ay evet sonuc gercekten trajik....insallah yasiyordurvalla eşler sevgililer açık arttırmada gibi bişey olduu :)
neyse anacımmm herkesinki kendine kalsınn allah komşuyada uzun ömürler versin baksana sonuçlar çok trajik :)
ay ben saka yaptim sakaaaaaaayemin ederim yaş geldi gözümden sne adamı suya götürür susuz getirirsinn vallaaa evimde saklıyom bide hatunu kal sokaklarda yok sana ev mev :)
yook olurmu hic..sen benim eski degil eskimeyen dostumsunöyle olduk hemiiiiii
ay ben saka yaptim sakaaaaaaaadreside yaziver birzahmet..yavsakligim ortaya cikmadan
yook olurmu hic..sen benim eski degil eskimeyen dostumsunhem ne yaptimsa senin mutlulugun icin yaptim...ocagin olsun diye..bulasik makinanin bir tarafi kalkmasin diye
heeyt layn ezmeyin beni daha fazla...cekerim kamyonumu kenara haaaaaaa
face de kamyonmu paylasmisim Allah Allah valla hatirlayamadim:44::44::44:kamyon demişken geçen face de paylaştığın senin kamyonmuydu
yok o benim kamyonum degilya bitane renoult vardı kamyon niyetine kullandıkları onu diyom
yok o benim kamyonum degilbenim kamyonda nerden baksan 30-40 hatun var yani...kafami bozani atiyorum icine
kizlar size doyum olmaz ama ben cikmak zorundayim ufakligi doktora götürecegim...beni kim götürecekse doktora..neeyse alirim basimi doktora giderim efeler gibi heeeey
işallah şeker sende geldin grup tamamlandı.bundan sonra kesinlikle zayıflıycazbeğendimmm bu mesajıııı :))))) ayyyyy o kadar heyecanlıyım kiii tatlım ya bu heyecan sizdede varmııı sanki bu sefer başaracammm başaracaz beraberrr pes etmek istemiyorum(( artık zayıflamak istiyorummm gözleirm vitrinlerde kalmasın istiyorum
maşallah süpersin süperrrrrr..işallah aynı hızla devam edersin canımcanlarım bugün diyetisyenime gittim ve çok memnun şekilde ayrıldım :)) 3,8 kg vermişim 2 haftadaaslında o 4 kg vardır çünkü üzerimde kıyafetlerim vardı, onlarıda çıkarsaydım mutlaka 4 kg olurdu diyet listemde az değişiklikler yaptık , ve keten tohumunu ekledik artık , birde probiyotik yoğurt istersem meyveli hemde
2 hafta sonra tekrar gidicem , bakalım bu sefer neler olucak, aslı yağdan mı verdim vs. onlar belli olucak , çünkü ilk gittiğimizde vücut analiz cihazı yoktu o sebepten :44:
hoş geldin aramızaaHerkese selam,
Bende 81-83 kg arası gidip geliyorum. Hamiş olmadan önce 65 kg idim, doğuma 80 ile girdim düşünün halimiÇoookkk kötü durum anlayacağınız. İştahımın maşallahı var ama sizden destek alacağımı düşünerek aranıza katılıyorumm. Dobiş oldum Allah'ımmm!!!
Hemencik, yarıncık başlıyorum valla, bu böyle gitmez, giderse fena :)
Hepimize bol şans, bol irade diyorum.
bizde seni çokkk seviyoruz canımcımmAy hoşgeldin arkadaşım.. Bende aynı durumdan ötürü Burdayım.. Umarım burayı seversin, ki seveceğine eminim. Çünkü burada sadece yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyoruzz.. Dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz..
