80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en küçüğünüz benim galiba kafamçokkarıştı bu yaşta bu kilo olmamalı bir an önce zayıflamalıyım marta kadar 22 kilo vermeliyim

kaptancım süper kilo vermişsin 8 kilo hiçde küçümsenecek bi kilo değil 1 veya 2 beden değişebiliyo 8 kiloda alkisalkisalkis nediyim darısı tüm isteyenlerin başına

kaptandan özendim foto ekliyim dedim ama kiloluyken hiç boydan foto bulamadım ama bu halimle istemediğim kadar çok işte yiyerek neler yapıyoruz kendimize bi kanıt daha herkes var fotolarda bi ben yokum niye kiloluyum oram buram çıkıyo diye kaçardım eskide kaldı çünkü karar verdik zayıflayacağız

arkadaşlar tartımı değiştireceğim sinir etti beni acaba tartısından memnun olanlar markasını ne zamandır kullandığını paylaşabilir mi?

canım ben memlunum 2 yıldır kullanıyorum pili çok uzun süre gidiyor daha 2 gün önce 2. pili taktım markası BOSCHa.s.

GIDALARIN KALORıLERıMEYVALAR
Portakal 1 adet 77
Mandalina 16
Kiwi 40
Kuru Hurma 100 gr. 305
Kuru hurma 1 adet 35
Taze Hurma 1 adet 274
Avokado 375
Ayva 86
Kavun 72
Karpuz 56
Şeftali 53
Kiraz (10 adet) 50
Üzüm çekirdekli, 10 adet 30
Kuru üzüm 2 yemek kaşığı 38
1 Orta boy elma 75
1 orta boy kayısı 20
1 orta boy yeşil erik 6
1 bardak erik 21
100 gr çilek 33
1 taze incir 33
1 kuru incir 51
1 muz 18 cm 121
1 armut 62
1 kase ananas 62
1 dilim konserve ananas 110
1 greyfurt 86

SEBZELER 150 GR - 1 KASE
Karnıbahar 56
Kuru Fasulye 328
Bezelye 128
Ayşe Kadın 30
Havuç 50
Salatalık 1 adet 14
Orta boy domates 1 adet 23
Lahana 28
Tatlı Kabağı 78
Taze Kabak 1 adet 27
Dolma Biber 1 adet 20
Kırmızı Turp 6 adet 10
Kereviz (kök) 40
Kereviz (yaprak) 17
Mantar 4
Soya Fasulyesi 194
Kuşkonmaz 6 adet 15
Ispanak 24
Soğan 20
Patlıcan 1 adet 53
Pırasa 27
Yeşil Biber 1 adet 7
Kırmızı Pancar (100 gr) 43
Kırmızı Pancar (250 gr) 100
Enginar 55
Bakla 250 gr 125
Patates 1 adet orta boy 142

TATLILAR
Elma komposto 193
Erik komposto 178
Kayısı komposto 115
Tel kadayıf 430
Hanım göbeği 421
Sütlaç 347
ırmik helva 528
Krem karamel 265
Peşmelba 1 porsiyon 340
Peynir tatlısı 110
Puding çikolatalı 163
Puding vişneli

ET-BALIK VE TAVUK TÜREVLERı Porsiyonları 100-120 gr arasında, yağsız pişmiş şekilde
Dana Kıyma 183
Dana Pirzola 114
Dana But 141
Bonfile 225
Dil 260
Karaciğer 135
Böbrek 241
Beyin 137
Dalak 109
Dana Jambon 82
Rozbif 172
Yürek 133
Pastırma (75 gr) 200
Salam (40 gr) 122
Kuzu pirzola (2 adet) 192
Koyun kıyma (yağsız) 206
Koyun kıyma (yağlı) 381
Alabalık 112
Dil 132
Kalkan ızgara 1 porsiyon 320
Levrek 114
Mezgit 80
Sardalya 162
Ton balığı (taze) 242
Ton balığı (konserve) 249
Uskumru 162
Kalamar 79
8 adet orta boy karides 71
1 lüfer 222
6 adet orta boy midye 48
30 gr siyah havyar 64
30 gr turna havyar 80
150 gr haşlanmış istakoz 108
Tavuk 1/2 adet derisiz 160
2 adet tavuk ciğeri 103
100 gr sosis 285

SÜT VE TÜREVLERı
100 gr Yoğurt 60
1 su bardağı süt 166
4 yemek kaşığı süt tozu 158
Beyaz Peynir 30 gr 63
Kaşer peyniri 40 gr 152
Rende Kaşer (1 yemek kaşığı) 40
Rokfor 30 gr 106
Lor 1 yemek kaşığı 35
Yumurta 1 akı 20
Yumurta 1 sarısı 55

ÇEREZ NıYETıNE YEDıKLERıMıZ
1 Ponçik 210
1 Peksimet 65
100 gr kabak çekirdeği 588
1 elmalı tart 300
1 vişneli pasta 424
1 çikolatalı pasta 400
1 vanilyalı vafeln 250
100 gr sütsüz çikolata 720
100 gr sütlü çikolata 604
1 çilekli pasta (şantisiz) 312

[COLOR="Magenta"5 Gün boyunca sadece Kırmızı veya Beyaz Et yeyin ve 5 Günde 5 kilo verin Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

meraba arkadaslar

5 gunde 5 kilo vermek artik cok kolay. Et'ten vazgecemeyenler icin bir diet bu. 5 gun boyunca sadece kirmizi et (yagsiz olmak sartiyla) yada beyaz et yiyeceksiniz yalniz bu etleri tavada yada suda yagsiz olarak pisireceksiniz ve bol miktarda su iceceksiniz. Sabah-oglen-aksam her ogun de caniniz ne kadar cok isterse ve ne zaman acikirsaniz sadece et ve su baska hicbirsey yememeniz lazim.

