80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım araban hayırlı uğurlu olsun , ALLAH kazadan beladan uzak etsin ( amiin ) kıskananlarda çatlamışlar zaten
ya yanında çok ekmek yemediysen kebap birşey yapmaz...sonuçta ızgara pişiriliyor...
yok canım kebabın pidesini bilerek az getirin dedim ve öyle de oldu ama yinede adı kebap ya :))
kısmet böyleymiş diyorum artık ya herşeyi iptal ettim kimseye minnet etmek istemedim
canım başına gelenleri okudum , vardır bunda da bir hayır mutlaka ama sen en doğru kararı vermişsin bence kimseye minnet etmemekle, birde mızmızlanmalarını düşünsene,hepten sinir olurdun
şu zumbayı bende çok seviyorum , gerçi hiç yapmadım ve yaşadığım şehirde yapılan spor yeride varmı onuda bilmiyorum ama olsada bana hitap etmez sanmıyorum . . . ama evde denemeye değer çok mutlu hissettiriyor kendini izlemesi bile

sabah : t.buğday ekmekle kaşarlı,maydanozlu tost , 1 şekersiz nescafe
ara : 1 küçük poğaça mayasız ( katı yağsız )
öğle : 1,5 kase çorba , 2 y.kaşığı tavuk sote , 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 şekersiz nescafe , 2 minik kare bitter çikolata
akşam : 5 y.k kara lahana kavurması , 2 dilim t.b ekmek
ara : 1 mandalina
yatarken : 1 bardak süt

üzüldüm canım ama bunda da vardır bir hayır
afiyet olsun öncelikle
arabanız da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inş

ben leslieyi hepten bıraktım kaptanım ya
önce isveç sonra bu grip hala pertim

menüm

sabah
yarım poğaça
1 kase yoğurt

öğle
2 dlm ekmekle kaşarlı sucuklu tost

ara
yarım ayva

akşam
ali nazik(sanırım biraz fazla kaçırdım)
1 dlm ekmek

ara
1 kase aşure

bugün kurstan çıkmak üzereyken öğrencilerim, hocam kapıda bir bey var sizi bekliyor dedi, öncesinde de bugün d.günüm sanıp sarılanlar oldu , neyse baktım kapıda elinde çiçekle bir bey bekliyor , kucağımı doldurcak bir buket çiçek neyse imza attık yolladık, yarim bana geçmiş öğretmenler günü için çiçek göndertmiş çok sevindim, öğrencilerim içinde iyice bir merak konusu oldu tabiki bu durum

senin adına çok sevindim canım ne güzel olmuş
sen kuran kursu hocası mısın?

ne güzel bir gün..önce minikcim şimdi sen negüzel haberler bular..allah mutluluğunuzu daim etsin canım

kızlar şu yoğurt kürünü yapan kimdi bana bir anlatsa ben de yarından itibaren yapsam

Beyazcanım yapmaya başladı onu bir iki gündür bende yarın inşallah eksiklerimi alıp perşembe başlıyorum yarın malum balık günümüz o yüzden olmayor
Bugün spor salonunda da bir arkadaş bir denesene o yoğurt kürünüde dedi. Nette okumuş oda iki haftada hiç birşey yapmasanda 3 kiloya yakın gidiyormuş buna birde az spor ekleyebilirsem birde kendi listemin dışına çıkmazsam tam süper olucak

kızlaaaaar slm güllerim nasılsınız. ben uykusuzum ama dimdik ayaktayım dün birsürü şey yazdım tam gönderecem bilgirayarın şarjı bitti. deli oldum sinirlendim daha da açmadım. anam neler olmuş az çok bakim dedim kkmevsim tatlım geçmiş olsun kızına inşallah daha iyidir. kaptanım sanada geçmiş olsun inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda.
beni hiiiiç sormayın iki ayağım bi papuca girdi derler ya yok ben toptan girdim o papucun içine. hiç bişeye yetişemiyom napacam bilmiyom. sınavda yaklaşıyo hiç çalışmadım daha. sevabına birileri şu çocuklara baksında bende ders çalışam azıcık

ben de
gerçi evlendiğimden beri sadece komşularım ve arkadaşlarımla sohbet yapıyoruz o ayrı

ben de deniyecem
zencefil,zerdeçal,tarçındı dimi:26:

anam sınav yerleri açıklanmış. topu topu 4 ders var bütün günlere yaymışlar. nasıl yapacam bakalım. şehirde olanlar hadi neysede kampüse vermişler tek bir dersi onu napacam bilmiyom. sırf gidip gelmek iki saat sürüyor. bebeği nasıl bırakacam ben yaaaa

zaten o kadar saçma yapıyorlarki şu sınav vakitlerini, sinir olmamak elde değil

ben de
gerçi evlendiğimden beri sadece komşularım ve arkadaşlarımla sohbet yapıyoruz o ayrı

ben de deniyecem
zencefil,zerdeçal,tarçındı dimi:26:

Evet canım 1er çay kaşığı koyuyormuşsun bir kase yoğurta
Hatta beyazcan yanılmıyorsam kırmızı biberde az ekliyordu

kızlar şu yoğurt kürünü yapan kimdi bana bir anlatsa ben de yarından itibaren yapsam

bendım canım yogurt kurunu yapan kıme tavsıye etsem dua edıyoo
valla bugune kadar benı tok tutan baska bır yöntem görmedım abartmıyorum
her ana öğünden yarım saat önce 2kasık yoğurda
1eer çay kasıgı zerdecal zencefıl ve tarcın koyup yıyosun
tadı kötü gıbı gelebılırkı bana göre cokta kötü degıl ama yınede
yogurdu yerken su bulunduryanında herkasıktan sonra 1 yudum su iç bastırıyoo zaten ıkı yemek kasıgı yogurt
bugune kadar hep duyardım okurdum bu kürü ama cook ınanmazdım cumartesınden berı yapıyorum sonuc süper,
keske benıde ıkna eden bırılerı olsaymıs daha önce
öncelerı aksam ve öğlen yemeklerınden önce yıyodum dunden berı
kahvaltıdadan öncede yıyorum bence müthıs etkısı var
kayısı falanda yemıyorum artık bagırsakları ıyı calıstırıyoo
cook uzun oldu ama canım ben olsam ısrarla devam ederım basıt ve etkılı bır yöntem

menumude yazayım
sabah sırkelı su yesılcay sarımsak cayı
cakma menemen 1yumurtalı roka 2dılım kepek ekmegı lor
ara yesılçay elmalı tarcınlı su
öğlen salata(1tatlıkasıgı yaglı)sebze corbası
ara elmalı tarcınlı su yesılcay
aksam salata sebze corbası 3 kasık kerevız
2lıtreden fazla su içtım bıde her öğün öncesı yogurt kuru yedım
yatmadan önce yesılcay ve sarımsakcayıda ıcıyorum bıde sırkelı su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…