Tüm topikteki kızlar sizi çooook seviyorummmm...geçen yazma fırsatım olmamıştı :))))
sende hoş geldin canımmmselam kızlarrr benide alın aranıza :)) kpss çalışmaktan kilo aldım veremiyorum yapıştı kaldı üstüme.. her hafta rejime başlıyorum ama 4 gün rejim yapıp kalan 3 gün iradesiz oldugum için yiyorum ee haliyle verdigimide geri alıyorumsizle birlikte verebilirim diye düşünüyorum destege ihtiyacım var
benim koca bu yıla kadar 1.nolu kocaydı.ama bu yıl maşallah5 nolu koca oldu..işallah ilerleyen yılarda dahaiyi olur .gerçi buda yeter banaERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα
kuru üzüm ye diycem ama .aklıma başkada bişey gelmiyor canımm.sütü ne arttırırdıki.:26:günaydın kızlar umarım bol eksili bir gün olur. bundan sonra kahvaltılarım belli oldu bol muhabbetokuya okuya ancak yetiştim son sayfaya. offf ne geceydi dila bir türlü durmadı. sürekli ağladı ama nedenini buldum sanırım. bir kaç gündür yoğun olarak pekmez başlamıştım. sanırım kan ilacı etkisi yaptı sancılandı. ama napacamı şaşırdım doğrusu kımıldamaya dermanım yok bir şekilde kan depomu yerine koymam lazım ama yok olmuyo. biliyorum kırmızı et kan yapar. ama onu da ben yiyemiyom. sanırım sütten kesene kadar sürüne sürüne hareket edecem. neyse kızım iyi olsun da ben sürünürüm. kızlar ya bide akşama kadar sütüm hiç kalmıyor. napacam bilmiyom. biraz uyusam iyi geliyo ama üç çocukla nereye uyuyon. eşim diyo yat uyu sonra gelince neden şunu yapmadın neden bunu yapmadın. bu erkeklerin bir sözü ötekini tutmuyo. hani derler ya kadınlar ne istediğini bilmiyo. yalan onu erkekler bilmiyo. gerçi hakkını yemeyeyim gece epeyce baktı benim dayanma sınırlarımın zorlandığı yerde.
geçmiş olsun cecommSelamün Aelyküm kızlarrrrrr
Ya kuzumun sabahtan beri ateşi var yine
Onla uğraşıyorum kaç saattiren son ılık bir duş aldırdım ve eğer 10 dakikaya kadar yine düşmezse hastane yolu görünecek :26:
Eşimde işte olduğu halde ayrı bir panikaç çocuğu göreceğim skypeden diye tutturdu
Çok şükür halsizliği yok ama teşi 38.5dan aşağı düşmedi gitti
Hazır cimcime şu anda hafif uyuklarken sizlere bir bakıp haber vereyim dedim
Eğer giremezsem diye
Bu arada farkındayım cumadan beri kaç gündür menü paylaşmıyorum ama malum kuzudan akıl kalmadı
Biraz düzelirse bu akşam toplu paylaşırım inşallah
Ben kaçtımkızla biraz daha ilgileneyimde büyük cadı okuldan gelir gelmez hastaneye çıkacağım
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz
Benimki normal kocayla ideal arası birşey demekkinadirende olsa ideale yaklaşıyor
O olmayan kocadan bende istiyorummmmmmmmmmmm
Dün gece eşim ayaklarının ağrıdığından şikayet etti ( kaç senedir söyler ama bir türlü doktora gitmez ) ben gitmiyor diye söylenince sonunda ben bu ayaklarımın ağrısından öleceğim galiba dedi
Dedim ağzından yel alsın manyak sonra iki çocukla ikinci kocayı mı arayacağımhayır üşenirim şimdi giyin süslen tekrar koca aramaya nasıl gülüyor asıl manyak sensin birde söylüyorsun diyor o zaman sende ihmal etme sağlığını dedim bakalım ilk fırsatta gidecek inşallah
çokk şıkk elbiseler şekerr.Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
hoş geldin sultanmmmm.beni soracak olursaniz hamdolsun iyi degilim..kucuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öpmem..öpemem...coook agir grip oldum...butun kaslarim kemiklerim agriyor...herifte grip..oglanda grip son numaram kizimda grip..iki kizim Saglam bizim icimizde onlarda bu gun yarin duserler..ay hic degilse onlar varda sicak bir icecek getiriyorlar ortaligi temizliyorlar..ben iyilesirsem soz bende size sicak icecek getirecegim ilac verecegim diyorum
hiiiiii :18::18: olamazzz seni alman polisinemi vericezzzz...kızz saklan arkama kimse göremez arkamda.ebat olarak baya genişim nasılsaaslinda dun aksama Kadar cok iyiydim...alman komsun 5 hafta yogunbakimda kalmis..ayaklanir ayaklanmazda beni ziyarete gelmis..ciger oksijen salmiyor kana..yani ufak bir enfeksiyon onu bitirir..kadincagiz girerken hastamisin dedi..yok ben degilim ama esim kucuk kizim oglum agir grip dedim...kadincagizda gelince giderken sarildi öptü..
