80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım uyanınca yürüyüşe gideceğim,kahvaltı 1 yumurta,2 dilim form kızarmış ekmek,1domates,2 zeytin,1 bardak yeşil çay yürüyüşe gitmeden önce 1 yeşil elma yemeyi düşünüyorum

listemiz çok gerilerde kalmış güncelleyeyim dedim:hulya::hulya::hulya:

öğle yemeğim
1.. kase tarhana çorbası
4.. kaşık tavuk sote
2.. dilim ekmek
yedim ALLAH a şükürler olsun bu öğünde doyduk :Saruboceq::Saruboceq:
çayımı da aldım eee nerdesiniz kızlarrr CADIARZUyerimsenibenyerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

ben burdayım canım kızımın uyanmasını bekliyorum inşallah yürüyüşe çıkacağız,afiyet olsun güzel bir öğün olmuş,tartılıyormusun gelişme varmıkaydirigubbakcemile2

dün annem erzurumdan geldi taze kızılcık,ceviz ve dut kurusuna dayanamadım yedim yemez olaydım çok pişmanım :mymeka:öfff ama peşine 2 tane soda içtim :çok üzgünüm:klava:

merhaba kızlar ben 2 sene önce akapunktur yaptırdım 22 kilo verdim ama hamile kalınca aldım hep yatmak zorundaydım serumlar filan şimdi tekrar rejimdeyim

selam kızlar..yoğun bir gün pek yazamadım size kusura bakmayın...
sabah kalkınca beşi biyerde çay
light peynirli domatesli kepekli sandviç şekersiz çay
ara:1 yeşil elma
beşibiyerde çay
öğle :diyet domates çorba
2 haşlama baget
yoğurtlu havuçlu kereviz salatası
2 lt de su içtim..

Günaydın arkadaşlar
nihayet dün yürüyüş yapabildim 45 dk yürüdüm eşimi oğluşumu aldım yürüyüşe gittim oğlum bisiklet bindi ben de yürüdüm :)
inşallah devamı gelir

oo rakibem süpersin ben bu hafta sadece bir kere evde yarım saat hareket yapabildim o kadar ya ben de spor yapmak istiyorummmmmmm

ben burdayım canım kızımın uyanmasını bekliyorum inşallah yürüyüşe çıkacağız,afiyet olsun güzel bir öğün olmuş,tartılıyormusun gelişme varmıkaydirigubbakcemile2

Sağol canım dün sabah tartıldım regl olmama ragmen vermişim çok sevindim cumaya inş dahada çok sevinirim ben çalışıyorum ve 1,5 ay önce dizimi sakatladım spor yapamıyorum inş düzelince devam edicem iyi yürüyüşler sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam canım hoşgeldin afiyet olsun merak etmiştim seni güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oo rakibem süpersin ben bu hafta sadece bir kere evde yarım saat hareket yapabildim o kadar ya ben de spor yapmak istiyorummmmmmm

benim de ilkti rakibem bugün eşim geç geleceği için çıkamayacağım ama yine tembelliğim tutmazsa evde hareket yapmak istiyorum biraz mekik çeksem hiç fena olmaz mesela kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…