Gunaydin pj_muguet. Tesekkur ederim beyazcan guzel dileklerin icin ben 2 ayda vermedim 13 gunluk diyette 7 kilo verdim diger 5 kiloyuda diyet bittikten sonra kilomu korumaya ugrasirken verdim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınn
hoş geldin grubumuza..
iyi geceler kızlarr
yorucu bir gün bitti şükür..geçmişde baya birikmiş, maşallahh diyim..
sağol gülüm daha iyi şükür..ama bu gündebaşım ağrıyor diyordu..
anlayan yokki canım..cahilden dostun olacağına bilgili düşmanın olsun demişer,benimkide o hesap..
diyete başlayınca kocalara bi hal oluyor,,illa bozdurmak için uğraşıyorlar..sen asla vaz geçme ,..
ellerine sağlık,çok güzel olmuş mis gibi..
allah yardımcın olsun.en zorzamanları şimdi.bir dk boş bırakmaya gelmez..
zaten bebişin peşinde koşmakdan spor yapmış kadar olursun canım..
çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cecomm
inan okurken benim bile yüreğim ağzıma geldi,.neyseki verimiş sadaknız varmışda bişey olmamış kızımıza..
gerçi sen yinede bişeyler dağıt,allah korumuş ..bu çocuklarda koca koca oldular ama sanki 5 yaşındalar..nasıl tekme atmış başına arkadaşı.allah esirgemiş..
kızarız bağırız ama anneyiz işte, onlara bişey olsa en çokda biz üzülürüz..
cnm yani uyaninca yarim saat kahvalti ve su icmememiz gerekiyo dimihoşgeldin adaşımmmm uyma sen o şeytana bitanemmmtatili de güzel değerlendireceğine eminimmm harika olacak bence ben sana inanıyorummm başaracaksın dönüşte de menülerini her gün bekliyorummm söz verdinnn
prensesin en hareketli dönemi aman yalnız bırakma cnm en ufak bir dalgınlıkta allah korusunn çok meraklıdır şimdi cimcime sağlık olsun cnm fırsat bulunca gelirsinsabah çok az olmuş güçlü bir kahvaltı yapmalısın cnmm
bitanemm sık sık tartıya çıkınca beyin yine kilo veremedim diyor ve sen kilo vermemeye devam ediyorsun tamamen bilinçaltıyla alakalı
o yüzden haftada bir tartıll ve kalktıktan sonra hemen tartılma en az yarım saat geçsinnn
amin cnm amin allah korusumus kizini gercekten..yaninda yasadiginiz o korkuda cabasi.. gittin mi okula naptin keske cocukla da konussan..Şimdi gelelim 3 gündür uğramayışımın sebebine :26:
Pazar günü sabah erkenden annemlerle pikniğe gittik ve gerçekten çok eğlenceli geçti
Hatta şansa tam piknik yapacağımız alana geldiğimizde yürüyerek yol kenarından gelen bir turiste deng geldik. Amcama türkçe yarım yamalak merhaba dedikten sonra ben Deutsch ( alman ) ım demiştabi amcamda hemen babamı gösterip oda Deutsch demiş
Baya uzaktan bana işaret ettiler gel bak turistle konuş diyetabi ben baştan ingiliz falan sandığım için biraz sinir oldum şimdi pratiğim yok rezil edecekler beni elin ingilizine diye ama alman olduğunu öğrenince sevindirik oldum
Uzun uzun sohbet ettik hatta onuda kahvaltıya davet ettik ( mangalı daha sonra yapıcaktık zaten )
Adamcağız annemin yaptığı böreklere bayıldıiki tabak yedi artık nasıl acıktıysa
Şimdi gelelim inanılmaz hikayesine :26: biz ilk duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık
Adam cidden tam 8 hafta evvel Almanya Ulmden ( baya bir yukarılarda ) yürüyerek yola çıkmış ve hiç bir şekilde araç kullanmadan yürüyerek İstanbula gelmiş
Yol boyuncada hiç otelde kalmamışsırtında çadırı kablumbağ misali tam 3 000 km yol yürümüş ve o süre içinde de 18 kilo vermiş
Hani bir an almanyaya yürüyerek döneceğim dese peşine takılasım geldi
Hepimiz şaştık kaldık ama adam resmen zevk için bu şekilde bir tatil planlamışSanırım haftasonu uçakla dönecekmiş ( BU seneki yürüyüş rotam bu kadar ama sene direk istanbula uçakla gelip bu seferde tüm türkiyeyi yürüyerek gezmeyi hedefliyorum dedi )
Müthiş sohbeti olan biriydi hatta uzun uzun Türk adetlerinden konuştuk( hazır almanca konuşanı bulunca benimde çenem düştü )