o gitti yeminle söylüyorum 5 dakika gecmeden allahim birden üsütme tutmazmi beni ..etlerim aciyor halsizlik kas kemik agrilari...dösümde agrilar dustum birden bire...ay aklim fikrim komsumda kaldi insallah birsey olmamistir ama bulastiysada onun dedigine göre direkt yogun bakim öledebilirmis..:18::18::18::18::18::18: cok üzülürüm cooooooooooooooooook:2::2::2:
senin bu makine daha geçen gün tamir olduyduuu:26:hakkat kıskanmış dilayı.bence 2. bi şans ver olmadı at.ay benim bi kızım var dila doğduğundan beri ona gösterdiğim ilgiyi kıskanıyo galiba işlerini hep yarım yapıyo. sıladan bahsetmiyorum bulaşık makinemdüzgün yıkamıyo delirtti beni her gün elimde tekrar yıkıyom. makine temizleyici de kullandım ama yok. illa delirtecek beni. bu seferde denicem güzel yıkamazsa kesin ısıtıcıyla alakalıbi durum var. daha da geçen ay yaptırdık o parçasınıda yaaa
boğuldum ki hemde nasıl çıkamadım içindennbeyaz canım bu sefer de sen mi geçmişte boğuldun tatlım
ya artık beğenmeyi üşeniyorum var ya. beğene bas çıkan kutuyu onayla yetmedi tepede hayalet gibi çıkan o şeye de bas basmazsan niye gitmiyo bu sayfa aşağı diye kork amaaaa beğen butonunun eski halini istiyoz arkadaşım huuuu admiiiiin sana sesleniyom
yokk kızz neresi büyükkk.normal normall.zaten kadın çabuk çöküyor.benim öküzle aramızda10 yaş var ama ben ona yetiştimohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarir
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:
senn suss dilaya sahip ol kız elden gitmesinnöyle olduk hemiiiiii
geldim ama yazarken siz yine uçmuşunuzdurkızlar muhabbet biraz yavaş gitsin beyazcan yetişemedi yazııııık
:)))) allah yardımcısı olsun cnm benimmmhatim indirsinler anca diyo cadaloz
şükürr kavuşturana beyazcanımmm :))) inş... takım tamamlandıysaa geriyeee kolay olan kaldı benceşükür kavuşturanaaa
yatişemedim arkadınızdan koşuyom ama nafile ..aa şükürler olsun gelebildim yanınıza..
dr gittik ikimizede antibiyotik yazdı.zaten antibiyotik almadan geçmez bu hastalık belli
bizde şifayı kapanlat grubuna dahil olduk..küçük kız sabaha kadar öksürdü sabahda gözler kıpkırmızı burun tıkalı kulaklar sağır uyandı.
işallah şeker sende geldin grup tamamlandı.bundan sonra kesinlikle zayıflıycaz
maşallah süpersin süperrrrrr..işallah aynı hızla devam edersin canım
hoş geldin aramızaa
bizde seni çokkk seviyoruz canımcımm
sende hoş geldin canımmm
benim koca bu yıla kadar 1.nolu kocaydı.ama bu yıl maşallah5 nolu koca oldu..işallah ilerleyen yılarda dahaiyi olur .gerçi buda yeter bana
kuru üzüm ye diycem ama .aklıma başkada bişey gelmiyor canımm.sütü ne arttırırdıki.:26:.bulgurrrr buldum mercimekle bulgur arttırır sütü .bi dene istersen
geçmiş olsun cecomm
kız sen bir alemsin..çok güldüm doğrusu,
çokk şıkk elbiseler şekerr.işallah bir öncezayıflar bu elbiselerle olan fotolarınıda bizimle paylaşırsın canım
hoş geldin sultanmmmm.
