- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ayy kıyamam Bencede bırak biraz Uylusunu alsın cnm :)
Ay ne bilim seviyorum dert dinlemeyi sanırım :)
Of bende şimdi mi yapsam ki sahuru acaba yatmadan yoksa heran uyuyabilirim yada ben azıcık yatıp sonra sahur yaparım artık ayrıca yazcaktım unuttum evet dün alışverişi yaptım sonunda yumurta alacakken ben sadece 20 tane aldım. Eşimde 30 olsun dedi bende o kadarını napcaz ya dedim o da hem napcaz diyosun hem iki günde bir yumurta al diyosun şimdiden 30 tane al bakalım sen ne zaman yumurtlayacaksın dedi :) gercekten ilk zamanlar o kadar cok yumurta yiyordum ki ben bile şaşırıyodum :) Allah'tan alerji yok yaa
Iphone dan gönderildi
Hadi kızlar geceler
Iphone dan gönderildi
gerçek olduğuna emin olsam bend eyardımcı olmak isterimmm ama inanmak gelmiyor açıkçası valla enişte haklııı ben haftada 20 yumurta bitiriyorumiyi yapmışsın bulunsun cnnmmm eğer yatacaksan saatini kur dalıp kalkamazsınnn bitanemm
iyi geceler allah rahatlık versinnn
Evet cnm bende saati de kurdum hiç açta değilim ama bakalım artık :)
Iphone dan gönderildi
olsun sen yine birşeyler atıştır cnmmm bende kaçıyorummm iyi geceler herkese
allah zıhın acıklıgı versın ınsallah ıyı gecer sınavınyarın kpss var. tek korkum uyanamamak. ya hiç çalışmadım. yüzüne bile bakmadım. herkes yüksek alacağımı söylüyor. bu beklenti nedir benden anlamadım. bir arkadaş var her yıl hazırlanır girer en fazla 70 alır. sen onu geçeceksin diyolar. eğer geçersem yandım o kadın beni burdan osmaniyeye kadar kovalar:18::18::18: aramızda dalgasını bile geçiyoruz eğer geçersen gülay vay senin haline diyorlar
kız özgur tavuk olcak senınkı bol bol yumurtasını yersın karatay tayzemın dedıgı gıbıanamm birde canlısını görsen çok gülersin..
bizim atakan çok hızlıı..denizli horozu olacak büyünce teyzesi..
kedinin fareyi kovalaması gibi kovalıyor kızlar yumurta kadar şey..o kadar hızlıki fayanslardan kayıyor birde koşarken.
şimdi banyoya koydum..sepette duramadı bizim özür kız..tamda karay teyzemin tarifindeki tavuklardan olacak bu..özgür özgür koşuyor evde..
halı yok ya rahatız..mutfağı silmeye gidecem birazdan..
kız sen akıllanmıycan erken dıyon dusunmuyom demıyosunkiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))
Neyse kızlar bana müsaade
Bİraz etrafı toplayayım( sağ olsun küçük cadı yatmadan her yeri dağıttı yine ) ondan sonrada iftara kadar hatimime devam edeyim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah yarın gündüz uğrarım yinenasılsa eşim evde ve hafta sonu oruçlu olduğumdan izinli sayıyor beni
kız ceco tırstım vallahı ınsallah bıdaha denk gelmezsın felak nas ayetel kursı oku bol bolSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün malum eşim evdeydi diye biraz keyif yaptım sayılır
Aslında dün sabaha kadar kendi kendime söz verdiğim gibi yine kuran okudum ve saat 5e geliyordu yattım
Hemen uyumuşum ama keşke uyumasaymışım
Belki hatırlayanınız olur daha evvel bir takım sıkıntılarım vardı görülmeyen şeylerle alakalı :26:
En son iki sene evvel Antalyadan dönerken eşim yolda bir yerde durup biraz uyuyalım yola devam etmeden demişti ve o zaman birşeyler görmüştüm uyumadığım halde
Rabbim kimseye yaşatmasınbir şekil üzerime doğru gelip iyice yaklaştıktan sonra kaçmaya uğraşma seni eninde sonunda yakalayacağım demişti ve tabi ben cığlık cığlığa kalmıştım eşim çok zor sakinleştirmişti beni o gece