Yanlız sinir oldum sonradan kendime akıl edipte adama facebook kullanıyormusun diyip arkadaş olarak eklemediğimedaha doğrusu aklıma geldide eşim uyuz olur diye demedim ama sonradan eşim kendi dedi kız ne diye face kullanıyormu diye sormadın en azından hem bizim çektiği resimleri alırdık hemde seneye geldiğinde istanbulu gezdirirdik ona diye şaşırdım kaldım açıkcası
Adamcağız nasıl Turiste acıdıysa aşkım sorsana daha börek istermi, aşkım sorsana daha kola içermi yok işte çay istermi diyip durdu
Okadar çok sohbet ettik ki Turist sonunda itiraf etmeliyim bana Türkiye böyle anlatılmamıştı ama gerçekten hayran kaldım dedi
Neticede çok güzel bir gün geçirdik ailecek ( tabi Turist bir iki saat sonra benim daha Taksime kadar yürümem lazım Salı gününe kadar dedi ki biz o ara Çatalcadaydık ve taksime 65 km yol var )
Sadece benim büyük cadı 5 karış surat oturdu oda sonradan söyledi başının ağrıdığını :26:
İşte o günden sonra bizim için resmen 2 günlük kabus başladı
İki gün boyunca hiç aralıksız baş ağrısı ve mide bulantısı çeken büyük cadıyı dün öğlende özel hastaneye götürdüm ve gittiğmizde tansiyonu 14/10 dudoktor bile şok oldu sonuçta çocuk için tehlikeli bir durummuş o tansiyon
Ne olur ne olmaz bir Çocuk Kardiyoloğu görsün dedi ( kalp ve tansiyon kontrol edilmesi gerekiyor dedi ) birde 10 gün evvel okulda bir sınıf arkadaşı Beyzanurun kafasına resmen uçan tekme atmıştıbaştan bize söylememişti ama o tekmeyi yediği günden beri sık sık baş ağrısı çekiyordu zaten ama bu sefer çok daha beter oldu onuda doktor duyunca mutlaka ihmal etmeyin beyinde ufakta olsa bir kanama varsa içten sonradanda olsa belirti verebilir demezmi
Hadiiii o saatten sonra ağlaya ağlaya çocuk Kardiyoloğu arayışına girdik ve 6 hastane gezdik
Ya o hastanede o branç doktoru yoktu ( yaşı 18den ufak olduğu içinde normal doktor bakmıyor ) yada o anda hastanede olmuyordu doktor
Resmen yorgunluktan geberdim ve ömrümden ömür gitti
Sonuçta çok minicik bir kanama bile varsa beyinde ameliyat söz konusu olacaktı
Dün gece 11e kadar hastanedeydik ve çekilen röntgen temiz çıkmasına rağmen emar istediler ( röntgende ezilme varmı diye baktılar )
Bugünde yine bir çocuk kardiyoloğuna gittik ( Allah ondan razı olsun çok güzel ilgilendi ve kızımı çok güzem muayene etti ) Şükür ne tansiyon nede kalple ilgili değilmiş ama işte o kanama riskini oda söyleyince nöroloji doktoru görsün dedi ve başka bir hastanede çalışan nörolog eşine yönlendirdi bizibu hastanede yaptırırsanız tahlillerinizi çok pahalıya patlar dedi ve hemen eşinin arayıp durumu izah edip karısının çalıştığı hastanenin adını verip bizi oraya gönderdi )
Eşide dünya tatlısı bir bayandı ve hemen emar istedi emin olmak içinbaşına tekme yediğini duyunca kulaklarına inanamadı nasıl olur peki okul nasıl birşey yapmadı diye Hemen bir not düştü emar için sadece 50 lira alınacak diye yoksa kim bilir kaç yüz lira diyeceklerdi
Çok şükür oda temiz çıktı da korktuğumuz aklımıza gelmedi
Maalesef aldığı darbenin neticesinde beyin travması geçirmiş meğer ve bu baş ağrılarının sebebide oymuş :26:
Hemen 3 tane ilaç verdi ve 1 hafta 10 gün kullansın dediartık nasıl bir ilaçsa daha içtikten iki saat sonra ağrıları baya bir hafifledi şükürler olsun
Kadıncağız birde tembihledi bir sıkıntı olursa mutlaka gel diye
Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimiziAminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:
Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn
merhaba cnm allah yardim etsin valla cocuklarin derdi bitmiyo benimkinin de diger gozu biraz kizarmis onada damla damlatiyorum sonra yne esimle doktor yolu gorundu bizeiyi geceler kızlarr
yorucu bir gün bitti şükür..geçmişde baya birikmiş, maşallahh diyim..
