80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıııız yinemi geliyor o kadın acelesi neymiş. inanmıyorum ben iki gün gitsem kocamın yanından üçüncü gün polis zoruyla getirtir ne kadınlar var ya. allah yardımcın olsun inşallah

Hoşbulduk canım.Allah sana sabır versin.Bütün yaz boyunca tependeler.:18::18:

Hoşbulduk canım.Bakalım inşallah yetişirim.Kilo bildirimi için belli bir gün varmı?

Hoşbulduk canım.Bakalım inşallah yetişirim.Kilo bildirimi için belli bir gün varmı?

Cuma ve c.tesi biz banuya bi gun ve belli saat koyalim dedik ama ses gelmedi bence bir gun ve saat olsa takivide kolay olur bole cok dagiliyor heyecan vermiyor konu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma ve c.tesi biz banuya bi gun ve belli saat koyalim dedik ama ses gelmedi bence bir gun ve saat olsa takivide kolay olur bole cok dagiliyor heyecan vermiyor konu

o zaman cumartesi 6 ya kadar bildirimler tamamlansın ne dersiniz:26:

benim hep oldu su problemim..şimdi program hatırlattıkça içiyorum...ama sürekli wc yolundayım

su hayattırrrrr

evet öğlen yemeğimde

10 adet minik köfte acılı
300 ml ayran

şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum
,ama yanında minik iki lokum yicem:26::26:

ilk günden bişi olmaz dimi

ilk günü son günü yok bitanem sen kararını verdinmi verdinnn çıtır olacakmıyız evetttt o zamannn lokum yerinne şekersiz türk kahvesinin yanında kuru kayısı yiyebilirsin öğlen bir de salata yapsaydın on numaraydı

4 lt de böbrekleri yormazmı bitanemmm:26:

ah beyazcanımmmm okul kapanır kapanmaz acelesi var sanki hemen koşacakkk bi müsade etseydi de siz ziyaret etseydiniz allah yardımcın olsun meleğim sabır taşı olsa çatlar rica ederim cnm benim beğenmene sevindim cecoşumuz tatil dönüşü bomba gibi sallayacak inş listeyii

Merhaba bayanlar beni de aranıza alır mısınız , çok korkunç günler yaşıyorum kilolarım yüzünden

aldık biel hoşgeldin cnmmmm

merhaba canım hoşgeldin aramıza en doğru yerdesinnnn allah bağışlasın bebişini o kilolar gidici hiç merak etme

Yessss indirdim thankyouu sekerimmmm

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yw sweetyyyy

doğru söylüyosun çıtır olucam

bende tam bir su canavarıyım,çocukluğumdan beri uyanır uyanmaz sürahiyi yanıma alır en az 3 brdak su içmeden asla kahvaltı yapamazdım..halada öyleyim..su içmeden hiç bişey yiyemem içim almaz..bi kere ölştüm 7 lt su içtimğimi fark ettim..çok fazla gerçrkden çok fazla içiyorum ..ama susuz yapamam..dışarı çıkarken ilk işim su şişemi yanıma almaktır..o halde bile ölçümlerde vücut susuz çıkıyor..daha ne içeceksem
kıııız yinemi geliyor o kadın acelesi neymiş. inanmıyorum ben iki gün gitsem kocamın yanından üçüncü gün polis zoruyla getirtir ne kadınlar var ya. allah yardımcın olsun inşallah

sağolun kızlarrr

allah yardım etsin bana,kaç yazdır ramazanıda burda geçiyor,kocasıda iyi ses etmiyor , gerçi gel diye arayıp duruyor ama duyan kimm...

burda hizmet edeni çok nasılsa,eve gitse o kocaya hizmet edecek..

