80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gündür yazılanları imkan buldukça okumaya çalışıyorum bende zayıflamak için yıllardır denemediğim yöntem kalmadı desem olcak ama bir türlü istikrarlı davranamadım 3 gündür sabahları ılık suya yarım limon sıkıp içiyorum ardından haşlanmış yumurta yiyorum öğle ve akşam yemeklerinde ekmeği kestim. Yoğurt kürünede bugün başlıcam şuan 89 kg inş. en kısa zamanda kurtulurum fazlalıklarımdan

dün gece bol uyanmalı bir geceydi..niyeyse oğlum sık sık ağlayarak uyandı..sabah sersem gibiydim..11 e kadar uyudum...şimdi evi toparlayacağım her yer dandini...dün eşimle hastaneye gittik ücretsiz iznimi yarıda kesmek için dilekçe vermeye..allah nasip ederse 1 ocakta tekrar işime geri dönüyorum...umarım oğlumla ii anlaşmaya devam ederiz ben çalışmaya başlayıncada...oğluma üst kat komşumuz bakacak bir aksilik olmazsa...umarım ii anlaşırlar yaaa çok üzülüyorum oğlumu bırakmak zorunda olduğum için..ama er ya da geç bu olacaktı..inşallah kolay atlatır bu dönemi....

sabah 11:00
1,5 haslanmış yumurta
domates
peynir
1 çatal bal
7-8 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardk adaçayı

ara 2 kivi

akşam
tavuk sote
yoğurt
karnıbahar
tarhana çorbası var

akşamda yeşil çay

yaaa arkadaşlar ben bu ara akşamları çok acıkıyorum...yemeğimi de normal yiyorum aslında..bilemedim neden?

konya ya ilk kar yağıyor

Evet canım 1er çay kaşığı koyuyormuşsun bir kase yoğurta
Hatta beyazcan yanılmıyorsam kırmızı biberde az ekliyordu
iyi günler kızlarr

iyi günler kızlarr
bu kadar soğukdan sonra kaçınılmaz son karda geldi şükür,özlemişiz valla

cecomm.evet kür olarak devamlı kullanma yok maalesef bende.aklımageldikce ara öğün yerine yiyorum ben.evet biberde koydum ben malum biberinde metebolizmayı hızlandırıcı etkisi var.ben tadını çok sevdim tam kış için içini ısıtıyor insanın..

benim büyük görümcemin eltisi 100 kilonun üstündeydi,dr tavsiyesiyle bu kürle çokk kilo verdi..hatta benim görümcede heves etti yazın aldı malzemeleri ama yapmadı..burda unutöuş malzemeleri bende hazıra kondum ,benim için almış yazın baharatları ,aslında akşam arayıp bi soruyum denemiimi orda veya eltisi devam ediyormu bu küre,,
bence zayıflamak uğruna her şeyin suyunu içen kökünü yiyen biz bunu gayet rahat yeriz

slm kızlar bende yiyebiliyorken yapıyordum bu yogurt kurunu ama duzenlı deıl aralarda ben faydasını duzenlı lavobaya cıkma olarak gordum ama kılo olarak tam deneyımleyemedım duzensız oldugu ıcın ama ıyılesınce tam duzenlı deneyecem inşallah tadıda iyi kötü deil

sabah : t.b ekmeği arası yağsız kaşarlı tost , 1 küçük kök marul , 1 şekersiz nescafe
ara : yarım poğaça
öğle : az sucuklu yumurta, 2,5 dilim ekmek
ara : 1 sıcak çikolata
akşam : 5 y.k z.barbunya , 1 bardak ayran
ara : 1 ç.bardağı leblebi, 1y.k kabak çekirdeği

sabah
cok cıvık bır yumurtanın azıcıgını kasıkla yedım

ayran
aksam
ayran corbası bır kase
3tatlı kasıgı bulgur pılavı
ayran

slm kızlar. maşallah çok niyetli olan var galiba bu yoğurt kürüne. yapın yapın zayıflayın aferim size. benim kilo verişi durdu. gitmiyo daha ileri. gerçi nette okuduğum kadarıyla emziren anneler ayda iki kilo vermeliymiş. hoş sütüm azaldı yaaa. ama sanırım çok gerginim ondan kaynaklı. herşeye koşup hiç bir şeye yetişemeyince gerildim. bide uykusuzluk var tabi. bu gün karşı komşuma gittim sıkıldım evde. benim cücük iki dakka durmadı tabi büyüklerde onu aratmadı. komşum kız bu hepmi böyle dedi evet deyince allah yardımcın olsun yanmışsın sen dedi. büyüklere ben maksus durun demedim. kadın da bize gelince hiç dur demiyo çocuğuna bizim ev altı üstüne geliyo. birazda onunki öyle olsun napim.

menüm
sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmk

öğlen
yarım yufka
3 kşk kıyma
az soğan

ara
az kayısı çekirdeği

akşam
1 tabak nohut
turşu

gece
yoğurt kürü

selam kizlar
  • menüm sabah bir tost kasar peynirli ,cay
  • öglen iki brötchen bir paket mozeralla.dometes ,cay
  • ara bir tas kahve iki kurabiye ,bir erik
  • aksam bir tabak kuru fasulye tursu
  • bir saat yürüdüm

off be kızlarr..ben çok sıkıldım bu açlıkdann.. isyanlardayım resmenn

her gece açlıkdan su iç wc ye koş yetti canımaa..ne bu kardeşim bakıyorum millet yiyor yiyor kilo milo almıyor

sanki dünyayı ben yedim bu hale geldim...şöyle karnımı doyurmaya hasretkaldım resmen hep yarı aç kalkıyorum yemekden ama kaç aydır kilo veremedim ..şu haftada kilo veremezsem çokk mutsuz olucam 1 ay daha bu diyete devam edicem olmadı birde karatay deneyim..en azından onda karnın doyuyormuş..

