80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cuma ve c.tesi biz banuya bi gun ve belli saat koyalim dedik ama ses gelmedi bence bir gun ve saat olsa takivide kolay olur bole cok dagiliyor heyecan vermiyor konu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbulduk canım.Bence birgün koymak iyi olur.Cumartesi olur.

Hoşgeldin cnm ne güzel gezmenin tadını çıkar 2 kiloyu hemen verirsin cnm
Cnm götürdün mü doktora nasıl oldu kızın iyidir inşallah ihmal etme götür doktora
bosver kız hayırlısı olsun ınsallah bu kosusturmaca cocuklar ıyı bıle dayanıyosun mubarek gunlerdeyız dua edelım ınsallah uzamaz okulun bak arada derede callenınıde yapmısın ne guzel
Sen callend başladın mı cnm
günaydın fıstıklarım. bu gün yaşam koçluğum başlıyo mu ne. öğleden sonra gidecem bakalım napacaz. arkadaş dün o yapmaz çabuk pes eder dedi ama dur bakalım
Hadi bismillah
Aramıza hosgeldın cnm İnan burada daha iyi kilo verebilcez
çaresiz birşey yoktur çünkü çareSİZsiniz ok biz yapıcaz gercekten isteyince oluyo

Allah yardımcısı olsun cnm yaa
,

çook teşekkür ederim inanan birilerinin olması güzelll
pazartesi başlayıp salı bitirdiğim için artık eşim inanmıyor
birde şu programı indireyim bakalım
Aaa aynı durumdaymısız benim eşimde 1 bucuk ay önce bana hadı hadi ya yesen esen nasılsa bozacaksın diyodu şimdi önümde saygıyla eğilip inceldikçe sevgiyle hYranlıkla bakıyo
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah guzel guzel gidecek kilolar
Merhaba bayanlar beni de aranıza alır mısınız , çok korkunç günler yaşıyorum kilolarım yüzünden
Aramızdasın bile cnm hoşgeldin
Ah be cnm yaa Allah kolaylıklar ve sabır versin sana
ama tavrını koy bu evin senin özelin olduğunu ve mahremiyetin olduğunu açıkla belli et bişekilde tabi ne kdar yapabilirsen insan olan anlar sanırım o pek anlayan tipten değil
Cnm Allah korusun şekerin yok dimi genelde şekeri olanlarda öyle oluyoda
Gecmiş olsun cnm

bugünkü menüm

sabah uyanınca:

1 nektari

1 meyveli yoğurt (erken uyandım)

kahvaltı:

3 çatal dünkü döner etinden

1 yemek kasığı körili domates/soğan sote

3 küçük kare beyaz peynir

2 bardak soğuk yeşilçay

öğle:

1 ice slush (türkcesi meybuzun daha sulusu ve bardakta)

akşam:

1 elma

avuç içi kadar kuruyemiş (badem,fındık,kuru üzüm,soslu mısır)

1 haşlanmış yumurta

sıvı:

1 bucuk şimdilik

2 bardak portakallı zencefilli yeşilcay

1 actimel

spor:

2 saat yürüyüş

1 saat callen (işler bitsin yapcam)

2 mil leslie (işler bitsin yapcam)

günü kapatmış bulunmaktayım kahvaltı agır olunca aksamı dengelemek istedim zaten açta değildim

Iphone dan gönderildi

Cumartesinin menüsü
BUGUNKU MENUM KIZLARR ....

sabah ac karnina bir bardak sut spor yapmadan once ictim

kahvalti:

tam karatay kahvaltisi sofradaki tereyagina kadar yedim hepsinden 1-2 lokma olmak kaydiyla

2 bardak soguk yesilcay

ogle:

1 actimel

1 nektari

birkac badem

aksam:

5 catal donerin sadece eti

2 bardak ananasli-mangolu su

3 litre su

spor:

1 saat callenatics

2 mil leslie

2 saat acik havada yuruyus

(bugun bol bol terledim valla havada cok sicakti iyi geldi bana)

