İyi geceler kızlarrrrr kusurabakmayınyatılı misafirlerim var fazla gelemedim ne olur affedin ama çok özledim sizleri maşallah 7 sayfa birikmiş özledim böyle uzun geçmiş yapmayı yeni arkadaşlarımız gelmişler hoşgelmişler sefa gelmişlerr
slm miniğimmmm doktora gitmedinmi hala kuzumm 2 haftadır geçmedi ağrın:26: ne olur ihmal etme ilk fırsatta git bir göster
Neslicim ben yaklaşık 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum karataya başlayınca omega 3 e başladım ikisi birden tuzlu geldi açıkçası ama inan Q enzimm antiaging te bence bir numara çok farkettiriyor bilgin olsun tatlım
kendine 1 hafta zaman ver kendindeki değişimleri görünce zaten asla bırakamayacaksın cnm inan bana ekmek yerken ben aç gezip kilo veremiyormuşum
bir yerden başlamamız lazım bızdıkkk asla pes etmeden sağlıklı ve kalıcı olacak şekilde gidecek o kilolar
Sindicim paylaşmış linkleri cnmmm karatay kesinlikledestek bizden azim senden hoşgeldin aramıza
yoyo diyetler metabolizmayı alt üst ediyor bızdıkk sağlıklı beslenmeyi öğrenince otomatikman metabolizman da düzelecek bitanemmsporda ekleyeceğiz tabiki
Adaşımmm yine ameliyat gündeme gelmiş anlaşılannn tek temennim inş tatilde biraz kıpırdama olur cnmm ve sen ameliyattan vazgeçersinn ah o bizlerin en hassas noktasını bilen sektör yokmuneler neler alıp denemedik ki öncelikle ilaçlara sonuna kadar karşıyım hiç denemedim şükür kaç kişi hayatını kaybetti bu ilaçlar yüzünden
kuzum ne varmışki yaşında seninnndur bakalımmm sağlık için zayıflama konusuna sonuna dek katılıyorumm
biber hapımı kullandın allah korumuş bitanemmm daha kötü sonuçlarda olabilirdi:18::18::18: evet taşdevri ve karatay birbirine yakın mantık hemen hemen aynı
umutsuzluk negatiflik yokkkbi kere en güzel yere geldinnn hepimiz arkandayız o kilolar da gidecekk eşin de gözlerini senden alamayacak bebiş de gelecekk
cnm mümkünse iptal et ilaçların içeriği ölümlere sebep olabiliyorgenelde hepsinde aynı madde kullanılıyor yapma ne olur sağlıklı beslenme spor varken 5 gidecek 10 gelecek
bızdıkkkkk yufkanın sindirimi çok zordur hem de 3 tane yemişsin bebişimmmher stresli olduğumuzda yemeğe saldırarak aldık kiloları canım benimmm toparla kendiniii
tbrkler beyazcanımmm az olsun öz olsunnn gitmmiş bu hafta bakk
yağmurdan sonra bahçenin güzelliğini düşünmek bile gzel beyazcanım benim içinde tadını çıkar sanırım düğün bitmiştir
kamileyi bende merak etmeye başladımm inş prenses iyileşmiştir birde melankoli hocamızı hiç bu kadar girmemezlik yapmazlardı:44:
bugün başladım bakalım ama yarım dilim ekmek yedim:44:
kitabı alayım okuyayım bakalım..birazcık versem heveslensem devamı gelir inanıyorum..birde ben 20:15 gibi evde oluyorum o yüzden akşam yemeği yemeyeceğim eşimle sofraya oturup yoğurt yemeyi planlıyorum.siz 3 ayda mı 10 kilo verdiniz??
burda sizlerin desteği motivesiyle kilolarımdan kurtulcağımı düşünüyorum...
