- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aman kızlar benim yüzümden sıkıntı yaşamayın
Keşke hiç anlatmasaydım ama gerçekten kötü oldum o an :26:
Rabbim kimseye göstermesin...Aminnnn
Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah herkes huzurlu ve mutlu olur hep ...Aminnnn
Hep dua ederim Rabbim gözle görünen ve görünmeyen şeylerden beni ve sevdiklerimi ( sizlerde dahilsiniz tabiki) muhafaza eyle diye
Canım Rabbim kimseye yaşatmasınbende yatmadan evvel devamlı dua eder yatarım zaten
Çok uzun zaman aradan sonra olunca yine baya etkiledi ama uykumu aldıktan sonrada Rabbim beni korur diye kafama takmadım fazla
Bende eskiden çok izlerdim korku filmi ama sağ olsun eşim şirkette boş kaldıkça film izleyincegece evde izleyelim demiyor artık bende tek izlemeye cesaret edemem zaten
Valla yakın olsaydın öğretirdim seve seve
Bak sizin oralarda D&R varmı bilmiyorum ama istersen bir bak belki türkçe almanca birşeyler bulursun kitapçılardahatta en güzeli aslında Eğitim CDleri bütün gün dinleye dinleye emin ol zamanla kaparsın neyin ne olduğunu
Benim kıza aldığım kitap Almanca ilk 1000 kelimem diye bir kitapyaşına uygun tabiki
Her sayfada bir konu var mesela ilk sayfada evdeki odalar ve içindeki eşyalar ( resimleri ve altına almancaları yazıyor)
Çocuklarda görsel hafıza daha çabuk kayıt ettiğinden bu şekilde her sayfayı öğrendikçe bir sonraki konuya geçerim diye düşünüyorum
45 sayfalık birşey ama inan bütün en ince ayrıntısına kadar nesneleri sıralamışlaronları öğrendikçede ben ona cümle içinde nasıl kullanacağını öğretirim diye düşünüyorum
Okula başlayana kadar kaptı kaptı sonra zaten okuldaki derslerden fırsat bulamayabilir.
Valla acıkcası büyük çakma eltim sanki onunla samimi olursak kendini ikinci plana atılmış gibi hissedermi diye düşünüyorumBana kendi daha nişanlıyken hatta itiraf etmişti işte bak kuzenleri seni nasıl çok seviyor yengeciğim diye dolanıyorlar etrafında işte kıskandım inşallah benlede öyle olurlar diye hani ilgi üzerinde olmasını seviyor ve umarım iki elti hep iyi geçinirlerde gerginlik olmaz aralarında
Dediğin gibi bazı şeyleride saptırmış büyük cakma anladığım kadarıylayani kuzenlerin anlatmasına göre kız hiçte öyle biri değil
Ne bileyim ben tanımaya çalışırım kafa uyarsa ne ala ama uymazsada hiç sorun etmem sonuçta evimiz ayrı kesemiz ayrıçakma elti sonuçta
Ya ben biraz cinsimgeçmişte KVye de kızdığımda hep söylenirdim hatta sonradan ille bak arkandanda bunuda dedim yalan yok derdim iki yüzlülüğü sevmiyorum o an sinir olduysam oldum, saydıysamda saydım
Dediğin gibi oda bizi daha yeni tanımaya başlıyacakbizde onu he gönül anlaşmak istiyor tabi Ben söyliyeyimde üzerimde kimsenin hakkı kalmasın he kendide biliyor ben söylerim şakaylada olsa içimdekini o yüzden kırılacağını düşünmüyorum
yok gülüm niye senin yüzünden sıkıntı yaşayalım..yaşsrsakda kendi korkaklığımızdan yaşarız..
zaten ramazanda izinliler 3harfliler..:18::18:yanii işallah
allah kimseye yaşatmasın kötü şeyer..allah korur bizleri okuruz ayetel kürsi ve nas felak hiç bişeycik olmaz..
ooo banumda gelmişş
hoşgeldin canım nasılsın..
ayy kendimi piyanist şantör gibi hissettim.:44::44:
.hani eskiden türk filmlerinde olurdu yaa..kapıdan gine,ahmet bey hoşgeldiniz,,handan hanım nasılsınız falan derdi. .
Gülayım nerdesin özledim Kızzzz :)
Iphone dan gönderildi
Günaydın kızlar esın kpps ye gördü dualarınızı eksik etmeyın nolur
u gün ne güzel hayırlı sabahlar kızlarr
bu gün nede güzel uyuycaktım,,hazır küçükde 11 e kadar uyudu nasıl olduysa..ama sabah öyle bir zil çaldıki yüreğime indirdi..bu sese kız nasıl uyanmadı şaştım doğrusu...işte uyku yok bana..gelen kapıdam bişey istedi gitti ama benim uykuda gitti onunla beraber..
sabah tartıldım unutmadan ,gelen giden yok ama çokda ödem var ellerim falan davul gibi şiş..