sağol gülüm daha iyi şükür..ama bu gündebaşım ağrıyor diyordu..
anlayan yokki canım..cahilden dostun olacağına bilgili düşmanın olsun demişer,benimkide o hesap..
diyete başlayınca kocalara bi hal oluyor,,illa bozdurmak için uğraşıyorlar..sen asla vaz geçme ,..
ellerine sağlık,çok güzel olmuş mis gibi..
allah yardımcın olsun.en zorzamanları şimdi.bir dk boş bırakmaya gelmez..
zaten bebişin peşinde koşmakdan spor yapmış kadar olursun canım..
çokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cecomm
inan okurken benim bile yüreğim ağzıma geldi,.neyseki verimiş sadaknız varmışda bişey olmamış kızımıza..
gerçi sen yinede bişeyler dağıt,allah korumuş ..bu çocuklarda koca koca oldular ama sanki 5 yaşındalar..nasıl tekme atmış başına arkadaşı.allah esirgemiş..
kızarız bağırız ama anneyiz işte, onlara bişey olsa en çokda biz üzülürüz..
valla bende merak ediyorum girrin mi cnm okulaSorma canım yaa valla verilmiş sadakamız varmış sanırımDediğin gibi ilk fırsatta birşeyler yapmam lazım
Akşam kızın öğretmenine durumu bildiren mesaj attım kadıncağızda anında aradı beni
Kadın şok yaşadı resmen ki o tekmeyi attığında bizimkine demiş istersen şikayetcı olursun diye. Zaten çocuk çok sorunluymuş ama ne zaman bir vukuat yapsa kızları sonradan yalvararak ikna ediyormuş şikayetci olmasınlar diye :26: tabi bu durumda bizde birşey yapamıyoruz okul olarak diyor
Ailesini defalarca okula davet etmiş öğretmen ama anne baba çocuklarının tedaviye ihtiyacı olduğunu kabul etmiyorlar diyor :26:
Yarın okula raporu götürmeye gidiceğim o zamanda öğretmen konuşur gerekirse idareye durumu bildiririz dedi sonuçta Allah korusun insan canı söz konusuİki gündür yaşadığımız korku yetti bize ( harcadığımız parayı hiç saymıyoruz bile )
Öğretmenede dedim bir daha kılına zarar gelirse kesinlikle o çocuğuda ailesinide mahkemeye veririm dedim ( ki belirttim ben mahkemeye vermeye merakli biri değilim ama laftan anlamıyorsa hukuki yollarada başvurabilirim diye)
Bakalım müdürede olayı anlatınca belki o zaman öğretmeninde dediği gibi idari bir uyarı alınca kendine gelir yada en azından aile çocuğunun yardıma ihtiyacı olduğunu kabul eder
Eşim hatta ulen parasında değilim ama normalde o harcanan bütün hastane masraflarını bile onlara ödetmesini bilirdim ben diyor ama ben kesinlikle istemem sonuçta cocuğumun canından kıymetli değil
Yarın müdüründe tepkisini çok merak ediyorumsonuçta çocuk kaç gündür canı yandığı halde sağlam durmaya çalışıyor ve inan anne derslere veremiyorum kendimi diyordu
ayy masallah canim sana boyun kacti unuttumdaBi gelinlik provaso resmi koydum kızlar bi bakın bakim çok mu şişkoyum gelinlik istediğimden biraz farklı olmuş
ay benimde bugun coook isim var allahim..hepimize kolay gelsin..günaydın güzeller. benim ev yine bomba düşmüş gibi. ama ilk önce spor yapmak istiyorum. sonra temizlik. bekleyin beni anacım yine gelecem
edacıkkgünaydın kızlarr
çokkk uykum var ve ev yine karışmış..:26:
kreşde bitti bakalım benim koca bebek paçamı bırakacakmı evi halletmem için..
