- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Oo masallah gelin kızımıza pekte becerikliymiş :) bende girdim o yogunluga hadi hayırlısı..yarın esyalarım gelecek haftasonuda ceyizlerimi hazırlayıp pazartesi yerleştirmeye gidicem..düğün alış verişide haftaya olacak sonra ben pırrr istanbula ucucam inş :))selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devamsuan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama
Eki Görüntüle 1143764 Eki Görüntüle 1143765 Eki Görüntüle 1143766 Eki Görüntüle 1143767 Eki Görüntüle 1143768 Eki Görüntüle 1143769 Eki Görüntüle 1143770 Eki Görüntüle 1143771
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:
Ayrıca neden olmasın cnm bnm içinde kalmasın inadına zayıfla ve al gelinlik
Ayrıca sezeryanı sen mi istedin yoksa mecbur mu kaldın diğer bebişlerinde mi sezeryandı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oo masallah gelin kızımıza pekte becerikliymiş :) bende girdim o yogunluga hadi hayırlısı..yarın esyalarım gelecek haftasonuda ceyizlerimi hazırlayıp pazartesi yerleştirmeye gidicem..düğün alış verişide haftaya olacak sonra ben pırrr istanbula ucucam inş :))
Sindiiiiiii sen nasıl bi organizma oldun arkadas gece ikiye kadar spor yap sonra kalk erkenden valla masaallah sana yaaaslında çok denedim resim yüklemeyi ama az cektiginden midir nedir hiiç başarılı olamadım
Oo masallah gelin kızımıza pekte becerikliymiş :) bende girdim o yogunluga hadi hayırlısı..yarın esyalarım gelecek haftasonuda ceyizlerimi hazırlayıp pazartesi yerleştirmeye gidicem..düğün alış verişide haftaya olacak sonra ben pırrr istanbula ucucam inş :))
Sindiiiiiii sen nasıl bi organizma oldun arkadas gece ikiye kadar spor yap sonra kalk erkenden valla masaallah sana yaaaslında çok denedim resim yüklemeyi ama az cektiginden midir nedir hiiç başarılı olamadım
sağlık olsun cnm sıkma canını yarın telafi edersinn dişyeceğim ama 1 dilim pastayı yemeyebilirdin dimiii
Işte bu bitanemmm :13: Azim senden destek bizden olunca başarı gelecek cici kız ol böyle
Gülayım aştın kendini artıkHem mekik hem beşik sallamk nasıl olurki:44::44: Süper anne oldun artık akşama kadar yoruluyorsun cnm vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var uykunun gelmesi normal Ama bu ağrı işi beni korkuttu:26: Inş öyle birşey yoktur istersen sadece yürüyüş yap cnmm zorlama kendini
ay kızlar ölüyorum temizle temizle bitmiyor yahu
balkonu yıkadık tuvaletı yıkadık evı viledaladık süpürdük mutfagı kırkladım fırından buzdaolabına kadar ayy ne yoruldum yahu halen dah bıtmedı tabı
camasırlar katlanıcak makıne acılıp asılıp tekrar acılıcak banyo temızlenecek tekrar elekrık supurgesı acılacak mısafır odasından kılere yerlestırıp tozu alıncak vede apartmanımızın bır temızlıkcısı olmadıgı ıcın orasıda temızlnecek kendı katımdan asagı dogru yıkayıp supurmem lazım les gıbı olmus resmen cıceklerımın bakımıda gelmıs onuda yapmam lazım bakalım yetıstırebılecekmıyım aksama yetıstırırsem yarına halılarımın bır kacını yıkamaya başlarım artık ve derınlemesıne temızlık bıtmiiş olur inşallah sonrada tatil için valizimi hazırlarım diye düşünüyorumm
hosgeldin cecomm
senin esin de ayni benimki ...
hafta sonu gelmeden utulerimi yapiyorum 1-2 taneyide baska zaman yapaim deyip birakiyorum o geliyo en kirisik olanini giymeye hevesleniyo aaaaaaaa ama diyorum inat mi yapiyosun sen yaaa o kadar utulenmisler dolapta bosuna mi yaptim ben o kadar utuyu yok illa bunu giycem diyo gicik...
