80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaşın kaç kuzum çok hızlı kilo vermişsin Maşallah , metabolizman son hızda çalışıyor herhalde

günaydınn

hoş geldin grubumuza..

Günaydın , hoşbulduk
Ben kendimi yeniden tanıtayım kızlar,

24 yaşındayım, bekarım, boy 170 , kilo 87 , hedef 55-60 arası ..
Yani benim yoluum uzun ince bir yol

hem zayıf hatun isterler hemde diyet yapınca aaaa sen yemiomusun

Yasim 34 aslinda metabolizmamda hizli sayilmaz ama sanirim yillardir diyetle.ugrasmadigim icin vucudum diyete aliskin degildi hizli veriyorum bu yuzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm yani uyaninca yarim saat kahvalti ve su icmememiz gerekiyo dimi
amin cnm amin allah korusumus kizini gercekten..yaninda yasadiginiz o korkuda cabasi.. gittin mi okula naptin keske cocukla da konussan..
valla turist cok cilginmis ve 18 kiloyu ne kadar zamanda vermis acaba
merhaba cnm allah yardim etsin valla cocuklarin derdi bitmiyo benimkinin de diger gozu biraz kizarmis onada damla damlatiyorum sonra yne esimle doktor yolu gorundu bize
valla bende merak ediyorum girrin mi cnm okula
Bi gelinlik provaso resmi koydum kızlar bi bakın bakim çok mu şişkoyum gelinlik istediğimden biraz farklı olmuş
ayy masallah canim sana boyun kacti unuttumda
cunku hiiiiiiic kilolu durmuyosun cnm simdi kac kilosun tam olarak cunku masallah cok zayif duruyosun kilo yok yani ama plates mi bu kadar etki etti acaba cok guzelsin cnm masallah hic kilo dert etme ve evet kollara bi tadilat lazim
günaydın güzeller. benim ev yine bomba düşmüş gibi. ama ilk önce spor yapmak istiyorum. sonra temizlik. bekleyin beni anacım yine gelecem
ay benimde bugun coook isim var allahim..hepimize kolay gelsin..
edacıkk

nerden çıkarıyorsun şişkoluğu falan..fıstık gibisin samimi söylüyorum bak tesselli falan deyil..hiçde kilolu falan deyilsin..[/QUOTE]
insallah cok guzel gecer yil sonu gosterisi cnm..mevsimler baya sasti artik yazliklarla kisliklar bi arada oldu..valla benimde cok uykum var ama cokta is var allah kolaylik versin..
hosgeldin cnm aramiza...

ayy masallah cnm senin boyda var 75 te olsan baya incelceksin
bende 24 yasindayim evliyim 2 yil 8 aylik bir oglusum var boy 1.61
hedef simdilik 75 sonra 65 sonra 60 57 olsam tadindan yenmez ama o kadarinada daha cok var cunku 2. bebisi dusunuyorum yani biryandan zayiflayip bir yandan hamile kalabilirim tabi karatayla besleniyorum o yuzden hicbir sorun olmaz
anlayacagin benimde onumde uzun bir yol var ve insallah bu uzun yolun sonunda hepimiz citir hatunlar oluruz

Ayy inşallah canım benim, yaşımızda aynı , bende seneye yazın bekarlığa veda edicem gibi gözüküyor , resmi teklif almadım ama seneye evlenelim diye bıdı bıdı yapmaya başladı
Bende bakarız diyorum , hemen diyor ki, aaa tabi tek taş falan istiyor hanımefendi diyor

Evlenmeden önce kaç kiloydun canım, ben kendimi bildim bileli kilo problemim var maalesef

ne guzel cnm insallah guzel bir teklif alirsin
ben 57-60 arasi idim 60 ta bile cok gzel duruyordum ama doguma 85 kilo ile girdim 80 ile ciktim dogumdan
ve sonra hic dikkat etmedim bebkle ugrastim taki gecen yaza kadar bir baktim 85 bucuk olmusum tabi hareketsizlik biliyosun cocuk pesinde kosup ev isi yapmak spor sayilmiyor esimi bekliyodum gec geliyodu aksam yemegi icin tabi agir yemeklerde olyuo ve sonuc kilo olarak geri dondu..en son esim gece calismaya basladi ve gece ise gitmeden yatiyodu ve beni uyandir diyodu ise gec gitmemesi icin cunku telefon alarmi yetmiyo bende o ara tv izleyip cayin yaninda abur cubur yemeye basladim ve kisin 90 oldum artik dur demek lazim deyip tilkinin donup dolasacagi yere yine bu topige dondum
ve gercekten 1 bcuk ayda 7.200 kilo verdim ve insallah vermeye devam edicem

uuu anladım canım, bu kararı vermekle çok iyi yapmışsın, onun sonu yok kilo almaya devam edebilirdin, İnşallah 60 ı görürsün canım , hep beraber senin 60 olduğun günleri görürüz

pazartesi gununun menusu

kahvalti:
2 yumurtali cilbir
1 petibor biskuvi

aksam:
1 tabak kiymali taze fasulye
1 kucuk kase yogurt
1 meyveli yogurt (doymadim sanki ne yesem diye dusundum bunu yedim)