dün görümcemin bebeğe hedye almak için dışarı çıktık.çocuklarada bikaç şey aldık minik kızım pek bi eylendi,pakta oynadı ,bende sabah evden çıkmadan 1 lt termosuma çay demlemiştim, kızım oynarken bende yorgunuk attımiyi oldu..
tam eve dönerken öyle bi yağmur bastırdıkı,allahdan eşim aramıştı eve gitmediyseniz götürüyüm çarşıdayım diye..yoksa o yağmurda rezil olmuştuk..hatta bazı yerleri sel almış,logarlar bile çekmedide yollar dere gibiydi..biraz eve yaklaşınca bi baktık her yer bembeyaz..allahımm nasıl bişey o ..öyle bir dolu yağmışki sanki kar..heryeri kapatmış ağaçlaron yaprakları olduğu gibi altına dökülmüş dolunun kuvvetinden..hatta adamlar iş yerlerinin önünü kürüyorlardı o derece olmuş. .allah afetinden esirgesin..
bu akşamda büyük kızın okulun yıl sonu gösterisi varmış,geçen yıllarda hiç gidememiştik babamız burda olmadığı için.bu yıl denk geldi babamızın evde olduğu zamana ve gitmek istiyoruz kısmetse..
[
QUOTE=edahafiz;35688729]Bi gelinlik provaso resmi koydum kızlar bi bakın bakim çok mu şişkoyum gelinlik istediğimden biraz farklı olmuş
hosgeldin cnm aramiza...Selam arkadaslar bende yeni katildim araniza 2 ay once 95 kiloyla maceram basladi isvec diyeti yaptim suan 82.9 kilom yeniden diyete baslamak istedim ama 3. Gunde birakmak zorunda kaldim malum yaz temizligi cok gucsuz kaldim cunku.buradaki yorumlari okudum buradan aldigim gucle yeniden baslamak istiyorum :)
ayy masallah cnm senin boyda var 75 te olsan baya incelceksin
Yaşın kaç kuzum çok hızlı kilo vermişsin Maşallah , metabolizman son hızda çalışıyor herhalde
Günaydın , hoşbulduk
Ben kendimi yeniden tanıtayım kızlar,
24 yaşındayım, bekarım, boy 170 , kilo 87 , hedef 55-60 arası ..
Yani benim yoluum uzun ince bir yol
ayy masallah cnm senin boyda var 75 te olsan baya incelceksin
bende 24 yasindayim evliyim 2 yil 8 aylik bir oglusum var boy 1.61
hedef simdilik 75 sonra 65 sonra 60 57 olsam tadindan yenmez ama o kadarinada daha cok var cunku 2. bebisi dusunuyorum yani biryandan zayiflayip bir yandan hamile kalabilirim tabi karatayla besleniyorum o yuzden hicbir sorun olmaz
anlayacagin benimde onumde uzun bir yol var ve insallah bu uzun yolun sonunda hepimiz citir hatunlar oluruz
ne guzel cnm insallah guzel bir teklif alirsin
Ayy inşallah canım benim, yaşımızda aynı , bende seneye yazın bekarlığa veda edicem gibi gözüküyor , resmi teklif almadım ama seneye evlenelim diye bıdı bıdı yapmaya başladı
Bende bakarız diyorum , hemen diyor ki, aaa tabi tek taş falan istiyor hanımefendi diyor
Evlenmeden önce kaç kiloydun canım, ben kendimi bildim bileli kilo problemim var maalesef
ne guzel cnm insallah guzel bir teklif alirsin