benim kizkardesim de isten hemen donemedi bu sel yuzunden otobusler su almis baya bekledi calistigi yeri su basmis ne bicim magazaysa birde bilindik bir marka guya
Ewet abla artik kesinlikle yarindan itibaren in sha Allah ekmeksiz hayat gecirecem zayiflayana kadar istedigim kiloya kadar, karar verdim Ekmegi ve aburcuburu artik yarindan itibaren yemicem . :) ekmek yemek istesem cracker yicem. Ve birsey soracaktim bu elmali sirke suyu nezaman nasil icilecek ve ise yariyormu bi bilginiz varmi ?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ya ablalar sizce 5 ayda 30 kilo verilirmi ? Siki bir diyetle ?
selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devamsuan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama
Eki Görüntüle 1143764 Eki Görüntüle 1143765 Eki Görüntüle 1143766 Eki Görüntüle 1143767 Eki Görüntüle 1143768 Eki Görüntüle 1143769 Eki Görüntüle 1143770 Eki Görüntüle 1143771
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:
Eki Görüntüle 1143798 biraz oyalayici ama cok ucuza geliyor
Ablalar aklima bi konu takildi ya benim ayak numaram 38 ama sanki 38,5 gibi bazi babetlerde, bende 37 felangiymek isterim zayiflayinca ayakda incelirmi? 1 cm
Kuculurmu acaba 🙊☺
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN
DETOKS İŞE YARADI SABOTE ETMEME RAGMEN. DÜN OĞLUMUN YIL SONU GÖSTERİSİ SONRASI DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE 1DLM PASTA VE KURABİYE YEDİM İKİ TYANE ONA RAĞMEN SABAH TARTIDA -500 GÖRDÜM ÇOK MUTLUYUM.ERKENDEN 45DK SABAH SPORUDA YAPTIM OH KEYİFLİYİM
SABAH SABAH BİR PAYLAŞIM YAPMADAN GEÇMEYİM İŞALLAH İLGİNİZİ ÇEKER. BANA Bİ ARA SORMUŞTUNUZ DOĞAL TEMİZLİK HAKKINDA BİLGİ BUYRUN BAKALIM OKUYUN. BU ARADA BU BİLGİYİ YEŞİLKÖPÜK SİTESİNDEN ALINTILADIM ONLARADA TEŞEKKÜRLER.
Boraks Nerede, Nasıl Kullanılır?
Çamaşır Temizliği:
Elde çamaşır yıkarken arap sabunu, doğal zeytinyağlı sabun ya da doğal sabun rendesi kullanabilirsiniz. Lekeli çamaşırlar için boraks, limon suyu, hidrojen peroksit veya sirke eklediğiniz suya yatırdıktan sonra yıkayın.
Çamaşır makinesi için:
1 ölçü boraks, 1 ölçü çamaşır sodası, ½ ölçü karbonat karışımını deterjan gözünüze koyun ve makinenizi çalıştırın. Bu karışıma dilerseniz 1 ölçü doğal zeytinyağı sabunu rendesi de ekleyebilirsiniz. Renkliler için kullanırken doğal zeytinyağı sabunu rendesini 2 ölçü olarak arttırın boraks ve çamaşır sodası miktarını da yarım ölçü olarak azaltın. (Örnek: 2 çay bardağı doğal sabun rendesi, yarım çay bardağı çamaşır sodası ve boraks, çeyrek çay bardağı karbonat)
Diğer bir seçenek olarak yanmamış yağla üretilen arap sabununu bir avuç kadar makinenizin çamaşır haznesine koyun ve deterjan gözüne yarım çay bardağı boraks ile yarım çay bardağı karbonat veya 1 çay bardağı çamaşır sodası ekleyin.
