Arkadaşlar şu egzersiz ve yürüme işinde çok tembelim bir türlü yapamıyorum.
En azından evde yapayım diyorum onuda yapmıyorum.
Yoksa mümkün değil gitmez bu kilolar.
Canım benim çok incesin :)) hep beraber başaracağız bu işi ama istersekkkk..bego elimpia gösterdiğiniz azim ve kararlılık için bravo size bende size bakarak iyice hırslanıyorum :)
ve canım kaptanım başta olmak üzere paylaşımda bulunan her sayfada birbirinden değerli paylaşımı olan arkadaşlara teşkr edeip önlerinde saygıyla eğiliyorum :)
Tatlım benim kahvaltılarım şenliklidir accuk yani sabah prensesler gibi yerim..gerçi bugün abartılı bişey yoktu yumurta yedim o tuttu sanırım ama ben zaten öğlen çok yemiyorum oğlumla uğraşmaktan ona yedirmek ten kendimi unutuyorum ama bu seferde akşam acıkmış oluyorum bazen fazlaca kaçıyor..zaten eşimle gece abur cuburlarımız colamız meşhur..yani meşhurdu! artık gece yemiyorum bazen diet cola içiyorum o kadar!Kaptanım 1 elma yarım mısır yettimi size çok az değilmi bence ara öğün olarak iyide ana öğünde doyurmaz beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gursağım çokmu geniş ne:roflol::roflol::roflol:
Canım annen ne yiyip,içiyor,kilosu kaç,listede olmak istiyorsanız bunları da yaz..selam kızlar okuldan yeni geldim 8 ders çok kötü kafam neyse
annem 3.5 liter ye yakın su içtiğini söylüyo haberiniz olsun dedim
Ucuz atlatmışsın canım,evet yaaa yeni bi bebek için çok erken ve bu kilolarla.. tabi herşeyin hayırlısı !geçmiş olsun..çok teşekkür ederim canım benim bende tahlil verdim adetim gecikmişti Allah a çok şükür gebelik çıkmadı daha kızım 6 aylık MAŞALLAHne yapardım neyseki atlattık:kedi:
evet banada cok zor gelıyor ama becburen yapmalıyız yoksa giiiiiiiiiitmez gercekten bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam arkadaslar bende aranizza katilmak istiyorum 94 kiloydum 4ayda 12 kilo verdim ben yardim aliyorum istedigim kadar yiyorum ekmek makarna tatlilar patates yasak princ bulgur limitli 3ögün doya doya yiyorum baska yok araniza alirsaniz sevinirim sevgiler
Kızlar okuduğum kitaptan bahsetmiştim sizle de paylaşıyım okudukça..
"Asıl Şişman Beyniniz" kitabın adı düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu anlatıyor genel olarak ben aldığım notlardan size de yazıyım..
1-- Kasaplık yapan bir işçi buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler arkasını döndüğünde kapıların kapandığını farkeder ve yumruklamaya başlar çünkü biliyordur ki orada kalırsa donarak ölecektir.Saatler geçer umudunu yitiren işçi karısına son saatlerini yazarak veda eder. "sizleri çok seviyorum,oğlum sana emanet vs.. şu an parmaklarım titriyor,çok üşüyorum...
Sabah kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler,ölmüştür. Fakat anlamadıkları bir durum vardır soğutucu çalışmıyordur,o akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırma açıktır ve gürültülü bir şekilde çalışmaktadır.Fakat işçinin zihni gerçeği farkedip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul etmemiştir.Sabah donmuş bir adam değil kendi kendini zihniyle öldüren bir adam bulmuşlardır.
Yani insan zihniyle kendini öldürebiliyorsa aynı şekilde neden zayıflayamasın ki?
2 -- Bilinçaltımız cahil bir çocuk gibidir neyin iyi veya kötü olduğuyla değil sonuçla ilgilenir. Örneğin bir kadın yıllarca hergün Allaha dua etmiş ne olursa olsun bedenimden şu kilolar yok olup gitsin bir sabah uyanayım ve balon gibi sönmüş olayım diye hergün tekrarlamış vebir gün kadın kanser olduğunu öğrenmiş bir sabah uyandığında bedeninden 15 lt su çekmişler,balon gibi sönmüş..yani zihnimiz biz ne istiyorsak onu gerçekleştirmek için çalışır sonuçla ilgilenmez..bir şeyi isterken sonucuyla düşünün kendinizi mutlu,istediği fizikte,havuz başında kahkaha atıp salınırken hayal edin mesela..
