Cuma ve c.tesi biz banuya bi gun ve belli saat koyalim dedik ama ses gelmedi bence bir gun ve saat olsa takivide kolay olur bole cok dagiliyor heyecan vermiyor konu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zaman cumartesi 6 ya kadar bildirimler tamamlansın ne dersiniz:26:
su hayattırrrrr
ilk günü son günü yok bitanem sen kararını verdinmi verdinnn çıtır olacakmıyız evetttt o zamannn lokum yerinneşekersiz türk kahvesinin yanında kuru kayısı yiyebilirsin öğlen bir de salata yapsaydın on numaraydı
4 lt de böbrekleri yormazmı bitanemmm:26:
ah beyazcanımmmm okul kapanır kapanmaz acelesi var sanki hemen koşacakkk bi müsade etseydi de siz ziyaret etseydiniz allah yardımcın olsun meleğim sabır taşı olsa çatlarrica ederim cnm benim beğenmene sevindim cecoşumuz tatil dönüşü bomba gibi sallayacak inş listeyii
aldık biel hoşgeldin cnmmmm
merhaba canım hoşgeldin aramıza en doğru yerdesinnnnallah bağışlasın bebişini o kilolar gidici hiç merak etme
yw sweetyyyy
Hoşgeldin cnm ne güzel gezmenin tadını çıkar 2 kiloyu hemen verirsin cnmSelamun aleykum bacılarm
Naslsnz , ben yine kaçak modundayım :)) Kursumu bitirdim geçtigimiz hafta ve hemen yollara düştüm , önce üniv. öğrrencisi kardeşimin yanına gittim , yarimlede görüştüm , bana çok iyi geldi :) Şimdi ise istanbulda ablamn yanındaym , her şey şimdilik çok güzel
Sadece biraz dikkat edemedim ve 2 kg cuk almış gözüküyorum ama adette oldum bugün sanırm onunda etkisi var , dikkat etmeye çalışıyorum hatta yürüyüşe başlıycam inşallah
Cnm götürdün mü doktora nasıl oldu kızın iyidir inşallah ihmal etme götür doktoraiyi akşamlar kızlarr
düğünden geldik,dün burda yakında salon düğünü ,bu günde köylerinde yemekli düğün yaptılar..köy uzak olduğu için nerdeyse2 saat yol gittik..
git gel yorulmuşuz resmen..şimdide yağmurun altında ben gülleri budadım ,eşimde çimleri biçti..bir gören olsa deli der bize,yağmur yağa yağa bunlarla uğraştık,ama çok zevkliydi..
düğün bitti canım..
bi güneş açsa bahçenin tadını çıkaracam ama yağmurda çok kıymetli,onunda tadına varmak niyetindeyim..eet canım kayıplarımızdan haber yok bende çok merak ediyorum doğrusu.
bende ilk zamanar aynı şeyi düşünüyordum.gece bile kalkıp gelen varmı diye diye bakıyordum..
sağol gülayım..
şişi azalmış ve akması daha az,ama diğer gözüde kızarmaya başladı..bu gün iyi gibi olunca gitmedik dra ama yarım duruma göre götürecem..
bende seniii....
hoş geldin canımm
iyi insan anılınca gelirmiş...doğrusu hem merak ettik hem özledik seni.. neyseki ters bi durum yokmuş..
aldığın 2 kğ yu hemen verirsin sencanım sıkma canını..
sağol canım.biraz daha iyi gibi..
ahh canım yaa.geçen geçen gün yolda falan çok dikkat çekti..dediğin gibi maşallahı bilmeyenler var..belkide mikrop kaptı bilemeyecem ama ikiside olabir..
acı çehre çokda iyi bişey deyil canım..bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyor.ve su kayb yapıyor..kabızlık için iyi olabilir.birara aldım içtim,ilk günler wcden çıkamıyorsun.kilo verdiyorsa bile bence sudan gider..
Sen callend başladın mı cnmbosver kız hayırlısı olsun ınsallah bu kosusturmaca cocuklar ıyı bıle dayanıyosun mubarek gunlerdeyız dua edelım ınsallah uzamaz okulun bak arada derede callenınıde yapmısın ne guzel
Hadi bismillahgünaydın fıstıklarım. bu gün yaşam koçluğum başlıyo mu ne. öğleden sonra gidecem bakalım napacaz. arkadaş dün o yapmaz çabuk pes eder dedi ama dur bakalım
Aramıza hosgeldın cnm İnan burada daha iyi kilo verebilcezbugün başladım bakalım ama yarım dilim ekmek yedim:44:
kitabı alayım okuyayım bakalım..birazcık versem heveslensem devamı gelir inanıyorum..birde ben 20:15 gibi evde oluyorum o yüzden akşam yemeği yemeyeceğim eşimle sofraya oturup yoğurt yemeyi planlıyorum.siz 3 ayda mı 10 kilo verdiniz??