Boraks ile doğal sıvı çamaşır temizleyici yapmak da mümkün:
5 litre su (1 litresini kaynamış olacak)
2 su bardağı doğal zeytinyağı sabunu rendesi (1 su bardağı arap sabunu da olabilir)
1 su bardağı boraks
1 su bardağı çamaşır sodası
10 ml. dilediğiniz doğal aromatik yağ (lavanta yağı, portakal yağı, palmarosa yağı)
Doğal yağlar ve mineraller yüksek sıcaklıklarda daha etkili olurlar, makinenizi minimum 40 derecede çalıştırmanızda fayda var. Beyazları 60 derecede yıkamanız daha etkili olacaktır. Doğal sabun rendesini kendiniz hazırlayın çünkü sabun tozu olarak satılan ticari ürünlerde parabenler ve sentetik aromalar kullanılabiliyor. Daha yumuşak çamaşırlar için yumuşatıcı gözüne 1 çay bardağı doğal elma sirkesi ekleyin.
Bulaşık Temizliği:
Sıvı temizleyici isterseniz 1adet doğal zeytinyağı sabununu (yarım su bardağı arap sabunu da olabilir) rendeleyin. 1 çay bardağı boraksın üzerine 1O damla limon yağı, 6 damla biberiye yağı, 4 damla lavanta yağı, 2 damla portakal yağı damlatın ve yarım litre kaynamış su ekleyin. Bu karışımı iyice çalkalayın ve bulaşık suyuna yarım çay bardağı katarak kullanın ya da,
1 su bardağı boraks ve 1 su bardağı çamaşır sodasını karıştırın üzerine 10 damla portakal yağı, 5 damla limon yağı, 5 damla biberiye yağı ve 2 damla kekik yağı damlatın. Bu karışımdan her defasında yarım çay bardağı kadarını bulaşık suyuna karıştırın ve doğal sirkeli suyla durulayın.
Bulaşık makinesi için:
1 yemek kaşığı boraks
1 su bardağı limon tuzu (taneli ise dövebilirsiniz)
20 damla limon yağı veya portakal yağı
Tüm malzemeleri karıştırın, her yıkamada deterjan gözüne 1 yemek kaşığı ekleyin.
Kötü kokan dolaplara küçük kavanozlar içinde boraks veya karbonat koyup 2-3 günde bir karıştırabilirsiniz.
Yer Temizliği:
Özellikle yağlı yüzeylerde 2 litre sıcak su, 2 yemek kaşığı doğal zeytinyağı sabunu rendesi (1 yemek kaşığı arap sabunu da olabilir), 1 yemek kaşığı çamaşır sodası, 1 yemek kaşığı boraks, ½ fincan doğal elma sirkesi, 10 damla palmarosa yağı, bergamot yağı, limon yağı veya portakal yağı karışımını kullanın, oldukça etkili bir dezenfekte edici elde edersiniz ve durulamanız gerekmez.
Banyo Temizliği:
1 su bardağı boraks, yarım su bardağı çamaşır sodası, yarım su bardağı karbonat ve 10 damla limon yağı (greyfurt yağı, lavanta yağı, portakal yağı da olabilir) karışımını küvet temizliği ve lavabo temizliğinde kullanabilirsiniz. Kötü kokuları gidermek için bir kavanoza boraks veya karbonat koyun.
1 tatlı kaşığı çamaşır sodası, 1 tatlı kaşığı boraks, 1 yemek kaşığı arapsabunu, 1 çay bardağı doğal sirke ve yarım litre kaynamış suyu karıştırın. Püskürtme şişesinde çalkalayıp duş çevresindeki duvarlar ve duşakabinlere sıkın. Sirkeli su ile durulayıp pamuklu bezle silin.
Tuvalet Temizliği:
Klozetin genel yüzeyleri ve oturma kısmının çevresi ve altını temizlemek için anti-bakteriyel sprey temizleyici: 1 su bardağı su, ¼ su bardağı doğal zeytinyağlı sabun rendesi (1 yemek kaşığı arap sabunu da olabilir), ¼ su bardağı boraks, ¼ su bardağı çamaşır sodası, 10 damla çay ağacı yağı(hint defnesi yağı), 10 damla lavanta yağı veya nane yağı. Püskürtme şişesi ile iyice çalkalayıp sıkın. Nemli bir bez veya süngerle silin.
Klozet iç yüzeyleri için: 1 fincan boraks, 1 fincan çamaşır sodası, ½ fincan karbonat, ½ fincan doğal sirke, ve 10 damla çay ağacı(hint defnesi yağı) yağı kullanılabilir. Bu karışımı dökün ve fırçalayın.