Dün gecede yine ona benzer bir rüya gördüm ama okadar gerçekciydiki resmen yerimden fırladım ve deli gibi kalbim çarptı
Yine biri bana aynı cümleyi kurdu ; hala kurtulabileceğinimi sanıyorsun eninde sonunda seni ele geçirecek diye
Bu sefer o şekilin yancısı gibi birşey bana o mesajı iletiyormuş hesapta rüyamda ama tabi o andan itibaren uyu uyuyabilirsen :26::26::26:
Geçmişte birileri bana birşeyler yaptırmış hesapta ( kaç hocaya danıştıysamda aynı şeyi söylediler )
Eşimde sanırım her gece kuran okumandan rahatsız olunuyor o yüzden seni korkutmaya çalışıyor birşeyler sanırım diyor hatta üstüne basa basa sakın okumaktan vazgeçme diye de tembihledi
Öğlende komşu ablamı çağırdım ve onada anlattım aynı olayı ve oda aynı fikirde :26:
Dönem dönem yine yoklarlarmış birşey yapılan insanları
Okadar korktum ki hep içimden Rabbime yalvardım Allahım gerçekten kimsenin günahını almak istemem ama eğer bir başkasının parmağı varsa bu sıkıntılarımdan ben sana havale ediorum, sen daha iyisini bilirsin diye
Baya bir sakinleştirmeye uğraştı eşim ve resmen titreye titreye uyuya kalmışım nasıl olduysa :26:
Akşam üzere eşim biraz moralim düzelsin diye hadi iftarı dışarda yapalım dedi ve kendimizi sokağa attık
Biraz AVMde dolandıktan sonra oturup iftarımızı yaptıkdaha sonra kızlar önce oyuncakcıya ( büyük cimcime kendi parasıyla kardeşine suluk aldı biberondan vazgeçmesi için ) birde kitapcıya girdik ( büyük yine bir kitap aldı kendine, ufaklığada almanca öğrenmesi için bir kitap aldık )
Eve gelir gelmez küçük cimcimeyle almanca derslerinede başladık
Bakalım inşallah gecici heves değildirde öğrenir ama ilk gün için çok güzel telafuz etti kelimeleri ( resimli bir kitap ) ben okudum o tekrarladı tabi resmide görünce ne olduğunu söylememe gerek bile kalmadı çoğu zaman
Yarın da Allahın izniyle bütün evi temizleyeceğiz ailecekPazartesi büyük çakma eltiye iftara davetliyiz salıda bir aksilik olmazsa artık KV ve görümceleri aradan çıkartayım diyorum hazır evde temizken
Daha dün gece Faceden yeni ekledik birbirimiziama dünden beri ara ara sohbet ediyoruz
Ya baştan bir gıçık oldum ama fena kız değil sanırımdaha doğrusu eşimin kuzenleri altlı üstlü oturuyorlar ya onlar her gün bir arada hatta tatildeyken hep anlattılar yenge işte şöyle iyi böyle hatırlı falan diye henüz taze olduğundan bazı konularda tecrübesiz ama kızların demesi güzellikle söyleyince teşekkür edip mutlu olduğunu söylüyormuş hani iyiki beni uyardınız hesabı
Ben anasının o lafına uyuz olmuştum o zaman ( hani hafız muhabbeti yapmıştı ya ) belki espiri yaptı aklınca ama sonuçta espiride olsa hoş değildikızda o an sesini çıkarmayıp öyle bir sırıtınca fit oldum sanırım çakma eltiler arasında ufak bir gerginlik olduğundan bize öyle geldi ortam çünkü benim ilk çakma eltide bir iki laf söyledi ona
Pazartesi büyük çakma ( ilk gelin ) iftara davet etti bizi tabi yeni çakmada gelicekartık orada daha yakından tanıma şansımız olucaktır hatta ben ona şu hafız meselesini bile söylemeyi düşünüyorum arkasından konuşmuş gibi olmayayım oda bilsin o konuda fikrimi kız ben o gün uyuz oldum şu lafa derim mübarek Ramazan bari yanlış anlaşılma varsa ortaya çıkarda helalleşiriz ( bu ara eskiye nazaran çok daha ince düşünür oldum yaşlanıyormuyum ne )
