of çok şükür spor ev işi bitti bende kendimi buralara attım. bir tek callen kaldı onuda bir ara yapıveririm artık
canım benim anlamı sen bu işi kafana çok takıyorsun kiloyla yatıp kiloyla kalkıyorsun kendine stres yapıyorsun demek. bu kadar takılırsan kilo vermekte de zorlanırsın canım biraz rahat ol sürekli tartıya çıkma yediklerine dikkat et sadece. bu kabusları zaman zaman hepimiz görüyoruz malesef
Çok güzel menü canım ama ben akşam menüsünde meyve yenmesini pek desteklemiyorum, bence akşam meyve yeme
eve geç gittiğimden yemek saati 20:45 oluo o yüzden meyve yiyeyim dedim...peki ne yemeliyim akşam
karatay 20 den sonra bişi yemeyin dio:26::26:
Bugun ruya gormustum bi dugundeydik ve ben cok sismandimm :s bi kiz beni kirmisti demistiki : seni kirmak istemiyorum ama kirmizi pantolonla kilolarin belli, sonra uzuntuden telasla salondan cikip eve dogru gidip uzun elbisemi giymek istedim, cok kotu etkilendimmo ruyada oldugumdan daha sismandim. Bilmiyorum belki de bi anlami vardir
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ekmek pirinç patates şekerli bişeler ya da meyve yeme ne istersen doyana kadar ye ha bide bulgur pilavı yersen 4 kaşık falan ye
eve geç gittiğimden yemek saati 20:45 oluo o yüzden meyve yiyeyim dedim...peki ne yemeliyim akşam
karatay 20 den sonra bişi yemeyin dio:26::26:
bebeğim yoğurtla beraber çorba salata sebze falan ye , yoğurt hiçbir şey yapmaz, tok tutar
deneyerek okuyarak öğrencem inşallah
canım bak ekmeği kesmişsin vericeksin kilolarını bu kadar takarsan böyle rüyalarından hiç çıkmaz...umutlu ol..bsk bende umutsuzdum burası iyi gelio bana
Benim önümde daha coooook uzun bir yol var çizelgemi gördüysen en son 90 oldum suan ki hedefim 75 sonra 65 enson 60 olursam iyidir 57 olmama gerek yok yani 20 kilom var daha 60 kilo olmam için ama yapmicam az gitsin öz gitsin şimdilik 7.200 kilo verdim inşallah geriside gelcek bende Türkiye'ye gelince Ebru şallının son cd sini araştırıp alabilirim belki dar pantolon cd is eğer cok alet edevat gerekmiyorsa alcam callenatics yapabilirsin cnm ama sabır işi o da ama 21 gün sonra farkı görmeni vaat ediyo
Iphone dan gönderildi[/QUOTE
verirsin canım yeterki bu istikrarla git
of çok şükür spor ev işi bitti bende kendimi buralara attım. bir tek callen kaldı onuda bir ara yapıveririm artık
canım benim anlamı sen bu işi kafana çok takıyorsun kiloyla yatıp kiloyla kalkıyorsun kendine stres yapıyorsun demek. bu kadar takılırsan kilo vermekte de zorlanırsın canım biraz rahat ol sürekli tartıya çıkma yediklerine dikkat et sadece. bu kabusları zaman zaman hepimiz görüyoruz malesef
eh callende tamam. ama kızlar öyle güzel toparladı vücudum varya offf. bakalım bu haftaki ölçümler nasıl olacak bende merak ediyorum. selülit görüntüsü büyük oranda düzeldi. hani yok değil ama eskiye oranda çok daha iyi.
Ayrıca ben 7 den sonra hiç bişey yemiyorum cnm sadece su ve saat 5-6 arası akşam yemeğimi yiyorum cnm
Iphone dan gönderildi
inş emeklerimizin karşığını görürüz gerçi ben bugün başladım ama olsun :)
inş emeklerimizin karşığını görürüz gerçi ben bugün başladım ama olsun :)
Olsun cnm ben bugun 1 bucuk ayın en kötü menüsünü yaptım yaa güya detoks yapıyodum kendim sabote ettim
Iphone dan gönderildi
Bugünkü berbat menüm
Kahvaltı:
Peynir
Domates
Yarım muz
Sonra iki saat arayla detoks oldugu için yoğurtlu nohut, mercimek, buğdaylı çorbayı yada ayranı içtim
Ama öğle zamanı 1 pingui ve biraz soslu mısır yedim ama soslu mısır bir avuç içi kadar saat 6 da 3 tane kuşbaşı büyüklüğünde sotelenmiş et..
Aslında böyle bakınca cok bişey yememişim ama detoks oldugu için güme gitmiş midir detoks??
2 bardak soguk yeşilçay
2 litre su
Spor: 2 mil leslie
canım bişey olmaz bence sürekli yapmıyorsun sonuçta :)
Bugünkü berbat menüm
Kahvaltı:
Peynir
Domates
Yarım muz
Sonra iki saat arayla detoks oldugu için yoğurtlu nohut, mercimek, buğdaylı çorbayı yada ayranı içtim
Ama öğle zamanı 1 pingui ve biraz soslu mısır yedim ama soslu mısır bir avuç içi kadar saat 6 da 3 tane kuşbaşı büyüklüğünde sotelenmiş et..
Aslında böyle bakınca cok bişey yememişim ama detoks oldugu için güme gitmiş midir detoks??
2 bardak soguk yeşilçay
2 litre su
Spor: 2 mil leslie
canım bişey olmaz bence sürekli yapmıyorsun sonuçta :)
Yarını hafif atlatıp telafi etmeye çalışcam cnm ayrıca kendime ek ceza spor koydum kaptan gelince de oda bi ceza koyar iyi olur inşallah :)
Iphone dan gönderildi
menum
sabah peynır zeytın recel yumurta 2 dılım tam bugday ekmegı
öğlen 2 haslanmıs tavuk baget 1tabak pılav1kase yogurt
aksam 1bardak kefır 1tabak lahana yemegı 1kase corba
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak bıberıye
4lıtre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?