sanki benimkide horoz gibi gibi..çok atılan ve cesur bir civciv..Kız benimkilerin hepsi hep horoz çıkmıştıyumurta derdi olmadı o yüzden
Ya ufacık civciv artık takip edeceksin elinde ıslak mendillenasılsa fazla koku yapmaz ancak görmezsen üzerine basınca biraz pislik oluyor
çok teşekkür ederim meleğimmtşkler meleğimmm bızdık hakikaten bana çok benziyor
doğru tahmin etmişim demekki doğru saçını boyatmıştınnn şimdi hatırladımmm eniştede beğenediyse iyi yapmışsın cnmm arkadaşın doğru demişş
şimdi yapmayacaksın da ne zaman yapacaksınayrıca çok yakışmışşş
.
bak ya bir de civcivin psikolojisini düşünüyorçok şanslı kerata iyi yere kapak attı
iyi geceler canımmNeyse kızlar bana müsaade
Bİraz etrafı toplayayım( sağ olsun küçük cadı yatmadan her yeri dağıttı yine ) ondan sonrada iftara kadar hatimime devam edeyim
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah yarın gündüz uğrarım yinenasılsa eşim evde ve hafta sonu oruçlu olduğumdan izinli sayıyor beni
İyi geceler cecoşummm allah kabul etsin cnmmm
sanki benimkide horoz gibi gibi..çok atılan ve cesur bir civciv..
zaten satan adamın kutusunun içine bu dikkatimi çekti..hepsini tepesine çıkıp kutudan çıkmaya çalışıyordu kerata..
bu kadar zavkli bişey olduğunu bileydim bahardan alırdım bi kaç tane..evin içinde sürü halin dedolanırlardı..
kümes var amadaha bebek olduğundan oraya koyamıyom..üşür korkar kedi yer kuş kapar..başına yıldırım düşer ne olur ne olmazz..gözümün önünde dursun aklı başına gelene kadar..
yaa bişey yapmasada kokuyor..ama koyamadım dışarı işte..geceleri banyoyu kokutuyor..arada teneffüse çıkıyor teror estiriyor evde..
çok teşekkür ederim meleğimm
o senin güzel gözlerinin güzel görmesinden..
geçen yılki ördeği kışın kestik..soğukdan donmasın diye..
hatta kesemedik..ben kocama diyorum kes şu hayvanı yazık eziyet oluyor donacak soğukdan diye..oda he şimdi keserim yok yarın yaparım diyip duruyor.:44:
neyse bir gün acı son gerçekleşti..meğer muhtara kestirmiş benim adam ördeği..
oda kıyamamış..çok severdik rahmetliyi ,ördek gibi değilde sanki evin kedisi köpeği gibi duygusal bi bağ oluşmuştu aramızda..çok insana yakındı.
hatta biz yiyemedik etini falan..içimiz almadı..insan arkadaşını yermi hiç
İyi akşamlar fıstıklarrrrrrr
hoşgeldin aramız abitanemmmm buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin cnmmm inanmak başarmanın yarısıdır zatennn sporda maşallh güzel yapıyorsunnn ekmek ve şekeri de kestinmiii gitsin kilocuklar
hakikaten çınlasın çok özleidm ben duyumu
Gülayım bugün erken yat kuzummm güzelce uykunu al oruç tutacakmısın bilmiyorum ama allah emeklerini boşa çıkarmasın bitanemm inş güzel bir puan alırsınn inş arkadaşın da sen de güzel puanlar alırsınız cnm benim
ben hayvanlardan hiç korkmamm nedense :44::44: çok severimmm ama köpecik yavrularını korumak için yapmış anne ne de olsa yoks asla yapmaz
o baskülü alıp bir saklayacağım ayda bir tartacağım seni artıkk
eğlence çıktı hem sana hem prenseslere stres topu gibi bak bak gülll
haksızlık yapma kendine bakimmm maşallahhh şimdi görebildim şükürmelekliğin yüzüne yansımış cnm benimmm ama ben seni kumral hayal ediyordumm ya hep fotolara bakıyormuşum ondan görememişimm albüme bakınca gördümmm
bebişimmm sne bu kiloları 1 aydamı aldın cnm benimmm yağ değilki bu tavaya koyup erisinnn
1 kilo verebilmen için 7000 kalori yakman lazımm buda nasıl olacak popişi kaldırıp spor yapacağız değilmii
yada yediklerinden 7000 kalori azaltacaksınnn ama burda çok ince birşey var aç kalırsannn kilo alırsın çünkü beynin kıtlık var diye düşünür ve enerji harcamaz sağlıklı kalorisiz yiyecekler seçeceksin cnm benim
hani cadaloz gelecektiii gelide niye bize slm vermediii özledikkk
geldim kuzum geldimmmmm yasemin diyoki ilkla ben bildiğimi yapacağımm denesin bklım biz uyarılarımızı yaptıkmı yaptıkkk gençlik böyle işte ilal kendileri tecrübe edecek herşeyiii bizde öyle değilmiydikkk
ya gözümün önüne getiriyorumda hakikaten gülüyorummm ne güzel stres topuuu allahtan halılar yokk
sen hele bir açlık grevine gir o zaman banu ablanı unutttt slm bile vermem ona göre
cidden kıyabilirmisinnn Eylülümmm yazık ya ben hiç kıyamamm
afiyetolsun meleğimmmmm ekmeği unuttun harikasınnn
allahım ya komedi resmennnn kuuzum nasıl bezleyeceksinkiii durdururumuuu
hakikaten çok dikkatliymişsinnnn
her zaman bekleriz cnmmm
hakikatennn cesaretine hayranım Gülaycımmm
enişteyle birlikte götürün belki sıcaklardan da olabilir cnmmm:44:
iyi geceler canımm
yarın görüşürüz..allah kabul etsin dualarda bizide unutma
iyi geceler banumm..