ayy neguzel olurdu vallahı gözumde canlandırdımdaAy o sporu toplasan 2 bucuk aydır yapamamışımdır cnm :)
Gecen gun bnmde aklıma umutsuz ev kadınlarındaki gibi bir sokakta olsaydık hepimiz o güzel sokaktaki güzel evlerde oturup komşu arkadas olsaydık bu sohbetlerimizi evlerimizin bahçesinde oturup yapabilseydik ne kadar güzel olurdu yaaaaaaa
Iphone dan gönderildi
allah zıhın acıklıgı versın ınsallah ıyı gecer sınavın
kız özgur tavuk olcak senınkı bol bol yumurtasını yersın karatay tayzemın dedıgı gıbı
kız sen akıllanmıycan erken dıyon dusunmuyom demıyosun
bosver allah bagıslasın 3tane pırlantan var bak ne guzel kıloda verıyon hayatını yasa 3 cocuk yeter..ben su 3.ye bı cesaret edebılsem ah ah
kız ceco tırstım vallahı ınsallah bıdaha denk gelmezsın felak nas ayetel kursı oku bol bol
ayy neguzel olurdu vallahı gözumde canlandırdımda
ayy keşke öyle olsaydı..Ay o sporu toplasan 2 bucuk aydır yapamamışımdır cnm :)
Gecen gun bnmde aklıma umutsuz ev kadınlarındaki gibi bir sokakta olsaydık hepimiz o güzel sokaktaki güzel evlerde oturup komşu arkadas olsaydık bu sohbetlerimizi evlerimizin bahçesinde oturup yapabilseydik ne kadar güzel olurdu yaaaaaaa
Iphone dan gönderildi
ben başka yer bilmem..gözümü burda açtım hep burdayım..arada bişey alıcaksam yada öğrenmem gerekirse yorumları olurum o kadar..:)) valla bende hep bir derdim var da takılıyodum şimdi burdan oraya fırsat kalmıyo cok az girebiliyorum artık :) burası daha guzel yaaaa
Iphone dan gönderildi
tamam canım ..aman ne işin var oralarda bebişimmm çoğu sahte hesap insna okuyo üzülüyo bir bakıyosun sahte millet çoğunlukla dalga geçiyo
o sporun yarısını bir haftaya böleriz saat olarak besinleride dengeledikmi gider bebişimmhayali bile güzellll harika olurduuu
geçen haftaki tabloya baktım meleğimmm:26: malesef azıcık gelmişşşşşbenim arkadaşımda sızdı güya 10 dk izişn vermişti bakayım diye sofrayı hazırlayınca kaldırırım uyusun biraz daha
topikce tavuklar edinmeliyiz..evimizin bir köşesini kümes yapmamız lazım .yoksa batıcaz yumurtadangerçek olduğuna emin olsam bend eyardımcı olmak isterimmm ama inanmak gelmiyor açıkçası valla enişte haklııı ben haftada 20 yumurta bitiriyorumiyi yapmışsın bulunsun cnnmmm eğer yatacaksan saatini kur dalıp kalkamazsınnn bitanemm
iyi geceler allah rahatlık versinnn
Mirza bey uyurmu hic :)) nasil yatagina koydum 2 dk uyudu kalkti. Napim artik yanima aldim tekrar enistemle ablam rahatsiz olmasin. Biraz kaynamis sudan su verdim bebisime onunda ihtiyaci vardir suya. Sonrada mamasini yaptim verdim. Simdide ayagimda salliyom uykuya daldi ama tam dalsin kalkmasinn. Bebisim nasil terliyo bu havada. Kendiside nasil hareketli masha Allah elleri kollari bacaklari rahat durmuyoo firlamanin. Simdi uyumus isirasim geliyoo kiyamiomm. Biraz daha buyusunnn bi☺😋
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Gunaydinn kizlarr
Ayy buu sabahhh aglasmalarla uyandim bizimm veled bi agliyo bi agliyoo ablam artik deli olduu agliycak duruma geldi uykusuzluktan. Kalktim bebisi yanima aldimm. Ayagimda salliyomm uyudu simdii teyzesinin kuzusuuuu. Bi tatli bi tatli gorseniz yersinizzz buu sipayi 10000 x masha Allah. 3 ayligina giriyo 5 gun sonra insha Allah. Fotosunu koyardimda nazardan korkuyorumm:s
ayy keşke öyle olsaydı..
