80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katılmıştım bu gruba ama malesef listeye eklenmemişim demekki kabul edilmemişiz sağlık olsun

ayrintili anlatsa biri cok sevinirim neler yaptiginizi listenizi felan.. hem bende katilamk istiyorum bananee:umursamaz: eger eklersenizz 80.2 yimm:kedi:

yeni cetvelimi yaptım ..çok hızlı başlayıp birden bırakmak istemiyorum....3 gündür aksine ya misafir oluyo ya gidiyorum ama şunu yapıyorum hiç yememek değilde çok canım isterse bi ısırık alıyorum öğlen pilav ekmek ve tatlı yemedim ...ve aklımdan ben diyetteyimi çıkartmak istiyorum ..hayır bazı şeyleri yemiyorum veya çok çok az yiyorum yoksa aklım sürekli orda oluyo ....ve bunu hayatımda hep oturtmayı düşünüyorum kiloları verip tekrar almaya son ...yalnız spora henüz başlamadım bu çok kötü....

kilo çizelgesini oluşturacak vaktim olmadı bir türlü ya inşallah hazırlıycam beni motive ediyor çizelgem

handerya ben hedefimi 70 olarak yazmıştım
başlangıç kilomda yanlış hatırlamıyorsam 85.600 dü. cumaya kadar nolcak görcez halimi

HANDERYA ELINE SAGLIK CANIMTEŞEKKÜRLER LISTE ICIN ŞenizyerimsenibenŞeniz

EVET YA NEDEN KARŞILAŞAMIYRUZ ÖZLEDIM SENI ŞenizŞeniz

bende katılmıştım bu gruba ama malesef listeye eklenmemişim demekki kabul edilmemişiz sağlık olsun

ayrintili anlatsa biri cok sevinirim neler yaptiginizi listenizi felan.. hem bende katilamk istiyorum bananee:umursamaz: eger eklersenizz 80.2 yimm:kedi:

Kızlar sürekli ve özellikle cuma günü çok söyledim listeye katılmak istiyorsanız cuma günü gece 00.00 kadar kilo bildiriminizi yapın ben zaten bu hafta ilk listemiz olduğu için son 2 günü de tarayıp katılmak isteyenleri ekledim ama tek tek tüm sayfaları da aramamı beklemeyin lütfen..cuma günü giremeyecek olan olursa bana özelden msj atıp kilo bildirimini önceden yapabilir...

listede bilmediğim değerleri ? olarak gösterdim boşlukları siz tamamlayın artık..

Liste için tsk eden tüm arkadaşlara benden de tsk..emeğe saygı dimi ama :))

Son düzenleme:

Kurallarımızı da bi hatırlatayım hemen..
Kızlar hergün girip paylaşım yapmaya özen gösterin lütfen...

Günaydın arkadaşlar,
Kahvaltıda hiç zorlanmıyorum ,rutin aynı şeyler seviyorum.
Beyaz peynir,
5 adet zeytin,
Kepekli ekmek,
Salatalık,domates.
Ancak öğleyin okula gidiyorum.ışte o zaman sıkıntı.Artık dikkat ederek beslenme götürmeye çalışacam.Yoksa acıkınca simit yemek zorunda kalıyorum.
En büyük sıkıntım egzersizi hayatıma girdiremedim.Doktorum mutlaka bunu aşmalısın diyor.
Bir aydırda rahatsızım , uzun bir süre yattım iyice hantallaştım.
ınşallah bir sağlığıma kavuşayım, yürümeye başlayacam.
Hepimize kolay gelsin..

günaydın kızlar..ben handeryanın listesini göremiyorum dosya şeklinde eklemiş sanırım işyerinde * çıkıyor sadece..ben var mıyım bir bkar mısınız??

kızlar en son yazdığımdan beri yediklerim:

25 eylül cuma akşamı karnıbahar haşlama yiyecektim sözde ama o karnıbahar bazı nedenlerle karnıbaharlı makarnaya döndü onu yedim yoğurtla..
26 eylül c.tesi
sabah:kepek ekmeğine tost
şekersiz çay
ara :bir yeşil elma
yeşil çay
akşam:dolma içinden pilav az yağlı
yoğurt
yatmadan önce:1 bardak süt
2.5 litre falan su

27 eylül pazar:
sabah:cornflakes+süt
geç kalktık ara yok
öğle:domatesli kaşarlı yumurta az yağlı
2 dilim kepek ekmek
ara:1 bardak süt
akşam:haşlama tavuklu salata
yarım saat evde spor
2 fincan beşi biyerde çay

kızlar benim gıcık eltim geldi haftasonu yine habersiz..bana söylediği laflar aklıma geldi yine acayip hırslandım beni kimse tutamaz kurbana kadar en az 8 kg vercem..

lahana diyeti yapmaya çalıştım olmadı yani lahana karnımı ağrıtıyor ben kahvaltıda birşey yemedim yemeyide düşünmüyorum biran önce zayıflamak istiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…