80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma yaa o kadar gözümde büyüyorki nasıl alışacağım tuzsuz yemeye bilmiyorum :çok üzgünüm: ama dediğin gibi sağlık söz konusu alışmak zorundayım

:teselli: ayy canım benim üzüldüm bak şimdi
olur mu öyle şey hoşgeldin aramıza ama bu aralar bu topikte in cin top oynuyor :uhm:
inşallah ramazanda toparlanır

hoşgeldin canım kusura bakma bu ara topiğe giren yok millet dağıldı benimde işlerim yoğundu ama her fırsatta burdaydım bakıyorum kimse yok kendi kendime yazmakta tuhaf oluyordu:jeyyar:

arkadaşlar çok memnun oldum valla kaç kez yazdım ama sanki beni okumadan geçiyormussunuz gibi gelmişti çok alınmıştım valla :kedi: neyseki siz beni gördünüz ya bişey sorcam ben 3 haftadır hiç kilo vermiyorum ne yapcam ya bu kadar uzun süre dururmu hep 87- 86 arasında gidip duruyorum. :Saruboceq:inşallah vermeye başlarım yürüyüşü bırakmıştım ondan veremiyorum galiba ama ramazan geldi ya nasıl yürürürm ki

Son düzenleme:
yagmurgozlu ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım

umarım hepımız ıstedıgımız kıloya ınerız

bu arada hala 90 kılo topıgınde adın var lıstede orayada bıldırımde bulun ıstersen

Sevgıler

selamlar kime diyorsamkaydirigubbakcemile3kimse yokki çok merak etmeye başladım herkese nerdeee???????bir başıma kaldım burda:gitme:

merhaba arkadaslar ben cuma gunu ,dondum izinden (TR'den).
planladigim gibi dvm edemedim diyetime malesef.. ama dikkat etmeye calistim 76kilo olmusum cok sukur.. 2 kilo fark etmis. sizleri orada cok aradim ve ozledim:1hug:
bugunden itibaren yine buradayim ben aynen kilo vermeye devam insallah.
oradada bikac kere ugradim sifermi hatirlayamadigm icin giremedim:kedi:.. ama fark ettigim kadar eski arkadaslar artik girmiyor ..hayirdir neden dagildik boyle arkadaslar umarim okullar acilinca tkkr toparlaniriz.

kahvaltımı yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim tuzsuz peynir
yarım domates
şekersiz çay
birazdan yeşil çayımı içecem öğleden sonra yokum dr gidiyorum MR sonucum için inş iyi çıkar mafoldumben

selamm"kızlarr nasılsınızz yağmur gözlü canım yanlızlıktan kurtuluyosunn bakk geriii döndü arkadaşlarr selmaaa brosee gerçi selma uğrayamam bi süre demişş ama oolsunnnn emin ol iradeli olann herkeess gerii dönecekk bendee yürüyüşlere başladımm yanii bir süre mola vermiştim diyetimee iyide oldbir kilo almıştımm onuda verdim şimdide kaldığım yerden devammmmm inşşş gerçi ramazan geliyor bakalım ne olucakkk nasıl diyet uyguluyacağızzz

merhaba arkadaslar bugun basliyacaktim guya gitti yine :s

sabah: standart kahvalti , 1 dlm ekmek
ara: dondurma
oglen: 2 parca borek, barbunya salatasi
aksam: patlican yemegi

Ramazan için örnek bir beslenme programları
Etiketler: Beslenme, diyet, Ramazan on
Örnek menü 1:

Sahur:
Haşlanmış yumurta
Bir-iki dilim peynir
Domates - salatalık
Beş-altı tane zeytin
İki ceviz
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kase çorba
Bir su bardağı süt

İftar :
Hurma
Zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
15-20 dakika sonra etli sebze yemeği ya da ızgara et
Salata
Yoğurt/ayran/cacık
Kepekli ekmek ya da bulgur pilavı ya da kepekli makarna

Ara:
Meyve

Ara:
Sütlü tatlı ya da bir bardak süt

Örnek menü 2:

Sahur:
Bir su bardağı süt
Altı-yedi kaşık yulaf gevreği
İki-üç kuru kayısı
İki-üç adet ceviz
Bir elma

İftar:
Bir kase çorba
Etli sebze yemeği
Salata
Ayran
Dört-beş kaşık kepekli makarna

Ara:
Meyve

Ara:
Meyveli yoğurt ya da sütlü tatlı

Ramazan Diyeti

* Sahurda (Kahvaltı yerine)

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)

2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)

3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek

4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.

2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.

3. hafta: 2. hafta gibi olacak.

4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli

Ramazan Ayı Diyeti
Cuma, Temmuz 31st, 2009

Ramazanda uygulayabileceğiniz bu diyet ile iki haftada 5 kilo verebilirsiniz.

İftarda menüye ekleyebilecekleriniz: Bir dilim yağsız pastırma, beş tane zeytin, yağsız peynir, çökelek veya lor, iki dilim pide. ( Günlük kalori: 1300 Kcal)

Ramazan diyetinin günlük menüleri

1. gün

Sahur: Bir porsiyon pilav (az yağlı) Kayısı kompostosu
İftar: Pastırmalı ya da kıymalı yumurta (3 yumurta ile) 1 kâse salata, ½ kilo meyve

2. gün

Sahur: Az yağlı pilav, kayısı kompostosu
İftar : Etli kurufasulye (1 tabak), 1 tabak bulgur pilavı (az yağlı olacak),diyet güllaç

3. gün

Sahur: Peynirli ya da kıymalı az yağlı makarna, bir bardak ayran
İftar: 4 adet biber, kabak, domates ya da patlıcan dolması, bir kâse yoğurt, ½ kilo meyve

4. gün

Sahur: 3 dilim börek, çay
İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, bir kâse cacık, bir porsiyon diyet muhallebi

5. gün

Sahur: 3 dilim börek, çay
İftar: Kıymalı ıspanak, bir kase yoğurt, ½ kilo meyve

6. gün

Sahur: Az yağlı pilav, kayısı komposto.
İftar : ½ tavuk (haşlama veya ızgara olacak), bir tabak haşlanmış patates, bir porsiyon diyet sütlaç

7. gün

Sahur: Yumurtalı domatesli, biberli, az yağlı, patates salatası
İftar : Bir tabak lahana sarma, bir kase yoğurt, ½ kilo meyve

Ben yapabilirmiyim bilemiyorum ama hepimize fikir verir diye paylaşmak istedim.

opuyorumnanaktanhoşgelmişsiniz hepinizi öpüyorum kafayı yemek üzereydim kendi kendime yazmaktankafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3aslında hiç keyfim yok bugün doktora gittim MR sonucum çıkmış dizimde yan bağlarda kopma ve menisküs yırtılması varmış:sinifsinif:2 hafta rapor aldım istirahat verdi evde bile koltuk değneğiyle dolaşacakmışım:sinifsinif:birkaç bacak egzersizi verdi diz kaslarımı güçlendiricek işte böyle offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffmorale ihtiyacım varmafoldumben

çok geçmiş olsun canım yaa zorladınmı dizini yürüyüşte falan kaçırmışım o kısmı..nasıl gececekmiş peki istirahatle geçermiymiş? umarım hemen geçer yaaa bu şekilde spor da yoktur heralde kötü olmuş olsun ama sağlığın iyi olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…