geçmiş olsun hepinizii..kızını ne güzel yetirmişin öyle maşşalaahhh.benim dana feraset edipde bir bardak su getirmez ..söylesemde aradan 2 saat geçicek dilimde tüy biticek ben sinir krizi geçiricem ondan sonra belki..
hiiiiii :18::18: olamazzz seni alman polisinemi vericezzzz...kızz saklan arkama kimse göremez arkamda.ebat olarak baya genişim nasılsa
senin bu makine daha geçen gün tamir olduyduuu:26:hakkat kıskanmış dilayı.bence 2. bi şans ver olmadı at.
boğuldum ki hemde nasıl çıkamadım içindenn
butonumuzuu isterizzzzz
yokk kızz neresi büyükkk.normal normall.zaten kadın çabuk çöküyor.benim öküzle aramızda10 yaş var ama ben ona yetiştim
senn suss dilaya sahip ol kız elden gitmesinn
geldim ama yazarken siz yine uçmuşunuzdur
kuzummm bir araaa doktorun biri maden suyuuu çok süt yapar demişdi bi dene istersenbeyazcanım yaptım bulguru da soğanı da pekmezide su desen günlük 5 litre bi kendimi yemedim olmuyo. benimde bünye böyle demekki. hiç bir çocuğumu içime sine emziremedim emziremicem de sanırım.
:)))) allah yardımcısı olsun cnm benimmm
şükürr kavuşturana beyazcanımmm :))) inş... takım tamamlandıysaa geriyeee kolay olan kaldı bencePP kocaaa olayına ne güldüm yaaa allah da hep güldürsün seni inş... umarım en son kademeye gelirr en kısa zamandaa allahım başınızdan eksik etmesin size bağışlasınnn mutlu huzurlu olsun yuvanızz,ami,nnnnnnnnnnn inş zayıflayayım sözz alıp çekecemmm yerlerini bile ayarladım birini istemede giyecem birinidee sözde uygunmudur :))),ses sus dilaya sahip ol...... mesajınıda ayrıca acaip beğendim :))))) tabi baktı kimin eli kimin cebinde belli değil :)))
kuzummm bir araaa doktorun biri maden suyuuu çok süt yapar demişdi bi dene istersen
inş yararı olurr cnm benim yaahemmen aldım bile elime
beğendimmm bu mesajıııı :))))) ayyyyy o kadar heyecanlıyım kiii tatlım ya bu heyecan sizdede varmııı sanki bu sefer başaracammm başaracaz beraberrr pes etmek istemiyorum(( artık zayıflamak istiyorummm gözleirm vitrinlerde kalmasın istiyorum
canlarım bugün diyetisyenime gittim ve çok memnun şekilde ayrıldım :)) 3,8 kg vermişim 2 haftadaaslında o 4 kg vardır çünkü üzerimde kıyafetlerim vardı, onlarıda çıkarsaydım mutlaka 4 kg olurdu diyet listemde az değişiklikler yaptık , ve keten tohumunu ekledik artık , birde probiyotik yoğurt istersem meyveli hemde
2 hafta sonra tekrar gidicem , bakalım bu sefer neler olucak, aslı yağdan mı verdim vs. onlar belli olucak , çünkü ilk gittiğimizde vücut analiz cihazı yoktu o sebepten :44:
Herkese selam,
Bende 81-83 kg arası gidip geliyorum. Hamiş olmadan önce 65 kg idim, doğuma 80 ile girdim düşünün halimiÇoookkk kötü durum anlayacağınız. İştahımın maşallahı var ama sizden destek alacağımı düşünerek aranıza katılıyorumm. Dobiş oldum Allah'ımmm!!!
