hoşgeldin canım 2-3 gün dişkkat et bak hemen 1 kilo vereceksin hiç şüphen olmasın
canım araban hayırlı uğurlu olsun , ALLAH kazadan beladan uzak etsinkızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
4tatlı kasıgı bulgur pılavı
su
yok canım kebabın pidesini bilerek az getirin dedim ve öyle de olduya yanında çok ekmek yemediysen kebap birşey yapmaz...sonuçta ızgara pişiriliyor...
canım başına gelenleri okudum , vardır bunda da bir hayır mutlaka ama sen en doğru kararı vermişsin bence kimseye minnet etmemekle, birde mızmızlanmalarını düşünsene,hepten sinir olurdunkısmet böyleymiş diyorum artık ya herşeyi iptal ettim kimseye minnet etmek istemedim
şu zumbayı bende çok seviyorum , gerçi hiç yapmadım ve yaşadığım şehirde yapılan spor yeride varmı onuda bilmiyorum ama olsada bana hitap etmez sanmıyorum . . . ama evde denemeye değer çok mutlu hissettiriyor kendini izlemesi bilemenüm
5.00 1 elma
07.30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 2 çorba kaşığı pekmez, 1 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, şekersiz siyah çay
10.00 1 mandalina, 1 havuç
12.30 sarımsaklı yoğurtlu kabak salatası, 1 kase çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği
15.00 2 çorba kaşığı müsli, 1 çay bardağı süt
18.00 1 porsiyon çiğ köfte, 2 bardak ayran,
18.30 2 kase fırın sütlaç
tabi ki de 4 lt su
bugün 30 dk zumba, 25 dk pilates yaptım, yediğim sütlaçlar yanmıştır inşallah, ya da bebişe süt olurlar
ya bu zumba harikaaaa çok iyi hissediyorumüstüne pilates süper oluooo
üzüldüm canım ama bunda da vardır bir hayırkızlarrrr kızlar kaç gündür mahvoldum ya ben
herşeuimi ayarladım ücretsiz iznim çıktı önceden aldığım mazaret iznini iptal ettridim 16 aralıkta gidiyorum çikoyu götürüyorum kiramı yarım yatırdım ev sahibnie çıkıyorum dedim elektrik su hallettim derkennnnnnnnnnn
çikonun yurtdışına çıkabilmesi için gerekli olan testin sonuçları geldi ankaradan ve sonuç negatif
beynim alllak bulllak oldu götürebilmek için tekrar iğne yaptırmam lazım iğnenin etkisi 21 günde çıkıyo 22. gün test ankaraya yolla 10 gün sonra sonuç gelsin derken etti mi 1 ay ya kv kp in yanında oturucam 1 ay eşim yokken ben o kadar oturamam yanlarında ..
kalktım hemen milli eğitime gittim sordum iptal olabiliyomuş okula gittim dilekçe yazdım aldım ordan dilekçeyi tekrar milli eğitime götürdüm sonra aklıma ev sahibi geldi aradım 15 aralık için kiracı bulmuşlar ben çıkamıyorum kusura bakmayın dedim tamam konuşuruz dedi ama hala da aramadı hoş zorla çıkartmaz heralde ama.. bilmiyorum aldığım uçak biletleri yandı tarih değiştircem tarih yok beynim dondu resmennnn
afiyet olsun önceliklekızlar bugun 4 tatlı kasugu bulgur pılavı yedım yasasın:) 1saatte tukettım ama olsun buda bı gelsıme ıylesıyor sayılrım
ve esım bana araba aldı bugun daha dogrusu ılk arabamız ama esım face adresıne esıme gecmıs olsun hedıyesı aldım yazmıs nazar degmez ınsaalh bıarn once ıyılesırde kullanır yazmıs .kayıınvalıdemle gorumcem kudurdu sabah berı arıyolar kadına araba mı alınırmıs oda ne demek daha neler nelerde yazmıyorum gerısını tahmın edersınız kudurdular kısaknclıktan ama bugunkı keyfımı bozamayacaklar hemen menumu yazayım
ayran
4tatlı kasıgı bulgur pılavı
su
sabah:1 poğaça
öğlen yarım tabak pilav üstüne 1 kaşık cacık
ara 1 nescafe
akşam 1 haşlanmış kalçalı but 1 dilim ekmek
karar vermdim henüz ama 1 avuç kabak ve 1 elma götürürüm gibi geliyor bana
bi de az sonra leslie yapcam prensesssss hadi lesliyeee
1mille başlıom belki 2 yaparım
bugün kurstan çıkmak üzereyken öğrencilerim, hocam kapıda bir bey var sizi bekliyor dedi, öncesinde de bugün d.günüm sanıp sarılanlar oldu , neyse baktım kapıda elinde çiçekle bir bey bekliyor , kucağımı doldurcak bir buket çiçekneyse imza attık yolladık, yarim bana geçmiş öğretmenler günü için çiçek göndertmiş çok sevindim, öğrencilerim içinde iyice bir merak konusu oldu tabiki bu durum
senin adına çok sevindim canım ne güzel olmuş
sen kuran kursu hocası mısın?
bugün kurstan çıkmak üzereyken öğrencilerim, hocam kapıda bir bey var sizi bekliyor dedi, öncesinde de bugün d.günüm sanıp sarılanlar oldu , neyse baktım kapıda elinde çiçekle bir bey bekliyor , kucağımı doldurcak bir buket çiçekneyse imza attık yolladık, yarim bana geçmiş öğretmenler günü için çiçek göndertmiş çok sevindim, öğrencilerim içinde iyice bir merak konusu oldu tabiki bu durum
kızlar şu yoğurt kürünü yapan kimdi bana bir anlatsa ben de yarından itibaren yapsam
ne güzel bir gün..önce minikcim şimdi sen negüzel haberler bular..allah mutluluğunuzu daim etsin canım
ben de
evet canım
Beyazcanım yapmaya başladı onu bir iki gündürbende yarın inşallah eksiklerimi alıp perşembe başlıyorum yarın malum balık günümüz o yüzden olmayor
Bugün spor salonunda da bir arkadaş bir denesene o yoğurt kürünüde dedi. Nette okumuş oda iki haftada hiç birşey yapmasanda 3 kiloya yakın gidiyormuşbuna birde az spor ekleyebilirsem birde kendi listemin dışına çıkmazsam tam süper olucak
ben de
gerçi evlendiğimden beri sadece komşularım ve arkadaşlarımla sohbet yapıyoruz o ayrı
anam sınav yerleri açıklanmış. topu topu 4 ders var bütün günlere yaymışlar. nasıl yapacam bakalım. şehirde olanlar hadi neysede kampüse vermişler tek bir dersi onu napacam bilmiyom. sırf gidip gelmek iki saat sürüyor. bebeği nasıl bırakacam ben yaaaa
ben de
gerçi evlendiğimden beri sadece komşularım ve arkadaşlarımla sohbet yapıyoruz o ayrı
ben de deniyecem
zencefil,zerdeçal,tarçındı dimi:26:
kızlar şu yoğurt kürünü yapan kimdi bana bir anlatsa ben de yarından itibaren yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?