çokk mutsuzum çokk

Kahvaltı: 1 yumurta. 1 kk peynir. 1 dilim ekmek, 5 zeytin. Emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 1 poğaça. 5 mercimek köfte, 1 kaşık makarna salatası, 5 sarma, 1/2 ekler

Akşam: 3 kaşık haşlama et, 2 kaşık patates püresi

Ara: 1 bardak süt

Diyet motivasyonum sıfır. Oğlum çok yoruyo ve uykusuz bırakıyo, okul çok yoruyor çünkü yeni ders prog berbat ve sınıflarım kötü. Hıncımı yemekten çıkarıyorum yine

sabah : 1 yumurta domates peynir

ara yarım dilim börek

öğle 3 kaşık çorba 3 kaşık kuskus 2 köfte salata

ara havuç

akşam 1 ton balığı 1 dilim ekmek

ara 1 avuç k.çekirdeği

1mandalina

toplam 43 kullanıcı okuyor
3 üye40 ziyaretçi

heyy maşşallahh,,amma velakin kimseden ses seda yok

Selamün Aleyküm kızlarrr

Yettim beyazcanım yettimmmm
Anam sabah hesapta girecektim nette sorun vardı sonrada zaten pazardı, çocuklardı, kızkardeşimde balık faslıydı derken hiç mümkün olmadı kardeşimin evinde de olsa çöööö demeye :26:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta bir ara pazarda belime giren ağrılar yüzünden zor yürüdüm
Artık kilodan dolayı yürüyemez hale gelmekten korkuyorum Aslında doğrusunu söylemek gerekirse sabahtan beri canım sıkkındı zaten şu ağrılar ve kilolar yüzünden
Ben zayıflamak için çırpındıkça daha beter kilo alıyorum sanki
Eşime yine bir ton göz yaşı döktüm ne olucak bu halim diye oda bir güzel fırça attı ya bırak artık zayıflayacağım diye kendini yırtmayı, stres yaptıkca sanki şişiyorsun herşeyi akışına bırak elbet gidecek diye bir güzel azarladı beni
Aslında doğru söylüyor ama işte ben daha beter olurum korkusunda inanılmaz kasıyorum kendimi. Su hariç elimden geleni yapıyorum ( bir şu suyu içmeyi beceremedim gerektiği gibi bu aralar )

Neyse daha fazla canınızı sıkmayayım ama güne kötü başladığım için pek net havamdada değildim acılmayıncada uğraşmadım açıkcası sabah sabah sizlerinde canını sıkmamak adına Şimdi çok daha iyiyim yine gün boyuda elimden geldiğince dikkatli davrandım Eşim gece evde konuşuruz falan diyordu ama oda oyun konsolunun başına geçince bende sizlere içimi dökeyim dedim Hakkınızı helal edin bu ara sık sık içim şişiyor :26:

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım

sabah;
2 dilim ekmek arası kaşar
1 şekersiz çay
domates
salatalık

ara;
1 ufak kase marul salatası

Öğlen;
1 ufak tabak yeşilmercümek
4 kaşık pilav
1 koca kase salata ( karışık )
2 - 3 kaşık yoğurt

ara;
1 çay bardağı leblebi + 1 fincan şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase tarhana çorbası
1 palamut ( fırında )
2 - 3 dilim patates ( fırın )
2 dilim havuç ( fırın )
1 koca kase karışık salata

ara; 3 yk irmik helvası
3 Şekersiz çay

Geceyi az hasarla kapattım inşallah yarınki günüde atlatırım

canım umutsuzluğa kapılma sen zamanında nasıl başardıysan yine öyle başaracaksın inşallah...bu ara havalar soğudu insan pek diyet moduna giremiyor.yazın oldugu gibi enerjik ve hareketli de olamıyorsun..metabolizmanın yavaşlaması çok normal....azimle istikrarlı ol inşallah hepimiz başaracağız....

selam arkadaşlar

bugün çok şükür güne erken başladım..aslında yatsam uyurum ama yatmayacağım.çok fazla miskinleşiyorum ve hiçbir işimi yetiştiremiyorum zaten günler 1 avuç hemen akşam oluyor...birde yakında işe başlayacağım kendimi adapte etmem lazım erken kalkmaya..
ya ebrunun pilates cd sinden de iice sıkıldım yeni birşeyler almak istiyorum ne önerirsiniz?kaç aydır onu yapıyorum allaha şükür çok faydasını gördüm ama aynı şeyleri yapa yapa bıktım...

hemen menümü paylaşayım
sabah
sütlü türk kahvesiyle güne başladım

oğlum uyanmazsa spor yapıp sonrasında
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
zeytin
1 dilim ekmek

ara
portakal ya da kivi

akşam
etli kuru fasulye
bulgur pilavı(3 kaşık)
salata ya da yoğurt
şimdi turşuda bunun yanına nasıl güzel giderdi allahtan evde yok:)

ya oğlumuzla ilgilenmekten kendimize hiç zaman kalmıyor eşimle...akşam oturuyoruz aramızda da oğlum yatıyordu..bi ara birsey hakkında konuşmaya başladık eşimle...oğlum baktı ilgi kendi üzerinden kaydı bir ağlamaya başladı..pes dedim yani 2 dk da olsa konuşturmayacak bizi:) yaramaz kerata seni...çok fenasın..daha da 9 aylık ha büyüyünce ne olacak çok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…