80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kabul ettim bile canımm

Ay gün boyu sadece elma mı yiceksin cnm o biraz zor olur bende denemiştim çünkü ama inşallah yaparsın

Iphone dan gönderildi[/QUOTE]aslında pek mantıklı görünmüyo ama bakalım arkadas bi yapsın ne olacak...

cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku

ayran detoksu nasıl oluyor canım :26:[/QUOTE]

Ben bugun başladım iki gün yapılıyor cnm
4 kaşık haşlanmış nohut, mercimek ve buğdaya yoğurt ekliyorsun sabah kahvaltı yapıyosun sonra iki saat arayla bunu yemeye başlıyorsun en gec 8 e kadar küçük kaseler halinde

Iphone dan gönderildi

dünkü menümü yazayım bu arada

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
domates salatalık (bol acı döküyorum üstüne)
yarım dilim b.ekmeği
şekersiz çay

öğlen

taze fasulye
domtes salatalık(acılı)
200 ml ayran

akşam

karpuz / ezine peynir

1,5 litre su
şekersiz türk kahvesi 2 fincan
1 sade soda

Cnm karpuz ne kadar yedin

Iphone dan gönderildi

arkadaşların dediği doğru meyveyi gündüz tüketmeye çalışın. bide bir şey dicem peynirle karpuz kilo birarada aldırıyormuş dedi benim bi arkadaşım doğru mudur ya

Ablacim cok cok tesekur ederimm bu dediklerinin screenshot yaptim yani fotorafini cektim ve okuyarak kendime tekrarlatacam. Ben haftalarca denedim ama hepyenildim dun cok kotu bir gundu. Kendimi oyle salmistimki. Ceza istiyorumm kndime. Bugunu cok az yemekle gecirecem ve bol su ve cayla. Artik yeter demenin zamani geldi. Tatilimi erteledim kilolarim yuzunden. Utaniyorum boyle turkiyeye gitmeye. Tatilimi kisin 12inci aya aldim. Yilbasinda orda olmayi planliyordum zaten. Birkerede turkiyeyi kisin goruyim istedim ve 6 7 ayim kaldi. Ben 30 kilo vermeye calisacam bu 6 7 ay icinde in sha Allah. Kendime soz verecem bir daha diyetimden vazgecmicem. Iradeli azimli olacam ve nefsime hakim olacam. Yemek nekii yaaaa. Sadece bir ihtiyac olarak gormeye calisacam. Yasamak icin ama zevk almak icin degil.. Bitti artikkk simdiden itibaren birakmiycam. Kendime sozum var. Ve ekmegi hamuru sekeri tuzu hayatimdan simdiden itibaren cikariyorumm. Haydi bismillah hahah :))

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…