Zihninizi doğru yönlendirin o bunu yapabilmek için çalışacaktır!
3-- Zihin beden ve ruh bir bütündür,ayrılamaz. Zevk aldığınız bir şeyi yapıyorsanız üçünü de yoğun olarak kullanıyorsunuz demektir ama nefret ettiğiniz bir şeyle ilgileniyorsanız bunlar birbirinden kopuktur. örn. zorla koşuyorsanız ruhunuz yoktur bunun içinde..her gün ağlayarak oflayarak yaptığınız diyetler,spor etkinlikleri sonuçsuz kalır ancak üçü de olursa sonuç kalıcı olur,yaşamınızı köklü bir şekilde etkiler..
Bilinç ve Bilinçaltı
4 -- Bir tarafta yıllardır kararlarımızı ve mantığımızı etkileyen bilincimiz diğer tarafta hayatımızın arşivi genel merkez bilinçaltımız..Kimse geçmişinden ona çocukken öğretilenlerden sıyrılamaz..karar baştan bellidir kararı bilinçaltınız verir ve ince ayarlar için bilincinize gereksinim duyar,böylece siz de tüm kontrol bende hissi uyanır.
Kilo vermeniz gerektiğini bilinciniz biliyor ama bilinçaltı inanmıyorsa kimin kazanacağı bellidir,mantığınızı değil bilinçaltınızı inandırmanız gerekir.
Diyet sırasında çikolata yemememiz gerektiğini biliriz yemek istiyorsak şiddetli bir arzuyla zihniniz size en güzel bahaneyi yaratır ve yersiniz.Spora gitmek istemiyorsanız kendinizi kandıracak ve gitmeyecek yüzlerce sebep bulabiliriz,bilincimize uygun bir kılıf yaratırız..
Bildikleriniz değil,inandıklarınız gerçekleşir..Kararlarınızı bilinçaltınız kontrol eder ve onaylar.bir taraftan kilo vermeye çalışırken,bir taraftan kilo almanız gerektiğine dair msjlar varsa bu durum vücutta direnç oluşturmaktadır
5-- TARTILMAYIN!
Kaç kilo vereceğinizi çok iyi bilirsiniz ama kaç kilo veremeyeceğinizi de .. hangi kiloda kilo vermenin duracağı ve kilo vermenin zorlaşacağı baştan bellidir. Tam kilo verme aşamasında tartıya çıkarsanız sizin bedeninize olan inancınız hakkında beyninize gerekli sinyaller gönderilir. herkes kendine göre vereceği yada takılacağı kiloyu bilir.
mesela " 10 kilo verrrim sonra kilo vermem durur" yada " 80 kg nun altına hiç inmedim,ne yapsam inemiyorum " " bir hafta kilo verirsem diğer hafta veremiyorum" vs..
Bilinçaltınız inançlarınız doğrultusunda hareket eder eğer 80 kilonun altına inemiyeceğinize inanıyorsanız,zihniniz bunun için elinden geleni yapar.Kiloları verirsiniz 84-83-82-81 ve 80! 80 olnca kilo vermeyi durdur der bilinçaltınız ve bu zihin için hiç de zor değildir. Kilo verimi durur hatta sizin iştahınızı bile kontrol eder ve kilo alımına sebep olur.
Zayıflama sürecinde aşağı yukarı kaç kilo vereceğimizi kestiririz ama tartıya çıkmayarak bilinçaltınızı kandırın,kilonuzu bilmeyin 2 ay yada 45 gün tartılmayın diyor kitapta ama biz her hafta cumaları tartılıyoruz yanlış mı acep?
6 -- Eski kıyafetler nasıl kilo aldırır ?
Tam kilo verirken niçin hala dolabımızda eski kıyafetlerimiz durur? kendinize bunu sorun,cevabı açıktır..daha sonra giyebilmek için ! Tekrar kilo alacağınızı düşündüğünüz için atmazsınız ve saklarsınız ya kilo alırsam diye ve tekrar kilo alırsınız! komut ne olursa olsun kilo alacağım ve bu kıyafetleri giyeceğimdir. eğer gerçekten eski halinize dönmeyeceğinize emin olsaydınız saklarmıydınız bunları? verdiğiniz komut en kısa zamanda kilo al!
