80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki ablacim dedigini yapcam her cumartesi ozamantartilcam insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Anladim ablacim cok tesekkur ederim kaydettim soylediklerini! Dikkat edecegim haftada 1 tartilirim ozaman in sha Allah.

Ay cnm kıyamam sana cimcimem üzme bu kadar kendini sadece biraz irade lazım cnm bak birçok arkadasımız 6 ayda 60 kiloya indi İnan sende yapabilirsin.. Yeter ki azim ve irade olsun.. Bizim yemek için yaşamamız değil, yaşamak için yememiz gerek cnm benim..

Iphone dan gönderildi

Çok güzel menü canım ama ben akşam menüsünde meyve yenmesini pek desteklemiyorum, bence akşam meyve yeme

cok uzuluyorum ablacim bunlari yazarken aglamaliydimm. Cokcok cok istiyorum 6 ayda 30 kilo vermeyi. Artik kilo stresi gitsin istiyorum bu stres giderse hayatimi bi gozden gecirmk istiyorum. Tek derdim kilolar. 20 kilo bile gitse dunyalar benim olur :)) 70 kilo olsam da kendimi begenirim. Ama 60 olsam sagligim icin iyi olur. Dedigin gibi abla azim ve irade artik kararliyimm cok hemde. Ekmegide hayatimdan cikardim. Hamur isi tuz seker ekmek bitti benim icin :)

Bugun ruya gormustum bi dugundeydik ve ben cok sismandimm :s bi kiz beni kirmisti demistiki : seni kirmak istemiyorum ama kirmizi pantolonla kilolarin belli, sonra uzuntuden telasla salondan cikip eve dogru gidip uzun elbisemi giymek istedim, cok kotu etkilendimm o ruyada oldugumdan daha sismandim. Bilmiyorum belki de bi anlami vardir

of çok şükür spor ev işi bitti bende kendimi buralara attım. bir tek callen kaldı onuda bir ara yapıveririm artık

canım benim anlamı sen bu işi kafana çok takıyorsun kiloyla yatıp kiloyla kalkıyorsun kendine stres yapıyorsun demek. bu kadar takılırsan kilo vermekte de zorlanırsın canım biraz rahat ol sürekli tartıya çıkma yediklerine dikkat et sadece. bu kabusları zaman zaman hepimiz görüyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…