Klozetteki inatçı lekeler için: 1 fincan boraks, 1 fincan çamaşır sodası, 1 fincan doğal sirke, 1 fincan dövülmüş limon tuzu, 10 damla biberiye yağı veya lavanta yağı, 5 damla limon yağını karıştırın tamamını dökün ve 1 gece bekletin, sabah sadece sifonu çekin.
Yukarıdaki karışımları alaturka tuvaletler için de uygulayabilirsiniz. Tuvaletteki kötü kokular için çöp kutunuza bir miktar boraks ekleyin bakteri ve küflenmeyi önlediğinden kötü koku oluşmasını önler.
Halı Temizliği:
Yarım su bardağı boraks ve yarım su bardağı karbonatı karıştırın kötü kokan halılara serpin ve birkaç saat sonra süpürün. Bu kötü kokuları oluşturan bakteri, mantar ve küfleri dezenfekte edecektir.
YEŞİL KÖPÜK VE SADE PAZAR SİTESİNDEN ALINTIDIR.
sagol kuzum benım darısı senın basına canım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Kaç gündür deli olacağım
Ben evi temizlemek ve düzenli tutmak için uğraştıkca evdekilerde sanki sabote etmek için uğraşıyor
Dün yatak odasını iyice temizleyip düzenledim ve erkenden yattım yorulduğum içinSabahta bir kalktım eşşek sıpaları babalarıyla bir olmuş salonu ve mutfağı bir güzel dağıtmışlar
Yahu ben çabaladıkca daha çok iş çıkıyor sanki başıma
Bugün öğlende annemle kızkardeşimin oradaki pazara gideceğiz ( geçen gün mayo baktım kendime cimriliğim tuttu almadım bari bugün gidip bakayım dedimolmadı artıık haftaya pazartesi yine sosyete pazarının yolunu tutacağım )
Aslında iki tane mayom var ama işte şimdi yazlığa gittiğimde eşimin yeğenide olucak ( eniştesi bizimle aynı anda denize gelmez ama oğlu gelir sanırım ve 19 yaşında da olsa rahat edememoda rahatsız etmemek için belki denize bizimle gelmek istemeyebilir
Bari kendime şöyle etekli bir mayo alayımda az da olsa totom ve başka yerlerim örtünsün
Hatta pazartesi 35den 30 liraya düşürdü satıcı mayonun fiyatınıama ben rengini bahane ettim ( aslında güzeldide belki daha uygun birşey bulurum dedim ) Satıcıda bana tesettür mayosu gösterdi istersen buda daha kapalı diye yok tesettür mayosu giyemem ben diyice adam bana demezmi abla büyük beden bikinide var diye
Valla ben o bikiniyi giyersem herhalde dünyanın sonu gelir dedim de nasıl güldü kızkardeşimsonuçta bekarken incecikken bile giymediğim bikiniyi şimdimi giyeceğim bu kiloyla
Bugün gideceğim pazardada bikini satılıyormu onu bile bilmiyorum ama yürüyüş yapmış olurum en azından
Şimdi çıkmadan kalan işlerimide bitireyimde geldiğimde rahat olayımartık bıktım iş yapmaktan ama bu gidişle ben tatile kadar ancak çamaşırlarımı bitirir gideceğime bir kaç gün kalada tekrar dip köşe temizliğimi yaparım
Malum havalarda yağmurlu İstanbulda ( balkon içinde kurutmaya uğraşıyorum çamaşırları ve maalesef 2 günde bir posta ancak kuruyor)
Kız okurken yoruldum yeminle
Aslında benimde hiç bitmeyen temizliğim varAy nedir bu evhanımlarının çektiği
Eşime bile hep diyorum valla erkek olmak varmışsabah git akşam gel sonrada ayakları uzat herşey önüne gelsin
Sağ olsun adamcağız daha dün yine dedi aşkım yapılacak birşey varsa birlikte yapalım diye ama hem bulaştırmak istemiyorum ( ilk tartışmada kafama kakar sağ olsun) hemde istediğim gibi olmayıncada sinirlerim tepeme çıkıyor ve herkes çok sinirli olduğumu söylüyor evde ( nasıl asabi olmayayım biraz düzenli olsalar sadece haftada bir dip köşe temizliğimi yapıp çamaşırımı yıkayıp ütülerim ama nerdeeeeeeeeeee
