tabii ya bensiz olur mu:))naber canım iyi misin naısl keyifler??
lahana diyeti yapmaya çalıştım olmadı yani lahana karnımı ağrıtıyor ben kahvaltıda birşey yemedim yemeyide düşünmüyorum biran önce zayıflamak istiyorum(
lahana diyeti yapmaya çalıştım olmadı yani lahana karnımı ağrıtıyor ben kahvaltıda birşey yemedim yemeyide düşünmüyorum biran önce zayıflamak istiyorum(
İyi güzelim çok şükür haftasonu arkadaşlarımla geçirdim güzeldi sadece azcık yorgunluk var üzerimde pazartesi sendromu sanırım sen nasılsın naptı eltin sana??????
aman napıcak canım geldi fesat fesat baktı 4 kg vermiş ramazanda havasını attı gitti...
kahvaltı etmemezlik etme canım..zayıflamak istiyorsan aç kalarak zayıflama sonrasında fazlasıyla alırsın..öğün atlamadan az sık yiyerek ve spor yaparak zayıflamak en sağlıklısı...lahana bana da çok dokunuyor ben de yapamıyorum..
Canım lahana çorbasını denemiştim iğrençççççççç ıyyyyyyyggggggg içemedim aç kalarak zayıflayamassın özellikle sabah kahvaltısı çok önemli sabah aç kalırsan metabolizman çalışmaz uzmanlar böyle diyor canım akşam yemeklerini hafif geçiştir salata yada sebze yemeği meyva şeklinde ama mutlaka 3 ana 3 ara öğün yapmalısın burayı takip edersen yediklerimizi paylaşımda bulunuyoruz belki yardımcı olabilir yazdıklarımız çabuk verilen kilo çok çabuk geri alınıyor canım hedefimiz diyet değil düzenli beslenerek kg vermek herşeyden yemek ama dozunda burda bunu öğreniyoruz hepimiz başarıcaz inşşşşşşş:Saruboceqpuyorumnanaktan
doğru söylüyorsunuz kızlar benim en büyük sorunum laytda olsa birşeyler yersem devamı çok abartarak geliyor ama haklısınız en iyisi hafif birşeyler yiyeyim,meyva olarak ençok neyi yiyorsunuz?? evet başaracağız inşallah bende inanıyorum,bıktım kilolu olmaktan sağolun desteğiniz için çok iysiniz,kahvaltadıda form bisküvi arasına 1kibrit büyüklüğünde yağsız peynir ve domates iyi olur değilmiCADIARZU
aman napıcak canım geldi fesat fesat baktı 4 kg vermiş ramazanda havasını attı gitti...
canım su an elma armut bol var onlardan ye acıktıkca bırde form bıskuvı felan yeme kepek ekmek ye hem tok tutar hemde daha ıyı bence
Elimphiacım herşeyde bir hayır vardır diye bakmak lazım
çok üzüldüğümüz bazı şeyler acayip gaza getiriyo insanı bu gazla bakarsın cuma 82 yi görmüşsün dimi
düşünsene ideal kilomuza ulaşıp bizi gıcık edenlere atarız havamızı arkadaşım zemuszemus sositososito
Amann güzelim sen onamı sıktın canını sen ne 4 kilolar vereceksin sanada gelecek hava atma sırası canım hiççç üzme kendini:teselli::tesellipuyorumnanaktan
valla canım ben laf olsun torba olsun diye ondan bahsediyorum yoksa kaale bile alamma ama sen belki bilmiyorsundur benim kuaförümde saçını yaptırmıştı o bilmeden orda benim için yüzüne bakılmayacak kadar çirkin aşırı kilolu demiş o lafları pna ydirmek istiyorumhihoyyyt:sm_cool:
slm kızlar isveç diyetine aynen devam 7.günümdeyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?