80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemin ederim yaş geldi gözümden sne adamı suya götürür susuz getirirsinn vallaaa evimde saklıyom bide hatunu kal sokaklarda yok sana ev mev :)
ay ben saka yaptim sakaaaaaaa adreside yaziver birzahmet..yavsakligim ortaya cikmadan

öyle olduk hemiiiiii
yook olurmu hic..sen benim eski degil eskimeyen dostumsun hem ne yaptimsa senin mutlulugun icin yaptim...ocagin olsun diye..bulasik makinanin bir tarafi kalkmasin diye

heeyt layn ezmeyin beni daha fazla...cekerim kamyonumu kenara haaaaaaa

kamyon demişken geçen face de paylaştığın senin kamyonmuydu

kizlar size doyum olmaz ama ben cikmak zorundayim ufakligi doktora götürecegim...beni kim götürecekse doktora..neeyse alirim basimi doktora giderim efeler gibi heeeey

şükür kavuşturanaaa

yatişemedim arkadınızdan koşuyom ama nafile ..aa şükürler olsun gelebildim yanınıza..
dr gittik ikimizede antibiyotik yazdı.zaten antibiyotik almadan geçmez bu hastalık belli
bizde şifayı kapanlat grubuna dahil olduk..küçük kız sabaha kadar öksürdü sabahda gözler kıpkırmızı burun tıkalı kulaklar sağır uyandı.

işallah şeker sende geldin grup tamamlandı.bundan sonra kesinlikle zayıflıycaz
maşallah süpersin süperrrrrr..işallah aynı hızla devam edersin canım
hoş geldin aramızaa
bizde seni çokkk seviyoruz canımcımm
sende hoş geldin canımmm
benim koca bu yıla kadar 1.nolu kocaydı.ama bu yıl maşallah5 nolu koca oldu..işallah ilerleyen yılarda dahaiyi olur .gerçi buda yeter bana
kuru üzüm ye diycem ama .aklıma başkada bişey gelmiyor canımm.sütü ne arttırırdıki.:26:.bulgurrrr buldum mercimekle bulgur arttırır sütü .bi dene istersen
geçmiş olsun cecomm
kız sen bir alemsin..çok güldüm doğrusu,
Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
çokk şıkk elbiseler şekerr.işallah bir öncezayıflar bu elbiselerle olan fotolarınıda bizimle paylaşırsın canım
hoş geldin sultanmmmm.
geçmiş olsun hepinizii..kızını ne güzel yetirmişin öyle maşşalaahhh.benim dana feraset edipde bir bardak su getirmez ..söylesemde aradan 2 saat geçicek dilimde tüy biticek ben sinir krizi geçiricem ondan sonra belki..

hiiiiii :18::18: olamazzz seni alman polisinemi vericezzzz...kızz saklan arkama kimse göremez arkamda.ebat olarak baya genişim nasılsa
senin bu makine daha geçen gün tamir olduyduuu:26:hakkat kıskanmış dilayı.bence 2. bi şans ver olmadı at.
beyaz canım bu sefer de sen mi geçmişte boğuldun tatlım
boğuldum ki hemde nasıl çıkamadım içindenn
butonumuzuu isterizzzzz
ohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarir
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:
yokk kızz neresi büyükkk.normal normall.zaten kadın çabuk çöküyor.benim öküzle aramızda10 yaş var ama ben ona yetiştim

öyle olduk hemiiiiii
senn suss dilaya sahip ol kız elden gitmesinn
kızlar muhabbet biraz yavaş gitsin beyazcan yetişemedi yazııııık
geldim ama yazarken siz yine uçmuşunuzdur

kızlar

soru sorupta yanıt alamadıysanız tarafımdan sımdıden ozur dılerım ıs yerında kacamak gırıyorum
tum sayfaları rahat okuyamıyorum bıldırımlerde kucuk ekrandan zor gorunuyor gorunmesın dıye kucultuyorumda:):):)

bugun oglen 550 kalorıyı gecmedıgını dusundugum yemek lıstem

1 kase full ezo gelın corba
normalde z yaglı yerım ama yemekte z yaglı havuc pılakı vardı olsun dedım gıttım
yagın ıcınde havuçlar salmıslar kendılerını yuzuyorlar

o yunden gectım gıttım yanından
bol salata aldım marul havuc domates vs karısımı
kırmızı lahana salatası aldım yanına 5 yemek kasıgı kadar patlıcan borani ancak yogutduyla kırmızı lahanayı karıstırınca lezzetlı oldu
doydum zaten kalktım

ezo gelın corba 200-250 kalori
kırmızı lahana 70 boranı 110
salata 50 kalori gıbı

tabı bunlar tam porsıyonda degılde benım tabagımda
bence oldu gıbı geldı doydumda :)

aksama cıkolatalı mama var dun dıyetısyenımden aldım cıleklı ıce ıce ıcım dısım cılek olmustu:):)

Son düzenleme:
beyazcanım yaptım bulguru da soğanı da pekmezide su desen günlük 5 litre bi kendimi yemedim olmuyo. benimde bünye böyle demekki. hiç bir çocuğumu içime sine emziremedim emziremicem de sanırım.

hatim indirsinler anca diyo cadaloz
:)))) allah yardımcısı olsun cnm benimmm

şükürr kavuşturana beyazcanımmm :))) inş... takım tamamlandıysaa geriyeee kolay olan kaldı bence PP kocaaa olayına ne güldüm yaaa allah da hep güldürsün seni inş... umarım en son kademeye gelirr en kısa zamandaa allahım başınızdan eksik etmesin size bağışlasınnn mutlu huzurlu olsun yuvanızz,ami,nnnnnnnnnnn inş zayıflayayım sözz alıp çekecemmm yerlerini bile ayarladım birini istemede giyecem birinidee sözde uygunmudur :))),ses sus dilaya sahip ol...... mesajınıda ayrıca acaip beğendim :))))) tabi baktı kimin eli kimin cebinde belli değil :)))

beyazcanım yaptım bulguru da soğanı da pekmezide su desen günlük 5 litre bi kendimi yemedim olmuyo. benimde bünye böyle demekki. hiç bir çocuğumu içime sine emziremedim emziremicem de sanırım.
kuzummm bir araaa doktorun biri maden suyuuu çok süt yapar demişdi bi dene istersen

hemmen aldım bile elime

Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)

beyaz canım bu sefer de sen mi geçmişte boğuldun tatlım

ohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarir
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:

öyle olduk hemiiiiii

kızlar muhabbet biraz yavaş gitsin beyazcan yetişemedi yazııııık

o zaman ayyüzlüm yapıcak bişey kalmadıysaçaresiz mama içicek dila.aç kalmasından iyidir..

ayy çok şükür peşimi hiç bırakmıycak sandım alıntılar..siliyoru siliyorum yine çıkıyor..bende çaresiz yazdım ne yapıyım fazladan sayfa olur bize....

elmam şekerimm bende seni çok beyeniyorum canım

bu arada eğeni butonu kayboldu.bizde körler sağırlar birbirini ağırlar oldük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…