- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
günaydınnnnn fıstıklarrrr
geçmiş olsun miniğimmmm hala düzelemedin demekki:26: güle güle git gel cnmm iyi yolculuklarrr inş tüm sağlık problemlerini halledip moral depolar bomba gibi dönersin aramıza
nereleri gzeiyorsun bu kadar kuzummm
cuma cumartesi olsun o zaman en geç cumartesi 18,00 e kadar diyelim
tebrklerrr iradene sağlık:13::13:
sen fıstık gibi olunca yüzündeki ifadeyi merake diyorummm bozmadan devammm cnnmm
kahvaltıda şunları yerseniz metabolizmanız 5 km koşmuş gibi hızlanacak bunları yemezseniz 5 km koşmalısınız o zaman
2 yumurta kayısı kıcamında veya omlet menemen vs nasıl isterseniz
avuç içiniz kadar peynir
20 ye kadar ev yapımı zeytin
2 veya 3 gün kurusu kayısı veya kuru erik tatlı krizlerinizi önler
1 çay bardağı çiğ kuruyemişş
domates salatalık biber roka yeşillik zeytinyağlı tüketmeye çalışın
bunların çoğunu bitiremiyorsunuz bile inanın
akşam sadece yoğurt ve salatalık olmaz kuzumm en azından çorba salata yiyebilirdin
tünaydın cnmmmm
sporla kilo verme hızlanıyor cnm spor şart
bacağının iyileşmesine sevindim cnmmm ah bu aralar olmasa süper gidecek akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş kuzumm kilolarrr kolay gelsin cnm yoğunmuşsun bildirimler cuma cumartesi olabilir bitanemm
selamun aleykum kızlar
bılıyorum kac gundur ugrayamadım bildirim de yapamadım kusur bakmayın kızlar kendımle ve saglık problemlerımle ugrasıyorum kac gundur bı kac gundaha ugrayamayacam bıldırımde yapamayacam sılere soleyım de ızın alayımdedım elımden geldıgınce dıyetımede devam edıcem carsamba gunu yolcuyum samsuna gıdıyorum fırsat buldukca sıze selam vermek ıcın gırecem ama once su stresımı ve saglık problemlerımı halletmem lazım hepınzı kocamn pt grsz
geçmiş olsun miniğimmmm hala düzelemedin demekki:26: güle güle git gel cnmm iyi yolculuklarrr inş tüm sağlık problemlerini halledip moral depolar bomba gibi dönersin aramıza
Yaptim yaptim canim topik gezmekten basim dondu :) uyku saatimde geldi ben yatiyom hadin iyi gecelerrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nereleri gzeiyorsun bu kadar kuzummm
Hoşbulduk canım.Bence birgün koymak iyi olur.Cumartesi olur.
cuma cumartesi olsun o zaman en geç cumartesi 18,00 e kadar diyelim
çok teşekkürler
kararlıyım zaten bu sefer dün eşimin bütün ısrarlarına psikolojik baskılarına rağmen ona uymadım abur cubur yemedim
tebrklerrr iradene sağlık:13::13:
inş cnmmmbiz verelim bizden sonrakilere destek verelim İNŞALLAH
dün nasıl sinir oldum ben irademe sahip çıkıp ona yemek hazırladım karpuz kestim tatlı koydum dondurma koydum ...ama ben dikkat ediyorum artık yemiycem öyle şeyler dedikçe suratında bi ifadeler falan..hiiiç bozmamam lazım ...
sen fıstık gibi olunca yüzündeki ifadeyi merake diyorummm bozmadan devammm cnnmm
kahvaltısız yapamam ben :-( yarım dilimde olsa EKMEK YİYORUM..öğlen ekmeksiz yemek yiyorum akşam yoğurt..bakalım bi 15 gün deneyim bu şekilde
sabah başka bişi yemiomusun???
kahvaltıda şunları yerseniz metabolizmanız 5 km koşmuş gibi hızlanacak bunları yemezseniz 5 km koşmalısınız o zaman
2 yumurta kayısı kıcamında veya omlet menemen vs nasıl isterseniz
avuç içiniz kadar peynir
20 ye kadar ev yapımı zeytin
2 veya 3 gün kurusu kayısı veya kuru erik tatlı krizlerinizi önler
1 çay bardağı çiğ kuruyemişş
domates salatalık biber roka yeşillik zeytinyağlı tüketmeye çalışın
bunların çoğunu bitiremiyorsunuz bile inanın
günaydın kızlar hepimize güzel bir gün diliyorum
dünkü menümü komple yazayım istedim
kahvatım
1 yumurta
yarım dilim buğday ekmeği
1 k.k. beyaz peynir
domates
öğlen yemeğim
10 ad küçük kuru köfte
300 ml ayran
akşam yemeğim
1 kase yoğurt içine pul biber
yarım salatalık
1,5 litre su
tek kaçamağım:1 kaşık dondurma:26:
akşam sadece yoğurt ve salatalık olmaz kuzumm en azından çorba salata yiyebilirdin
Herkese günaydın , çok sağlıklı bir gün olsun
tünaydın cnmmmm
bende de spor yok ama yürüyüşe başlıycam bakalım hareket şart
sporla kilo verme hızlanıyor cnm spor şart
Herkese günaydın. Yaramazlık yoktur inşallah. Bu aralar çok uğrayamıyorum. İşler yoğun. Malum çay fabrikası ve çay sezonu olduğu için yazın yoğunluk çok burda. Gerçi benim bölüm muhasebe senenin 12 ayı yoğun ama yazın daha fazla tabi. Biraz geçmiş yapayım dedim ama fazla bakamadım. Bildirimler cumartesi olsun diyorsunuz ama benim evde internet yok. Hafta sonu tatil cuma günü bildirim yapabilirim ancak. Beni istisna tutun kızlar.
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 2 bardak ılık su
2 yemek kaşığı lor peyniri bol maydanoz ve bir tatlı kaşığı çörek otu ile
5 adet zeytin
1 tatlık kaşığı pekmez
2 ince dilim kepek ekmeği
salatalık domates zeytinyağlı
ara yarım elma
öğle avuç içi kadar haşlama et
sınırsız salata
1 dilim k.ekmeği
ara 2 gün kurusu kayısı
2 grisini
akşam 8 yemek kaşığı bol soğanlı pazı kavurma
2 bardak ayran (ev yapımı)
2 dilim k.ekmeği
3 litre su
dün spor yapamadım maalesef. Ama sabah şeytanın bacağını kırdım ve işe gelmeden leslie ile 3 mil yaptım. Bacağımdaki incinmeden sonra 10 gündür spor yapamamıştım çok iyi geldi. Spora biraz zaman ayırabilsem çok rahat kilo vereceğim biliyorum ama iş çocuklar derken pil bitiyor artık.
bacağının iyileşmesine sevindim cnmmm ah bu aralar olmasa süper gidecek akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş kuzumm