çok geçmiş olsun canım yaa zorladınmı dizini yürüyüşte falan kaçırmışım o kısmı..nasıl gececekmiş peki istirahatle geçermiymiş? umarım hemen geçer yaaa bu şekilde spor da yoktur heralde kötü olmuş olsun ama sağlığın iyi olsun da..
çok teşekkür ederim kaptanım 2 hafta önce bir sabah işe giderken oldu nasıl olduğunu anlayamadım dizim döndü birden en yakın hastaneye gittim röntgen iğne ilaç falan incitmişin 2 gün dinlen geçer dedi sonra işe başladım ne ağrı ne şişlik geçmedi 1 hafta çektim o şekilde sonra başka doktora gittim MR çekildi dün belli oldu sonuç menisküste yırtık bağlarda kopmamafoldumbenistirahatle geçermiş üzerine hiç basmayacakmışım birde özel bir dizlik verdi onu kullanıcam tekrarlaması halinde sürekli dizde dönme yaşarsam o zaman ameliyat olman lazım dedimafoldumbenyani bende moral 0 mafoldumbenherşeyin başı sağlık
merhaba ben geldim, ama sifir moralle :gitme: mafoldumben kilom 87-88 oldum senağlama senağlama 83 idim 5 kilo almisim inanamiyom ya :1shok: Çok üzgünüm çoook :gitme: yardim edin noluur, topik dagildi bende dagildim :sinifsinif: bosunami ter döktüm spor salonunda, sporada gitmiyorum artik :sinifsinif:
kömü$ gibi yiyom oturuyom yiyom oturuyom mafoldumben
nerdesiniz eski üyelerr ablalarim.... kac zamandir giremiom, ha bugün basladim diyom yine kilo aliyom oooooofffffffffffffffffff bunalima girdim yaaa
canını sıkmamaya çalış aylincim benim de moralim sıfır valla ne güzel 5kg vermiştim yarısını geri aldım bir haftada mümkün mü ya hem de dikkat ettim gerçi 2 serumm yedim neyse moralimi bozarsam daha çok dağılırım başa alcaz artık napalım..
selam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım??ben daha yeni yeni kendime geliyorum valla hala toparlanamadım..bir gün raporluydum akşama kadar yattım o gece yola çıktık ertesi gün balıkesirdeydik..izmirde ben bir daha rahatsızlandım bir serum daha verdiler..kafamı kaldıramadan yattım ben de korktum açıkçası noluyor bana diye diyeti bıraktım ama işin ucunu da kaçırmadım..ama bir geldim tartıldım ki ne göreyim 85..kahrımdan ölcem valla kızlar o kadar emek verdim ve tatilde tatlıları bile geri çevirdim ama yine de verdiğim kilonun yarısını geri almışım..( 10 kg verirsin 2 kg alırsın anlarım da offfff......dr bir süre diyeti bırak vücudun toparlansın dedi..ha bir de her iki dr serum şişmanlatmaz dedi ama ben acayip şişim ya..zaten ilk serumu aldığımın sabahında bişi yemediğim halde 1 kg fazla çıkmıştım..neyse başa aldım yine sıkıcam kendimi zayıflıcam yapcak bişi yok napalım..
cok gecmis olsun ablam simdi nasilsin?
sağol canım iyiyim maşallahım var 2 serum yiyince gözün açılıyor:)
slm slm slm herkesi çook özledim :) ama bi dağılma var anlaaşılan bişi olmaz toparlanırız kızlar gördüm ki ; duydum ki ; okudum ki herşey bitiyo beyinde kilo aldım die üzülmeyin madem yediniz ama yedikten sonra pişman olmayın veremiyorum die de stres yapmayın ozaman gitmiyo kilolar
ben de herşeyi yedim tatilde geç saatlerde de yedim ama almadım kilo verdimde çünkü bi gün kaçırdıysam daha fazla su içtim ogün erteside daha az yedim gerçekten bu işe yarıyo
elimphia ve yağmurgözlü gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşlar
opuyorumnanaktanhoşgelmişsiniz hepinizi öpüyorum kafayı yemek üzereydim kendi kendime yazmaktankafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3aslında hiç keyfim yok bugün doktora gittim MR sonucum çıkmış dizimde yan bağlarda kopma ve menisküs yırtılması varmış:sinifsinif:2 hafta rapor aldım istirahat verdi evde bile koltuk değneğiyle dolaşacakmışım:sinifsinif:birkaç bacak egzersizi verdi diz kaslarımı güçlendiricek işte böyle offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffmorale ihtiyacım varmafoldumben
slm slm slm herkesi çook özledim :) ama bi dağılma var anlaaşılan bişi olmaz toparlanırız kızlar gördüm ki ; duydum ki ; okudum ki herşey bitiyo beyinde kilo aldım die üzülmeyin madem yediniz ama yedikten sonra pişman olmayın veremiyorum die de stres yapmayın ozaman gitmiyo kilolar
ben de herşeyi yedim tatilde geç saatlerde de yedim ama almadım kilo verdimde çünkü bi gün kaçırdıysam daha fazla su içtim ogün erteside daha az yedim gerçekten bu işe yarıyo
elimphia ve yağmurgözlü gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?