Hemencik, yarıncık başlıyorum valla, bu böyle gitmez, giderse fena :)
Hepimize bol şans, bol irade diyorum.
Ay hoşgeldin arkadaşım.. Bende aynı durumdan ötürü Burdayım.. Umarım burayı seversin, ki seveceğine eminim. Çünkü burada sadece yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyoruzz.. Dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz..
Tüm topikteki kızlar sizi çooook seviyorummmm...geçen yazma fırsatım olmamıştı :))))
selam kızlarrr benide alın aranıza :)) kpss çalışmaktan kilo aldım veremiyorum yapıştı kaldı üstüme.. her hafta rejime başlıyorum ama 4 gün rejim yapıp kalan 3 gün iradesiz oldugum için yiyorum ee haliyle verdigimide geri alıyorumsizle birlikte verebilirim diye düşünüyorum destege ihtiyacım var
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα
günaydın kızlar umarım bol eksili bir gün olur. bundan sonra kahvaltılarım belli oldu bol muhabbetokuya okuya ancak yetiştim son sayfaya. offf ne geceydi dila bir türlü durmadı. sürekli ağladı ama nedenini buldum sanırım. bir kaç gündür yoğun olarak pekmez başlamıştım. sanırım kan ilacı etkisi yaptı sancılandı. ama napacamı şaşırdım doğrusu kımıldamaya dermanım yok bir şekilde kan depomu yerine koymam lazım ama yok olmuyo. biliyorum kırmızı et kan yapar. ama onu da ben yiyemiyom. sanırım sütten kesene kadar sürüne sürüne hareket edecem. neyse kızım iyi olsun da ben sürünürüm. kızlar ya bide akşama kadar sütüm hiç kalmıyor. napacam bilmiyom. biraz uyusam iyi geliyo ama üç çocukla nereye uyuyon. eşim diyo yat uyu sonra gelince neden şunu yapmadın neden bunu yapmadın. bu erkeklerin bir sözü ötekini tutmuyo. hani derler ya kadınlar ne istediğini bilmiyo. yalan onu erkekler bilmiyo. gerçi hakkını yemeyeyim gece epeyce baktı benim dayanma sınırlarımın zorlandığı yerde.
Selamün Aelyküm kızlarrrrrr
Ya kuzumun sabahtan beri ateşi var yine
Onla uğraşıyorum kaç saattiren son ılık bir duş aldırdım ve eğer 10 dakikaya kadar yine düşmezse hastane yolu görünecek :26:
Eşimde işte olduğu halde ayrı bir panikaç çocuğu göreceğim skypeden diye tutturdu
Çok şükür halsizliği yok ama teşi 38.5dan aşağı düşmedi gitti
Hazır cimcime şu anda hafif uyuklarken sizlere bir bakıp haber vereyim dedim
Eğer giremezsem diye
Bu arada farkındayım cumadan beri kaç gündür menü paylaşmıyorum ama malum kuzudan akıl kalmadı
Biraz düzelirse bu akşam toplu paylaşırım inşallah
Ben kaçtımkızla biraz daha ilgileneyimde büyük cadı okuldan gelir gelmez hastaneye çıkacağım
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz
Benimki normal kocayla ideal arası birşey demekkinadirende olsa ideale yaklaşıyor
O olmayan kocadan bende istiyorummmmmmmmmmmm
Dün gece eşim ayaklarının ağrıdığından şikayet etti ( kaç senedir söyler ama bir türlü doktora gitmez ) ben gitmiyor diye söylenince sonunda ben bu ayaklarımın ağrısından öleceğim galiba dedi
Dedim ağzından yel alsın manyak sonra iki çocukla ikinci kocayı mı arayacağımhayır üşenirim şimdi giyin süslen tekrar koca aramaya nasıl gülüyor asıl manyak sensin birde söylüyorsun diyor o zaman sende ihmal etme sağlığını dedim bakalım ilk fırsatta gidecek inşallah
Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
beni soracak olursaniz hamdolsun iyi degilim..kucuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öpmem..öpemem...coook agir grip oldum...butun kaslarim kemiklerim agriyor...herifte grip..oglanda grip son numaram kizimda grip..iki kizim Saglam bizim icimizde onlarda bu gun yarin duserler..ay hic degilse onlar varda sicak bir icecek getiriyorlar ortaligi temizliyorlar..ben iyilesirsem soz bende size sicak icecek getirecegim ilac verecegim diyorum
aslinda dun aksama Kadar cok iyiydim...alman komsun 5 hafta yogunbakimda kalmis..ayaklanir ayaklanmazda beni ziyarete gelmis..ciger oksijen salmiyor kana..yani ufak bir enfeksiyon onu bitirir..kadincagiz girerken hastamisin dedi..yok ben degilim ama esim kucuk kizim oglum agir grip dedim...kadincagizda gelince giderken sarildi öptü..