çok geçmiş olsun canım eşine..allah şifaversin...
işallah kolayca geçer anjiyo..bende pek bilmiorum nasıl oluyor..damarları açtıklarını biliyorum yanlış bilmiyorsam.
üzme sen kendini korkulacak bişey değil..
günaydın canımm
allah eşine ve tüm sınava girenlere yardım etsin..
ayyüzlüme dahada çok yardım etsin onun çocuları var..
sağolasın canımm
evet doğru ..benim mahalle kk
etrafımla hiç ilgim yok..burası öyle çok oturmalı kalkmalı değil..herkes gelin kaynana oturur o yüzden hepimiz kısıtlıyız..yani benim oturduum mahalle..konya geneli değil..
işallah oruçkende hem orucunu tutup hemde kilolardan kurtuluruz..
dediğin gibi bol su içmek önemli..diyete yeni başladıysan kilo vermen çok daha kolay..vucut eski düzene alışık olduğundan çabuk veriliyor..
muthis terledim 40 dk kosubandinda :))) 3.20 km yurudum.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
iyi akşamlar kızlarr
pek geçmiş birikmemiş.oysaki ne hevesle oturmştum pc nin başına.:44:.artık hevesimi sahura saklıyım belki gelen giden olur..
bu gün küşük kız pasta istedi..bende yapmıken fazla yapıyım dondurucuyuda atarım dedim..
yaptım yapmasınada yemeyeydim iyiydi..tadına bakıyım dedim.1 er tane yedim..allahda çeşit fazla deyil miktar fazlaydı sadece..1 poğaça 1 kurabiye yedimama midem bulanıyor şimdi çok kötüyüm..
demekki alışınca mide almıyormuş pastayı poğaçayı..
bildirim
başlangıç.86.
geçen hafta.79.5
bu hafta..79.5
giden.0000
toplam giden.6.500
hedef.75
bildirim
başlangıç.100
geçen hafta.89,3 galiba
bu hafta..88.0
giden.1.3
toplam giden. 12.00
hedef.77
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün malum eşim evdeydi diye biraz keyif yaptım sayılır
Aslında dün sabaha kadar kendi kendime söz verdiğim gibi yine kuran okudum ve saat 5e geliyordu yattım
Hemen uyumuşum ama keşke uyumasaymışım
Belki hatırlayanınız olur daha evvel bir takım sıkıntılarım vardı görülmeyen şeylerle alakalı :26:
En son iki sene evvel Antalyadan dönerken eşim yolda bir yerde durup biraz uyuyalım yola devam etmeden demişti ve o zaman birşeyler görmüştüm uyumadığım halde
Rabbim kimseye yaşatmasınbir şekil üzerime doğru gelip iyice yaklaştıktan sonra kaçmaya uğraşma seni eninde sonunda yakalayacağım demişti ve tabi ben cığlık cığlığa kalmıştım eşim çok zor sakinleştirmişti beni o gece
Dün gecede yine ona benzer bir rüya gördüm ama okadar gerçekciydiki resmen yerimden fırladım ve deli gibi kalbim çarptı
Yine biri bana aynı cümleyi kurdu ; hala kurtulabileceğinimi sanıyorsun eninde sonunda seni ele geçirecek diye
Bu sefer o şekilin yancısı gibi birşey bana o mesajı iletiyormuş hesapta rüyamda ama tabi o andan itibaren uyu uyuyabilirsen :26::26::26:
Geçmişte birileri bana birşeyler yaptırmış hesapta ( kaç hocaya danıştıysamda aynı şeyi söylediler )
Eşimde sanırım her gece kuran okumandan rahatsız olunuyor o yüzden seni korkutmaya çalışıyor birşeyler sanırım diyor hatta üstüne basa basa sakın okumaktan vazgeçme diye de tembihledi
Öğlende komşu ablamı çağırdım ve onada anlattım aynı olayı ve oda aynı fikirde :26:
Dönem dönem yine yoklarlarmış birşey yapılan insanları
Okadar korktum ki hep içimden Rabbime yalvardım Allahım gerçekten kimsenin günahını almak istemem ama eğer bir başkasının parmağı varsa bu sıkıntılarımdan ben sana havale ediorum, sen daha iyisini bilirsin diye
Baya bir sakinleştirmeye uğraştı eşim ve resmen titreye titreye uyuya kalmışım nasıl olduysa :26:
Akşam üzere eşim biraz moralim düzelsin diye hadi iftarı dışarda yapalım dedi ve kendimizi sokağa attık
