80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman kızlar benim yüzümden sıkıntı yaşamayın
Keşke hiç anlatmasaydım ama gerçekten kötü oldum o an :26:

Rabbim kimseye göstermesin...Aminnnn
Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah herkes huzurlu ve mutlu olur hep ...Aminnnn
Hep dua ederim Rabbim gözle görünen ve görünmeyen şeylerden beni ve sevdiklerimi ( sizlerde dahilsiniz tabiki ) muhafaza eyle diye

yok gülüm niye senin yüzünden sıkıntı yaşayalım..yaşsrsakda kendi korkaklığımızdan yaşarız..

zaten ramazanda izinliler 3harfliler..:18::18:yanii işallah

allah kimseye yaşatmasın kötü şeyer..allah korur bizleri okuruz ayetel kürsi ve nas felak hiç bişeycik olmaz..

Valla ne güzel cecom içi dışı bir diye tam sana denir :)
Kızın kitabı eminim çok işe yarayacaktır ama seninde devamlı konuşman gerek mesela biz evde arapça konusuruz eşimle ama oğlumla temeli Arapça'dan başladık şimdi türkce- arapca- almanca nın herbirinin farklı dil olduğunu anlamaya başladığında türkce-arapca birkaç kelimede almanca konuşuyorum zaten türkceyi kesin ama kesin istanbul türkcesi öğrenmesi gerek..
Yani yurtdışında büyüyenlerin türkce konuşması gibi olsun istemiyorum :) ve İnan şimdi Türk birini görünce türkce konuşmaya calısıyo daha 2 yıl 8 aylık Almanca konuşanla almanca Arapçayla da arapca ve o kadar güzel oluyor ki inşallah böyle öğrenecek ve hiçbirine yabancı kalmayacak. Mesela benim annemle babam biz aslen şırnaklıyız ama zamanında dedemler (her iki tarafın dedemler zaten amca oğullarılar) Irak a göçetmişler annem babam orda doğup büyüyolar sadece arapca biliyorlar kürtçeyi de anlıyorlardı sadece sonrs ben 5 yaşındayken Türkiye'ye dönüş yaptık evde hep arapca konuşuldu ama o arada ben sokakta kürtçeyi okulda türkceyi öğrendim kürtçe türkceyi öğrenirken biraz geri planda kaldı malesef ama anlıyorum kendimi idare ederim:) babam türkceyi kürtçeyi öğrendi annem türkceyi anlıyo car pat konusuyo artık :)sonra 10-12 yaşlarda evde önce annem babam arapca yazmayı okumayı öğrettiler ardından camide yaz kurslarında 1-2 ay pekiştirdik biz 3 kardeşiz şimdi 3 müzde arapca okuyabiliyoruz yazmada bazen sıkıntı oluyo ama okuma iyi :)diyeceğim o ki lafı cok uzattım sen inatla sabırla kızına bardak demek yerine almancasını söyle öyle küçük şeylerle başlarsan kesin öğretirsin cnm
Sen ki civcive bile tuvalet öğretmiş kadınsın almancayı mı öğretemiceksin Cnm

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
ooo banumda gelmişş

hoşgeldin canım nasılsın..

ayy kendimi piyanist şantör gibi hissettim.:44::44:

.hani eskiden türk filmlerinde olurdu yaa..kapıdan gine,ahmet bey hoşgeldiniz,,handan hanım nasılsınız falan derdi..

Aynen katılıyorum cnm yok benim ki de anlıktır cok şükür babamın bu yönünü almışım yoksa annem ve kızkardeşim cok korkaklar :)
Sıkıntı yok yani :)

Iphone dan gönderildi

Çok tatlısın beyazcanım yaa :))

Iphone dan gönderildi

Slm güzelliklerr çok hızlı bir geçmiş yaptım ama tırstımmmm

Günaydın kızlar esın kpps ye gördü dualarınızı eksik etmeyın nolur

inş kpss ye giren herkes emeklerinin karşılığını alır cnm feridem gülayım perihanımm inş hepsinin güzel geçmiştir tabiii enişteninde

seviyorum bu mahalleyi 80,89 sokağınıııı

muthis terledim 40 dk kosubandinda :))) 3.20 km yurudum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

aynen meleğim alışınca mide kabul etmiyor birer lokma alsaaydın dokunmazdı kuzum geçmiş olsun

bildirim

başlangıç.86.

geçen hafta.79.5

bu hafta..79.5

giden.0000

toplam giden.6.500

hedef.75

geçen hafta 79,2 imişsinnnn kilomu aldın bebişimmm

bildirim

başlangıç.100

geçen hafta.89,3 galiba

bu hafta..88.0

giden.1.3

toplam giden. 12.00

hedef.77

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

geçen hafta 89 muşsun bızdıkımmm

:18::18::18::18::18: bence de eşin haklı cecoşum sakın bırakma dünya duayla dönüyor sen okudukça sana yapılan herneyse tersine döner inşşş

bu şeyleir nasıl yaparlar aklım almıyor cennet yüzü yok yahu

hayır olsun meleğimmmm sendemi görüyorsunnnn :18::18::18: aminnn rabbim hepimizi kötülerden korusun inşşş