Daha geçen gün kızın odasını bal dök yala yaptık ama şu an giren ulen bombamı patlamış derama inat ettim bu sefer ellemiyeceğim bugün hatun kendi toplayıp temizlesin belki bir kaç kere yaptırırsam bana acırda daha az dağıtır
Sorma canım yaaa
İnan bir sürü ütülenmiş vardı gitti ütüsüzü giyeceğim diye tutturdu :26:
Birde ben kibar ol diye tutturdukca beni kızdırmak için boşver kibar olacağımı kendi ütümü kendim yaparım diyor
Zaten havalarda bu ara kötü buralarda :26: inan iki gün evvel serdiğim çamaşırlar ( balkon içinde ) daha yeni kurumuş
Bugün tekrar bir posta yıkıyacağımartık o kuruyana kadar bir posta daha çıkar nasılsa
Allahımmmmmmmmmmmmm ne olurdu şu işler azmasada biz kadınlarda az rahat oturabilseydik
Canım bende eskiden acıktıkca kraker yerdim ama inan hem çok tuzlu hemde tok tutmuyor bile :26:
Bence acıkırsan atıştırmalık olarak kuru kayısı, 1 avuç badem yada leblebi yersen daha faydalı olur
Benim bildiğim elma sirkeli su ( alkali oluyor o zaman ) sabahları aç karnına içiliyorhatta yemeklerden yarım saat evvel limonlu yada elma sirkeli su içenlerde vardı bir ara ( KKda okumuştum )
Bağırsakları düzene sokuyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş
Maalesef ben istikrarlı davranamadım o konuda ama sen söyleyince yine aklıma düştübende yarından itibaren yaparım inşallah
Yaş avantajın var birde sağlıklı beslenmene güzel düzenli sporuda dahil edersen yapabilirsin30 olmazsada 20 olur ama neticede kesin gider eğer hormonlarında bir sorun yoksa
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Gerçekten çok şık olmuş
Benim uyuz KV zamanında nikah şekerimde bile parmak atmıştıÇok şık porselen kapaklı birşey vardı çok beğendiğim ama hatun ille aman millet saklamaz bunu boşver diyip resmen kağıttan ufak bir canta gibi birşey seçmişti ( içine 3 - 5 badem )
Hatta o dönem dükkandaki en ucuzu oydu
Kalan nikah şekerlerinin içindeki bademleride kV kızıyla birlikte ayıklayıp bir güzel yemişlerkendi nikah şekerimin boş kutusunu vermiştide al bunu hatıra olarak sakla demişti tabi bende sıpıttım çöpe attım
Buda çok hoşmuş yaaa
Ay yeniden evlenesim geldiama eşimde diyor şimdiki aklın olsaydı eminim bana çok pahalıya patlardı bu evlilik diyor
Canım kesinlikle kilo verdikçe ayaklarda ufalıyor
Ben bir ara 41 giyiyordum ( zayıfken 38 - 39 giyorken ) Şu anda 40 giyorum ( ayağımda taraklı olduğundan ) ama inşallah zayıfladıkça ayaklarımda ufalacak ve ben dilediğim ayakkabıları alıp giyebileceğim
Canım çok faydalı bir paylaşım olmuş
Ellerine ve emeğine sağlık
Bende bunu bir kenara kayıt edeyimde lazım olduğunda tekrar netten aramak zorunda kalmayayım
Kaç gündür deli olacağım
Ben evi temizlemek ve düzenli tutmak için uğraştıkca evdekilerde sanki sabote etmek için uğraşıyor
Dün yatak odasını iyice temizleyip düzenledim ve erkenden yattım yorulduğum içinSabahta bir kalktım eşşek sıpaları babalarıyla bir olmuş salonu ve mutfağı bir güzel dağıtmışlar
Bugün öğlende annemle kızkardeşimin oradaki pazara gideceğiz ( geçen gün mayo baktım kendime cimriliğim tuttu almadım bari bugün gidip bakayım dedimolmadı artıık haftaya pazartesi yine sosyete pazarının yolunu tutacağım )
