hoşgeldin adaşımmmm uyma sen o şeytana bitanemmmtatili de güzel değerlendireceğine eminimmm harika olacak bence ben sana inanıyorummm başaracaksın dönüşte de menülerini her gün bekliyorummm söz verdinnn
prensesin en hareketli dönemi aman yalnız bırakma cnm en ufak bir dalgınlıkta allah korusunn çok meraklıdır şimdi cimcime sağlık olsun cnm fırsat bulunca gelirsinsabah çok az olmuş güçlü bir kahvaltı yapmalısın cnmm
bitanemm sık sık tartıya çıkınca beyin yine kilo veremedim diyor ve sen kilo vermemeye devam ediyorsun tamamen bilinçaltıyla alakalı
o yüzden haftada bir tartıll ve kalktıktan sonra hemen tartılma en az yarım saat geçsinnn
Canım inan bilmiyorum ama bak yıllardır kilo vermeye çalışan biri olarak sık sık tartılmanın nasıl kilo verimini yavaşlattığını sana anlatamam, Doktor Öz de programında sık sık tartılmanın metabolizmayı kitlediğini anlattı
Ablacim cok cok tesekur ederimm bu dediklerinin screenshot yaptim yani fotorafini cektim ve okuyarak kendime tekrarlatacam. Ben haftalarca denedim ama hepyenildimdun cok kotu bir gundu. Kendimi oyle salmistimki. Ceza istiyorumm kndime. Bugunu cok az yemekle gecirecem ve bol su ve cayla. Artik yeter demenin zamani geldi. Tatilimi erteledim kilolarim yuzunden. Utaniyorum boyle turkiyeye gitmeye. Tatilimi kisin 12inci aya aldim. Yilbasinda orda olmayi planliyordum zaten. Birkerede turkiyeyi kisin goruyim istedim ve 6 7 ayim kaldi. Ben 30 kilo vermeye calisacam bu 6 7 ay icinde in sha Allah. Kendime soz verecem bir daha diyetimden vazgecmicem. Iradeli azimli olacam ve nefsime hakim olacam. Yemek nekii yaaaa. Sadece bir ihtiyac olarak gormeye calisacam. Yasamak icin ama zevk almak icin degil.. Bitti artikkk simdiden itibaren birakmiycam. Kendime sozum var. Ve ekmegi hamuru sekeri tuzu hayatimdan simdiden itibaren cikariyorumm. Haydi bismillah hahah :))
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Evet cnm sen kac kilo vermek istiyosun
Iphone dan gönderildi
canım benim normalde 6 kilo vermem lazım ama 3 kilo vericem çünkü daha fazla verirsem yüzüm çöküyor. herkes hastamısın falan diyor çok yorgun gözüküyorum ozaman o yüzden 3 kilo vericem canım
canım benim normalde 6 kilo vermem lazım ama 3 kilo vericem çünkü daha fazla verirsem yüzüm çöküyor. herkes hastamısın falan diyor çok yorgun gözüküyorum ozaman o yüzden 3 kilo vericem canım
Ooooooooo kolay verirsin cnm İnan normal beslenmen nasıl
Iphone dan gönderildi
Ooooooooo kolay verirsin cnm İnan normal beslenmen nasıl
Iphone dan gönderildi
canım ben yeni başlıcam rejime. ben katı besleniyorum abur cubur falan. kaç defa başladım bıraktım rejimi boğazım yüzünden. bugün başladım rejime. sabah salata domates peynir zeytin yedim. iki dilim ekmek yedim. yeşil çay içtim 11 gibi. 12 de elma yedim. en sonda saat 5.5 gibi yicem. beş buçukta ne yesem diye düşünüyorum çorba kesin varda yanında ne yesem diye düşünüyorum tabi ekmek yok
canım ben yeni başlıcam rejime. ben katı besleniyorum abur cubur falan. kaç defa başladım bıraktım rejimi boğazım yüzünden. bugün başladım rejime. sabah salata domates peynir zeytin yedim. iki dilim ekmek yedim. yeşil çay içtim 11 gibi. 12 de elma yedim. en sonda saat 5.5 gibi yicem. beş buçukta ne yesem diye düşünüyorum çorba kesin varda yanında ne yesem diye düşünüyorum tabi ekmek yok
Cnm o zaman karatay tam sana göre İnan sabah bir kahvaltı yapıyosun 4-5 saat acıkmıyosun kimileri 6 saat bile acıkmayanlarda var ekmek yerine kavrulmamış fındık, ceviz, badem falan yiyebilirsin bir araştır derim
Iphone dan gönderildi
Cnm o zaman karatay tam sana göre İnan sabah bir kahvaltı yapıyosun 4-5 saat acıkmıyosun kimileri 6 saat bile acıkmayanlarda var ekmek yerine kavrulmamış fındık, ceviz, badem falan yiyebilirsin bir araştır derim