Biraz AVMde dolandıktan sonra oturup iftarımızı yaptıkdaha sonra kızlar önce oyuncakcıya ( büyük cimcime kendi parasıyla kardeşine suluk aldı biberondan vazgeçmesi için ) birde kitapcıya girdik ( büyük yine bir kitap aldı kendine, ufaklığada almanca öğrenmesi için bir kitap aldık )
Eve gelir gelmez küçük cimcimeyle almanca derslerinede başladık
Bakalım inşallah gecici heves değildirde öğrenir ama ilk gün için çok güzel telafuz etti kelimeleri ( resimli bir kitap ) ben okudum o tekrarladı tabi resmide görünce ne olduğunu söylememe gerek bile kalmadı çoğu zaman
Yarın da Allahın izniyle bütün evi temizleyeceğiz ailecekPazartesi büyük çakma eltiye iftara davetliyiz salıda bir aksilik olmazsa artık KV ve görümceleri aradan çıkartayım diyorum hazır evde temizken
Daha dün gece Faceden yeni ekledik birbirimiziama dünden beri ara ara sohbet ediyoruz
Ya baştan bir gıçık oldum ama fena kız değil sanırımdaha doğrusu eşimin kuzenleri altlı üstlü oturuyorlar ya onlar her gün bir arada hatta tatildeyken hep anlattılar yenge işte şöyle iyi böyle hatırlı falan diye henüz taze olduğundan bazı konularda tecrübesiz ama kızların demesi güzellikle söyleyince teşekkür edip mutlu olduğunu söylüyormuş hani iyiki beni uyardınız hesabı
Ben anasının o lafına uyuz olmuştum o zaman ( hani hafız muhabbeti yapmıştı ya ) belki espiri yaptı aklınca ama sonuçta espiride olsa hoş değildikızda o an sesini çıkarmayıp öyle bir sırıtınca fit oldum sanırım çakma eltiler arasında ufak bir gerginlik olduğundan bize öyle geldi ortam çünkü benim ilk çakma eltide bir iki laf söyledi ona
Pazartesi büyük çakma ( ilk gelin ) iftara davet etti bizi tabi yeni çakmada gelicekartık orada daha yakından tanıma şansımız olucaktır hatta ben ona şu hafız meselesini bile söylemeyi düşünüyorum arkasından konuşmuş gibi olmayayım oda bilsin o konuda fikrimi kız ben o gün uyuz oldum şu lafa derim mübarek Ramazan bari yanlış anlaşılma varsa ortaya çıkarda helalleşiriz ( bu ara eskiye nazaran çok daha ince düşünür oldum yaşlanıyormuyum ne )
CECOOO
HOŞGELDİN Canım..amann valla ben bile tırstım burda..
eşin haklı okumayı sakın bırakma,demekki hala bi sıkıntı var ve sen okudukca senden uzaklışıyor..onun için tehditkar rüyalar görüyorsun. .
bende garip şeyler görürüm zaman zaman.:18:.dediiğin gibi bazı şeylerin kalıntısı bile etki edermiş..allah kötü insanları nasıl biliyorsa öyle etsin şallah..niye uğraşırlar abuk sabuk şeylerle bilmem..hem paralarından hemdeen önemlisi imanlarındanoluyorlar halbuki..enn büyük günah biliyorsun..
ayy dünde güya yasemine cesaret verecem ben.
.oda çok kokarmış inden cinden..hatta şimdi ramazan yoklar falAN DEDİ YASEMİN..
bende onu sakinleştirmek istedim kendim korktum evde..
ayy abuk sabuk rüyallar gördüm zaten epeyce uyumadım korkudan:18::18::18:
allah bana akıl fikirversin..
Hoşgeldin beyazcanım sende korkmuşsun baya benimde eşim şimdi gitcek insallah bende de başlamaz bu abuk subuk korku :)
Iphone dan gönderildi
Afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın cnm :)
Ay doğru diyosun cnm ben şekerpare yedim cok gereksiz tatlı geldi bana ama kac gündür de cnm cekiyodu yedim valla
Iphone dan gönderildi
Aman kızlar benim yüzümden sıkıntı yaşamayın
Keşke hiç anlatmasaydım ama gerçekten kötü oldum o an :26:
Rabbim kimseye göstermesin...Aminnnn
Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah herkes huzurlu ve mutlu olur hep ...Aminnnn
Hep dua ederim Rabbim gözle görünen ve görünmeyen şeylerden beni ve sevdiklerimi ( sizlerde dahilsiniz tabiki) muhafaza eyle diye
yok gülüm niye senin yüzünden sıkıntı yaşayalım..yaşsrsakda kendi korkaklığımızdan yaşarız..
