80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanki benimkide horoz gibi gibi..çok atılan ve cesur bir civciv..
zaten satan adamın kutusunun içine bu dikkatimi çekti..hepsini tepesine çıkıp kutudan çıkmaya çalışıyordu kerata..
bu kadar zavkli bişey olduğunu bileydim bahardan alırdım bi kaç tane..evin içinde sürü halin dedolanırlardı..

kümes var amadaha bebek olduğundan oraya koyamıyom..üşür korkar kedi yer kuş kapar..başına yıldırım düşer ne olur ne olmazz..gözümün önünde dursun aklı başına gelene kadar..

yaa bişey yapmasada kokuyor..ama koyamadım dışarı işte..geceleri banyoyu kokutuyor..arada teneffüse çıkıyor teror estiriyor evde..

çok teşekkür ederim meleğimm

o senin güzel gözlerinin güzel görmesinden..

geçen yılki ördeği kışın kestik..soğukdan donmasın diye..

hatta kesemedik..ben kocama diyorum kes şu hayvanı yazık eziyet oluyor donacak soğukdan diye..oda he şimdi keserim yok yarın yaparım diyip duruyor.:44:

neyse bir gün acı son gerçekleşti..meğer muhtara kestirmiş benim adam ördeği..

oda kıyamamış..çok severdik rahmetliyi ,ördek gibi değilde sanki evin kedisi köpeği gibi duygusal bi bağ oluşmuştu aramızda..çok insana yakındı.
hatta biz yiyemedik etini falan..içimiz almadı..insan arkadaşını yermi hiç

iyi geceler canımm

yarın görüşürüz..allah kabul etsin dualarda bizide unutma
İyi geceler cecoşummm allah kabul etsin cnmmm

iyi geceler banumm..

iyi sahurlar..benim kız sahurunu yaptı.

.bu gün erken yedirdimkıza uyuyalım diye ama burdanda kopamadım

sonuç olarak hepimiz et yiyoruz gözümüz görmediği için belkide afiyetle yutuyoruz ama kendin besleyince insan yiyemez tabiki meleğimmm

Hahahaha oyyy benimm banuuablam gelmiiss :)) gel abla al su baskulu ben sakliyamiorum biyere mutlaka cikiorum ustune hergun 1 x degil 6dan fazla belkide. Aclikgrevi yapmak zorundayimm yapmistim 1 x ablamin dugununde simdide yapabilirim inshaAllah biliyorum cok kotu ama mecburum:sss tatilimi iyi gecirmek istiorummm keyfini cikartmak. Ac kalmicam ama salataliklara yumurtalara domateslere yogurda yonelcem baskada hic. :s ve sporsporspor :)) hihhii❤🙊☺

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

hadi yat dinlen o zaman meleğimmm allah rahatlık versin iyi geceler

Son cümleyi görünce güllerim açtııı aç kalmadıkltan sonra istediğini ye cnm benim tabiki sağlıklı kalorisiz besinleri kastediyorumm sporda olursa inan başka birşey istememki zatennnn

aç kalmakla zayıflanmıyor işte bebişimmmm

Cok haklisin abla cocuklari cok korkutuyorlar ama bilmiyorlarki cocuklar cok akilli gercekten korktugu seyi asla birdaha unutmazlar. Aynen abla bende karanliktan korkarim. Mutlaka kapim acik olmali karanlikta. Biliomusun ben yeniyeni yalniz yatiorum odamda :)) annem 1 haftadir gitti. Ben 1 haftadir hayatimda yalniz yatiorum artik. Bikac ay once olsa anneee beraber yatalim diyecem utanmasam korkagin tekiyimm. Cinler karabasanlar de. Ter basar beni geceleri. Simdi ramazan ayi biliyorumki bu ay yoklar. :)) icim rahat. Ama iste diger gunler. Oeff. Benim annem cook cesaretlidir.anlatir yaylada gencken nasil karanlikta gezdigini. Amcalarimdanda cesaretliymis. Annem hep der zaten ben birtek Allah tan korkarim baskada hicbirseyden. Gece vakti bahcedeki hirsizlari bile kovalamisti 1 yil once hahaha :)) erkek gibi kadinnnn cok cesaretli oyyyy guzel anammm benimm. Bana kizmiyor korktugumda ama hani dioo neden korkuyosun bisi yokkii bana cesaret vermeye calisiyo ama korkak yinede korkaktir :))) annem beni asla korkutmadi korkutmazda kucukken abim korkuturdu ve ablamda yasanilan olay meryemteyze ve hikayeler vsvs unutulmuyor iste
Elli killi hic duymadim abla aay kiyamam cok kotu ya senicok iyi anliyorum:) korkagin tekide olsam annem gibi bende cocuklarima cesaret verecem insha Allah.