iyi sahurlar..benim kız sahurunu yaptı.
.bu gün erken yedirdimkıza uyuyalım diye ama burdanda kopamadım
Hahahaha oyyy benimm banuuablam gelmiiss :)) gel abla al su baskulu ben sakliyamiorum biyere mutlaka cikiorum ustune hergun 1 x degil 6dan fazla belkide.Aclikgrevi yapmak zorundayimm yapmistim 1 x ablamin dugununde simdide yapabilirim inshaAllah biliyorum cok kotu ama mecburum:sss tatilimi iyi gecirmek istiorummm keyfini cikartmak. Ac kalmicam ama salataliklara yumurtalara domateslere yogurda yonelcem baskada hic. :s ve sporsporspor :)) hihhii❤🙊☺
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
canım benimm..nasıl korkutmular seni..eskiden böyle herşeyen korkuturlardı çocuklaı..
yıllarca elli kıllı diye bişeyden korktum..hele banyoda,gözümü yumamazdım bile elli kıllı gelecek diye..
bunun günah olduğunu bimezmitdi acaba büyüklerimiz..
ben çok korkak büyüdüğümden aslaa çocuklarımı korkutmadım..kendimkaranlıkdan korkaım ama onlar korkmaz..
korkmak öğrenilen bi davranış bence..çocuğa korkarsın gitme desen ,korkacağı yoksada korkar..
kendine cesaret ver canım.bunu aşmaya çalış..başka şeyler düşün suya girdiğinde kafandan atmaya çalış bu düşünceyi..
saçlarım çok güzel gerçekden canım..aynı banu ablanınkiler gibi..
zaten çok benziyorsunuz birbirinize..
güzel kızsın ,rahat bırakmazlar seni tabii.ama sen derslerine bak..allah iyi birini çıkarır karşına nasılsa..
hoşgeldin banuu
ahhh ah keşke kocaman yamyamların kazanı gibi bi kazan olsada içine girsek,yağlarımızı eritseler.
yaa ocakdaki yağlara bi yağ çözüyoz halloyor..keşke öyle bişey olsada içsekde yağlarımız eriyerse ama yokk,emeksiz hiç bişey yok.
valla henüz nasıl beziyceğimi bilmiyom ama çok batırursa ortalığı bi yolunu bulurum..sonuçta bebek,erken tuvalet eğitimi psikolojosini bozar..
kendisi karar versin istiyorum ben..
seninde hayalindeki beyaz doğru canım..
saçımı boyatmıştımya 1 ay önce o zaman çekmiştim.yoksa saçım kahve..ama herifin hoşuna gitti sarı..sanırım bundan sonra boyatıcam hep..
ben yaşlanıp saçımın beyazlamasını bekliyordum boyanmak için..bi arkadaş fırça çekti bana, yaşın 35 şurda 10 senen var,yaptın yaptın yaşlanınca istesende yapamazsın diye.. iyikide fırçalamışsağolsun onun sayesinde boyandım..
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..
yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..