ben 57-60 arasi idim 60 ta bile cok gzel duruyordum ama doguma 85 kilo ile girdim 80 ile ciktim dogumdan
ve sonra hic dikkat etmedim bebkle ugrastim taki gecen yaza kadar bir baktim 85 bucuk olmusum tabi hareketsizlik biliyosun cocuk pesinde kosup ev isi yapmak spor sayilmiyor esimi bekliyodum gec geliyodu aksam yemegi icin tabi agir yemeklerde olyuo ve sonuc kilo olarak geri dondu..en son esim gece calismaya basladi ve gece ise gitmeden yatiyodu ve beni uyandir diyodu ise gec gitmemesi icin cunku telefon alarmi yetmiyobende o ara tv izleyip cayin yaninda abur cubur yemeye basladim ve kisin 90 oldum artik dur demek lazim deyip tilkinin donup dolasacagi yere yine bu topige dondum
ve gercekten 1 bcuk ayda 7.200 kilo verdim ve insallah vermeye devam edicem
insallah canim hepimiz istedigimiz hedeflerimize ulasiriz:13:uuu anladım canım, bu kararı vermekle çok iyi yapmışsın, onun sonu yok kilo almaya devam edebilirdin, İnşallah 60 ı görürsün canım , hep beraber senin 60 olduğun günleri görürüz
insallah cok guzel gecer yil sonu gosterisi cnm..mevsimler baya sasti artik yazliklarla kisliklar bi arada oldu..valla benimde cok uykum var ama cokta is var allah kolaylik versin..cnm yani uyaninca yarim saat kahvalti ve su icmememiz gerekiyo dimi
amin cnm amin allah korusumus kizini gercekten..yaninda yasadiginiz o korkuda cabasi.. gittin mi okula naptin keske cocukla da konussan..
valla turist cok cilginmis ve 18 kiloyu ne kadar zamanda vermis acaba
merhaba cnm allah yardim etsin valla cocuklarin derdi bitmiyo benimkinin de diger gozu biraz kizarmis onada damla damlatiyorum sonra yne esimle doktor yolu gorundu bize
valla bende merak ediyorum girrin mi cnm okula
ayy masallah canim sana boyun kacti unuttumda
cunku hiiiiiiic kilolu durmuyosun cnm simdi kac kilosun tam olarak cunku masallah cok zayif duruyosun kilo yok yani ama plates mi bu kadar etki etti acaba cok guzelsin cnm masallah hic kilo dert etme ve evet kollara bi tadilat lazim
ay benimde bugun coook isim var allahim..hepimize kolay gelsin..
edacıkk
nerden çıkarıyorsun şişkoluğu falan..fıstık gibisin samimi söylüyorum bak tesselli falan deyil. .hiçde kilolu falan deyilsin..
uuu anladım canım, bu kararı vermekle çok iyi yapmışsın, onun sonu yok kilo almaya devam edebilirdin, İnşallah 60 ı görürsün canım , hep beraber senin 60 olduğun günleri görürüz
Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))[/QUOTE]insallah cok guzel gecer yil sonu gosterisi cnm..mevsimler baya sasti artik yazliklarla kisliklar bi arada oldu..valla benimde cok uykum var ama cokta is var allah kolaylik versin..
hosgeldin cnm aramiza...
