canım ben memlunum 2 yıldır kullanıyorum pili çok uzun süre gidiyor daha 2 gün önce 2. pili taktım markası BOSCHa.s.kaptandan özendim foto ekliyim dedim ama kiloluyken hiç boydan foto bulamadım ama bu halimle istemediğim kadar çok işte yiyerek neler yapıyoruz kendimize bi kanıt daha herkes var fotolarda bi ben yokum niye kiloluyum oram buram çıkıyo diye kaçardım eskide kaldı çünkü karar verdik zayıflayacağız
arkadaşlar tartımı değiştireceğim sinir etti beni acaba tartısından memnun olanlar markasını ne zamandır kullandığını paylaşabilir mi?
iyiyim rakibem nefsimle mücadele halindeyim sen nasılsunopuyorumnanaktanselam hıfsıcım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hıfzıyscım bilgilendirmelerin için saolopuyorumnanaktanalkisalkisalkis
canım sınırlama koymamış istediğiniz kadar yiyin diyolar en güzelide bu zaten.bu bölümde diyet ve sağlıklı beslenmede konu açılmış birbak istersen daha detaylı öğrenirsin,ben biraz takip edeyim eğer işe yarıyorsa yaparım benim için en kolay diyet olurhihoyyytbende ıyıyım merakla yarını beklıyorum neler olacak dıye
canım et demış ama mıktar nedır acaba bır bunu denemedım olmasa onuda denerım
sakın yeme nefsını tut yosa ben gecerım senı
ne 2-3 kg su be canım o kadar kg yu bir hafta verebilir misin:)
selam kızlar günaydınlar nasılsınız??eşimin babanesi vefat etti gece onun haberi geldi biletleri ayarla eşini teskin et derken hiç uyumadım salak gibiyim..
canım başınız sağolsun benim ogluşum bu aralar çok huysuz fazla yazamıyorum ama topik canlanmış çok sevindim banada bir rakibe bulun ya sabah kalkıyorum aynaya bakıyorum ewet bugün kaçamaksızsız diyet günüm diyorum akşam saat 9 da işler değişiyor deliricem ya benim kadar iradesiz kimse olamaz heralde bir regl olsaydım rahatlıyacaktım bunun zorundanmıdır nedir çok duygusal oldum azcık kilolu deseler hem çok yiyorum hemde ağlama nöbetleri geçiriyorum eşim ilkdefa kilomla ilgili beni rencide etti tosunum benim dedi bana ya kazma herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?