Hoşgeldin beyazcanım sende korkmuşsun baya benimde eşim şimdi gitcek insallah bende de başlamaz bu abuk subuk korku :)

Iphone dan gönderildi

yok yok konuyu değiştirelimmm:18::18: yoksa kaçarım bende

Afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın cnm :)
Ay doğru diyosun cnm ben şekerpare yedim cok gereksiz tatlı geldi bana ama kac gündür de cnm cekiyodu yedim valla

Iphone dan gönderildi

kararında yemişsin bitanemmm afiyateolsun yaramasın inşşşş

Sindimmm bir günde 7000 kalori yakman mümkün değil kuzummm 41 saat tempolu yürüyüş yapman lazım 35 saat de bisiklet sürmen lazım

aminnn cnmmmm rabbim hepimizi korusun dualarından bizi de eksik etmediğin için tşkler
cecoşum bildirim yapmayacakmısın kuzum:26:

keisnlikle dualarımızı okuyup yattıkmı bişeycik olmazz

geldim meleğimmmm gelmemmi hiçç hoşbuldummm iyiyim cnm tşkler sne nasılsınnn

Çok tatlısın beyazcanım yaa :))

Iphone dan gönderildi

bencedeeeee

gülaymı geldii:44:

sanırım sınav stresini atamadı gülay..

sanırım enişte evde yoks agelir haber verirdi inş iyi geçmiştir:26:

geldim meleğimmmm gelmemmi hiçç hoşbuldummm iyiyim cnm tşkler sne nasılsınnn

bencedeeeee

sanırım enişte evde yoks agelir haber verirdi inş iyi geçmiştir:26:

aaa banu ben yanlışmı yapmışım bildirimiii.:44:.doğru yaa 200 gr almışım birde..

benim koca yoldan geldi,yanımda horul horu uyuyor. o uyuya dursun bende kk da fink atıyom

bu arada fink ne hiç bilmiyom

Ay o sporu toplasan 2 bucuk aydır yapamamışımdır cnm :)
Gecen gun bnmde aklıma umutsuz ev kadınlarındaki gibi bir sokakta olsaydık hepimiz o güzel sokaktaki güzel evlerde oturup komşu arkadas olsaydık bu sohbetlerimizi evlerimizin bahçesinde oturup yapabilseydik ne kadar güzel olurdu yaaaaaaa

Iphone dan gönderildi

aaa banu ben yanlışmı yapmışım bildirimiii.:44:.doğru yaa 200 gr almışım birde..

benim koca yoldan geldi,yanımda horul horu uyuyor. o uyuya dursun bende kk da fink atıyom

:)) valla bende hep bir derdim var da takılıyodum şimdi burdan oraya fırsat kalmıyo cok az girebiliyorum artık :) burası daha guzel yaaaa

Iphone dan gönderildi

menüm

sahur
pazılı yumurta 5 zeytın 2 dılım ekmek

iftar
1kase mercımek patlıcan salatası 2kanat 2 tavuk pırzola mangalda
2bardak ayran salata ustunede 1dılım bol fıstıklı baklava:26::26:

2lıtre su malesef cook ıcemedım
2bardak yesılçay

:)) valla bende hep bir derdim var da takılıyodum şimdi burdan oraya fırsat kalmıyo cok az girebiliyorum artık :) burası daha guzel yaaaa

Iphone dan gönderildi

aman ne işin var oralarda bebişimmm çoğu sahte hesap insna okuyo üzülüyo bir bakıyosun sahte millet çoğunlukla dalga geçiyo

o sporun yarısını bir haftaya böleriz saat olarak besinleride dengeledikmi gider bebişimm hayali bile güzellll harika olurduuu

geçen haftaki tabloya baktım meleğimmm:26: malesef azıcık gelmişşşşş benim arkadaşımda sızdı güya 10 dk izişn vermişti bakayım diye sofrayı hazırlayınca kaldırırım uyusun biraz daha

Ayy kıyamam Bencede bırak biraz Uylusunu alsın cnm :)
Ay ne bilim seviyorum dert dinlemeyi sanırım :)
Of bende şimdi mi yapsam ki sahuru acaba yatmadan yoksa heran uyuyabilirim yada ben azıcık yatıp sonra sahur yaparım artık ayrıca yazcaktım unuttum evet dün alışverişi yaptım sonunda yumurta alacakken ben sadece 20 tane aldım. Eşimde 30 olsun dedi bende o kadarını napcaz ya dedim o da hem napcaz diyosun hem iki günde bir yumurta al diyosun şimdiden 30 tane al bakalım sen ne zaman yumurtlayacaksın dedi :) gercekten ilk zamanlar o kadar cok yumurta yiyordum ki ben bile şaşırıyodum :) Allah'tan alerji yok yaa

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…