Son cümleyi görünce güllerim açtıııaç kalmadıkltan sonra istediğini ye cnm benim tabiki sağlıklı kalorisiz besinleri kastediyorumm sporda olursa inan başka birşey istememki zatennnn
aç kalmakla zayıflanmıyor işte bebişimmmm
Son cümleyi görünce güllerim açtıııaç kalmadıkltan sonra istediğini ye cnm benim tabiki sağlıklı kalorisiz besinleri kastediyorumm sporda olursa inan başka birşey istememki zatennnn
aç kalmakla zayıflanmıyor işte bebişimmmm
Cok haklisin abla cocuklari cok korkutuyorlar ama bilmiyorlarki cocuklar cok akilli gercekten korktugu seyi asla birdaha unutmazlar. Aynen abla bende karanliktan korkarim. Mutlaka kapim acik olmali karanlikta. Biliomusun ben yeniyeni yalniz yatiorum odamda :)) annem 1 haftadir gitti. Ben 1 haftadir hayatimda yalniz yatiorum artik. Bikac ay once olsa anneee beraber yatalim diyecem utanmasamkorkagin tekiyimm. Cinler karabasanlar de. Ter basar beni geceleri. Simdi ramazan ayi biliyorumki bu ay yoklar. :)) icim rahat. Ama iste diger gunler. Oeff. Benim annem cook cesaretlidir.anlatir yaylada gencken nasil karanlikta gezdigini. Amcalarimdanda cesaretliymis. Annem hep der zaten ben birtek Allah tan korkarim baskada hicbirseyden. Gece vakti bahcedeki hirsizlari bile kovalamisti 1 yil once hahaha :)) erkek gibi kadinnnn cok cesaretli oyyyy guzel anammm benimm. Bana kizmiyor korktugumda ama hani dioo neden korkuyosun bisi yokkii bana cesaret vermeye calisiyo ama korkak yinede korkaktir :))) annem beni asla korkutmadi korkutmazda kucukken abim korkuturdu ve ablamda yasanilan olay meryemteyze ve hikayeler vsvs unutulmuyor iste
Elli killi hic duymadim abla aay kiyamam cok kotu ya senicok iyi anliyorum:) korkagin tekide olsam annem gibi bende cocuklarima cesaret verecem insha Allah.
Cok saol ablacimm hicde guzel degilim kendinize bakinnn siz masha Allah. Amien abla ama simdilik hicbirilerini dusunmuyorum.. Banu ablayi ben gormedim daha eminim benden cokdaha guzeldir.
Banu ablaaa seni cok merak ettimmm biz birbirimize benziyormussuzzzz :)))) ayy catlicam simdi seni nasil gorebilirim fotoooo:))
Ewet abla full saglikli beslenecem ve bollbol spor , aynenn abla metoyu hizlandirmaliyim asil. Seni coooook merak ettimmmm:))) benziyormuyuz biz abla
Bızdıkım ayetel kürsiyi okuyup yattınmı hiçbirşeycik olmaz allahın izniyle
yok tatlım sen daha güzelsin maşallahhh
kuzum arakadaşım olartak ekisin görmen lazım ama cepten nasıl bakılır bilmiyorumm cebinden normal girsen göremezmisin acaba bilemedim:26:
neyse bızdıkım ben kaçıyorum cnmmm allah rahatlık versinnn sağlıklı besin ve spor sloganımız unutmuyoruz
iyi geceler kizlar kendime sahur hazirlarken size bi bakayim dedim tek basina tadi yok
esimde simdi ise gitti bugun tam morallendim derken esime doktor anjiyo olmasi gerek demis off yaa
allahim sen saglik sihhat ver yarabbim tum insanlara cok mu kotu bu anjiyo netten arastirdim da tehlikesi yok ama insan ister istemez stress oluveriyo iste hemde belki 30 temmuzdaymis guya ben o tarihte bayrama turkiyede olcaktim yaaa
ama esimin sagligi daha onemli tabiki her ne kadar beni sinir etsede allah onu benim ve oglumun basindan eksik etmesin amin
kabul ettim cnm bnmmasallah neguzel vermıssın
hosgeldın canım yeterkı ıste bız bırbırımıze destek olarak geldık bu noktaya
uzulma canım bazan olur boyle sıkma canını salma kendını yeter yıne toparlarsın
arkadaslık talebı yolladım nuracım benı eklersen görcem resımlerını ınsallah
ohhh iyi yapmissin cnm bayrama tertemiz halilarin olcak..esine biraz yuk olcak ama olsun ayda yilda birkac kere nasilsaiben geldimmm..
evde ne kadar halı varsa topladım verdim hepsini..epey tutucak,ama yapıcak bişey yok..hatta hecen zar zor yıkadığım halıyı bile verdim tekrar yıkansın diye..kurutma aşamasında sarılı 2 gün kaldı ikaldırıp sererken çatladık kızla ikimiz,oda suyunu süzmeyince içinde su lekesi kalmış..kötü görünüyor..7 halı 1 yolluk gittii...herifin kesesine şeyettim..
kimm benmi gencecik..
sağolasın canım o senin güzel görüşün..saçımı boyattığımda çekmiştim .normalde kapalıyım ama evdede hiçç örtemem..çokda çekinmedim yani burda hepkızlar var görürse onlar görür diye..
ama sana bayıldımm..maşallahh çokk güzelsin.allah nazarlardan saklasın seni..
maşşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
anamm topiği güzeller bastı..
sende çok hoşsun canım,çok asaletli bir hanım görüyorum..
ahh ahhh o yollar çokdandır banada görünüyor ama çekindiğimden gitmiyorum..