Allah yardımcısı olsun cnm yaaamaaaan görüştüm arkadaşla bu her hafta sonu kv sinin işlerini yapmaya gidiyor yazık kv hiç bir iş yapmıyor iki gelin var oları çağırıyor. dün pestilini çıkarmışlar. kadın karatay kahvaltısı yapmış. akşamda kabak haşlayıp yoğurt dök ye demiş kv si her gün. o da böylemi yapmam gerek diyo. dedim yok öyle bişe. öğleden sonra işi varmış dışardada birazda yürüyüş yapacak. yavaş yavaş başlasın bakalım. inşallah diğer egzersizleri de gösterecem bir ara
Aaa aynı durumdaymısız benim eşimde 1 bucuk ay önce bana hadı hadi ya yesen esen nasılsa bozacaksın diyodu şimdi önümde saygıyla eğilip inceldikçe sevgiyle hYranlıkla bakıyo,
çook teşekkür ederim inanan birilerinin olması güzelll
pazartesi başlayıp salı bitirdiğim için artık eşim inanmıyor
birde şu programı indireyim bakalım
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah guzel guzel gidecek kilolarMerhaba arkadaşlar.Bende kilo vermek istiyorum ve aynı isteği paylaşan arkadaşlar arıyordum ki sizleri buldum.10 aylık bebeğim var.Hamile kalmadan önce 75 kiloydum.Şu an 86 kiloyum. 1,61 boyum.Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Aramızdasın bile cnm hoşgeldinMerhaba bayanlar beni de aranıza alır mısınız , çok korkunç günler yaşıyorum kilolarım yüzünden
Ah be cnm yaa Allah kolaylıklar ve sabır versin sanahayırlı günlerkızlarr
sabahtan beri topla topla bitmedi,çok şükür toplama işi biraz bitti,birazdan kızlar gerir çıkartma işlemi başlar. .
off yaaa,ben bir yazda yazın tadını çıkaracakmıyım,çocukların elinde tutup dışarı çıkamacayakmıyım. bahçemdeağız tadıyla bi kahvaltı yapıp başımı dinleyemeyekmiyim..
benim görümce geliyormuş istanbuldan..3 aylığına hemde..
geçen yıllarda2 ay kalıyordu, bu yıl 3 e çıkmış...yaa ramazan bari geçseydi,şimdi her şeye karışacak,beni evimde rahat bırakmıycak..süreki tepemde o arsız kızıyla..offçığlık sesleri kulaklarımda çınlamaya başladı bile..
yukarda annelerinin evinde bana bulaşmadan otursalar beni hiçç ilgilendirmez ama her dk beraber olucaz mecburen..annemlere bile bırakaz beni,yada benle beraber gitmek ister,gitsemde evimin anahtarını ister,,napıcaksa benim evde..bi keresinde annemler gittim,bunlar banyo penceremden içeri girmeye çalışmışlar..ya ben evde yokum banyodan gire gire zorunuz ne..yukarda koskocaaaa ev var,ama benim hap kadar evde aklı kalıyor hatunun..
allah bana boll sabır ve dayanma gücü versin..
banucumm
ellerine emeğine sağlıkk..ne güzel yapmışın öyle listemizi
bu arada kilo verenleri kutluyorummcecomuda bu listede görmek isterim cecooo bildirim yap lütfen
kolay gelsin canım..allah razı olsun senden..
işallah arkadaşın seninde gayretinle bi hırsa gelirde kilolardan kurtulur..kv lerin çoğu aynı maalesef.gelin mecbur gözüyle bakılıyor..
hoş geldin aramıza..istedikden sonra mutlaka vericeksin kiloları canım
Cnm Allah korusun şekerin yok dimi genelde şekeri olanlarda öyle oluyodabende tam bir su canavarıyım,çocukluğumdan beri uyanır uyanmaz sürahiyi yanıma alır en az 3 brdak su içmeden asla kahvaltı yapamazdım..halada öyleyim..su içmeden hiç bişey yiyemem içim almaz..bi kere ölştüm 7 lt su içtimğimi fark ettim..çok fazla gerçrkden çok fazla içiyorum ..ama susuz yapamam..dışarı çıkarken ilk işim su şişemi yanıma almaktır..o halde bile ölçümlerde vücut susuz çıkıyor..daha ne içeceksem
sağolun kızlarrr
allah yardım etsin bana,kaç yazdır ramazanıda burda geçiyor,kocasıda iyi ses etmiyor , gerçi gel diye arayıp duruyor ama duyan kimm...
burda hizmet edeni çok nasılsa,eve gitse o kocaya hizmet edecek..