birde verilen kiloları gördükçe neden olmasın diyorum
kahvaltı yapmadan nasıl durucam :26:aç uyanıyorum zaten :44::44:
normalde abur cubur yiyorum tabide bugün itibariyle kesiyorum tamamen
günaydın fıstıklarım. bu gün yaşam koçluğum başlıyo mu ne. öğleden sonra gidecem bakalım napacaz. arkadaş dün o yapmaz çabuk pes eder dedi ama dur bakalım
ben birden iciyorum o yuzdenmi acaba mide bulantidi bas donmesi
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
bende akşam geç yemek zorunda kalıyorum. ondan biraz yavaş gidiyor. 7 ay önce doğum yaptım. 84 e düştüm sonra süt olsun diye neler yedim neler ama süt yerine kilo oldu 90 oldum. 3 ay önce karataya başladım ama bunun toplasan gerçek anlamda 1 ayında karatay yaptımve sonuç bu
amaaaan görüştüm arkadaşla bu her hafta sonu kv sinin işlerini yapmaya gidiyor yazık kv hiç bir iş yapmıyor iki gelin var oları çağırıyor. dün pestilini çıkarmışlar. kadın karatay kahvaltısı yapmış. akşamda kabak haşlayıp yoğurt dök ye demiş kv si her gün. o da böylemi yapmam gerek diyo. dedim yok öyle bişe. öğleden sonra işi varmış dışardada birazda yürüyüş yapacak. yavaş yavaş başlasın bakalım. inşallah diğer egzersizleri de gösterecem bir araGünaydınnnnn güzellerrrr
kesinlikle kurtulacaksın cnmmm biz başardıysak sen de başaracaksınnn fakat kahvaltısız olmazkahvaltını krallar gibi yapacaksın ekmeksiz tabikii
en hafif akşam öğünün olmalı aç kalarak kilo verilmiyor tatlım
hadi hayırlı olsun cnmmm kolay gelsinnnn büyük sevaba gireceksin
bızdıkım water your body diye bir program var onu cebine indir kilonu gir o miktara göre saatleri ayarlıyor her alarmda iç bitanemm
Günaydınnnnn güzellerrrr
kesinlikle kurtulacaksın cnmmm biz başardıysak sen de başaracaksınnn fakat kahvaltısız olmazkahvaltını krallar gibi yapacaksın ekmeksiz tabikii
bızdıkım water your body diye bir program var onu cebine indir kilonu gir o miktara göre saatleri ayarlıyor her alarmda iç bitanemm
amaaaan görüştüm arkadaşla bu her hafta sonu kv sinin işlerini yapmaya gidiyor yazık kv hiç bir iş yapmıyor iki gelin var oları çağırıyor. dün pestilini çıkarmışlar. kadın karatay kahvaltısı yapmış. akşamda kabak haşlayıp yoğurt dök ye demiş kv si her gün. o da böylemi yapmam gerek diyo. dedim yok öyle bişe. öğleden sonra işi varmış dışardada birazda yürüyüş yapacak. yavaş yavaş başlasın bakalım. inşallah diğer egzersizleri de gösterecem bir ara
,
çook teşekkür ederim inanan birilerinin olması güzelll
pazartesi başlayıp salı bitirdiğim için artık eşim inanmıyor
birde şu programı indireyim bakalım
bende çok anlamıyorum benim 2 sorunum var ekmek ve hareketsizlik...
sende kendindeki yanlışları bulmalısın...
sen başladın mı ben bu sabah başladım bakalım
Günaydınnnnn güzellerrrr
Canim ben spor yapiyorum su iciyorum benim sorunum ac oldugumda saldiriyorum yani diyeti unutuyorum tamamen.. Hadibakalimmm super sonuclar duymak dilegiyle herzaman bilgilendir beniii canimm, fazla yuklenme bu senin 1inci gunun herseyi yawastan kesersen iyi olacak hem alisirsinnn..
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
yaa bide benim su sorunum var bazen ilaç içmesem su içmeyi unutuyorum..bugün tlfa bi program yükledim hatırlatıo bakalım
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo vermek istiyorum ve aynı isteği paylaşan arkadaşlar arıyordum ki sizleri buldum.10 aylık bebeğim var.Hamile kalmadan önce 75 kiloydum.Şu an 86 kiloyum. 1,61 boyum.Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
banucumm
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Sıralama
[/TD]
[TD]Üye İsmi
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen Hafta
[/TD]
[TD]Bu Hafta
[/TD]
[TD]Giden
[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo
[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Eki Görüntüle 1139854 Eki Görüntüle 1150348
[/TD]
[TD]Edahafız
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]79.1
[/TD]
[TD]76.9
[/TD]
[TD]2.2
[/TD]
[TD]12.1
[/TD]
[TD]%2.78
[/TD]
[TD]1.hedf 75
2. hedf 63
[/TD]
[TD]yürüyüş, pilates
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Eki Görüntüle 1150240
[/TD]
[TD]Ayyüzlüm
[/TD]
[TD]93.5
[/TD]
[TD]85.6
[/TD]
[TD]83.5
[/TD]
[TD]2,1
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[TD]%2.45
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]callen
eliptik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.Eki Görüntüle 1139856
[/TD]
[TD]Sindi
[/TD]
[TD]90
[/TD]
[TD]83.8
[/TD]
[TD]82.7
[/TD]
[TD]1.1
[/TD]
[TD]7.3
[/TD]
[TD]%1,31
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]callenatics
leslie 2 mil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1139857
[/TD]
[TD]Beyazcan
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]79.5
[/TD]
[TD]79.2
[/TD]
[TD]0.3
[/TD]
[TD]6,8
[/TD]
[TD]%0.38
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]temizlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1139858
[/TD]
[TD]makres76
[/TD]
[TD]93.1
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]77.7
[/TD]
[TD]0,8
[/TD]
[TD]15.4
[/TD]
[TD]%0.38
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]dip bucak ev temizliği
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Eki Görüntüle 1150349
[/TD]
[TD]neslihank4
[/TD]
[TD]88.7
[/TD]
[TD]84.7
[/TD]
[TD]84.5
[/TD]
[TD]0,2
[/TD]
[TD]4.2
[/TD]
[TD]%0,24
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Eki Görüntüle 1150350
[/TD]
[TD]ferideei
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]78.8
[/TD]
[TD]78.8
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]%0
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın fıstıklarım. bu gün yaşam koçluğum başlıyo mu ne. öğleden sonra gidecem bakalım napacaz. arkadaş dün o yapmaz çabuk pes eder dedi ama dur bakalım
kolay gelsin canım..allah razı olsun senden..amaaaan görüştüm arkadaşla bu her hafta sonu kv sinin işlerini yapmaya gidiyor yazık kv hiç bir iş yapmıyor iki gelin var oları çağırıyor. dün pestilini çıkarmışlar. kadın karatay kahvaltısı yapmış. akşamda kabak haşlayıp yoğurt dök ye demiş kv si her gün. o da böylemi yapmam gerek diyo. dedim yok öyle bişe. öğleden sonra işi varmış dışardada birazda yürüyüş yapacak. yavaş yavaş başlasın bakalım. inşallah diğer egzersizleri de gösterecem bir ara
hoş geldin aramıza..istedikden sonra mutlaka vericeksin kiloları canımMerhaba arkadaşlar.Bende kilo vermek istiyorum ve aynı isteği paylaşan arkadaşlar arıyordum ki sizleri buldum.10 aylık bebeğim var.Hamile kalmadan önce 75 kiloydum.Şu an 86 kiloyum. 1,61 boyum.Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
hayırlı günlerkızlarr
sabahtan beri topla topla bitmedi,çok şükür toplama işi biraz bitti,birazdan kızlar gerir çıkartma işlemi başlar. .
