80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn fıstıklarrrr

geçmiş olsun miniğimmmm hala düzelemedin demekki:26: güle güle git gel cnmm iyi yolculuklarrr inş tüm sağlık problemlerini halledip moral depolar bomba gibi dönersin aramıza

Yaptim yaptim canim topik gezmekten basim dondu :) uyku saatimde geldi ben yatiyom hadin iyi gecelerrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nereleri gzeiyorsun bu kadar kuzummm

Hoşbulduk canım.Bence birgün koymak iyi olur.Cumartesi olur.

cuma cumartesi olsun o zaman en geç cumartesi 18,00 e kadar diyelim

çok teşekkürler

kararlıyım zaten bu sefer dün eşimin bütün ısrarlarına psikolojik baskılarına rağmen ona uymadım abur cubur yemedim

tebrklerrr iradene sağlık:13::13:

biz verelim bizden sonrakilere destek verelim İNŞALLAH
inş cnmmm

sen fıstık gibi olunca yüzündeki ifadeyi merake diyorummm bozmadan devammm cnnmm

kahvaltısız yapamam ben :-( yarım dilimde olsa EKMEK YİYORUM..öğlen ekmeksiz yemek yiyorum akşam yoğurt..bakalım bi 15 gün deneyim bu şekilde
sabah başka bişi yemiomusun???

kahvaltıda şunları yerseniz metabolizmanız 5 km koşmuş gibi hızlanacak bunları yemezseniz 5 km koşmalısınız o zaman
2 yumurta kayısı kıcamında veya omlet menemen vs nasıl isterseniz
avuç içiniz kadar peynir
20 ye kadar ev yapımı zeytin
2 veya 3 gün kurusu kayısı veya kuru erik tatlı krizlerinizi önler
1 çay bardağı çiğ kuruyemişş
domates salatalık biber roka yeşillik zeytinyağlı tüketmeye çalışın

bunların çoğunu bitiremiyorsunuz bile inanın

akşam sadece yoğurt ve salatalık olmaz kuzumm en azından çorba salata yiyebilirdin

Herkese günaydın , çok sağlıklı bir gün olsun

tünaydın cnmmmm

bende de spor yok ama yürüyüşe başlıycam bakalım hareket şart

sporla kilo verme hızlanıyor cnm spor şart

bacağının iyileşmesine sevindim cnmmm ah bu aralar olmasa süper gidecek akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş kuzumm kilolarrr kolay gelsin cnm yoğunmuşsun bildirimler cuma cumartesi olabilir bitanemm

Nasılsın kuzucum, geç geldin , geç mi kalkıyorsun yoksa iş güç spor falan mı ?
ayy ben geç kalkmayı özledim sanırım, hayatımda en çok özlediğim şey her zaman yatağım olmuştur

yok bitanem geç kalkmıyorum ama işler bitmeden gelmemeye çalışıyorum bir de bugün güne gideceğiz:18::18: o yüzden işleri bitirip geldim

Sağol canım. Araları diyetisyen verdiği için yiyorum. Sabah kahvaltım 7:00 - 7:30 arası olduğu için 12:30 a kadar küçük bir meyve yiyorum. Akşam da 6:30 a kadar tatlı kirizimi aşmam için kayısı yiyorum. Grisiniyi de emzirdiğim için doktor yiyebilirsin dedi. O da kepekli zaten. Son kontrolümde ekmeğimi kesmedi hatta ekmeğini mutlaka ye dedi. Belki emzirmem olmasa azaltabilir bilmiyorum.

evet kahvaltıda ekmeği kesmeyi yarın deniycem
spor olarak da yarın akşam yürüyüşe başlıcam
şu kiloları verdiğimde eşimin yüzünde tekrar o bana aşkla beğeniyle bakışlarını görmek istiyorum
ya bide ben salata yiyemiyorum

Selam kızlar nasılsınız
benim ayak bu gün daha bi fena mecbur sporu kesip bi süre plates yapacam artık
bu gün işler yoğun uğramaya geçmiş okumaya çalışıyom ama yetişemiyom çok kaynamış gene idare edin beni olurmu

kizlar bu pazar gunun menusu gec yazinca bugun gibi gorunmus

günaydın kızlar. dün baya yoruldum sınav sonrası ev dip köşe temizlendi sporlar yapıldı sonra da halsiz düşüp sızıldı
ohh masallah sana cnm allah guc kuvvet versin
işte bünyeden bunyeye değişiyor benim gibi tabikide saglıklı değil vetavsiye etmem sabahları aç gecirmeni.bugunku kahvaltimda activianin sadece yogurdu bu kucuk olanlardan.oglenede belki kabak yerim..
cnm sana hosgeldin demismiydim
çok teşekkürler