o gitti yeminle söylüyorum 5 dakika gecmeden allahim birden üsütme tutmazmi beni ..etlerim aciyor halsizlik kas kemik agrilari...dösümde agrilar dustum birden bire...ay aklim fikrim komsumda kaldi insallah birsey olmamistir ama bulastiysada onun dedigine göre direkt yogun bakim öledebilirmis..:18::18::18::18::18::18: cok üzülürüm cooooooooooooooooook:2::2::2:
ay benim bi kızım var dila doğduğundan beri ona gösterdiğim ilgiyi kıskanıyo galiba işlerini hep yarım yapıyo. sıladan bahsetmiyorum bulaşık makinemdüzgün yıkamıyo delirtti beni her gün elimde tekrar yıkıyom. makine temizleyici de kullandım ama yok. illa delirtecek beni. bu seferde denicem güzel yıkamazsa kesin ısıtıcıyla alakalıbi durum var. daha da geçen ay yaptırdık o parçasınıda yaaa
beyaz canım bu sefer de sen mi geçmişte boğuldun tatlım
ya artık beğenmeyi üşeniyorum var ya. beğene bas çıkan kutuyu onayla yetmedi tepede hayalet gibi çıkan o şeye de bas basmazsan niye gitmiyo bu sayfa aşağı diye kork amaaaa beğen butonunun eski halini istiyoz arkadaşım huuuu admiiiiin sana sesleniyom
ohoo sana gerek kalmamis..zaten o telefonun acisini kp guzel guzel cikarir
10 Yas buyuk..cokmu acaaba:44::44::44::44::44: yok yok kurtarmadi galibaa:26::26::26::26:
öyle olduk hemiiiiii
kızlar muhabbet biraz yavaş gitsin beyazcan yetişemedi yazııııık
o zaman ayyüzlüm yapıcak bişey kalmadıysaçaresiz mama içicek dila.aç kalmasından iyidir..beyazcanım yaptım bulguru da soğanı da pekmezide su desen günlük 5 litre bi kendimi yemedim olmuyo. benimde bünye böyle demekki. hiç bir çocuğumu içime sine emziremedim emziremicem de sanırım.
ayy çok şükür peşimi hiç bırakmıycak sandım alıntılar..siliyoru siliyorum yine çıkıyor..bende çaresiz yazdım ne yapıyım fazladan sayfa olur bize....:)))) allah yardımcısı olsun cnm benimmm
şükürr kavuşturana beyazcanımmm :))) inş... takım tamamlandıysaa geriyeee kolay olan kaldı bencePP kocaaa olayına ne güldüm yaaa allah da hep güldürsün seni inş... umarım en son kademeye gelirr en kısa zamandaa allahım başınızdan eksik etmesin size bağışlasınnn mutlu huzurlu olsun yuvanızz,ami,nnnnnnnnnnn inş zayıflayayım sözz alıp çekecemmm yerlerini bile ayarladım birini istemede giyecem birinidee sözde uygunmudur :))),ses sus dilaya sahip ol...... mesajınıda ayrıca acaip beğendim :))))) tabi baktı kimin eli kimin cebinde belli değil :)))
kuzummm bir araaa doktorun biri maden suyuuu çok süt yapar demişdi bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?