80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben aslında buralardayım ama dediğim gibi kilo aldıkça giresim gelmiyor topiğe bir de tatil hala bitmedi tabi spor,diyet rafta hala..ama haftaya döneceğim yuvama tam gaz devam! acaba kaç kilo aldım çok merak ediyorum umarım 80 geçmemişimdir

bu aralar "tek şişman beyniniz" diye bir kitap okuyorum arada okuduklarımı sizinle de paylaşmak isterim ama herkes dönsün topiğe yaaa gerçekten bu hali çok sıkıcı..

slm günaydın kızlar nasılsınız ya ben kilo veremiyorum öylece kaldım troid yüzünden zaten çok zor veriyodum canım sıkılıyor bu yüzden kan testi yaptırdım troid için kan değerim çok az yani kansızlık var diye kanımda yağ var dr istersen glokufen mi nedir öyle bir ilaç vereyim kullan dedi ama ben ne yapıcam bilmiyorumm sporla yada yemekle alakalı değil benimm kilomm acil olarak 5 kilo vermeliyim

çok teşekkür ederim kaptanım 2 hafta önce bir sabah işe giderken oldu nasıl olduğunu anlayamadım dizim döndü birden en yakın hastaneye gittim röntgen iğne ilaç falan incitmişin 2 gün dinlen geçer dedi sonra işe başladım ne ağrı ne şişlik geçmedi 1 hafta çektim o şekilde sonra başka doktora gittim MR çekildi dün belli oldu sonuç menisküste yırtık bağlarda kopmamafoldumbenistirahatle geçermiş üzerine hiç basmayacakmışım birde özel bir dizlik verdi onu kullanıcam tekrarlaması halinde sürekli dizde dönme yaşarsam o zaman ameliyat olman lazım dedimafoldumbenyani bende moral 0 mafoldumbenherşeyin başı sağlık

merhaba ben geldim, ama sifir moralle :gitme: mafoldumben kilom 87-88 oldum senağlama senağlama 83 idim 5 kilo almisim inanamiyom ya :1shok: Çok üzgünüm çoook :gitme: yardim edin noluur, topik dagildi bende dagildim :sinifsinif: bosunami ter döktüm spor salonunda, sporada gitmiyorum artik :sinifsinif:
kömü$ gibi yiyom oturuyom yiyom oturuyom mafoldumben

nerdesiniz eski üyelerr ablalarim.... kac zamandir giremiom, ha bugün basladim diyom yine kilo aliyom oooooofffffffffffffffffff bunalima girdim yaaa

çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine..

selam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım??ben daha yeni yeni kendime geliyorum valla hala toparlanamadım..bir gün raporluydum akşama kadar yattım o gece yola çıktık ertesi gün balıkesirdeydik..izmirde ben bir daha rahatsızlandım bir serum daha verdiler..kafamı kaldıramadan yattım ben de korktum açıkçası noluyor bana diye diyeti bıraktım ama işin ucunu da kaçırmadım..ama bir geldim tartıldım ki ne göreyim 85..kahrımdan ölcem valla kızlar o kadar emek verdim ve tatilde tatlıları bile geri çevirdim ama yine de verdiğim kilonun yarısını geri almışım..( 10 kg verirsin 2 kg alırsın anlarım da offfff......dr bir süre diyeti bırak vücudun toparlansın dedi..ha bir de her iki dr serum şişmanlatmaz dedi ama ben acayip şişim ya..zaten ilk serumu aldığımın sabahında bişi yemediğim halde 1 kg fazla çıkmıştım..neyse başa aldım yine sıkıcam kendimi zayıflıcam yapcak bişi yok napalım..

canını sıkmamaya çalış aylincim benim de moralim sıfır valla ne güzel 5kg vermiştim yarısını geri aldım bir haftada mümkün mü ya hem de dikkat ettim gerçi 2 serumm yedim neyse moralimi bozarsam daha çok dağılırım başa alcaz artık napalım..

elimphia brose selma serradeniz handerya evra_su hosgeldiniz tekrarrr

eskiler geri gelsin noluuurrrr........

bebeg abla hic girmedi merak ettimm...
baharnaz ablamm
nidam ablamm........
kimi unuttum bilmiom ama gelinnn

yagmurgozluu sen olmasan bu topik cöktüydü :)

ya abla ama yaaa.... 83 düm yaaa...... nazar deydi isteee. insan 5 kilo alirmi ya :gitme:
topik dagildi diye ugramiodum ondan oldu :gitme:

cok gecmis olsun ablam simdi nasilsin?

slm slm slm herkesi çook özledim :) ama bi dağılma var anlaaşılan bişi olmaz toparlanırız kızlar gördüm ki ; duydum ki ; okudum ki herşey bitiyo beyinde kilo aldım die üzülmeyin madem yediniz ama yedikten sonra pişman olmayın veremiyorum die de stres yapmayın ozaman gitmiyo kilolar

ben de herşeyi yedim tatilde geç saatlerde de yedim ama almadım kilo verdimde çünkü bi gün kaçırdıysam daha fazla su içtim ogün erteside daha az yedim gerçekten bu işe yarıyo

elimphia ve yağmurgözlü gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşlar

tşk ederim canım..vericez napalım...

oncelikle gecmis olsun elimphia ve yağmurgözlü

kizlar hepimiz arti dayiz gercektende neoluyoruz:S
bende kendimi frenliyemiyorum.
Trde hava scakti yemek yemiyodum burada mutfaktan cikmiyorum.
Verdiklerimide almak istemiyorum .. biseyler yapalim boyle olmuyor.

bugun yediklerimi utanarak yaziyorum

sabah : sutlu cornflaks
ara : 1 dlm ekmek , elma pekmezi
oglen : 1 lahmacun
ara : 1 dondurma, 2 biskuvi
aksam ; ?

canım çok geçmiş olsunn olsun sen moralini yüksekk tutt kurtulucaz inş bu kilolardan ölmek var dönmek yokk bu kadar yol katettik yanii demii
AYLİNN NEYAPTINN SEN YAA HADİ BEN 1 KİLO ALMIŞTIMM ONUDA VERDİMM YAPMAAA BAKK GELİCEM YANINA BE BAŞKANLIĞII BIRAKKTIMM SONRAA HERKESS DAĞILLDI GERİMİ DÖNSEMM NEE GERÇİ KİMSECİKLER KALMAMIŞ AMA OLSUNN
HANDERYA CANIMM SEN NASILSINN NASIL GİDİYOR
SELMA SEN NELER YAPIYORSUNN BİRAZ ANLATINN YAA ÖZLEDİM HEPİNİZİ

canım kesinlikle katılıyorum kesinlikle çokk yasaklı diyet yapmıyacaksın abartmadan yiyeceksin ama ertesi günü telafi edeceksin vee dediğin gibi beyinde bitiyor herşeyyyyy ramazanda ben kilo vericemm inşşş demiii arkadaşlarrrr yanii hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…