- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
kabul ettim bile canımmcook gecmıs olsun banucum cook sukur kızında sıkıntı cıkmamıs okullar cook degıstı artık ya ben olsam otekmeyı atanın gıder sacını basını yolardım bılerek yapmamıs bıle olsa dıkkatlı olmaları lazım bak kızın travma gecırmıs sonucta
yasattıgı sıkıntı gergınlık bıde özel hastaneden dolayı maddı masraf ama cook sukur sıkıntı yookmus.
pıknıkte tanıstıgınız adama cook ımrendım ne cesaretmıs vallahı 18 kılovermıs neguzel demekkı ben 1500km yurusem yeter 9kılo vermek yeter bana
arkadas olmadıgımız ıcın göremedım ama ekledım senı kabul edersen bakarım edacım
o bombayı kaldır sporunu yap beklıyoz gulaycım yıne içine azim kacmıs masallah
ah beyazcanım sen nıye bızımle takımlarda yarısmıyosun :2::2:emın ol dahada hırslanırdın gec kalmıs sayılmazsın gel kız 6.takıma kapımız acık
Cuma günü istanbula gidiyorum canım orada spor detox zor gibi..ama haftaya yeşil elma diyeti yapabilirim takımdan bi arkadas yapıyo bakalım ne kadar farkedecek..ama bugünden itibaren hergün 100 mekik çekicem cünkü geliniliğin bel kısmı uzun olmuş öyle istemiyodum ama izmirden dikilip geldi geri yollama imkanım yok..kesinlikle göbegimin çıkmaması lazım:)
umarim isine yarar cnm resmiyete gerek yok
cnm ayran detoksu yap dugunden birkac gun once 2 kilo garanti gidiyo genelde ve platese devam inan hic kilolu gorunmuyosun cunku
ay yaramaz olur mu hiç..baktım videoya biraz zorda değil..birde işe yararsa süpper:)
Bnm işime yarıyo cnm
Iphone dan gönderildi
dünkü menümü yazayım bu arada
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
domates salatalık (bol acı döküyorum üstüne)
yarım dilim b.ekmeği
şekersiz çay
öğlen
taze fasulye
domtes salatalık(acılı)
200 ml ayran
akşam
karpuz / ezine peynir
1,5 litre su
şekersiz türk kahvesi 2 fincan
1 sade soda
senin özel uyguladığın bi diyet var mı
Cnm karpuz ne kadar yedin
Iphone dan gönderildi
1 dilim yedim yani tam nasıl anlatayım bilemedim
dünkü menümü yazayım bu arada
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
domates salatalık (bol acı döküyorum üstüne)
yarım dilim b.ekmeği
şekersiz çay
öğlen
taze fasulye
domtes salatalık(acılı)
200 ml ayran
akşam
karpuz / ezine peynir
1,5 litre su
şekersiz türk kahvesi 2 fincan
1 sade soda
arkadaşların dediği doğru meyveyi gündüz tüketmeye çalışın. bide bir şey dicem peynirle karpuz kilo birarada aldırıyormuş dedi benim bi arkadaşım doğru mudur ya
arkadaşların dediği doğru meyveyi gündüz tüketmeye çalışın. Bide bir şey dicem peynirle karpuz kilo birarada aldırıyormuş dedi benim bi arkadaşım doğru mudur ya
evet cnm bende öyle biliyorum
ıphone dan gönderildi
anladım kızlar bilmiyordum dikkat edicem bundan sonra
Evet cnm bende öyle biliyorum
Iphone dan gönderildi
ozaman ayrı yemekte fayda var
Cnm ben cok canım çekince kahvaltıda 2 dilim karpuz 1 dikim peynir yiyorum en azından nefsi körlerimiz olur akşama kadarda eritiriz yediğimizi
aslında dedğin mantıklı canım. sabah yiyince zaten akşama kadar rahat erir bende öyle yapayım.çünkü ikisi birarada çok güzel
Canım sakın kendini aç bırakma
Emin ol aynı hatayı ben senelerce yaptım ve metabolizmamı resmen durma noktasına getirdim maalesef
Bol hareket edersen zaten kilolar gidecektir ama hızlanmasını istiyorsan 5 - 6 ufak öğünler tüket, gün içinde mutlaka 3 litre su ve en azından 2 yeşil çay tüketmeye çalış
Hayatından tuz ve şekeride çıkartırsan kaçamaklarınıda haftada bir ödül olarak sınırlarsan emin ol kilocuklara kimse dur diyemez
Ne demişler Hocanın dediğini yap yaptığını yapmayani sen benim gibi düzensiz gitme
Bende kendimi inşallah haftasonundan itibaren düzene sokuyorum ve tatil dönüşüde aynen o düzenle devam ediyorum
İnşallah canım o kişinin bende haberlerini görmüştüm hatta kitabını almak istiyorum ama maşallah kaç gündür yaşadığım stres kendime vakit ayırmamı engelledi :26:
Gitmeden alabilirsem süper olucak olmadı orada bir kitapçıya bakarımnasılsa oralardada vardır
Keşke hiç gerek bile kalmasabakalım bir düzene sokabilirsem kendimi devamı gelir diye düşünüyorum
Canım çok ama çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir
Rabbim cümlemizin evlatlarını hastalıktan ve her türlü felaketten korusunAminnnnnnnnn
Sorma adaşım dellendikçe şeytana uyasım geliyorama bir iki gün sonra geçiyor Allahtan
İnan ufak ufak gitmeye başladığı anda bir daha hiç gündeme gelmez diye düşünüyorumbakalım eşimin halalarıda bana yardımcı olurlar o konuda sonuçta boş oturmak yok orada
Kızlar aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepbirlike çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Pes etmek yoooookkkkk
Aksine bu tatil senin için dönüm noktası olucak buna inan
Tatil dönüşü alacağın iltifatları düşün, kendine alacağın o şahane kiyafetleri, başarını merak edip seni soru yağmuruna tutacak hayran bakışları
Bak bende söz bundan sonra çok daha dikkatli olacağım ve şu tatil dönüşüde her gün yediklerimi paylaşacağım
En azından ne yesem derdin olmazfikir alırsın buradaki kızlardan
Cnm ben cok canım çekince kahvaltıda 2 dilim karpuz 1 dikim peynir yiyorum en azından nefsi körlerimiz olur akşama kadarda eritiriz yediğimizi
aslında dedğin mantıklı canım. sabah yiyince zaten akşama kadar rahat erir bende öyle yapayım.çünkü ikisi birarada çok güzel
Evet cnm sen kac kilo vermek istiyosun
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?