Yaaaaaa morelim bozuk.. Daha yolun basindayken kilo veremiyorum.. Ya 90da takilip durdummm.. Gitmiyo bi turlu halbuki diyetimide yapiorum. Sporumuda. Suyumuda iciyorum. En az 2 liter en fazla 3,5 liter. haftada kac kilo vermek normal? .. Ben neden veremiyorum. Yasim dolayisiyla (17) daha hizli verilmiyormuydu? Napicam bilmiyorum kendimi ac birakmayi dusunuyorumm.

valla bulmuş senin gibi meleği bitanemm bence artık kendi kendilerini ağırlasınlar geldiği yer annesinin evi sonuçta

bızdığımmm henüz direncin kırılmadı demekki hanis en her gün tartılmayacaktın bu kiloları sen bir günde almadınki bitanemmm metabolizman şu an şaşmış durumda sporuna sağlıklı beslenmene devam et sakın aç kalarak zayıflamayı deneme 5 gider 10 geri gelir haftada 1 kiloya kadar rahat verebilirsin cumartesiye kadar tartılmayacağına kaçamak yapmayacağına bızdık sözü ver bakimmm

Menumude yazam kizlar yapacagim aksam sporuna gidiyom ben
1 has yumurta axik lor 2 dlm t.b ekmegi yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle 1 tabak yaprak sarma piricsiz kurubaklagil ve yarma ile yapildi
Yogurt
Aksam 1 Kase mer corba 1/2 tabak yaprak sarma oglekinden
Sabah 45 dk acikhava yuruyusu
Aksam 30 dk plates 10 dk eliptik

Menumude yazam
1 has yumurta axik lor 2 dlm t.b ekmegi yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle 1 tabak yaprak sarma piricsiz kurubaklagil ve yarma ile yapildi
Yogurt
Aksam 1 Kase mer corba 1/2 tabak yaprak sarma oglekinden
Sabah 45 dk acikhava yuruyusu
Aksam 30 dk plates 10 dk eliptik

Haklisin ablaa ama cok zoruma gidiyorrrr... tamam yarin tartilcam son olarak ama yarindan sonra soz veriyorum cumartesiye kadar tartilmayacam.. Asla birdaha kacamak yapmak istemiyorum, 26sinda diyetisyenime gidiyorum. Bakalim neler dicek beni gorunce :s bu arada ramazanda cok cok cok az yemeye karar verdimm. Ya abla ramazana kadar yani bu ayin 28e kadar 85 olsam oyle bi sevinecemli 17 gunde bu olurmu sence:s 5 kilo vermek, 83 kiloya geri donmek istiyorum ancak ozaman rahatlayabilirim. OZaman 77 gibi gosteriyorum. Belim ozaman cok ince gobegim cok az ozmn. Armut-kumsaati arasinda fizigim var. Bacaklar beni stress yapiyoo..

bitanemmmm 17 günde 5 kilo vermek pek sağlıklı değil fakat elbette verebilirsin haftada 3,5 kilo verenleri gördük fakat bu aç kalarak olmaz sağlıklı besleneceksin sporunu artıracaksın kaçamak yapmayacaksın her kaçamak senin hedefine ulaşmanda engel bunu unutma sakın menünü paylaş bakalım neler yedin hataların nerde

tbrkler neslimmm bileğin ağrımasına rağmen spor yapmışsın ya bravooooo

Tamam ablacim cok saoll, yarindan itibaren yazacam hergun in sha Allah,

Cnm ben yazın sok diyetle 1 haftada 5 kilo verdim ve 80 olmuştum sonra kışın 90 oldum 85 tim oysa ve o verdiğim 5 kiloyu aynı ayda geri aldım

Iphone dan gönderildi

selamun aleykum kızlar
bılıyorum kac gundur ugrayamadım bildirim de yapamadım kusur bakmayın kızlar kendımle ve saglık problemlerımle ugrasıyorum kac gundur bı kac gundaha ugrayamayacam bıldırımde yapamayacam sılere soleyım de ızın alayımdedım elımden geldıgınce dıyetımede devam edıcem carsamba gunu yolcuyum samsuna gıdıyorum fırsat buldukca sıze selam vermek ıcın gırecem ama once su stresımı ve saglık problemlerımı halletmem lazım hepınzı kocamn pt grsz

Yaptim yaptim canim topik gezmekten basim dondu :) uyku saatimde geldi ben yatiyom hadin iyi gecelerrrr

Cnm ben yazın sok diyetle 1 haftada 5 kilo verdim ve 80 olmuştum sonra kışın 90 oldum 85 tim oysa ve o verdiğim 5 kiloyu aynı ayda geri aldım

Iphone dan gönderildi

Anladimmm off cok stresli bu kilolar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…