80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar şu egzersiz ve yürüme işinde çok tembelim bir türlü yapamıyorum.
En azından evde yapayım diyorum onuda yapmıyorum.
Yoksa mümkün değil gitmez bu kilolar.

evet banada cok zor gelıyor ama becburen yapmalıyız yoksa giiiiiiiiiitmez gercekten bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Canım benim çok incesin :)) hep beraber başaracağız bu işi ama istersekkkk..
Kaptanım 1 elma yarım mısır yettimi size çok az değilmi bence ara öğün olarak iyide ana öğünde doyurmaz beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gursağım çokmu geniş ne:roflol::roflol::roflol:
Tatlım benim kahvaltılarım şenliklidir accuk yani sabah prensesler gibi yerim..gerçi bugün abartılı bişey yoktu yumurta yedim o tuttu sanırım ama ben zaten öğlen çok yemiyorum oğlumla uğraşmaktan ona yedirmek ten kendimi unutuyorum ama bu seferde akşam acıkmış oluyorum bazen fazlaca kaçıyor..zaten eşimle gece abur cuburlarımız colamız meşhur..yani meşhurdu! artık gece yemiyorum bazen diet cola içiyorum o kadar!

bugün öğleden sonra 1 kase brokoli çorbası akşamda 1 porsiyon kıymalı,bulgurlu kabak yemeği (oğluşa göre uydurdum :)) yedim şimdi suyumu içiyorum ve halaaa kaç gün oldu yürüyüş yokkk!

Böyle kış gelmeye başlıyınca hep koşu bandı alasım geliyor zaten evden çıkamıyorum,soğuk vs..yazın da ne gereği var canım modunda oluyorum :))

selam kızlar okuldan yeni geldim 8 ders çok kötü kafam neyse
annem 3.5 liter ye yakın su içtiğini söylüyo haberiniz olsun dedim
Canım annen ne yiyip,içiyor,kilosu kaç,listede olmak istiyorsanız bunları da yaz..
çok teşekkür ederim canım benim bende tahlil verdim adetim gecikmişti Allah a çok şükür gebelik çıkmadı daha kızım 6 aylık MAŞALLAHne yapardım neyseki atlattık:kedi:
Ucuz atlatmışsın canım,evet yaaa yeni bi bebek için çok erken ve bu kilolarla.. tabi herşeyin hayırlısı !geçmiş olsun..
evet banada cok zor gelıyor ama becburen yapmalıyız yoksa giiiiiiiiiitmez gercekten bu kg kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selma yaaa valla senin kilo vermeni çok istiyorum ve dört gözle bekliyorum bu hafta olcak ama ben o azmi gördüm sende..ve evde koşu bandın yokmuydu senin eee koşsana be canım ne üşeniyorsun..

aramıza hoşgeldina.s.

Buyrun okumayan kalmasın belki olaya bakış açınız değişebilir.."Asıl Şişman Beyniniz" adlı kitaptan aldığım notların bir kısmı...

Buyrun okumayan kalmasın belki olaya bakış açınız değişebilir.."Asıl Şişman Beyniniz" adlı kitaptan aldığım notların bir kısmı...

çok doğru yazı çok güzelmiş kitap biraz yüzdeyüz düşünce gücü diye bir kitap var kiloyla ilgili değil ama amaçla ilgili onu anımsattı çok güzel bir paylaşım teşekürlerKAPTANI DERYAM,ben dün yani artık iki gün önce oluyor çok geniş olan giysilerimi kesmeye başladım kot pantalonumu eşime verdim anam o bile sığıyor içine çok vahimim,neyse gidecek bu kilolar, işin en iyi tarafı ben diyetten zevk almaya başladım ve canım yağsız layt şeyler istiyor umarım böyle giderMAŞALLAHirademize,bu arada azda olsa spor yaptım inşallah işe yararkaydirigubbakcemile2