kararlıyım zaten bu sefer dün eşimin bütün ısrarlarına psikolojik baskılarına rağmen ona uymadım abur cubur yemedim
supersin cnm bosver o kadar yedikte ne oldu sanki dimi
bozma zaten sonra alisacaktir bak esimde artik bana kendisi yemege otururken hadi gel demiyo ben sadece masada yaninda oturuyorum yada oglusumu yediriyorum aciktiysa
kahvaltısız yapamam ben :-( yarım dilimde olsa EKMEK YİYORUM..öğlen ekmeksiz yemek yiyorum akşam yoğurt..bakalım bi 15 gün deneyim bu şekilde
sabah başka bişi yemiomusun???
alisirisin cnm ekmeksiz yemeye mesela ben sadece hafta sonu esimle kahvalti yaparken 1-2 dilim yiyorum ama ya cumartesi ya pazar iki gun ust uste yemiyorum yada 1 dilim cumartesi 1 dilim pazar yapiyorum
sweetcimden kesin uyari gelcek aksam az olmus diyecunku bende aliyorum bazen o uyarilari
Herkese günaydın , çok sağlıklı bir gün olsun
merhaba cnm sende mi yenisin sanada bir hosgeldin dedim mi hatirlamiyorum yinede hosgeldin aramiza
bende de spor yok ama yürüyüşe başlıycam bakalım hareket şart
leslie oneririm cnm sana 2 mil yaparak baslayabilirsin
günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek
seda nın hatırlattığı iyi oldu şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152007
oh ellerine saglik guzel oldu
demlik ile fincana bayildim
kolay gelsin cnm sana bu yogun gunlerinde
bildirim cuma gununden basliyo zaten sen cuma gunu yapabilirsin cnm

çok teşekkür ederim evet akşam için sweetdimple den akşam yemeği için uyarı aldım:)
bide bu leslie dediğiniz nedir acaba??

çok teşekkür ederim evet akşam için sweetdimple den akşam yemeği için uyarı aldım:)
bide bu leslie dediğiniz nedir acaba??
Cnm leslie sansone adındaki kadın evde yaptığımız basit yürüyüşler ile 1-2-3-4-5 km yürümüşüz gibi spor yapmamızı saglıyo ve cok yorulmuyorsun özellikle evde cok rahat yapabiliyorsun ben sana 2 mil videosunu yolladım ama isteğe bağlı diğerleride yapabilirsin tabi 2 ile başlamak daha mantıklı :)

http://youtu.be/0cE1jxDS3HY

Iphone dan gönderildi

Kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan. ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim  zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez baslarim yuruyuse 

Gecmiş olsun cnm yemeği işte Yemen de iyi olmus

Iphone dan gönderildi

bitanem ekmek ve süt mantığını anlamıyorum ben çok afedersinn doğadaki canlılar ekmek yemiyor genelde ot yiyorlar ama bol bol süt veriyorlar:26: neyse diyetisyeninle devam et bakalımmm bizler diyetisyen değiliz saygı duyalım sadece tecrübelerimizle hareket ediyoruz

canım klasikk salataları yapmak zorunda değilsin ki yeşil mercimekli salata kabak salatsı buğday salatsı ıspanak slaatsı vs vs o kadar çeşitleri var ki başlıbaşına bir öğün bence peynir ceviz tavuk ekleyebilirsin harika oluyor kendi zevkine göre şekillndir cazip hale getir bitanem

ah ahhh sen gelene kadar daha da uzayacak kolay gelsin

kaş yapayım derken göz çıkarmayalım iyice iyileş sonra yaparsın cnm sporunu

Sürekli tartıya çıkmak metabolizmayı kitler, tartıdan uzak dur lütfen, haftada 1 gün tartıl
Benimde kilo verememe sebebim tartıdır, ne yaparsam yapayım olmuyor her gün tartıldığım zaman

Peki neden oyle oluyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kizlar spor yapamadim ya hic keyfim yok bos bos oturuyom cok sikildim yatacam erkenden
Menumu yazayam da
Sabah 2 has.yumurta 1 dl ekmek 1 kasik lor 5 zeytin yesillik
Ara 1 kase kiraz
Ogle taze fasulye 5 kasik makarna yarim kase tarhana corba
Ara elma
Aksam oglenkinin ayni
Ara karisik avucici cerez
Sadece havuzda 20 dk yuzdum okadar spor malum yok
Hepinize hayirli geceler

