- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
:1no2:yazın daha kolay kg verilir diye düşünülür hep ama sonuç ortada hiçte öyle değilmiş herkes öyle bir dağıldıki nasıl toparlanırız bilmiyorumCADIARZUtuzsuz peynir işine gelince ben dil peyniri alıyorum birde sütaşın lihgt peyniri var kutu üzerinde yazıyor tuz ve yağ oranı %57,67 azaltılımış zeytini fora aldım pembe kutu ama beğenmedim :1no2:yemeklere hiç tuz atmıyorum oğlum biraz şikayetçi ama alışıcak tabağında tuz kullanmaya sağlık söz konusu :çok üzgünüm:
selam yağmur gözlü muhallebii arkadaşlar nasılsınızzz bizm eskilerden kimsecikler kalmamışşş neyseee bundan sonraa ben varımmm kızlarrrr bu arada yağmurgözlü aylaşımın için tşk
:teselli: ayy canım benim üzüldüm bak şimdi
olur mu öyle şey hoşgeldin aramıza ama bu aralar bu topikte in cin top oynuyor :uhm:
inşallah ramazanda toparlanır
hoşgeldin canım kusura bakma bu ara topiğe giren yok millet dağıldı benimde işlerim yoğundu ama her fırsatta burdaydım bakıyorum kimse yok kendi kendime yazmakta tuhaf oluyordu:jeyyar:
arkadaşlar çok memnun oldum valla kaç kez yazdım ama sanki beni okumadan geçiyormussunuz gibi gelmişti çok alınmıştım valla :kedi: neyseki siz beni gördünüz ya bişey sorcam ben 3 haftadır hiç kilo vermiyorum ne yapcam ya bu kadar uzun süre dururmu hep 87- 86 arasında gidip duruyorum. :Saruboceq:inşallah vermeye başlarım yürüyüşü bırakmıştım ondan veremiyorum galiba ama ramazan geldi ya nasıl yürürürm ki[/QUOTE
Ahh canımm olurmu öyle şey alınma lütfen :1hug:tekrar hoşgeldin aramıza canım bende düşünüyorum ramazanda nasıl yürürüz gerçi benim ayağım nolcak daha belli değil ama :uhm:iftar baya geç o saatten sonra çıkmak zor hele çalışanlar için dahada zor kilo veremeyişin yürüyüşü bırakmandan olabilir zaten sende farkındasın canım yılmak yok sakın bırakma ne zorluklarla verilen kilolar çok çabuk geri alınıyor:1no2:
90.2 kılodayım
bu hafta 1.7 kılo verdım
hedef 60 , durmak yok
selamm"kızlarr nasılsınızz yağmur gözlü canım yanlızlıktan kurtuluyosunn bakk geriii döndü arkadaşlarr selmaaa brosee gerçi selma uğrayamam bi süre demişş ama oolsunnnn emin ol iradeli olann herkeess gerii dönecekk bendee yürüyüşlere başladımm yanii bir süre mola vermiştim diyetimee iyide oldbir kilo almıştımm onuda verdim şimdide kaldığım yerden devammmmm inşşş gerçi ramazan geliyor bakalım ne olucakkk nasıl diyet uyguluyacağızzz
opuyorumnanaktanhoşgelmişsiniz hepinizi öpüyorum kafayı yemek üzereydim kendi kendime yazmaktankafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3aslında hiç keyfim yok bugün doktora gittim MR sonucum çıkmış dizimde yan bağlarda kopma ve menisküs yırtılması varmış:sinifsinif:2 hafta rapor aldım istirahat verdi evde bile koltuk değneğiyle dolaşacakmışım:sinifsinif:birkaç bacak egzersizi verdi diz kaslarımı güçlendiricek işte böyle offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffmorale ihtiyacım varmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?