80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilahi daha yaşın ne canımkaydirigubbakcemile3canım zayıf başla bencede kilo hamileliktede çok risk oluşturuyor ben 60 kiloyla başladım 85 oldum 78 düştüm bebeğim emmeyi bırakınca tekrar 80 çıktım ramazandan sonrada 5 kilo almışım nasıl oldu anlayamadım birden pcos ve abur cuburlardan olabilir:kedi:İNŞALLAH amacına sağlıkla ulaşırsın,ulaşırızopuyorumnanaktan

eee yaş 31 güzelim saat işliyor:)
:tomato:işallah canım..ben 4 ay önce evlendim 84 kiloyla gelin oldum rezalet..var fotolarım bakabilrsin..hadi o dönemi atlattım bari şimdi normal insan boyutlarına ineyim yaw..

Sabahı bır elmayla geÇıŞtırdım bıraz Önce 1 layt bıskÜvı,1kıbrıt bÜyÜklÜĞÜnde layt peynır,1 domates,salatalık,bıber yedım 2.bardak yeŞıl Çayımıda ıÇtım bugÜn Çok ıŞtahsızım

eee yaş 31 güzelim saat işliyor:)
:tomato:işallah canım..ben 4 ay önce evlendim 84 kiloyla gelin oldum rezalet..var fotolarım bakabilrsin..hadi o dönemi atlattım bari şimdi normal insan boyutlarına ineyim yaw..

canım bence yaşın tam uygun ben ilk doğumumu 26 yaşımda yapmış olsum ikinciyi 34-35lerde düşünüyorum hayırlısıyla İNŞALLAH,o yüzden bana geç gelmiyor acele etme iyice kilo ver öyle hamile kal bak nasıl kolay geçecek gebelik:CüvCüv:,zaten yeni evlenmişsina.s.

elimphia bende 32 yim,yanlız değilsin canım :))

eee fotolara hıfzıys dışında kimse yorum yapmamış

bugün çok az spor yaptım ama akşama telafi etmeyi düşünüyorum yarın kilo lar söyleniyor biraz heycanlandım şimdi

Kızlarrrrr iki resim arasındaki 7 farkı bulun hadi? :))

biri ilk başladığım zaman 86 kiloyken diğeri 78 yani şimdiki kilomdayken.. aradaki fark 8 kilocuk!

motivasyon olsun diye paylaşıyım dedim

ben göremiyorum(bu arada kaptanım oğluşunun ismi Asrın mı çok severim ben asrın ismini..bir gün çocuğum olursa kız da olsa erkke de olsa Asrın koycam işallah..

paylaşımın için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

yok be kızlar şaka takılıyorum yaşımı taktığım yok..ben ist da yalnızım bakacak kimsem yok ücretsiz izinden sonra ya annem gelmeli ya da kayınvalidem ee ben de yeni evli biri olarak öyle koloni halinde yaşamak istemiyorum hayatımı yaşayım azcıkhihoyyyt zaten bu şartlarda anca bir tane..O da Allah verirse..

Kızlarrrrr iki resim arasındaki 7 farkı bulun hadi? :))

biri ilk başladığım zaman 86 kiloyken diğeri 78 yani şimdiki kilomdayken.. aradaki fark 8 kilocuk!

motivasyon olsun diye paylaşıyım dedim

Kaptanım süper görünüyorsunakannehirakannehirakannehir 8 kilocuk falan diye küçümseme harikasın devamını diliyorum darısı başıma inşşşşşşa.s.a.s.

iyi akşamlar kızlarrrr mesai bitiyor ben kaçarrrrr daha yetişebilirsem pazara çıkıcam semt pazarımız var bugün dolabın durumu vahim malum ay sonuydu:kedi::kedi:görüşürüzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kaptanım süper görünüyorsunakannehirakannehirakannehir 8 kilocuk falan diye küçümseme harikasın devamını diliyorum darısı başıma inşşşşşşa.s.a.s.

ya ben profiline baktım ama orda eski fotolar var yani karşılaştırmalı yok ama maşallah çok güzelsin..yaşını da hiiç göstermiyorsun bu arada..

ben göremiyorum(bu arada kaptanım oğluşunun ismi Asrın mı çok severim ben asrın ismini..bir gün çocuğum olursa kız da olsa erkke de olsa Asrın koycam işallah..

ay saolun kızlar :kedi: utanan ve şımaran smileyyy
daha 15 var onu da veriyim daha da süper olacam inşallah..
elimphiacım evet oğluşumun adı Teoman Asrın! teo dedesinin adı asrın da bizden.. inşallah senin de zamanı gelince tatlı bi oğluşun olur adı da asrın olur :))

işallah canım ya çok istiyorum bir oğlum olsun...adı asrın olsun:)

eşime şu hazır konserve mısırlar oluyorya ondan spariş ettim 1 tanede marul mısır kilo aldırmaz herhalde yarın ıNŞALLAH bol bol salata yiyeyim diyorum hem vitamin depolar hemde formumu korurum

sonundA misafirlerim gitti artık daha aktif olabileceğim yetişemiyorum size ya

kaptanım süpersinya 8 kilo vermişn ama sporda yapmışın heralde sıkı bi vücud görüyorum

elimphia; başınız sağolsun

HIFZIYS ; mısırın kalorisi çokkk içinde nişasta varya bide konservelerle ilgili hiç hoş şeyler duymadım gerçi yediğimz hangi şey normal standartlara uygun ki? sana afiyet olsun şimdiden valla yazdıklarını okudukça daha bi azimleniyorum a.s

bak bunu bilmiyordum ben mısırı çok seviyorum artık az az koyayım bari dengelerim,canım ne demek faydası oluyorsa ne mutlu çok sevindim yazacak çok şey var ama sizde biliyorsunuz aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyoruz İNŞALLAH beraber aşacağız bu sıkıntıları inanarak ve duayla azimle ALLAH büyük İNŞALLLAHopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…