doğru diyorsun canım verilebilir de verildiği gibi alınıyor o kilolar..aman biz düşmeyelim yine o yanılgılara haftada en fazla 2 kg verip devam edelim yolumuza..bu şekilde sağlıklı beslenme alışkanlığı da edinip sonrasında da dikkat edersek verdiklerimi de almayız..
ben 31 yaşındayım şimdiye dek verdiğim kg lar 50 kg yi geçmiştir..ee sonuç ben 84 kiloyum 87.4 den düştüm ve hiç bu rakamlaıı görmemiştim daha doğum da yapmadım..demek ki artık bişeyleri değiştirmek gerekiyor diye düşünüyorum ve öyle davranmaya çalışıyorum
ben yemekteydim canım şimdi geldim..
bugün tartıda 82yi gördüm uzuuun bi süreden sonra çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 sabah kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi yedim öğlende haşlanmış ıspanak domates ve meyvemi yedim akşamda 2yumurta, salata ve 1 dilim salamım varkaydirigubbakcemile5
bugün tartıda 82yi gördüm uzuuun bi süreden sonra çok mutluyumkaydirigubbakcemile3 sabah kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi yedim öğlende haşlanmış ıspanak domates ve meyvemi yedim akşamda 2yumurta, salata ve 1 dilim salamım varkaydirigubbakcemile5
yqğmurgözlü paylaşımların için tşkler canım ..
kızlar sabahtan beri yediklerim:
5 i biyerde çay
kepek ekmekli sandviç şekersiz çay
ara :1 grissini
öğle:diyet ezogelin çorba
yoğurtlu pirinç lapa
3 köfte
evet canım çok doğru en iyisi yavaş yavaş verip kilomuzu korumaka.sher diyet insanı biraz daha yıpratıyor ben doğum yaptım ama daha çok pcos ve preeklampsi yüzünden kilo aldım bence doğum yapmak kilolu olmanın bahanesi olamazlmaz ndan sonra sağlığımız bozuluyor,ayrıca hoşgeldin canım afiyet olsuncokacimcoook
Asutahacım yaptığım yanlışlıktan dolayı önce özür dileyim
avatar aynı olunca eliphia diye atladım tabi :roflol:
Kızlar bugün sizi çok iyi gördüm valla maşallahhh diyim de.. özellikle hıfzıys bi geldin daha bi coştu sanki bu topik,bu hafta sana jüri özel ödülü de verelim :)) (birinci olamazsan tabi)
Elimphia başınız saolsun canım..
Paylaşımlarınız için tskler kızlar..
ve şu güzellik-kilo verme konularına kesinlikle katılıyorum bende altına imzamı atıyorum. resmen bu kilolar altında güzelliğimiz eziliyor,hayatımızı,en güzel yaşlarımızı bu aptal yağlar ve yeme güdümüzle harcıyoruz..o zaman aptal kim,bizmiyiz?
kaptanım teşekkürler hoşgeldin..aynen katılıyorum bedenimiz iraesizliğimizin çöplüğü değildir olmamalıdırrrrrrrrrrr
Kızlar bugün sizi çok iyi gördüm valla maşallahhh diyim de.. özellikle hıfzıys bi geldin daha bi coştu sanki bu topik,bu hafta sana jüri özel ödülü de verelim :)) (birinci olamazsan tabi)
Elimphia başınız saolsun canım..
Paylaşımlarınız için tskler kızlar..
ve şu güzellik-kilo verme konularına kesinlikle katılıyorum bende altına imzamı atıyorum. resmen bu kilolar altında güzelliğimiz eziliyor,hayatımızı,en güzel yaşlarımızı bu aptal yağlar ve yeme güdümüzle harcıyoruz..o zaman aptal kim,bizmiyiz?
elimphiacım başın sağolsun canım[/QUOTE
sağool rakibem ya sizler sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?