Cnm leslie sansone adındaki kadın evde yaptığımız basit yürüyüşler ile 1-2-3-4-5 km yürümüşüz gibi spor yapmamızı saglıyo ve cok yorulmuyorsun özellikle evde cok rahat yapabiliyorsun ben sana 2 mil videosunu yolladım ama isteğe bağlı diğerleride yapabilirsin tabi 2 ile başlamak daha mantıklı :)
http://youtu.be/0cE1jxDS3HY
Iphone dan gönderildi
umarim isine yarar cnm resmiyete gerek yokçok teşekkür ederim şimdi gördüm cvbınızı bu akşam başlıycam bende
hareket şat çünkü
Selam arkadaslar bende yeni katildim araniza 2 ay once 95 kiloyla maceram basladi isvec diyeti yaptim suan 82.9 kilom yeniden diyete baslamak istedim ama 3. Gunde birakmak zorunda kaldim malum yaz temizligi cok gucsuz kaldim cunku.buradaki yorumlari okudum buradan aldigim gucle yeniden baslamak istiyorum :)
cook gecmıs olsun banucum cook sukur kızında sıkıntı cıkmamıs okullar cook degıstı artık ya ben olsam otekmeyı atanın gıder sacını basını yolardım bılerek yapmamıs bıle olsa dıkkatlı olmaları lazım bak kızın travma gecırmıs sonuctaŞimdi gelelim 3 gündür uğramayışımın sebebine :26:
Pazar günü sabah erkenden annemlerle pikniğe gittik ve gerçekten çok eğlenceli geçti
Hatta şansa tam piknik yapacağımız alana geldiğimizde yürüyerek yol kenarından gelen bir turiste deng geldik. Amcama türkçe yarım yamalak merhaba dedikten sonra ben Deutsch ( alman ) ım demiştabi amcamda hemen babamı gösterip oda Deutsch demiş
Baya uzaktan bana işaret ettiler gel bak turistle konuş diyetabi ben baştan ingiliz falan sandığım için biraz sinir oldum şimdi pratiğim yok rezil edecekler beni elin ingilizine diye ama alman olduğunu öğrenince sevindirik oldum
Uzun uzun sohbet ettik hatta onuda kahvaltıya davet ettik ( mangalı daha sonra yapıcaktık zaten )
Adamcağız annemin yaptığı böreklere bayıldıiki tabak yedi artık nasıl acıktıysa
Şimdi gelelim inanılmaz hikayesine :26: biz ilk duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık
Adam cidden tam 8 hafta evvel Almanya Ulmden ( baya bir yukarılarda ) yürüyerek yola çıkmış ve hiç bir şekilde araç kullanmadan yürüyerek İstanbula gelmiş
Yol boyuncada hiç otelde kalmamışsırtında çadırı kablumbağ misali tam 3 000 km yol yürümüş ve o süre içinde de 18 kilo vermiş
Hani bir an almanyaya yürüyerek döneceğim dese peşine takılasım geldi
Hepimiz şaştık kaldık ama adam resmen zevk için bu şekilde bir tatil planlamışSanırım haftasonu uçakla dönecekmiş ( BU seneki yürüyüş rotam bu kadar ama sene direk istanbula uçakla gelip bu seferde tüm türkiyeyi yürüyerek gezmeyi hedefliyorum dedi )
Müthiş sohbeti olan biriydi hatta uzun uzun Türk adetlerinden konuştuk( hazır almanca konuşanı bulunca benimde çenem düştü )
Yanlız sinir oldum sonradan kendime akıl edipte adama facebook kullanıyormusun diyip arkadaş olarak eklemediğimedaha doğrusu aklıma geldide eşim uyuz olur diye demedim ama sonradan eşim kendi dedi kız ne diye face kullanıyormu diye sormadın en azından hem bizim çektiği resimleri alırdık hemde seneye geldiğinde istanbulu gezdirirdik ona diye şaşırdım kaldım açıkcası
Adamcağız nasıl Turiste acıdıysa aşkım sorsana daha börek istermi, aşkım sorsana daha kola içermi yok işte çay istermi diyip durdu
Okadar çok sohbet ettik ki Turist sonunda itiraf etmeliyim bana Türkiye böyle anlatılmamıştı ama gerçekten hayran kaldım dedi
Neticede çok güzel bir gün geçirdik ailecek ( tabi Turist bir iki saat sonra benim daha Taksime kadar yürümem lazım Salı gününe kadar dedi ki biz o ara Çatalcadaydık ve taksime 65 km yol var )
Sadece benim büyük cadı 5 karış surat oturdu oda sonradan söyledi başının ağrıdığını :26:
İşte o günden sonra bizim için resmen 2 günlük kabus başladı