Başlangıç için süpersin valla canım..Özellikle iştah kontrolü de var sanırım baksana canın da bişey istemiyormuş maşallahhh diyeyim sana Allah 55 e erdirsin inşallahhhh!.))
Zaten vücut sağlıklı yaşama alışınca hayat tarzın o olmaya başlıyor ve hep istiyor düzene bi oturtabilsek herşey çok güsel olacakkk!

iyi geceler bende artık uyuyayım tatlı rüyalar,tatlı rüya dedimde dün sabaha kadar rüyamda yemek gördüm ve yedim:))

çok teşekkür ederim evet daha öncede böyle 14 kilo ve daha fazla verdim ama geri aldım benim için ve hepimiz için en önemlisi kilomuzu verdikten sonra kontrol etmek,bide umarım yatıya çok misafirim gelmez birtek annem gelsin yoksa yine yemeye başlarım,bu arada resimdeki senmisin çok güzel bir yüzün varcokacimcoook,umarım hepimiz iradeli oluruz gerçekten bıktım kilodan çok asıl zor olan şişman olmak

Son düzenleme:

evet yaa evde yanlız olsak herşey sanki daha kolay olcak dediğin gibi misafir olayı çok sakat ben artık mümkün olduğunca kabul etmemeye çalışıyorum yoksa pasta,börek vs.. dayanamıyorum,sapıtıyorum resmen.. rüyana da çok güldüm hazır görmüşken kendini yemek yerken de gör belki beyin yedim sanar hı?delikafadulden

evet canım resimdeki benim,saol o senin güzel bakışın! sana da iyi geceler..

gerçekten çokhoş bide arkadaşıma benzettim seni taa li,seden taa diyorum 9 yıl oldu biteli:1rolleyes:yaşlandım bee:çok üzgünüm:

kızlar yatmadan sorayım diyet yaparken SODA içen varmı,bide sizce bulgur kilo aldırırmı esmer prinç arada yemeyi düşünüyorum ama bulgurdan emin değilim

kızlar yatmadan sorayım diyet yaparken SODA içen varmı,bide sizce bulgur kilo aldırırmı esmer prinç arada yemeyi düşünüyorum ama bulgurdan emin değilim

slm canım ben soda içiyorum hatta hergün bir soda vermişti dr yemekle birlikte içilirse daha çabuk doyarsın demişti bulgura gelince bulgurun besin değeri pirinçten yüksekmiş diyette bulgur pilavı veriyor dr ama kurallara uygun pişerse yani az yağlı bol domatesli olursa 4 kaşık yiyebilirsin bana pirinç pilavı yasak vücutta su tutuyormuş

daha önce sormuştum cevap alamadım arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum
kilo vermek için akupunktur deneyen varmı aranızda? yada duydunuzmu? faydası varmı? yazan olursa memnun olurum
merhaba ben karbosi punktur yaptiriyorum cokta memnunum akupunktur noktalarina minik bir igneyle verilen karbondioksit ozon karisimi bir gaz metabolizmani duzenliyor sen istedigin kadar yiyorsun ama kilo da veriyorsun

Günaydın arkadaşlar
nihayet dün yürüyüş yapabildim 45 dk yürüdüm eşimi oğluşumu aldım yürüyüşe gittim oğlum bisiklet bindi ben de yürüdüm :)
inşallah devamı gelir

bu sabah yediklerim:
1 dilim kepek ekmek
biraz tuzsuz diyet lor
domates salatalık
şekersiz çay
bir lokma (hakikaten bir lokma ama ) börek

teşekkür ederim canım bende vucudumun direncini artırsın diye içeyim dedim sonuçta minarel değeri çok yüksek,bulgur beni davulk gibi şişiriyor prinçte hiç sorun yok demekki vucutdan vucuda değişiyor ama ben bulguru çok seviyorumcokacimcoook arada yağsız salçasız bol domatesli yiyeyim o zaman çoook teşekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…