80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya yanında çok ekmek yemediysen kebap birşey yapmaz...sonuçta ızgara pişiriliyor...

çok sağol canım benim iznim iptal olursa ev sahibi aradı problem yok dedi evde kalmaya devam yanii yavaş yavaş yoluna girecek işalllah
şubattta tüp bebek yaptırmayı düşünüyoduk ama kredi çekecektik belki kazanılan para kredi miktarını düşürür belki hiç gerek kalmaz ( züğürt tesellisi)
cikonu da ailene yada birine birakabilirsin canim bir köpek icin her sey iptal olurmuu ya da bakim evleri falan var bir süre oraya birakk..

ayyy canım nerdeee kurban bayramına gittiğimde kv lere bıraktım balkonda tuttular çiko da hasta olmuş başlamışlar hemen nie aldılar ki bunu.. aldılar bakamıyolar işte ne gerek vardı da bilmem ne şimdi bırakıcam size diyemem havalarda soğudu hasta olur oğluşum zaten balkonda kıyamam ben onaa....

babamlar desen daha beter benim üvey annne balkondaki varlığından bile tırsıyo istemiyo asla getirme diyo ulan sen kimin evine kimi almıyon diycen pardon kabalaştım azcık ama çok sinirliyim tabiii ki diyemiyorum babam arada..

tebrik ederim canım pilav için..araba haberinede çokk sevindimmgüle güle kazasız belasız kullanın canım hayırlı uğurlu olsun..eşinede helal olsun çatlatmış anasını ohhh ohh sefann olsunneşin sana ne kadar değer verdiğini göstermiş facedeki yazısyla dünya aleme..allah kem gözlerden saklasın
kizlaaar bu asure ayi ne zamannn bitecekkk önüne gelen asure getiriyoo ev de de kimse yemiyooo bana kaliyo hepsi oldumu simdi buu

bu gün bitti canım.allah herkesin aşurelerini kabul etsin,ama olan bizim diyetlere oldu

Son düzenleme:

allah mutlulugunu artirsinn arabaniz hayirli olsunn alah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin . kiskananlar catlasin benim ki de kudurmustu ilk aldigimiz da kendi kaza yapmis kullanamiyoo ben de kaza neyim yaparmis cocuklar la falan korkuyomus her an her zaman olur böyle seyler dikkat etmek lazimm,

sabah:1 poğaça

öğlen yarım tabak pilav üstüne 1 kaşık cacık

ara 1 nescafe

akşam 1 haşlanmış kalçalı but 1 dilim ekmek

karar vermdim henüz ama 1 avuç kabak ve 1 elma götürürüm gibi geliyor bana

bi de az sonra leslie yapcam prensesssss hadi lesliyeee
1mille başlıom belki 2 yaparım

• menüm cellogs bir bardak süt
  • ara bir portakal
  • öglen bir tabak kavurma .buulgur pilavi .ayran
  • iki kase asuree.cay .türk kahvesi
  • aksam biraz makarna uzerine tavuk sos.salata
  • besleyici bir menü oldu galiba

mrb kızlar menüm
sabah:1 lokma çörek peynir zeytin maydonoz

öğle:1 tabak makarna salatası az tavuk

ara:2 lokma ekmek tavuk suyuyla

akşam:biraz çorba yoğurt az bulgur pilavı ama çoooooooook şiştim nedense ve tartıda hiç hoş şeyler söylemiyo bana

hayırlı olsun canım

tüh ya kötü olmuş...eee çikoyu güvenipde bırakabileceğin biri yok mu?şimdi kendin gitsen onun onayı olunca onu almaya gelsen aslında güzel olurdu ama....

canım her iki gelişmeye de çok sevindim.rabbim kazsız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah....

Sabah iki bisküvi bir kahve..
Ara ogün elma
Öğlen 3 kaşık pirasa 4 kaşık asure
Ara ogün bir portakal ve bi kase yoğurt iki tane yulaflı grissini
Akşam bir kase karnıbahar..2 grissini.. Bir elma 7.30 dan sonra yemiyorum hiçbirşe
.. Bol su içcem..aynen devam

tsk ederım canım bugun azda olsa yediğimemi sevineyim arabaya mı bilemedim şaşırdım:)evet sabahdan berı faceden bısyler yazıyolar eşim cevap bile vermiyor korkuyom nazara gelecez diye yani aman allahım hepimizin evini yuvasını colugunu cocugunu kem gozlerden korusun inşallahh

merhaba bebişler
sabah08:00)
2 yumurta
yarım dilim ekmek
biraz çökelek
3 zeytin
öğle
brunch oldu biraz
kahvaltılığa ek olarak
domates
sucuklu yumurta 3 çatal
çay

akşamda
tarhana çorbası
yoğurt
karnıbahar
ekmek yemedim

birazdan da yeşil çay içeriz

hoş geldin seval
işallah istediğin kiloya kavuşursun bir an önce

ay anam aynı benım kv tıpkının aynı ama benımkı kullanamıyoda sukur yarısamıyo onun yerıne görümcem yeni yeni alışıyo kulanmaya o kullanınca ii bana sıra gelınce kaza olur allahım ya bu modeller bole yahu kazada olur tabı hayt bu ınsanın basına ne gelecegı bellı mı olur rabbım kazadan belada korusun dese heralde bı yerı sıser bu kvlerın

Kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 biber, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara: çikolatalı gofret

Öğle: 2 kadın budu köfte, 4 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt

Ara: 1 avuç çekirdek

Akşam: 2 köfte, 4 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt

Ara: 1 elma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gündüz akraba ziyareti yaptım oradan havuza attım kendimi ve tempolu bir şekilde 45 dakika yüzdükten sonra yorgun ama yinede enerjik bir şekilde evime geldim
Akraba ziyaretinde hamur işlerinin çoğuna ağzımı bile sürmedim şükür
Kız bu sefer ye birşey olmaz desede benim çakma elti amca gelini yani uymadım ona

Eve geldikten sonrada sağlıklı bir şekilde yemeğimizide yedik ve tükkanı kapattık
Hatta aklımdayken bugün yediklerimide yazayım

Sabah;
1 kaşarlı tost ( yağsız )
1 şekersiz çay

ara;
1 elma

Öğlen;
Yeşil mercümekli peynirli marul salatası ( eşimin yengesi kanal 7deki dr kunakdan almış tarifi ve tadıda gayet güzeldi )
2 parmak büyüklüğünde patatesli börek
3 adet sarma
3 şekersiz çay

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
6 tane ızgara köfte
Bol karışık salata
2 bardak ayran

Bİrazdanda yeşil çayımı yapar içerim inşallah

Bu arada dün eşimin halaları acaba hamilelik varmı diye aklıma düşümüşlerdi ya testimi yaptım ve negativ
Spiral var, bu kiloyla hamilelik düşünmemem lazım aslında ama yinede içim bir tuhaf oldu negativi görünce nasıl bir manyaklıksa benimkisi hamile kalmış olmayı içten içe istiyordum demekki
Eşimde yarı şaka yarı ciddi hazır büyük kızda ılımlı olur gibi olunca aradan 3.cüyüde çıkartalım ondan sonra toptan verirsin kiloları demezmi valla niyeti bozduracaklar bana

Canım kuzuya geçmiş olsun ( yaş kaç olursa olsun bizlere göre hepsi kuzu ) ki seninki daha ufak
Rabbim acil şifalar verir inşallah....Aminnnnnnnnn
Bu arada KVnin densizliklerinide takma çeneye geldimi hepsi süper babanne ama gel bak desen ay oram ağrıyor buram ağrıyor yok işim var diye bir sürü bahane uydururlar
Benimki büyük kızımı tam 2.5 kere baktı yanlış okumadınız 2.5 kere 3.cü bırakışımızda ( ki baş başa bir yemek yiyelim dedik aylar sonra ) bizi yarı yoldan çevirdi de alın kızınızı çok ağlıyor dedi. Meğer fesatlıktan bizi çağırmış Rahmetli KP ozaman ne geldiniz mecbur bakacak demişti ama kadın yine inadını yaptı ben bakmıyorum sen bak o zaman banamı güvenip doğurdu dedi ve bir daha o oldu bakmadı. Hastalıklarında da uğramaz hatta telefon açıpta çocuklar nasıl özledim bile demez
Büyüğünde akrabalara bunu ben büyüttüm diyip duruyordu en sonunda dayanamadım bir gün ve herkesin içinde sen benim kıza bakarken ben nerdeydim niye haberim yok dedim fit oldu ve herkesin yanında 2.5 kere bakmayla çocuk büyümüyor dedim sinirden kudurdu
Ufaklıkta hastaneye bile gelmedi nasılsa çıkacağım aynı gün diye. Hee bugün 3.cüyü doğuracağım desem fenalık geçirir hiç istemiyor bir tane daha doğurmamı

Galiba kadının öldürmenin yolunu buldum bir tane daha doğurayım

Canım çok üzüldüm :26: kötü olmuş ama bunda da vardır bir hayır
İnşallah bir ay geçikmeli de olsa eşine kavuşursun Aminnnnnnnnnnnnnnn
Keşke daha çabuk sürede bitse işlemlerde yeni yıla birlikte girseydiniz Neyse kısmet olmadı enişte bir iki günlüğüne izin alıp gelse süper olurdu

menüm
5.00 1 elma
07.30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 2 çorba kaşığı pekmez, 1 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, şekersiz siyah çay
10.00 1 mandalina, 1 havuç
12.30 sarımsaklı yoğurtlu kabak salatası, 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği
15.00 2 çorba kaşığı müsli, 1 çay bardağı süt
18.00 1 porsiyon çiğ köfte, 2 bardak ayran,
18.30 2 kase fırın sütlaç
tabi ki de 4 lt su

bugün 30 dk zumba, 25 dk pilates yaptım, yediğim sütlaçlar yanmıştır inşallah, ya da bebişe süt olurlar

ya bu zumba harikaaaa çok iyi hissediyorum üstüne pilates süper oluooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…