Bu diyetin hikayesini anlatiyim sizlere : Fransada yasiyan bir aile doktoruna bir gun bi hastasi gelir ve soyle der " doktor beni zayiflat ama ne dersen de bana et yeme deme cunki ben et yemeden yapamam" der . doktorda adama " ben aile doktoruyum diyetisyen deilim" der. ama adam dinlemez ve "beni zayiflatacaksin" diye israr eder. doktorda adama " ozaman 5 gun boyunca sadece et ye sonra gel" der ve adam 5 gun sonunda geldiginde 5 kilo verdigini gorur. Doktor bunu 1 hafta daha uygula der ama bu sefer etin yaninda sebzede ye der ve 1 hafta sonunda geldiginde adam 5 kilo daha verdigini gorur .

Bahsettigim doktor adami nasil zayiflattigina dair bi kitap cikarmis ve bu kitap fransada en cok satilanlar arasinda ilk sirada. Esimde kilolu bi yapiya sahip ve bu kitabi aldi bana anlatti ve ilginc buldum ama esim bu rejimi denedi ve denildigi gibi de cikti esim 5 gunde 5 kilo verince cok sasirdim. Esim hala bu diyeti uygulamaktadir. Ne zaman istedigi kiloya vardi ozaman birakacagini soyluyor. su an esim bu diyet sayesinde 15 kilo vermis durumda ve artik bende basladim bu diyete benim daha 3. gunum.Ayrica gorumcem 110 kiloydu ve bu diyet sayesinde o da 75 kiloya dustu. Saka yapmiyorum cok ciddiyim. Inanmayanlarada kitabin adi "Dr. Pierre Dukan - Je Ne Sais Pas Maigrir " .

Bu diyeti uygulamak isteyen arkadaslara bi sey daha soyluyecem. istediginiz kiloya vardiginiz zaman kilonuzu omur boyu sabit tutmakta bu diyette mevcut. istediginiz kiloya ulastiginiz zaman haftanin sadece PERSEMBE gunleri diyetteki uygulamayi yapmaniz sart. Yani persembe gunleri sadece et ve sebze yemeniz kilonuzu kontrol etmeniz bakimindan son derece onemli. Yanliz sunu tekrar ediyim Doktor kitabinda ozellikle PERSEMBE demis . sali-pazar-cuma dememis ustunede cok durmus yanlizca persembe gunleri bu diyeti yaparakta kilonuzu omur boyu sabitlemeniz mumkun.

Bu diyeti uygulayacak arkadaslara simdiden basarilar diliyorum.
][/COLOR][COLOR="magenta"]KIZLAR bu diyeti başka bir sayfadan kopyaladım süper geldi doğrumuy ki acaba doğruysa tam benlik denemek lazım[/COLOR]

bende ıyıyım merakla yarını beklıyorum neler olacak dıye

canım et demış ama mıktar nedır acaba bır bunu denemedım olmasa onuda denerım

bende ıyıyım merakla yarını beklıyorum neler olacak dıye

canım et demış ama mıktar nedır acaba bır bunu denemedım olmasa onuda denerım
canım sınırlama koymamış istediğiniz kadar yiyin diyolar en güzelide bu zaten.bu bölümde diyet ve sağlıklı beslenmede konu açılmış birbak istersen daha detaylı öğrenirsin,ben biraz takip edeyim eğer işe yarıyorsa yaparım benim için en kolay diyet olurhihoyyyt
sakın yeme nefsını tut yosa ben gecerım senı

evet tutuyorum sırf yarın tartılacağım diye işte bu paylaşımın yararı bu,süperrropuyorumnanaktan

DıYET YÖNTEMLERı VE DENEYıMLERıNıZ de açılmış konu DıYET GRUPLARININ 2-3 sıra aşağısında

canım başınız sağolsun benim ogluşum bu aralar çok huysuz fazla yazamıyorum ama topik canlanmış çok sevindim banada bir rakibe bulun ya sabah kalkıyorum aynaya bakıyorum ewet bugün kaçamaksızsız diyet günüm diyorum akşam saat 9 da işler değişiyor deliricem ya benim kadar iradesiz kimse olamaz heralde bir regl olsaydım rahatlıyacaktım bunun zorundanmıdır nedir çok duygusal oldum azcık kilolu deseler hem çok yiyorum hemde ağlama nöbetleri geçiriyorum eşim ilkdefa kilomla ilgili beni rencide etti tosunum benim dedi bana ya kazma herif

hiç üzülme canımlmaz:sıkma canını hırs yap üzülceğne ozaman daha kolay başlıyosun diyete opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…