zaten ramazanda izinliler 3harfliler..:18::18:yanii işallah
allah kimseye yaşatmasın kötü şeyer..allah korur bizleri okuruz ayetel kürsi ve nas felak hiç bişeycik olmaz..
ooo banumda gelmişş
hoşgeldin canım nasılsın..
ayy kendimi piyanist şantör gibi hissettim.:44::44:
.hani eskiden türk filmlerinde olurdu yaa..kapıdan gine,ahmet bey hoşgeldiniz,,handan hanım nasılsınız falan derdi. .
Çok tatlısın beyazcanım yaa :))
Iphone dan gönderildi
gülaymı geldii:44:
sanırım sınav stresini atamadı gülay..
gülaymı geldii:44:
sanırım sınav stresini atamadı gülay..
geldim meleğimmmm gelmemmi hiçç hoşbuldummmiyiyim cnm tşkler sne nasılsınnn
bencedeeeee
sanırım enişte evde yoks agelir haber verirdi inş iyi geçmiştir:26:
Slm güzelliklerrçok hızlı bir geçmiş yaptım ama tırstımmmm
inş kpss ye giren herkes emeklerinin karşılığını alır cnm feridem gülayım perihanımm inş hepsinin güzel geçmiştir tabiii enişteninde
seviyorum bu mahalleyi 80,89 sokağınıııı
aynen meleğim alışınca mide kabul etmiyor birer lokma alsaaydın dokunmazdı kuzum geçmiş olsun
geçen hafta 79,2 imişsinnnn kilomu aldın bebişimmm
geçen hafta 89 muşsun bızdıkımmm
:18::18::18::18::18: bence de eşin haklı cecoşum sakın bırakma dünya duayla dönüyor sen okudukça sana yapılan herneyse tersine döner inşşş
bu şeyleir nasıl yaparlar aklım almıyor cennet yüzü yok yahu
hayır olsun meleğimmmm sendemi görüyorsunnnn :18::18::18: aminnn rabbim hepimizi kötülerden korusun inşşş
yok yok konuyu değiştirelimmm:18::18: yoksa kaçarım bende
kararında yemişsin bitanemmm afiyateolsun yaramasın inşşşş
Sindimmm bir günde 7000 kalori yakman mümkün değil kuzummm 41 saat tempolu yürüyüş yapman lazım 35 saat de bisiklet sürmen lazım
aminnn cnmmmm rabbim hepimizi korusun dualarından bizi de eksik etmediğin için tşkler
cecoşum bildirim yapmayacakmısın kuzum:26:
keisnlikle dualarımızı okuyup yattıkmı bişeycik olmazz
aaa banu ben yanlışmı yapmışım bildirimiii.:44:.doğru yaa 200 gr almışım birde..
benim koca yoldan geldi,yanımda horul horu uyuyor.o uyuya dursun bende kk da fink atıyom
bu arada fink ne hiç bilmiyom
:)) valla bende hep bir derdim var da takılıyodum şimdi burdan oraya fırsat kalmıyo cok az girebiliyorum artık :) burası daha guzel yaaaa
Iphone dan gönderildi
Ay o sporu toplasan 2 bucuk aydır yapamamışımdır cnm :)
Gecen gun bnmde aklıma umutsuz ev kadınlarındaki gibi bir sokakta olsaydık hepimiz o güzel sokaktaki güzel evlerde oturup komşu arkadas olsaydık bu sohbetlerimizi evlerimizin bahçesinde oturup yapabilseydik ne kadar güzel olurdu yaaaaaaa
Iphone dan gönderildi
aaa banu ben yanlışmı yapmışım bildirimiii.:44:.doğru yaa 200 gr almışım birde..
benim koca yoldan geldi,yanımda horul horu uyuyor.o uyuya dursun bende kk da fink atıyom
bu arada fink ne hiç bilmiyom
Ayy kıyamam Bencede bırak biraz Uylusunu alsın cnm :)aman ne işin var oralarda bebişimmm çoğu sahte hesap insna okuyo üzülüyo bir bakıyosun sahte millet çoğunlukla dalga geçiyo
o sporun yarısını bir haftaya böleriz saat olarak besinleride dengeledikmi gider bebişimmhayali bile güzellll harika olurduuu
geçen haftaki tabloya baktım meleğimmm:26: malesef azıcık gelmişşşşşbenim arkadaşımda sızdı güya 10 dk izişn vermişti bakayım diye sofrayı hazırlayınca kaldırırım uyusun biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?