İki gün boyunca hiç aralıksız baş ağrısı ve mide bulantısı çeken büyük cadıyı dün öğlende özel hastaneye götürdüm ve gittiğmizde tansiyonu 14/10 dudoktor bile şok oldu sonuçta çocuk için tehlikeli bir durummuş o tansiyon
Ne olur ne olmaz bir Çocuk Kardiyoloğu görsün dedi ( kalp ve tansiyon kontrol edilmesi gerekiyor dedi ) birde 10 gün evvel okulda bir sınıf arkadaşı Beyzanurun kafasına resmen uçan tekme atmıştıbaştan bize söylememişti ama o tekmeyi yediği günden beri sık sık baş ağrısı çekiyordu zaten ama bu sefer çok daha beter oldu onuda doktor duyunca mutlaka ihmal etmeyin beyinde ufakta olsa bir kanama varsa içten sonradanda olsa belirti verebilir demezmi
Hadiiii o saatten sonra ağlaya ağlaya çocuk Kardiyoloğu arayışına girdik ve 6 hastane gezdik
Ya o hastanede o branç doktoru yoktu ( yaşı 18den ufak olduğu içinde normal doktor bakmıyor ) yada o anda hastanede olmuyordu doktor
Resmen yorgunluktan geberdim ve ömrümden ömür gitti
Sonuçta çok minicik bir kanama bile varsa beyinde ameliyat söz konusu olacaktı
Dün gece 11e kadar hastanedeydik ve çekilen röntgen temiz çıkmasına rağmen emar istediler ( röntgende ezilme varmı diye baktılar )
Bugünde yine bir çocuk kardiyoloğuna gittik ( Allah ondan razı olsun çok güzel ilgilendi ve kızımı çok güzem muayene etti ) Şükür ne tansiyon nede kalple ilgili değilmiş ama işte o kanama riskini oda söyleyince nöroloji doktoru görsün dedi ve başka bir hastanede çalışan nörolog eşine yönlendirdi bizibu hastanede yaptırırsanız tahlillerinizi çok pahalıya patlar dedi ve hemen eşinin arayıp durumu izah edip karısının çalıştığı hastanenin adını verip bizi oraya gönderdi )
Eşide dünya tatlısı bir bayandı ve hemen emar istedi emin olmak içinbaşına tekme yediğini duyunca kulaklarına inanamadı nasıl olur peki okul nasıl birşey yapmadı diye Hemen bir not düştü emar için sadece 50 lira alınacak diye yoksa kim bilir kaç yüz lira diyeceklerdi
Çok şükür oda temiz çıktı da korktuğumuz aklımıza gelmedi
Maalesef aldığı darbenin neticesinde beyin travması geçirmiş meğer ve bu baş ağrılarının sebebide oymuş :26:
Hemen 3 tane ilaç verdi ve 1 hafta 10 gün kullansın dediartık nasıl bir ilaçsa daha içtikten iki saat sonra ağrıları baya bir hafifledi şükürler olsun
Kadıncağız birde tembihledi bir sıkıntı olursa mutlaka gel diye
Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimiziAminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:
Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn
arkadas olmadıgımız ıcın göremedım ama ekledım senı kabul edersen bakarım edacımBi gelinlik provaso resmi koydum kızlar bi bakın bakim çok mu şişkoyum gelinlik istediğimden biraz farklı olmuş
o bombayı kaldır sporunu yap beklıyoz gulaycım yıne içine azim kacmıs masallahgünaydın güzeller. benim ev yine bomba düşmüş gibi. ama ilk önce spor yapmak istiyorum. sonra temizlik. bekleyin beni anacım yine gelecem
o bomba aynı anda benim evede düşmüş sanırsam:44:kız önce evi hallet.. çatkapı biri gelse tam spor olur o zaman
ben seni burda bekliycem
cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku[/QUOTE]Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))
cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku[/QUOTE]Boyum 1.64 öyle çok selvi boylu degilim :)) ilk başta çok güzel pilates yaptım çok farketti ama son 3 haftadır hiiç yapamıyorum..şimdi 77 kiloyum bakalım düğüne 75 olsam ya :))
Cuma günü istanbula gidiyorum canım orada spor detox zor gibi..ama haftaya yeşil elma diyeti yapabilirim takımdan bi arkadas yapıyo bakalım ne kadar farkedecek..ama bugünden itibaren hergün 100 mekik çekicem cünkü geliniliğin bel kısmı uzun olmuş öyle istemiyodum ama izmirden dikilip geldi geri yollama imkanım yok..kesinlikle göbegimin çıkmaması lazım:)[/QUOTE]cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?