Aslında iki tane mayom var ama işte şimdi yazlığa gittiğimde eşimin yeğenide olucak ( eniştesi bizimle aynı anda denize gelmez ama oğlu gelir sanırım ve 19 yaşında da olsa rahat edememoda rahatsız etmemek için belki denize bizimle gelmek istemeyebilir
Bari kendime şöyle etekli bir mayo alayımda az da olsa totom ve başka yerlerim örtünsün
Hatta pazartesi 35den 30 liraya düşürdü satıcı mayonun fiyatınıama ben rengini bahane ettim ( aslında güzeldide belki daha uygun birşey bulurum dedim ) Satıcıda bana tesettür mayosu gösterdi istersen buda daha kapalı diye yok tesettür mayosu giyemem ben diyice adam bana demezmi abla büyük beden bikinide var diye
Valla ben o bikiniyi giyersem herhalde dünyanın sonu gelir dedim de nasıl güldü kızkardeşimsonuçta bekarken incecikken bile giymediğim bikiniyi şimdimi giyeceğim bu kiloyla
Bugün gideceğim pazardada bikini satılıyormu onu bile bilmiyorum ama yürüyüş yapmış olurum en azından
Şimdi çıkmadan kalan işlerimide bitireyimde geldiğimde rahat olayımartık bıktım iş yapmaktan ama bu gidişle ben tatile kadar ancak çamaşırlarımı bitirir gideceğime bir kaç gün kalada tekrar dip köşe temizliğimi yaparım
Malum havalarda yağmurlu İstanbulda ( balkon içinde kurutmaya uğraşıyorum çamaşırları ve maalesef 2 günde bir posta ancak kuruyor)
Eşime bile hep diyorum valla erkek olmak varmışsabah git akşam gel sonrada ayakları uzat herşey önüne gelsin
Sağ olsun adamcağız daha dün yine dedi aşkım yapılacak birşey varsa birlikte yapalım diye ama hem bulaştırmak istemiyorum ( ilk tartışmada kafama kakar sağ olsun) hemde istediğim gibi olmayıncada sinirlerim tepeme çıkıyor ve herkes çok sinirli olduğumu söylüyor evde ( nasıl asabi olmayayım biraz düzenli olsalar sadece haftada bir dip köşe temizliğimi yapıp çamaşırımı yıkayıp ütülerim ama nerdeeeeeeeeeee
Daha geçen gün kızın odasını bal dök yala yaptık ama şu an giren ulen bombamı patlamış derama inat ettim bu sefer ellemiyeceğim bugün hatun kendi toplayıp temizlesin belki bir kaç kere yaptırırsam bana acırda daha az dağıtır
Sorma canım yaaa
Birde ben kibar ol diye tutturdukca beni kızdırmak için boşver kibar olacağımı kendi ütümü kendim yaparım diyor
Zaten havalarda bu ara kötü buralarda :26: inan iki gün evvel serdiğim çamaşırlar ( balkon içinde ) daha yeni kurumuş
Bugün tekrar bir posta yıkıyacağımartık o kuruyana kadar bir posta daha çıkar nasılsa
Allahımmmmmmmmmmmmm ne olurdu şu işler azmasada biz kadınlarda az rahat oturabilseydik
Canım bende eskiden acıktıkca kraker yerdim ama inan hem çok tuzlu hemde tok tutmuyor bile :26:
Bence acıkırsan atıştırmalık olarak kuru kayısı, 1 avuç badem yada leblebi yersen daha faydalı olur
Benim bildiğim elma sirkeli su ( alkali oluyor o zaman ) sabahları aç karnına içiliyorhatta yemeklerden yarım saat evvel limonlu yada elma sirkeli su içenlerde vardı bir ara ( KKda okumuştum )
Maalesef ben istikrarlı davranamadım o konuda ama sen söyleyince yine aklıma düştübende yarından itibaren yaparım inşallah
Yaş avantajın var birde sağlıklı beslenmene güzel düzenli sporuda dahil edersen yapabilirsin30 olmazsada 20 olur ama neticede kesin gider eğer hormonlarında bir sorun yoksa
Gerçekten çok şık olmuş