Gecmiş olsun cnmselamun aleykum kızlar
bılıyorum kac gundur ugrayamadım bildirim de yapamadım kusur bakmayın kızlar kendımle ve saglık problemlerımle ugrasıyorum kac gundur bı kac gundaha ugrayamayacam bıldırımde yapamayacam sılere soleyım de ızın alayımdedım elımden geldıgınce dıyetımede devam edıcem carsamba gunu yolcuyum samsuna gıdıyorum fırsat buldukca sıze selam vermek ıcın gırecem ama once su stresımı ve saglık problemlerımı halletmem lazım hepınzı kocamn pt grsz
kahvaltı yapmadan nasıl durucam :26:aç uyanıyorum zaten :44::44:
normalde abur cubur yiyorum tabide bugün itibariyle kesiyorum tamamen
Hoşgeldin cnm ne güzel gezmenin tadını çıkar 2 kiloyu hemen verirsin cnm
Cnm götürdün mü doktora nasıl oldu kızın iyidir inşallah ihmal etme götür doktora
Sen callend başladın mı cnm
Hadi bismillah
Aramıza hosgeldın cnm İnan burada daha iyi kilo verebilcez
çaresiz birşey yoktur çünkü çareSİZsiniz ok biz yapıcaz gercekten isteyince oluyo
Hoşgeldin cnm ne güzel gezmenin tadını çıkar 2 kiloyu hemen verirsin cnm
Cnm götürdün mü doktora nasıl oldu kızın iyidir inşallah ihmal etme götür doktora
Sen callend başladın mı cnm
Hadi bismillah
Aramıza hosgeldın cnm İnan burada daha iyi kilo verebilcez
çaresiz birşey yoktur çünkü çareSİZsiniz ok biz yapıcaz gercekten isteyince oluyo
evetttttt çıtır olana kadar sonrasında da burdayız:13:
Allah yardımcısı olsun cnm yaa
Aaa aynı durumdaymısız benim eşimde 1 bucuk ay önce bana hadı hadi ya yesen esen nasılsa bozacaksın diyodu şimdi önümde saygıyla eğilip inceldikçe sevgiyle hYranlıkla bakıyo
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah guzel guzel gidecek kilolar
Aramızdasın bile cnm hoşgeldin
Ah be cnm yaa Allah kolaylıklar ve sabır versin sana
ama tavrını koy bu evin senin özelin olduğunu ve mahremiyetin olduğunu açıkla belli et bişekilde tabi ne kdar yapabilirsen insan olan anlar sanırım o pek anlayan tipten değil
Cnm Allah korusun şekerin yok dimi genelde şekeri olanlarda öyle oluyoda
Gecmiş olsun cnm
işte bünyeden bunyeye değişiyor benim gibi tabikide saglıklı değil vetavsiye etmem sabahları aç gecirmeni.bugunku kahvaltimda activianin sadece yogurdu bu kucuk olanlardan.oglenede belki kabak yerim..
kahvaltısız yapamam ben :-( yarım dilimde olsa EKMEK YİYORUM..öğlen ekmeksiz yemek yiyorum akşam yoğurt..bakalım bi 15 gün deneyim bu şekilde
sabah başka bişi yemiomusun???
Hoşbulduk canım.Bence birgün koymak iyi olur.Cumartesi olur.
yeşil çay bazen form cayı ama cok nadir.cay su ve su. ben biraz sporsuzum sanırım:))
Yaaaaaamorelim bozuk.. Daha yolun basindayken kilo veremiyorum.. Ya 90da takilip durdummm.. Gitmiyo bi turlu halbuki diyetimide yapiorum. Sporumuda. Suyumuda iciyorum. En az 2 liter en fazla 3,5 liter. haftada kac kilo vermek normal? .. Ben neden veremiyorum. Yasim dolayisiyla (17) daha hizli verilmiyormuydu? Napicam bilmiyorum kendimi ac birakmayi dusunuyorumm.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?