Selam lar herkese
nasilsiniz bakalim kizlarrrr.... ben 84 kiloydum simdi 78 kiloyum tam 6 kilo vermisim1 ayda kendimle gurur duyuyorummmmm... YUPPPPIIIIIIIII!!!!!!!
slm canım teşekkürler iyi demek gelenek olmuş çok şükür ii sayılıropuyorumnanaktansen nasılsın?Selam lar nasilsinizzzz????
benim menümde karnıyarık,cacık,ekmek vardı canım buyur sendebuyrunnnnnnnnnBugün ögle yemeyinde nevar menünüzde????
sağol canım ayağım iyileşsin başka bişey istemiyorummafoldumbenSelamlar yagmurgözlü gecmis olsun, kendine iyi bak giiizzz
selam yağmur gözlü muhallebii arkadaşlar nasılsınızzz bizm eskilerden kimsecikler kalmamışşş neyseee bundan sonraa ben varımmm kızlarrrr bu arada yağmurgözlü aylaşımın için tşk
günaydınlar canım geçmiş olsun hastamısın ???dr kontrol falanCADIARZU
teşekkürler canım hipertansiyon hastasıyım ben epeydir kontrole gitmiyordum bu aralar tansiyonumda dengesiz zaten kafamçokkarıştı ilacım yetersiz geliyordu galiba takviye bir ilaç daha verdi. 1 hafta denayeceğim bakalım faydası olacakmı
bu arada tuzu hayatımdan çıkarmam gerekiyo
Kızlarrrrr gözümden uyku aka aka yaptığım haftanın tablosu karşınızda...
hiç bu kadar kötü tablo yapmamıştım aylardır,lacivert olanlar kilo verenler diğerleri ya dinlenmede yada artıda offf yaaa bu yaz kimseye yaramadı anlaşılan..(maviler yeniler,sarılar veremeyenler yada kilo bildirmeyenler)
gel ramazan gell gell desem.. gerçi o zaman da diyet işi zor olur ya..
Tebrikler yağmurgözlü iftiharımızzz! :)
günaydın geçmiş olsun canım üzüldüm:teselli: bende hipotiroid hastasıyım banada tuz yasak yaklaşık 2 ay falan oldu annem tansiyon hastası olduğundan az tuzlu yemeğe alışmıştık ama hiç tuzsuz yemek ilk başlarda çok zor oldu alışmaya başladım ekmeğimi tuzsuz alıyorum arada çavdar ekmeği alıyorum fırıncının dediğine göre diğer ekmeklere göre çavdar ekmeğinin tuzu daha az oluyormuşCADIARZUzeytini bile tuzsuz aldım ama tadını hiç beğenmedim ıyygggggg:1no2:
ben de çavdar ekmeği yiyordum ama tuzsuz peynir ve zeytin işine girsem iyi oılacak
bu arada bu gün cuma kilo bildirimi yapayım
gerçi utanıyorum kendimden diyetten iyice koptum ve bu bana kilo olarak geri döndü ama inşallah haftaya toparlanacağım
başlangıç: 87.7
hedef: 55
geçen hafta 85
bu hafta 86 :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?