80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yani saat 18:50 iken bir tabak dolusu bol domatesli kepekli makarna yedim yarım kase yoğurt bu kadar yeterli bugünlük belki yarım elma yerim bu arada güzelce40 dk yürüdüm artık hareket yaptım herkes çok güzel gidiyor MAŞALLAHbize

ben regli olunca otomatik 1-2 kilom gider diyet yapmasam bile regli olurken zayıflarım ama bu ay olmadı nedense sanırım pcos tekrarlıyor,aslında bu hastalık olmasa ben daha hızlı kilo verirdim pcos kilo vermemi çok yavaşlatıyor:çok üzgünüm:iki kat daha fazla uğraşmam gerekli,canım inşallah cuma gününü hepimiz iple çekiyoruz bende artık tartılmayayım diyorum cuma sabah veya öyleden sonra tartılırım buraya gelir inşallah müjde veririm,çok çok geçmiş olsun tam diyet sırası ters olmuş umarım biran önce geçeropuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben 2 sene önce akapunktur yaptırdım 22 kilo verdim ama hamile kalınca aldım hep yatmak zorundaydım serumlar filan şimdi tekrar rejimdeyim

merhaba canım hoşgeldin sende aynı benim yaşadıklarımı yaşamışsın bende hamilelim süresince yattım 25 serum yedim preeklamsi geçirdim yani şiş balon oldum,umarım tekrar başarırsın,başarırız zayıflamayıopuyorumnanaktan

merhaba kızlar hoşbulduk
bugün bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve domates peynir
öğlen bol salata cacık ve 3 tane yağsız köfte
akşam bol salata ve yoğurt yedim
inşallah verimli bir şekilde devam ederim bakalım kilolara son artıkkk:teytey:
cuma günü kilomu söylerim size
bu arada ben akşamları girebilirim gündüz işte olduğum için internette giremiyorum akşamları sürekli yazarım burdan benide kabul etiğiniz için ayrıca teşekkür ederima.s.

Herkez cok guzel toparlanmis.. guzel listeler fln ..bi ben duzen tuturamadim
sabah iyi gitse oglen bozuyrm , oglen iyi gitse aksam kacamak yapiorum .. bu hafta yine kilo aldim kesin. banada yardim edin :sinifsinif:

bugun yuruyuse basladim ama bu iyi bisey sanirim :) arkadasla yarin okulada yuruyecgz. Arkadasimda basliyor diyet beraber yapinca insallah bi aska sevke gelirim artik .. yoksa bu gidishat hic iyi degil

Bukadar negatiflik yeter galiba .. yarin basliyorum kesin bitti!!!
Bu haftanin en zayif halkasi ben olmiyacagim okadar yani :) zemuszemus

günaydınlar
bu sabah bir fincan 5i biyerde çayı
2 dilim kepek ekmek
bir dilim tuzsuz lor
domates salatalıkla kahvaltımı yaptım cokacimcoook
dün yürüyüş yapamadım ama bu akşam inşallah 1 saat yürüyeceğim
bu hafta dikkat ettim ama kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum bakalım yarın nolcak

günaydınlarrrrrrropuyorumnanaktan
sabah evden çıkarken yarım elma yedim
kahvaltı klasik
1 dilim peynir
1 dilim ekmek(hala beyaz ekmeğe devam):mymeka:
4 yeşil zeytin
1 kupa şekersiz çay

Günaydın canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın çok uykum var yaaaa zor kalktım bu sabah mafoldumben

ben de iyiyim canım ama senin gibi bende gözümü açamıyorum gecenin 3ünde uykum kaçtı evde dolandım durdum hatta biraz oğlumun yeleğini ördüm :)) :hulya: kaydirigubbakcemile3
durum böyle olunca sabah kalkmak biraz zor oldu

günaydın arkadaşlar dün yediğim makarda her ne kadar yağsız kepekli ve sossuz olsada yinede etkisi bugünde devam ediyor acıkmadım kahvaltı yapmıyacağım sadece yeşil çay içeceğim,akşama doğru da yemek değil kahvaltı yapayım diyorum saat 18:00 da,yani inşallah

yarına kadar 1 kilo vermek zorunda hissediyorum kendimi bayrama kadar bii 65 olsam ah ahhh ne güzel olurdu beeeeh

kızlar sizleri motive edecek birşeyler yazmalı ben eminim hepiniz güzel kızlarsınız fakat kilolu zayıf insanlara karşı bir gıcığım yok eskiden bende zayıftım 47-48 kilolarda kilo almaya çalışırdım,ama bazı zayıf kızlar varki sizin yarı güzelliğinizde bile değil yanınızdan geçerken böyleee salına salına bir havalı geçerler ki siz nedemek istediğimi anlamışsınızdır,neden bunları yaşamaya mahkum edelim kendimizi çok çok güzelken elimizde olan bu acı verici hatta kıvrandırıcı durumdan neden kurtulmayalım ki dımı,siz yaşıyormusunuz bilmiyorum ama ben bunu sık sık yaşıyorum KıLONUZ GÜZELLıĞıNıZıN ÖNÜNE GEÇMESıN diyorum kısaca,daha bir çok şey var ben üzerime sürekli uzuın hırka ve montları giymekten bıktım artık gitsin şu yağlar eskisi gibi vucudum hafiflesin kıyafatlerimi rahatça giyeyim makyaj yapmaya gerek duyayım istiyorum daha nelerrr nelerrrr,kilolu insanlar ister istemez bu hayatı doya doya yaşayamıyorlar,umarım okumadan geçmezsiniz,SAKIN DıYETıNıZı BOZMAYIN DÜŞÜNMEYıN KAÇAMAK YAPSANIZDA DEVAM EDıN DERıM herkesi öpürek yazıma son veriyorum

Son düzenleme:
ne 2-3 kg su be canım o kadar kg yu bir hafta verebilir misin:)
selam kızlar günaydınlar nasılsınız??eşimin babanesi vefat etti gece onun haberi geldi biletleri ayarla eşini teskin et derken hiç uyumadım salak gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…