off yaaa,ben bir yazda yazın tadını çıkaracakmıyım,çocukların elinde tutup dışarı çıkamacayakmıyım. bahçemdeağız tadıyla bi kahvaltı yapıp başımı dinleyemeyekmiyim..
benim görümce geliyormuş istanbuldan..3 aylığına hemde..
geçen yıllarda2 ay kalıyordu, bu yıl 3 e çıkmış...yaa ramazan bari geçseydi,şimdi her şeye karışacak,beni evimde rahat bırakmıycak..süreki tepemde o arsız kızıyla..offçığlık sesleri kulaklarımda çınlamaya başladı bile..
yukarda annelerinin evinde bana bulaşmadan otursalar beni hiçç ilgilendirmez ama her dk beraber olucaz mecburen..annemlere bile bırakaz beni,yada benle beraber gitmek ister,gitsemde evimin anahtarını ister,,napıcaksa benim evde..bi keresinde annemler gittim,bunlar banyo penceremden içeri girmeye çalışmışlar..ya ben evde yokum banyodan gire gire zorunuz ne..yukarda koskocaaaa ev var,ama benim hap kadar evde aklı kalıyor hatunun..
allah bana boll sabır ve dayanma gücü versin..
banucumm
ellerine emeğine sağlıkk..ne güzel yapmışın öyle listemizi
bu arada kilo verenleri kutluyorummcecomuda bu listede görmek isterim cecooo bildirim yap lütfen
kolay gelsin canım..allah razı olsun senden..
işallah arkadaşın seninde gayretinle bi hırsa gelirde kilolardan kurtulur..kv lerin çoğu aynı maalesef.gelin mecbur gözüyle bakılıyor..
hoş geldin aramıza..istedikden sonra mutlaka vericeksin kiloları canım
sağol canım..evet sayılı gün,oyt beyazcan allah kolaylık versin görümce kaynana evin içinde çok rahatsız edici napacan sayılı gün hesabı allah kolaylık versin tekrar
hayatım boyunca hiç su içme sorunum olmadı tam tersine bazı doktorlar fazla bile bulur.çelişkili durum ama bedenim istiyorsa azaltmanın bi mantığı yok benim için. ben suyumu yazmıyorum bile çünki günde 4lt den fazla bile içiyorum geceleride ihtiyaç duyuyoruma ama yudumlayıp yatıyorum gece uyanmamak için wc ye. :)) hatta insan nasıl su içmeyi unutur anlamıyorumdayaa bide benim su sorunum var bazen ilaç içmesem su içmeyi unutuyorum..bugün tlfa bi program yükledim hatırlatıo bakalım
Merhaba arkadaşlar.Bende kilo vermek istiyorum ve aynı isteği paylaşan arkadaşlar arıyordum ki sizleri buldum.10 aylık bebeğim var.Hamile kalmadan önce 75 kiloydum.Şu an 86 kiloyum. 1,61 boyum.Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
hayatım boyunca hiç su içme sorunum olmadı tam tersine bazı doktorlar fazla bile bulur.çelişkili durum ama bedenim istiyorsa azaltmanın bi mantığı yok benim için. ben suyumu yazmıyorum bile çünki günde 4lt den fazla bile içiyorum geceleride ihtiyaç duyuyoruma ama yudumlayıp yatıyorum gece uyanmamak için wc ye. :)) hatta insan nasıl su içmeyi unutur anlamıyorumda
size suyun önemini anlatan bi kitap önersem hasta değil susuzsunuz diye bi kitap dr batmangil di sanırım yazarı hakkaten tüm hastalıkların şişmanlığın bile başı susuzlukmuş
cemile hoşgeldin aramıza bende geçen cuma 84,500 düm. kilolar yakın hadi bakalım bana yetişebilecekmisin. ay sonuna 80leri görmek istiyorum bu ayki hedefim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?