ne güzel olurdu
bende çok severim umutsuz ev kadınlarını..
ben başka yer bilmem..gözümü burda açtım hep burdayım..arada bişey alıcaksam yada öğrenmem gerekirse yorumları olurum o kadar..
zaten kendi derdimiz yetiyor başka dert okumaya gerek yok.
tamam canım ..
uykuda çok tatlı ,az uyusun annecik.
topikce tavuklar edinmeliyiz..evimizin bir köşesini kümes yapmamız lazım .yoksa batıcaz yumurtadan
Slm iyi pazarlar güzellerrr
teyze demek anne yarısı demek ne güzel ilgileniyorsun maşallah sanaöpüver benim yerime de minik Mirrzayı
bu tavuk konusunda çok haklısın meleğimmm hakikaten batacağız ama ben market yumurtası çok yersem elleirm hemen kabarıyor ama köy yumurtası ne kadar yersem yiyeyim dokunmuyor
Âmin cnm inş herkesin iyi gecmiştrSlm güzelliklerrçok hızlı bir geçmiş yaptım ama tırstımmmm
inş kpss ye giren herkes emeklerinin karşılığını alır cnm feridem gülayım perihanımm inş hepsinin güzel geçmiştir tabiii enişteninde
seviyorum bu mahalleyi 80,89 sokağınıııı
aynen meleğim alışınca mide kabul etmiyor birer lokma alsaaydın dokunmazdı kuzum geçmiş olsun
geçen hafta 79,2 imişsinnnn kilomu aldın bebişimmm
geçen hafta 89 muşsun bızdıkımmm
:18::18::18::18::18: bence de eşin haklı cecoşum sakın bırakma dünya duayla dönüyor sen okudukça sana yapılan herneyse tersine döner inşşş
bu şeyleir nasıl yaparlar aklım almıyor cennet yüzü yok yahu
hayır olsun meleğimmmm sendemi görüyorsunnnn :18::18::18: aminnn rabbim hepimizi kötülerden korusun inşşş
yok yok konuyu değiştirelimmm:18::18: yoksa kaçarım bende
kararında yemişsin bitanemmm afiyateolsun yaramasın inşşşş
Sindimmm bir günde 7000 kalori yakman mümkün değil kuzummm 41 saat tempolu yürüyüş yapman lazım 35 saat de bisiklet sürmen lazım
aminnn cnmmmm rabbim hepimizi korusun dualarından bizi de eksik etmediğin için tşkler
cecoşum bildirim yapmayacakmısın kuzum:26:
keisnlikle dualarımızı okuyup yattıkmı bişeycik olmazz
Aynenn ablacimm benim oglum gibi zaten. Herseyimbenim. Opdum abla zaten yiyip bitirioomm bebisimi. Tekrar uyandi kucagimda simdi yawas yawas daliyo. Ya bitek bumu oyle yada baska bebrklerde 2 dk uyuyp kalkiormu tekrar.
Âmin cnm inş herkesin iyi gecmiştr
Hosbuldum cnm ilk oturum zorumuş diğeri iyi dedı canm alıştım sayılır telden giriyorum yinetabiki bebişler fazla uyumazkii uyanıp tekrar uyurlar
Hoşgeldin Mervişim naısl geçmiş enişteninn sen nasılsınn alışabildinmi biraz
Sağol cnm faceye koydum burayada koyayım dedımMervişim profil resmine bayıldımmmmmmm
Kızlar yardım mm salı gunü esımın universiteden arkadaşları gelecek ve bana güzel bi menülazım
Mercimek Yada tarhana çorbası
arpa şehriyeli pilav
Fırında salcalı misket köfte
havuc ve mor lahana salatası
yaprak sarma
patatesli börek
cevizli baklava
ddıe dusundm çay yanına da
ıslak kek
tatlı Ya da tuzlu kurabıye dusundm
en son meyve verırım doye dusundm ama bu bakın bakalım nasıl olmuşolmuş
Hosbuldum cnm ilk oturum zorumuş diğeri iyi dedı canm alıştım sayılır telden giriyorum yine
Sağol cnm faceye koydum burayada koyayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?