Cok saol ablacimm hicde guzel degilim kendinize bakinnn siz masha Allah. Amien abla ama simdilik hicbirilerini dusunmuyorum.. Banu ablayi ben gormedim daha eminim benden cokdaha guzeldir.

Banu ablaaa seni cok merak ettimmm biz birbirimize benziyormussuzzzz :)))) ayy catlicam simdi seni nasil gorebilirim fotoooo:))

Ewet abla full saglikli beslenecem ve bollbol spor , aynenn abla metoyu hizlandirmaliyim asil. Seni coooook merak ettimmmm:))) benziyormuyuz biz abla

Ewet abla full saglikli beslenecem ve bollbol spor , aynenn abla metoyu hizlandirmaliyim asil. Seni coooook merak ettimmmm:))) benziyormuyuz biz abla

Bızdıkım ayetel kürsiyi okuyup yattınmı hiçbirşeycik olmaz allahın izniyle

yok tatlım sen daha güzelsin maşallahhh

Banu ablaaa seni cok merak ettimmm biz birbirimize benziyormussuzzzz :)))) ayy catlicam simdi seni nasil gorebilirim fotoooo:))

kuzum arakadaşım olartak ekisin görmen lazım ama cepten nasıl bakılır bilmiyorumm cebinden normal girsen göremezmisin acaba bilemedim:26:

neyse bızdıkım ben kaçıyorum cnmmm allah rahatlık versinnn sağlıklı besin ve spor sloganımız unutmuyoruz

iyi geceler kizlar kendime sahur hazirlarken size bi bakayim dedim tek basina tadi yok
esimde simdi ise gitti bugun tam morallendim derken esime doktor anjiyo olmasi gerek demis off yaa
allahim sen saglik sihhat ver yarabbim tum insanlara cok mu kotu bu anjiyo netten arastirdim da tehlikesi yok ama insan ister istemez stress oluveriyo iste hemde belki 30 temmuzdaymis guya ben o tarihte bayrama turkiyede olcaktim yaaa
ama esimin sagligi daha onemli tabiki her ne kadar beni sinir etsede allah onu benim ve oglumun basindan eksik etmesin amin

Ewet abla ayatul kursi okuom ama korku iste haha. Hayir Sennn daha guzelsin 🙈🙊! Ya telden cok baska. Ben olmadi laptoptan felan bakarim insha Allah.

Ablaaaa uzulme sen!! Morelini yuksek tut bilmiyorum nedir. Kalpla alakali brseymi?? Kotu degildir ya bosuna uzme kendini canimablam stres yapma hic gerek yok. İyi kotu gununde hep birbirinizin yaninda olacaksiniz ewet cook iyi yapiosun gitmemekle. Amieeen ablacim! Sikma canini lutfen.