Benim uyuz KV zamanında nikah şekerimde bile parmak atmıştıÇok şık porselen kapaklı birşey vardı çok beğendiğim ama hatun ille aman millet saklamaz bunu boşver diyip resmen kağıttan ufak bir canta gibi birşey seçmişti ( içine 3 - 5 badem )
Kalan nikah şekerlerinin içindeki bademleride kV kızıyla birlikte ayıklayıp bir güzel yemişlerkendi nikah şekerimin boş kutusunu vermiştide al bunu hatıra olarak sakla demişti tabi bende sıpıttım çöpe attım
Buda çok hoşmuş yaaa
Ay yeniden evlenesim geldiama eşimde diyor şimdiki aklın olsaydı eminim bana çok pahalıya patlardı bu evlilik diyor
Ben bir ara 41 giyiyordum ( zayıfken 38 - 39 giyorken ) Şu anda 40 giyorum ( ayağımda taraklı olduğundan ) ama inşallah zayıfladıkça ayaklarımda ufalacak ve ben dilediğim ayakkabıları alıp giyebileceğim
Bende bunu bir kenara kayıt edeyimde lazım olduğunda tekrar netten aramak zorunda kalmayayım
Kaç gündür deli olacağım
Sorma canım yaaa
Gerçekten çok şık olmuş
Buda çok hoşmuş yaaa
ayy cok guzel cnm şık gorunuyor
nihayet resim eklemeyi becerdim demek ki netin cekmesiyle alakalı bi durummuş :)ayy cok guzel cnm şık gorunuyor
cnm ben fotolari tlf dan atiyorum bilgisayarla ugrasmiyorum oraya aktar ordan kk ya tlf dan direk rahat yapiliyoOo masallah gelin kızımıza pekte becerikliymiş :) bende girdim o yogunluga hadi hayırlısı..yarın esyalarım gelecek haftasonuda ceyizlerimi hazırlayıp pazartesi yerleştirmeye gidicem..düğün alış verişide haftaya olacak sonra ben pırrr istanbula ucucam inş :))
ay bende kendikimi mi koysam ne nostalji yapmis olurumnihayet resim eklemeyi becerdim demek ki netin cekmesiyle alakalı bi durummuş :)
Begenmene çok sevindim canım :))
vallaha ben dördü bitirdim bu gün seni bilememAaa 3 mü oldu nasıl biz Pazartesi başlamadık mı ki??
Yani ben pazar günü başladım aslında ama sadece hareketleri iyi öğrenmek amaçlı hepsini tam yapmadım ama Pazartesi sende başlayınca beraber olsun dedim ve iyi yapmaya başladım ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yoksa
ilki çok istememe rağmen normal olmayı beceremedi ve sezeryana aldılar eee durum böyle olunca diğerleride mecburen sezeryanAyrıca neden olmasın cnm bnm içinde kalmasın inadına zayıfla ve al gelinlik
Ayrıca sezeryanı sen mi istedin yoksa mecbur mu kaldın diğer bebişlerinde mi sezeryandı
kiizlar ben su yesil icecegi yaptim detoksa basladim yani..
ama ek olarak maydanoz ve kucuk sari-yesilimsi elma ekledim zencefili de azicik daha fazla koydum
insallah ise yarar odem ve toksin atmaya hadi ben tekrar ise koyulayim byyyyy
vallaha ben dördü bitirdim bu gün seni bilemem
ilki çok istememe rağmen normal olmayı beceremedi ve sezeryana aldılar eee durum böyle olunca diğerleride mecburen sezeryan
ohhh maşallah bende ayrana başladım. neslihan vermiş bak 500 darısı bize kız. gerçi ben şimdiden güzel şeyler gördüm. inşallah böyle devam eder. amiiiiin.
vallaha ben dördü bitirdim bu gün seni bilemem
ilki çok istememe rağmen normal olmayı beceremedi ve sezeryana aldılar eee durum böyle olunca diğerleride mecburen sezeryan
ohhh maşallah bende ayrana başladım. neslihan vermiş bak 500 darısı bize kız. gerçi ben şimdiden güzel şeyler gördüm. inşallah böyle devam eder. amiiiiin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?