Kilo alacağınızı bilirken zorla kilo vermeye çalışarak içinde yaşadığınız doğaya karşı geliyorsunuz. ya düşüncenizi değiştirin kilo almayacak gibi hareket edin yada kendinizi bu kadar zorlamayın.
küçük beden giymeyi hayal ettiğiniz bir elbiseyi alın ve gözünüzün önünde bulundurun,bilinçaltına msj gönderin % 100 bu kiloları verip en kısa zamanda zayıfla!
7 -- Ve Tabaklar..
Algılama farklılıkları olaylar karşısındaki tepkilerimizi belirler. Yükseklik korkusu olan biri 3 mt lik bir mesafeyi zihninde 7 mt gibi algılayabilir.Karnınız açsa önünüzdekiler size yetmiyecekmiş gibi gelir ,toksanız lokmalar ağzınızda büyür..Bazen tok olduğumuz halde sırf zihnimizi doyurmak için yemek yeriz önce gözümüzün doymasını isteriz. Düz ve küçük tabaklar çok daha çabuk doymamızı sağlar ,büyük tabaklardan kaçının..Doyumu önce beyninizde gerçekleştirin.
Buyrun okumayan kalmasın belki olaya bakış açınız değişebilir.."Asıl Şişman Beyniniz" adlı kitaptan aldığım notların bir kısmı...
çok doğru yazı çok güzelmiş kitap biraz yüzdeyüz düşünce gücü diye bir kitap var kiloyla ilgili değil ama amaçla ilgili onu anımsattı çok güzel bir paylaşım teşekürlerKAPTANI DERYAM,ben dün yani artık iki gün önce oluyor çok geniş olan giysilerimi kesmeye başladım kot pantalonumu eşime verdim anam o bile sığıyor içine çok vahimim,neyse gidecek bu kilolar, işin en iyi tarafı ben diyetten zevk almaya başladım ve canım yağsız layt şeyler istiyor umarım böyle giderMAŞALLAHirademize,bu arada azda olsa spor yaptım inşallah işe yararkaydirigubbakcemile2
Başlangıç için süpersin valla canım..Özellikle iştah kontrolü de var sanırım baksana canın da bişey istemiyormuş maşallahhh diyeyim sana Allah 55 e erdirsin inşallahhhh!.))
Zaten vücut sağlıklı yaşama alışınca hayat tarzın o olmaya başlıyor ve hep istiyor düzene bi oturtabilsek herşey çok güsel olacakkk!
çok teşekkür ederim evet daha öncede böyle 14 kilo ve daha fazla verdim ama geri aldım benim için ve hepimiz için en önemlisi kilomuzu verdikten sonra kontrol etmek,bide umarım yatıya çok misafirim gelmez birtek annem gelsin yoksa yine yemeye başlarımcokacimcoook,umarım hepimiz iradeli oluruz gerçekten bıktım kilodan çok asıl zor olan şişman olmak
evet yaa evde yanlız olsak herşey sanki daha kolay olcak dediğin gibi misafir olayı çok sakat ben artık mümkün olduğunca kabul etmemeye çalışıyorum yoksa pasta,börek vs.. dayanamıyorum,sapıtıyorum resmen.. rüyana da çok güldüm hazır görmüşken kendini yemek yerken de gör belki beyin yedim sanar hı?delikafadulden
evet canım resimdeki benim,saol o senin güzel bakışın! sana da iyi geceler..
kızlar yatmadan sorayım diyet yaparken SODA içen varmı,bide sizce bulgur kilo aldırırmı esmer prinç arada yemeyi düşünüyorum ama bulgurdan emin değilim
merhaba ben karbosi punktur yaptiriyorum cokta memnunum akupunktur noktalarina minik bir igneyle verilen karbondioksit ozon karisimi bir gaz metabolizmani duzenliyor sen istedigin kadar yiyorsun ama kilo da veriyorsundaha önce sormuştum cevap alamadım arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum
kilo vermek için akupunktur deneyen varmı aranızda? yada duydunuzmu? faydası varmı? yazan olursa memnun olurum
slm canım ben soda içiyorum hatta hergün bir soda vermişti dr yemekle birlikte içilirse daha çabuk doyarsın demişti bulgura gelince bulgurun besin değeri pirinçten yüksekmiş diyette bulgur pilavı veriyor dr ama kurallara uygun pişerse yani az yağlı bol domatesli olursa 4 kaşık yiyebilirsin bana pirinç pilavı yasak vücutta su tutuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?