Iphone dan gönderildi

günaydın kızlar. dün baya yoruldum sınav sonrası ev dip köşe temizlendi sporlar yapıldı sonra da halsiz düşüp sızıldı

kahvaltı yapmadan nasıl durucam :26:aç uyanıyorum zaten :44::44:
normalde abur cubur yiyorum tabide bugün itibariyle kesiyorum tamamen

işte bünyeden bunyeye değişiyor benim gibi tabikide saglıklı değil vetavsiye etmem sabahları aç gecirmeni.bugunku kahvaltimda activianin sadece yogurdu bu kucuk olanlardan.oglenede belki kabak yerim..

çok teşekkürler

kararlıyım zaten bu sefer dün eşimin bütün ısrarlarına psikolojik baskılarına rağmen ona uymadım abur cubur yemedim

çok teşekkürler

kararlıyım zaten bu sefer dün eşimin bütün ısrarlarına psikolojik baskılarına rağmen ona uymadım abur cubur yemedim

dün nasıl sinir oldum ben irademe sahip çıkıp ona yemek hazırladım karpuz kestim tatlı koydum dondurma koydum ...ama ben dikkat ediyorum artık yemiycem öyle şeyler dedikçe suratında bi ifadeler falan..hiiiç bozmamam lazım ...

işte bünyeden bunyeye değişiyor benim gibi tabikide saglıklı değil vetavsiye etmem sabahları aç gecirmeni.bugunku kahvaltimda activianin sadece yogurdu bu kucuk olanlardan.oglenede belki kabak yerim..

kahvaltısız yapamam ben :-( yarım dilimde olsa EKMEK YİYORUM..öğlen ekmeksiz yemek yiyorum akşam yoğurt..bakalım bi 15 gün deneyim bu şekilde
sabah başka bişi yemiomusun???

günaydın kızlar hepimize güzel bir gün diliyorum

dünkü menümü komple yazayım istedim

kahvatım

1 yumurta
yarım dilim buğday ekmeği
1 k.k. beyaz peynir
domates

öğlen yemeğim

10 ad küçük kuru köfte
300 ml ayran

akşam yemeğim

1 kase yoğurt içine pul biber
yarım salatalık

1,5 litre su

tek kaçamağım:1 kaşık dondurma:26:

Sürekli tartıya çıkmak metabolizmayı kitler, tartıdan uzak dur lütfen, haftada 1 gün tartıl
Benimde kilo verememe sebebim tartıdır, ne yaparsam yapayım olmuyor her gün tartıldığım zaman

Herkese günaydın. Yaramazlık yoktur inşallah. Bu aralar çok uğrayamıyorum. İşler yoğun. Malum çay fabrikası ve çay sezonu olduğu için yazın yoğunluk çok burda. Gerçi benim bölüm muhasebe senenin 12 ayı yoğun ama yazın daha fazla tabi. Biraz geçmiş yapayım dedim ama fazla bakamadım. Bildirimler cumartesi olsun diyorsunuz ama benim evde internet yok. Hafta sonu tatil cuma günü bildirim yapabilirim ancak. Beni istisna tutun kızlar.
Dünkü menümü yazayım

Sabah: 2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanoz ve bir tatlı kaşığı çörek otu ile
5 adet zeytin
1 tatlık kaşığı pekmez
2 ince dilim kepek ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı

ara yarım elma

öğle avuç içi kadar haşlama et
sınırsız salata
1 dilim k.ekmeği

ara 2 gün kurusu kayısı
2 grisini

akşam 8 yemek kaşığı bol soğanlı pazı kavurma
2 bardak ayran (ev yapımı)
2 dilim k.ekmeği

3 litre su

dün spor yapamadım maalesef. Ama sabah şeytanın bacağını kırdım ve işe gelmeden leslie ile 3 mil yaptım. Bacağımdaki incinmeden sonra 10 gündür spor yapamamıştım çok iyi geldi. Spora biraz zaman ayırabilsem çok rahat kilo vereceğim biliyorum ama iş çocuklar derken pil bitiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…