirsinn arabaniz hayirli olsunn alah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin . kiskananlar catlasin benim ki de kudurmustu ilk aldigimiz da kendi kaza yapmis kullanamiyoo ben de kaza neyim yaparmis cocuklar la falan korkuyomus her an her zaman olur böyle seyler dikkat etmek lazimm,
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben baya bi kötü gecenin arkasından çok şükür iyiyim
dün okuldan sonra kızımı doktora götürdük ishal şikayetiyle hiç bişey yemiyordu doktor ilaç verdi geldik ilaçları kullandık ama açtı çocuk ve hiç bişey yemiyodu yediremedim yani sonra akşam bi baktım vücudunun bir kısmı göbekten başlıyo sol tarafı kaburgalarla birlikte kıpkırmızı olmuş ilaçtan dedik hemen aldık acile gittik. acilde allerji yapmış ilacı kes dedi yarın tekrar doktorunuza gidin dedi iğne yaptı alerji iğnesi gönderdi sabah kızım daha iyiydi yinede gittik doktora meğer ilaçtan değil boğaz ve kulaktaki iltihaptan vücudu kızarmış bebeğimin ya delirmek üzereydim gece ama şükrettim yinede heralde aç olunca dokundu ilaç şimdide hafiften kızarıklık devam ediyo ama daha iyi doktor ilacı bırakırsan değil tam tersine devam edersen geçer dedi bakalım devam ediyoz ama korkuyorum bi taraftanda ya değilse diye ama doktor pek emin söyledi inş başka bişey yoktur.
haftasonuda tevafuk olacak ya benim kayınvalide durmuş bi çocuk daha yapın diyo bende dedim bakıcının eline bırakıp gidiyorum bakacaksan yapıyım dedim ben niye bakıyom senin gibi olsam 4 tane daha doğururdum paran pulun elinde dedi bende dedim para pul bi tarafa sen benim doğumuma gelmedim 2. yi yapsam yine yalnız kalacam bi desteğim yok yapamam dedim bak benim kız yine hasta ve kinseler yok yanımda bırakıp gel bak elin eline bırakmıyım diyrm gelmiyor bide durmuş çocuk istiyo derdi açık açık söylemesede erkek çocuk. eşim tek oğlan o yüzden kız oğlan bi tane daha olsun diyip duruyo sinir oldum kadına bideeeee durmuş eğer yapmazsan kuma getirtirim üstüne diyo şakayla bende dedim onuda yapamdığına say hangi devirde yaşıyoz ddim sen beni neden sıkıştıryon kendi oğlun istemiyo dyrm ben onu razı ederim sen yapmıyosun diyo bana bende dedim canım kusura bakma yapmıyorum varmı diyeceğin dedim biraz sürtüştük sinir etti beni eşime söyledim böyle böyle dedi diye sen ona bakma kapıdan geçmedi 1. de ne yüzle 2. yi istiyo ben ona cevabını veririm canını sıkma dedi ay bu kaynanalar valla bi alem Allah yanlarında yaşayanlara sabır versin
çok uzattım galiba dimi neyse içimi dökeyim dedim biraz okulada gitmedim ya bugün böyle bi stres atmak istedim galiba valla evde çocuğunun başında olmak gibisi yok çalışıyozda çocuklarda bizimle birlikte rezil oluyo
kızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn
çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif
beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..
kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?