kabul ettim cnm bnm
ohhh iyi yapmissin cnm bayrama tertemiz halilarin olcak..esine biraz yuk olcak ama olsun ayda yilda birkac kere nasilsa
ayrica cok sagol cnm guzel yorumlarin icin
sanirim gulay icin allah soyletti cnm ama oda istiyodu sanirim hayirlisi olsun artik amin
ayyyyyy cok guldum valla ya resmen hayal ettim senin kizlarla civcivi
hatta sonra kendi evimde oglusumla bile hayal ettim cok guzel olur ama daha benim oglum uvalteti ogrenememisken civcive hic ogretemem herlade
aynen valla bende hayal ettim hemen gozumun onunde belirdi resmen
kesinn farkediliyodur cnm zayifladigin
ay adini da koymus atakani allah sana ve kizlarina bagislasin cnm
aaa sen yumurtasindan da faydalanabilmek icin mi aldin civcivi cnm seninki ozgur ozgur kosmaktan yag tutmayacak sanriim
kiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))
niye kizz sen istiyodun ama evet dilos henuz cok kucuk hayirli bir zmanda insallah cnm
ay bende korkuyorum malesef kopeklerden buyuk kucuk farketmiyo kucukken ben bisiklet ustundeyken devamli beni kovalayan adi jessy (cesi) vardi gorsen kuzuya benziyo ama cok kostu arkamdan ogun bugundur korkarm ben
kizz naptin sen ben 2 ayda anca vereebildim cnm cabuk giderse daha cabuk gelecek ona gore cnm
ayy insallah cnm ama turkiyeye gidip zayiflayan goremedim henuz genelde alip geliniyo
insallah sende tersi olur kilo verip gelirsin cnm
evet cnm kizlarn sohbeti cok guzel gercekten insan keyif aliyo okurken
sen rahatsizsin zenci poposundan ama bazi kadinlar estetik operasyon geciriyomus cnm ona sahip oolabilmek icin
evet evet aninda tespit yaptin cnm benimki de cocukluktan kalma
ay insallah cok gzel gecer ve guzel bir puan alirsin cnm bnm
amaaaan takma sen o arkadasi dersinden gecte gerisi onun sorunu allah herkese hakettigini versin cnm amin
benim bir yakinimda tv ekrani gibi diyodu bazen buyuk popolu birini gorunce
aayy o pirinc gercekten ise yariyor mu acaba yaaa
ben hep ustume okudum hic bana yedirmedi kimse oyle seyler ama he merak etmisimdir
oooo sen bu tempoda baslarsan hepimizi sollarsin cnm
hosgeldin aramiza

anam senin meryem teyzede ne fenaymis yaaa..
yazik onlar yuzunden cok faydali br sporu ogrenememissin...
yani bende yuzme bilmiyorum ama oyle oldugunu biliyorum
masallah cnm sana tabi guzel kizsin citirsin dikkat cekiyosun ister istemez
cnm 7000 kalori yakmak icin ne kadar ve hengi sporu yapmamiz gerek gunluk olarak o kadarini da mi biliyosun yoksa
cnm cakma eltiyle araniz nasil dugun sonrasi gorusebildin mi onunla
aaaaaaaaa sana benden bir tane lazim bak nasil seni motive ederdim..
kendin gelip yaa sacimi boyicam da hangi renk olduguna karar vremedim derdin cnm
ayyyyyy bak esinde duygusalmis cnm ne guzell
yaa bende cocukken bir kere horoz tavuk beslemislerdi babaannemler sonra o horozu kestiler yemekte kullandilar ben yiyemedim o horoz hala icimde kalbimin derinliklerinde kaldi yavrum
Ewet abla ayatul kursi okuom ama korku iste haha. Hayir Sennn daha guzelsin 🙈🙊! Ya telden cok baska. Ben olmadi laptoptan felan bakarim insha Allah.

evet cnm telefondan gorunmuyo
ama telefonun net sayfasindan ve laptoptan rahat rahat bakablilirsin ozellikle laptoptan tam ekran cikiyo buyuk guzel oluyo
ayyy cnm benim cok tesekkur ederim evet cnm kalp damari tikanmis eskiden de yapmis bunu ama ben bilmiyodum yani bekarken
bakalim artik allah saglik versin ne diyelim
cok sagol cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…