80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı 1domates,1bardak yeşil çay,layt bisküvi,kibrit kutusu büyüklüğünde layt peynir.2.öğünüm 1 adet yeşil elma akşamı çok az yağsız tavuk fırında:))

selammmmm kızlar haftabaşı nedeniyle işler yoğun azcık anca gelebildim
öğle yemeğim
ton balıklı sandviç
1 bardak şekersiz limonata(şu hazır satılanlardan)
şimdide yeşil çayımı yudumluyorum
yanında 1 tanecik kandil simiti

malesef böyleleri hepimizin çevresinde var canım vercez kilolarımızı
ve hepsine laflarını yedirtecez kötükedihüso

öyle valla canım..bu arada bizim 8. takımda ezeli yarış başladı acayip gaz herkes arada gelip bizi okuybilirsin canım..deli kurallar uyguluyoruz..hedefine ulaşamayan takımdan diskalifiye oluyor bir daha hiçbir takıma giremiyor..klava:klava:

ahh afiyet olsun canım..
ben de sabah:5i biyerde çay içip evden çıktım
kepek ekmekli sandviç+şekersiz çayla kahvaltımı yaptım
ara yok çok şiştim
öğle sebzeli etli türlü
cacık
2 kaşık semizotu
1 dilim kepek ekmeği
yemekten önce de 5i biyerde çayımı içtim
şimdi de yeşil elmamı yiyorum

Ahhh güzelim seni çekemediğinden demiştir o resimlerinden gördüm seni gülen yüzün yeter canım haltetmiş o boşverr daha çok gaz vrmeye yarar ancak bak görücek nasıl kg veriliyormuş akannehirakannehirakannehirgözlerine inanamayacaka.s.

aaaa bak ben arada gelimm okuyım belkim banada faydası olur:roflol::roflol:

hemen geliyorum canım bu aralar ihtiyacım var

canım benimm teşekkür ederim güzellikte onunla mukayese bile edilemezmişim çok da umrumdaydı sanki miss worl yarışındayız tövbe... görsün bakalım...kötükedihüso

şu anda takımda pek kimse yok am ageçmişi falan okuyabilirsiniz canım..ekipten herkes birbiriyle eşleşti onlarla ilgili cum rapor vercez partnerimizin yediklerini de kontrol ediyoruz haftanın sonu cuma günü de hep biz 6. takımla takım olarak yarışıyoruz hem de aynı ekip içinde ikişerli gruplar yarışıyoruz..8hafta var kurbana..herkes hedefini ve neden zayıflamak istediğini de yazdı...sürekli gözümüze de sokuluyor..fena gazız sormayın:)

listeyi yapan arkadaşımız benide ekliyeceğini yazmıştı ekleyince rakip falan belirleniyormu yaa ben pekbi cahil kaldım neyse zamanla öğreneceğim:kedi:

listeyi yapan arkadaşımız benide ekliyeceğini yazmıştı ekleyince rakip falan belirleniyormu yaa ben pekbi cahil kaldım neyse zamanla öğreneceğim:kedi:

kaptan tarafından belirlenmiş bir rekabet yok ama üç aşağı beş yukarı aynı kilolarda olan arkadaşlar kendilerine rakip seçiyo
mesela ben elimphiayı rakip seçtim başlangıç kilolarımız ve şuandaki kilolarımız yakındı
(elimphia beni bayağı sollamıştı bi ara ama şimdi rekabet yeniden alevlendi :)) )

çok güzel ya,bunlar hep insanı motive eder inşallah benimde rakibem olurhihoyyyt

evet bendeniz 5 kg ver 2.5 al 1.5 ver sonra yine al falan derken şimdi 84 üm..sen kaç oldun rakibem??ben çok hızlandım ona göre al gardını laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…