80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@ elimphia , basiniz sagolsun canim.

@ Rakibem :) super foto ... fark belli olmus valla.. duzgunde duruyo vucutn.. yuruyusun faydalari galiba

Ben bugun sukur cok abartmadim yediklerimi paylasaym

sabah : 1 kahve
1 kucuk sandewic
oglen ; cornflaks (sutlu)
ara : 1 dilim peynirli ekmek
aksam : pilav, et , salata

bugun oglen sonu tartildim .. acikmaya basladigim an .. birazda boya yaptim tartildim 76 geldim yuhuu almamisim sukur. Yarin insallah tekrar tartilir bildiririm .. ama giremeyede bilirim .. listeden cikarilmayim yaziym simdiden .. neolur neolmaz demi kaydirigubbakcemile3

ay hatunlar valla sizin sözlerinizden sonra daha bi motive oldum ben bu gazla 15 kilo daha veririm yawww..
kızlar ben verdiğim bu kiloyu sadece yürüyerek verdim çünkü ben boğazdan çok kısamıyorum o yönde biraz iredesizim mesela bu hafta pastamı da yedim,çikolatamı da..ama azar azar tadımlık eskisi gibi değil tabi..şu anda da yürüyemiyince panikliyorum işte belki de beynim ona inandı yürümezsem zayıflayamam diye.. öyle yada böyle gitcek bu kilolar benim yaza girerken aldığım bi mayokinim vardı ünlü resminide eklemiştim kızlara işte onu nasipse bu sene giyeceğim söz verdim kendime..

yarın herkesten kilo bildirimi bekliyorum ona göre..(bakın göreceksiniz geçen haftaki listenin yarısı olmayacak)

Günaydın güzeller hayırlı cumalar herkeseee
kilo bildimimi yapayım hemen
başlangıç..117,100
geçen hafta..113
bu hafta..112,500
giden..500 gr
hedef..90(daha çokkk var)

sabah kalkar kalmaz 1 bardak su ve tiroid ilacımı içtim

kahvaltı
1 dilim peynir
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kupa şekersiz çay

günaydın kızlar oğluşum uyurken yazayım dedim uyandımı giremiyorum hala 86 kiloyum tek sevincim bu kadar strese rağmen hala aynı olmam Asutahacım haklısın canım hırs yapmam lazım o kelimeden sonrada yaptım zaten konuşmuyorum eşimle sinir etti beni zaten beni gaza getirirse eşim getirir 2.doğumumda 3 yıl 80 kilo gezdim o zamanlarda bana sumo güreşçilerine benzedin demişti 6 ayda 60 kilo olmuştum ama başına gelecekleri bilmiyor... zayıfladıktan sonra estetik yaptıracagım malum 3 çocuktan sonra yerçekimi kanunu beni mahvetti göğüsler diz kapaklarındakaydirigubbakcemile3hedefim yılbaşına kadr 70 kilo olmak hayırlısı bakalım

günaydın kızlar..
geçen hafta:84
bugün:82.2
1.800 vermişim..
tebrikler güzelim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar bende yazayım kg

gecen hafta 85900

bu hafta 84 300
selmacım süpersin alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

yeterki iste canım biz kadınların başaramayacağı şey yoktur devam canım bizden tam destek:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar
başlangıç 87
hedef 60
şuan 82 isveç diyeti yapıyorum bugün 11. günüm 5 kilo verdim

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ama ben aynıyımmmm
anlamıyorum yaaa 9 gün düzenli yürüdüm hatta hem sabah hem akşam dikkatte ettim yediklerime ama ben hala aynıyım nefret ediyorum hormonlarımdan polikistik overden ağladım ağlayacm sinirden nasıl gitcek bu kilolar ya

kilo 79 gene yaa

günaydın kızlar..
1.800 vermişim..

akannehir akannehir
alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrikler rakibem helal olsun beni ezdin geçtin yine ama sen haftaya görürsün bu sefer ben geçeceğim çok fena gaza geldim :jeyyar: kötükedihüso

hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 84,3 kg
bu hafta 83,7 kg
giden 0,6 kg
hedef 55 kg

günaydın kızlar
başlangıç 87
hedef 60

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikler canım süpersin 11 gün 5 kilo müthiş bişey
ben de mi denesem şu isveç diyetini acaba CADIARZU

listeni ve tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim canım yerimseniben

selam kızlar ben diyete PAZARTESı günü başladım başlangıç KıLOM 85 bu gün 5.gün şu anki kilom 83 yani iki KG gitti gelsin sıradakiler

günaydın kızlar
başlangıç 87
hedef 60

hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç 87,7 kg
geçen hafta 84,3 kg
bu hafta 83,7 kg
giden 0,6 kg
hedef 55 kg

günaydın kızlar..
1.800 vermişim..

günaydın arkadaşlar bende yazayım kg

gecen hafta 85900

bu hafta 84 300

KIZLARRRRR çok iyisiniz herkezi tebrik ediyorum sağlıkla kalanlarıda verirsiniz,veririz İNŞALLAH,Süperr Süperrrrkaydirigubbakcemile5

tünaydınnnnn..

Ne güzel ya topik atağa kalkmış resmen verilen kilolar havada uçuşuyor..:)))
bana gelince
geçen hafta 79
bu hafta 78.2 yani 800 grcık vermişim olsun buna da şükür her hafta bu kadar bile gitse yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…