80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BU YOL AŞKA GıTMEZ.!!
Eşinden yeni boşanan kadın, ertesi akşam özgürlüğünü kutlamak için, kız arkadaşlarıyla bir bara eğlenmeye gitti.

Uzun zamandır içinde oluşan boşluklar, eşinin ilgisizliği, maddi sorunlar ve aldatıldığından şüphelenmesi, evliliğini bitirmeye karar vermesine sebep olmuştu. O gece, artık kimseye hesap vermeden dışarı çıkıp, yıllardır yaşadığı cehennem hayatının intikamını alırcasına eğlenmek istiyordu. Bütün arkadaşları ayrılığını desteklemişler, hatta geç kaldığını bile söylemişlerdi.
Barda oturan bu güzel kadınlar, neşe içinde kadeh tokuştururken, kenardan onları seyreden beylerin elbette dikkatlerini çekmişlerdi. Bir müddet sonra etraflarındaki sandalyeler de bu adamlar tarafından dolmaya başladı. Kahramanız bayanın yanına oturan, hafif kır saçlı, yakışıklı bey, önce çakmağını istedi. Ardından tanışmak için elini uzattı ve sohbet başladı. Birbirleri hakkında çok özel konulara girmemeye çalışan bu ikili, gece boyunca uzun uzun muhabbet ettiler.
Kadın, bütün sohbet boyunca, boşanarak ne kadar doğru bir karar verdiğini, etrafta son derece kibar ve yakışıklı adamların olduğunu bu güne kadar fark etmediğini düşünüyordu. ıkisinin konuşacak ne kadar çok şeyi vardı. Aynı yazarları, ressamları, müzik türlerini seviyorlardı. ıkisi de spor yapıyor, tüm konser ve filmleri kaçırmamak için günler öncesinden bilet almaya çalışıyorlardı.
Kadın, adamın kendisine ilahi güçler tarafından yollandığını düşündü. Ne de olsa, bunca yıl yaşanan kahır hayatının bir mükafatı olacaktı. Gözlerini birbirlerinden hiç ayırmadan yapılan konuşmalar, içkinin de etkisiyle romantikleşmeye başlamıştı. Sevgiye aç, başını birisinin omzuna dayamak ihtiyacı içinde olan kadın, geceyi adamın kollarında bir otel odasında bitirdi. Uzun zamandır hissetmediği heyecanı yakalamış, sarılıp uyuyakalmadan önce, aklından “bundan sonra mutlu bir ilişkisi olacağını” geçirmiş ve yüzündeki tebessümü rüyalarına taşımıştı.
Sabah uyandı, hala gülümsüyordu. Yatağın içinde döndü, kolunu yan tarafa doğru uzattı. Yatak boştu. Odaya bakındı. Adamdan hiçbir iz kalmamıştı. Bir müddet bekledi. Dışarı, kendisine çiçek almaya çıktığını düşündü. Aşık olmuştu. Kendini çok hafif ve mutlu hissediyordu. Aradan saatler geçti ancak adam dönmemişti. Giyinip aşağı indi. Resepsiyondan hesabın kapatıldığını öğrendi. Bir anda yıkıldı kadın. Üstelik adam bir telefon numarası bile bırakmamıştı. Telefona sarılıp, dün akşam birlikte olduğu en yakın arkadaşını aradı. Gece aynı barda buluşmaya karar verdiler. Belki adamın önemli bir işi çıkmıştı. Acil gittiği için, telefonunu bırakmayı unutmuştu. Akşam aynı mekana gidip, orada bekleyeceklerdi.
Hava karardıktan sonra, iki arkadaş aynı barda buluştular. Gecenin tüm detaylarını heyecanla anlatıyordu kadın. Saatler geçti ancak gelen olmadı. Barmene adamı sordular ama tanımıyordu. Kadının yüzündeki heyecan yerini hüzne bıraktığı sırada, yanlarına son derece karizmatik bir adam oturdu. Dönüp kadından ateşini istedi ve tanışmak için elini uzattı….

yemekten geldim ayoll nerdesinizkafamçokkarıştınoldu hepiniz birden yokoldunuz:gitme:
yediklerimi yazayım

yarım karnıyarık
1..kase cacık
1,5 dilim ekmek
buyrunnnnnnnnn

Selam lar herkese
nasilsiniz bakalim kizlarrrr.... ben 84 kiloydum simdi 78 kiloyum tam 6 kilo vermisim1 ayda kendimle gurur duyuyorummmmm... YUPPPPIIIIIIIII!!!!!!!

