malesef böyleleri hepimizin çevresinde var canım vercez kilolarımızı
ve hepsine laflarını yedirtecez kötükedihüso
selammmmm kızlar haftabaşı nedeniyle işler yoğun azcık anca gelebildim
öğle yemeğim
ton balıklı sandviç
1 bardak şekersiz limonata(şu hazır satılanlardan)
şimdide yeşil çayımı yudumluyorum
yanında 1 tanecik kandil simiti
valla canım ben laf olsun torba olsun diye ondan bahsediyorum yoksa kaale bile alamma ama sen belki bilmiyorsundur benim kuaförümde saçını yaptırmıştı o bilmeden orda benim için yüzüne bakılmayacak kadar çirkin aşırı kilolu demiş o lafları pna ydirmek istiyorumhihoyyyt:sm_cool:
öyle valla canım..bu arada bizim 8. takımda ezeli yarış başladı acayip gaz herkes arada gelip bizi okuybilirsin canım..deli kurallar uyguluyoruz..hedefine ulaşamayan takımdan diskalifiye oluyor bir daha hiçbir takıma giremiyor..klava: klava:
öyle valla canım..bu arada bizim 8. takımda ezeli yarış başladı acayip gaz herkes arada gelip bizi okuybilirsin canım..deli kurallar uyguluyoruz..hedefine ulaşamayan takımdan diskalifiye oluyor bir daha hiçbir takıma giremiyor..klava: klava:
Ahhh güzelim seni çekemediğinden demiştir o resimlerinden gördüm seni gülen yüzün yeter canım haltetmiş o boşverr daha çok gaz vrmeye yarar ancak bak görücek nasıl kg veriliyormuş akannehirakannehirakannehirgözlerine inanamayacaka.s.
şu anda takımda pek kimse yok am ageçmişi falan okuyabilirsiniz canım..ekipten herkes birbiriyle eşleşti onlarla ilgili cum rapor vercez partnerimizin yediklerini de kontrol ediyoruz haftanın sonu cuma günü de hep biz 6. takımla takım olarak yarışıyoruz hem de aynı ekip içinde ikişerli gruplar yarışıyoruz..8hafta var kurbana..herkes hedefini ve neden zayıflamak istediğini de yazdı...sürekli gözümüze de sokuluyor..fena gazız sormayın:)
listeyi yapan arkadaşımız benide ekliyeceğini yazmıştı ekleyince rakip falan belirleniyormu yaa ben pekbi cahil kaldım neyse zamanla öğreneceğim:kedi:
kaptan tarafından belirlenmiş bir rekabet yok ama üç aşağı beş yukarı aynı kilolarda olan arkadaşlar kendilerine rakip seçiyo
mesela ben elimphiayı rakip seçtim başlangıç kilolarımız ve şuandaki kilolarımız yakındı
(elimphia beni bayağı sollamıştı bi ara ama şimdi rekabet yeniden alevlendi :)) )
çok güzel ya,bunlar hep insanı motive eder inşallah benimde rakibem olurhihoyyyt
slm kızlar 1 kilo daha vermişim:lepi:
listeyi yapan arkadaşımız benide ekliyeceğini yazmıştı ekleyince rakip falan belirleniyormu yaa ben pekbi cahil kaldım neyse zamanla öğreneceğim:kedi:
kaptan tarafından belirlenmiş bir rekabet yok ama üç aşağı beş yukarı aynı kilolarda olan arkadaşlar kendilerine rakip seçiyo
mesela ben elimphiayı rakip seçtim başlangıç kilolarımız ve şuandaki kilolarımız yakındı
(elimphia beni bayağı sollamıştı bi ara ama şimdi rekabet yeniden alevlendi :)) )
hopladım zıpladım biraz spor yaptım hafif hafif vücudumda seyirmelerim oluyor sanırım yağlar gidiyor
kac kılosun sen beraber yarışabılırız
olur tabi ben tam tamına 85kg mıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?