sivi:
2 litre su
1 actimel
1 elmali zencefil cayi
3 portakalli-zencefilli yesilcay
1 limonlu soda

spor:
callenatics (henuz yapmadim)
leslie yapamayacagim sanirim ama yaparsam yazarim

ay kizlar ben ne zamandir haslanmis yumurta yemiyodum haslanmis yiyince midem yanmaya basliyodu
dun aksam 1 tane sabahta cilbirda 2 tane yiyince cok kotu oldum bir sure daha haslanmis yumurta yemicem yine.omlet ve tavada yiyince sorun yok sadce haslanmis olunca sorun oluyo..
bu arada yarin ayran detoksu yapcam simdiden bugay mercimek ve nohutu haslayayim dedim

ayrica bugun bir tartilayim dedim cuma gununden beri tartilmadim (rakibem oku bak)
birde ne goreyim 80 oluvermisim
gozlerime inanamadim
baktim hala 80 aaa dedim
sonra tekrar tartildim ve ne goreyim
tartim bana nanik yapiyo
tekrar cuma gunku kilomdaymisim sagolsun bu elektronik tartilar oyle oluyo 100 defa cikiyorumki en cok hangi rakami gosterirse onu kaydediyorum

insallah cok guzel gecer yil sonu gosterisi cnm..mevsimler baya sasti artik yazliklarla kisliklar bi arada oldu..valla benimde cok uykum var ama cokta is var allah kolaylik versin..

hosgeldin cnm aramiza...[/QUOTE]
Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))

uuu anladım canım, bu kararı vermekle çok iyi yapmışsın, onun sonu yok kilo almaya devam edebilirdin, İnşallah 60 ı görürsün canım , hep beraber senin 60 olduğun günleri görürüz

hosgeldin cnm aramiza...
Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))[/QUOTE]
cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku

çok teşekkür ederim şimdi gördüm cvbınızı bu akşam başlıycam bende
hareket şat çünkü

kızlar nihayet gelebildim
diyet iyi gidiyor sekte kaçamak yok spor dışında
valla bi mesaj bi geçmiş birikmiş sormayın okuyabilecemmi bilmem toplam 4 topik yazıyom zor gibi neler konuştunuz merak da ediyom
özet geçecek varmı aranızda bu garibe neler kaçırdım :))

günaydın haşgeldiniz bende yeniyim ne güzel vermişsiniz maşallah..burda arkadaşlar çok destek oluyorlar..bence tekrar güzel bi şekilde başlayacaksınız..

cook gecmıs olsun banucum cook sukur kızında sıkıntı cıkmamıs okullar cook degıstı artık ya ben olsam otekmeyı atanın gıder sacını basını yolardım bılerek yapmamıs bıle olsa dıkkatlı olmaları lazım bak kızın travma gecırmıs sonucta
yasattıgı sıkıntı gergınlık bıde özel hastaneden dolayı maddı masraf ama cook sukur sıkıntı yookmus.
pıknıkte tanıstıgınız adama cook ımrendım ne cesaretmıs vallahı 18 kılovermıs neguzel demekkı ben 1500km yurusem yeter 9kılo vermek yeter bana
Bi gelinlik provaso resmi koydum kızlar bi bakın bakim çok mu şişkoyum gelinlik istediğimden biraz farklı olmuş
arkadas olmadıgımız ıcın göremedım ama ekledım senı kabul edersen bakarım edacım
günaydın güzeller. benim ev yine bomba düşmüş gibi. ama ilk önce spor yapmak istiyorum. sonra temizlik. bekleyin beni anacım yine gelecem
o bombayı kaldır sporunu yap beklıyoz gulaycım yıne içine azim kacmıs masallah
o bomba aynı anda benim evede düşmüş sanırsam:44:kız önce evi hallet.. çatkapı biri gelse tam spor olur o zaman

ben seni burda bekliycem

ah beyazcanım sen nıye bızımle takımlarda yarısmıyosun :2::2:emın ol dahada hırslanırdın gec kalmıs sayılmazsın gel kız 6.takıma kapımız acık

Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))
cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku[/QUOTE]
Cuma günü istanbula gidiyorum canım orada spor detox zor gibi..ama haftaya yeşil elma diyeti yapabilirim takımdan bi arkadas yapıyo bakalım ne kadar farkedecek..ama bugünden itibaren hergün 100 mekik çekicem cünkü geliniliğin bel kısmı uzun olmuş öyle istemiyodum ama izmirden dikilip geldi geri yollama imkanım yok..kesinlikle göbegimin çıkmaması lazım:)

cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku[/QUOTE]

ayran detoksu nasıl oluyor canım :26:

cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku
Cuma günü istanbula gidiyorum canım orada spor detox zor gibi..ama haftaya yeşil elma diyeti yapabilirim takımdan bi arkadas yapıyo bakalım ne kadar farkedecek..ama bugünden itibaren hergün 100 mekik çekicem cünkü geliniliğin bel kısmı uzun olmuş öyle istemiyodum ama izmirden dikilip geldi geri yollama imkanım yok..kesinlikle göbegimin çıkmaması lazım:)[/QUOTE]

Ay gün boyu sadece elma mı yiceksin cnm o biraz zor olur bende denemiştim çünkü ama inşallah yaparsın

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…