BİR KARI-KOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI...
Kadının Günlüğüne yazdıkları:
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar
mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir
erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün
Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan
pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti,
demleniyor.Banyo
yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin
karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... Eve geldi
sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım,
yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi
yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin
karşısında şarabımı! zı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın
bu
kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete
kadar
benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim
kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :
Sevgili günlük,Türkiye yine ispanyaya yenildi ama kuru fasülye güzeldi.

selam yağmur gözlü muhallebii arkadaşlar nasılsınızzz bizm eskilerden kimsecikler kalmamışşş neyseee bundan sonraa ben varımmm kızlarrrr bu arada yağmurgözlü aylaşımın için tşk

serradeniz kizzz sen bu 16 kiloyu nasil verdin yaaa banada anlatsannnaaa
LÜTFEN süpersin yaaaa keske bende okadar verebilsem imrendim sana vallahi 41 kere MASALLAH kac ayda verdin

Selam lar nasilsinizzzz????
slm canım teşekkürler iyi demek gelenek olmuş çok şükür ii sayılıropuyorumnanaktansen nasılsın?
Bugün ögle yemeyinde nevar menünüzde????
benim menümde karnıyarık,cacık,ekmek vardı canım buyur sendebuyrunnnnnnnnn
Selamlar yagmurgözlü gecmis olsun, kendine iyi bak giiizzz
sağol canım ayağım iyileşsin başka bişey istemiyorummafoldumben
selam yağmur gözlü muhallebii arkadaşlar nasılsınızzz bizm eskilerden kimsecikler kalmamışşş neyseee bundan sonraa ben varımmm kızlarrrr bu arada yağmurgözlü aylaşımın için tşk

hoşgeldin canım nasılsın ben teşekkür ederim beğendiğine sevindimopuyorumnanaktan

günaydınlar canım geçmiş olsun hastamısın ???dr kontrol falanCADIARZU

teşekkürler canım hipertansiyon hastasıyım ben epeydir kontrole gitmiyordum bu aralar tansiyonumda dengesiz zaten kafamçokkarıştı ilacım yetersiz geliyordu galiba takviye bir ilaç daha verdi. 1 hafta denayeceğim bakalım faydası olacakmı
bu arada tuzu hayatımdan çıkarmam gerekiyo

günaydın geçmiş olsun canım üzüldüm:teselli: bende hipotiroid hastasıyım banada tuz yasak yaklaşık 2 ay falan oldu annem tansiyon hastası olduğundan az tuzlu yemeğe alışmıştık ama hiç tuzsuz yemek ilk başlarda çok zor oldu alışmaya başladım ekmeğimi tuzsuz alıyorum arada çavdar ekmeği alıyorum fırıncının dediğine göre diğer ekmeklere göre çavdar ekmeğinin tuzu daha az oluyormuşCADIARZUzeytini bile tuzsuz aldım ama tadını hiç beğenmedim ıyygggggg:1no2:

listemizi güncelleyelim kaptanım nerelerdesinCADIARZU

Kaptanım beni aynı yaz 100 gr almışım ama regldim bu hafta ondan sanıyorum
başlangıç..117
geçen hafta..110
bu hafta..110,100(((((
hedef..90

ben de çavdar ekmeği yiyordum ama tuzsuz peynir ve zeytin işine girsem iyi oılacak
bu arada bu gün cuma kilo bildirimi yapayım
gerçi utanıyorum kendimden diyetten iyice koptum ve bu bana kilo olarak geri döndü ama inşallah haftaya toparlanacağım
başlangıç: 87.7
hedef: 55
geçen hafta 85
bu hafta 86 :kedi:

:1no2:yazın daha kolay kg verilir diye düşünülür hep ama sonuç ortada hiçte öyle değilmiş herkes öyle bir dağıldıki nasıl toparlanırız bilmiyorumCADIARZUtuzsuz peynir işine gelince ben dil peyniri alıyorum birde sütaşın lihgt peyniri var kutu üzerinde yazıyor tuz ve yağ oranı %57,67 azaltılımış zeytini fora aldım pembe kutu ama beğenmedim :1no2:yemeklere hiç tuz atmıyorum oğlum biraz şikayetçi ama alışıcak tabağında tuz kullanmaya sağlık söz konusu :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…