Iphone dan gönderildi
şu yüzüm çökmese istekli okadar güzel rejim yapıcam ki. rejime başlıyorum yüzümden gidiyor hemen ama yapcak bişey yok 3 kilo vereyim bari. çok sağol canım karatayı araştırayım :)
şu yüzüm çökmese istekli okadar güzel rejim yapıcam ki. rejime başlıyorum yüzümden gidiyor hemen ama yapcak bişey yok 3 kilo vereyim bari. çok sağol canım karatayı araştırayım :)
Karatay saglıklı beslenme zaten cnm diyet değil aslında bu beslenmeyi hayatımıza oturtmak gerek ve cok kolay geldi bana
Iphone dan gönderildi
Karatay saglıklı beslenme zaten cnm diyet değil aslında bu beslenmeyi hayatımıza oturtmak gerek ve cok kolay geldi bana
Iphone dan gönderildi
bende yapıcam inş canım :)
bende yapıcam inş canım :)
İnşallah aslında sıkılaşma da yapabilirsin 3 kilo ver be plates yada callenatics yap daha zayıf ve sıkı görünürsün böylece yüzünde çökmemiş olur
Iphone dan gönderildi
İnşallah aslında sıkılaşma da yapabilirsin 3 kilo ver be plates yada callenatics yap daha zayıf ve sıkı görünürsün böylece yüzünde çökmemiş olur
Iphone dan gönderildi
plates yapmayı bilmiyorum ki canım öğrenmem lazım gerçi internette var. doğru söylüyorsun sıkılaşınca inceliyor insan yüzde gitmiyor. geçen sene baya bir spor yapmıştım baya daralmıştım sıkıydım :) senin ne kadar vermen lazım canım
plates yapmayı bilmiyorum ki canım öğrenmem lazım gerçi internette var. doğru söylüyorsun sıkılaşınca inceliyor insan yüzde gitmiyor. geçen sene baya bir spor yapmıştım baya daralmıştım sıkıydım :) senin ne kadar vermen lazım canım
Benim önümde daha coooook uzun bir yol var çizelgemi gördüysen en son 90 oldum suan ki hedefim 75 sonra 65 enson 60 olursam iyidir 57 olmama gerek yok yani 20 kilom var daha 60 kilo olmam için ama yapmicam az gitsin öz gitsin şimdilik 7.200 kilo verdim inşallah geriside gelcek bende Türkiye'ye gelince Ebru şallının son cd sini araştırıp alabilirim belki dar pantolon cd is eğer cok alet edevat gerekmiyorsa alcam callenatics yapabilirsin cnm ama sabır işi o da ama 21 gün sonra farkı görmeni vaat ediyo
Iphone dan gönderildi
Ayrıca ben 7 den sonra hiç bişey yemiyorum cnm sadece su ve saat 5-6 arası akşam yemeğimi yiyorum cnm
Iphone dan gönderildi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726872&page=9
Kızlar benim grubumda var , arada uğramak isterseniz beklerim
dünkü menümü yazayım bu arada
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
domates salatalık (bol acı döküyorum üstüne)
yarım dilim b.ekmeği
şekersiz çay
öğlen
taze fasulye
domtes salatalık(acılı)
200 ml ayran
akşam
karpuz / ezine peynir
1,5 litre su
şekersiz türk kahvesi 2 fincan
1 sade soda
Ay cnm kıyamam sana cimcimem üzme bu kadar kendini sadece biraz irade lazım cnm bak birçok arkadasımız 6 ayda 60 kiloya indi İnan sende yapabilirsin.. Yeter ki azim ve irade olsun.. Bizim yemek için yaşamamız değil, yaşamak için yememiz gerek cnm benim..
Iphone dan gönderildi
canım benim anlamı sen bu işi kafana çok takıyorsun kiloyla yatıp kiloyla kalkıyorsun kendine stres yapıyorsun demek. bu kadar takılırsan kilo vermekte de zorlanırsın canım biraz rahat ol sürekli tartıya çıkma yediklerine dikkat et sadece. bu kabusları zaman zaman hepimiz görüyoruz malesefBugun ruya gormustum bi dugundeydik ve ben cok sismandimm :s bi kiz beni kirmisti demistiki : seni kirmak istemiyorum ama kirmizi pantolonla kilolarin belli, sonra uzuntuden telasla salondan cikip eve dogru gidip uzun elbisemi giymek istedim, cok kotu etkilendimmo ruyada oldugumdan daha sismandim. Bilmiyorum belki de bi anlami vardir
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?