İyi akşamlar arkadaşalar.Bugün hiç fırsat bulup giremedim.Kızım emeklediği için hiç rahat durmuyor.Nere piriz, kablo,çekmece, dolap orda benim prensesim.Sürekli peşindeyim.Çoğu zaman yemek bile yapamıyorum.Anca uyudukça evi toplayıp yemek yapmay çalışıyorum.Bugün öğle yemeğini 4 te yiyebildim.Biliyorum çok geç ama anca o saatte yemek yapabildim.Sabah kızımı doktora götürdüm.Yarın sabahda götürücem.Galiba akşamları fırsat bulup girebilceğim.Bugünkü menüm

Sabah kızıma patates haşlamıştım.Bende onun yemeğine ortak oldum.Çok az yedim.
Ara dondurma (Hamileyken doktorum dondurma yiyebilirsin demişti.Aşırıya kaçmamak şartıyla)
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, yağsız tavada pişirilmiş soslu tavuk göğsü
Akşam 1 kase nesfit

Canım bende salata yiyemiyorum.Yapması bile işkence gibi geliyor.

Canım sakın kendini aç bırakma
Emin ol aynı hatayı ben senelerce yaptım ve metabolizmamı resmen durma noktasına getirdim maalesef
Bol hareket edersen zaten kilolar gidecektir ama hızlanmasını istiyorsan 5 - 6 ufak öğünler tüket, gün içinde mutlaka 3 litre su ve en azından 2 yeşil çay tüketmeye çalış
Hayatından tuz ve şekeride çıkartırsan kaçamaklarınıda haftada bir ödül olarak sınırlarsan emin ol kilocuklara kimse dur diyemez
Ne demişler Hocanın dediğini yap yaptığını yapma yani sen benim gibi düzensiz gitme
Bende kendimi inşallah haftasonundan itibaren düzene sokuyorum ve tatil dönüşüde aynen o düzenle devam ediyorum

İnşallah canım o kişinin bende haberlerini görmüştüm hatta kitabını almak istiyorum ama maşallah kaç gündür yaşadığım stres kendime vakit ayırmamı engelledi :26:
Gitmeden alabilirsem süper olucak olmadı orada bir kitapçıya bakarım nasılsa oralardada vardır
Keşke hiç gerek bile kalmasa bakalım bir düzene sokabilirsem kendimi devamı gelir diye düşünüyorum

Canım çok ama çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir
Rabbim cümlemizin evlatlarını hastalıktan ve her türlü felaketten korusun Aminnnnnnnnn

Sorma adaşım dellendikçe şeytana uyasım geliyor ama bir iki gün sonra geçiyor Allahtan
İnan ufak ufak gitmeye başladığı anda bir daha hiç gündeme gelmez diye düşünüyorum bakalım eşimin halalarıda bana yardımcı olurlar o konuda sonuçta boş oturmak yok orada

Merhaba bayanlar beni de aranıza alır mısınız , çok korkunç günler yaşıyorum kilolarım yüzünden

Kızlar aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepbirlike çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Pes etmek yoooookkkkk
Aksine bu tatil senin için dönüm noktası olucak buna inan
Tatil dönüşü alacağın iltifatları düşün, kendine alacağın o şahane kiyafetleri, başarını merak edip seni soru yağmuruna tutacak hayran bakışları
Bak bende söz bundan sonra çok daha dikkatli olacağım ve şu tatil dönüşüde her gün yediklerimi paylaşacağım
En azından ne yesem derdin olmaz fikir alırsın buradaki kızlardan

hoşgeldin adaşımmmm uyma sen o şeytana bitanemmm tatili de güzel değerlendireceğine eminimmm harika olacak bence ben sana inanıyorummm başaracaksın dönüşte de menülerini her gün bekliyorummm söz verdinnn

prensesin en hareketli dönemi aman yalnız bırakma cnm en ufak bir dalgınlıkta allah korusunn çok meraklıdır şimdi cimcime sağlık olsun cnm fırsat bulunca gelirsin sabah çok az olmuş güçlü bir kahvaltı yapmalısın cnmm

Peki neden oyle oluyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bitanemm sık sık tartıya çıkınca beyin yine kilo veremedim diyor ve sen kilo vermemeye devam ediyorsun tamamen bilinçaltıyla alakalı

o yüzden haftada bir tartıll ve kalktıktan sonra hemen tartılma en az yarım saat geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…