5 senedir yani doğumdan beri çokk kanama oluyor..sürekli kansız kalıyorum bende..
var meleğimm..tonbalak ben..hatta kırmızı ben..sağolsun kızın doğumundan sonra yüzümde kızarıklık oldu,,işallah geçer ..
geçmiş olsun canımm..
yaa niye o kadar korkuyorki kameradan..benim kızın canı çok tatlı olduğu halde obileses etmiyor kameraya..
ama korkuyorsa sen tek başına zaptedemezsin ,sonuçta koca çocuk hemde diloşla..
topiğin cesur yüreği maşallahh...
kocada kıskanç bir görse sinirden patlar..
aaaa aşk olsun .
.4 ü bir arada işte..hazır 4 çocuk..aaa ne 4ü kızzz..allahmı söyletti ne...
hatun güzel olunca çocuğukimse görmez..
hee hee heeee
bana kül yutmaz derler:111::111::111::111::86::86::86: nasılda tanıdım seniii
neslihanı menüsünde tanıdım ..
ayyyyyy cok guldum valla ya resmen hayal ettim senin kizlarla civciviayy kızlarrrrr
benim bu civ civ evcil ve hiperaktif çıktı..
nasıl sevimli bişey bi görseniz..eve bırakınca ev halkını kovalıyor.
halkıda benim kızlarr..benim koca koca danalar parmak kadar civcivden korkuyor...buda bi yürüyen ayak görmeye görsün..arkasından ışık hızıyla koşuyor..
çokk komiklen kızlar kaçıyor civciv kovalıyor..hatta şimdide klavyede iştirak ediyor..sanırım beni anaı sanıyor.oturunca kucağıma gelip oturuyor..birde totosuna sahip çıksa heryere mıçtı cecomun kız gibi..allahdan halı yokda temizlemesi sorun değil..
çokk sevimli yaaa çocuğu olanlara tavsiye edrim..
ayrıca cecomm nasıl tuvalet eğitimi verdin kız sen bunlara,söylede bende yapıyım..yada bez tutacam buna..
ev
aynen valla bende hayal ettim hemen gozumun onunde belirdi resmenaksam aksam guldurdun kız benı kalvyenın ustunde cıvcıv hayal ettım bıde senın kızları kovalamasınıama evde halın yok dıye komık gelıyo halı olsa pişirirdın o cıvcıvı kesın yanı enazından ben oyle yapardım
kesinn farkediliyodur cnm zayifladiginKizlar 88,7 kilonun altina gecemedim? Sabrediom persembe gunune kadar ondan sonrasi aclik grevi. Annemle konustuk telden. Goruntulu. Bana dediki kuzummm sen zayiflamissinnn demekki hemen fark ediliyo cunku tombul yanaklarim yok eskisi gibi.
ay adini da koymus atakani allah sana ve kizlarina bagislasin cnmanamm birde canlısını görsen çok gülersin..
bizim atakan çok hızlıı..denizli horozu olacak büyünce teyzesi..
kedinin fareyi kovalaması gibi kovalıyor kızlar yumurta kadar şey..o kadar hızlıki fayanslardan kayıyor birde koşarken.
şimdi banyoya koydum..sepette duramadı bizim özür kız..tamda karay teyzemin tarifindeki tavuklardan olacak bu..özgür özgür koşuyor evde..
halı yok ya rahatız..mutfağı silmeye gidecem birazdan..
niye kizz sen istiyodun ama evet dilos henuz cok kucuk hayirli bir zmanda insallah cnmkiz kocam gorse mahveder heralde o fotolari. hos tek badima degilim cucuklerle beraberim.hep..sen dort cocuk mu dedin kiz agzindan yel alsin bismillah ucuncuyu daha yeni getirdim. dort icin cok erken:)))
ay bende korkuyorum malesef kopeklerden buyuk kucuk farketmiyo kucukken ben bisiklet ustundeyken devamli beni kovalayan adi jessy (cesi) vardi gorsen kuzuya benziyo ama cok kostu arkamdan ogun bugundur korkarm bengece gece ne guldum varya. bende acayip korkarim hayvanlardan. orda olsam ciglik ata ata birde ben kosardim herhalde:)) gecen arminbercem iki tane ordek yavrusu almis kutunun icindeler donu verince karsi karsiya kaldik bagirivermisim. kadin benle dalga geciyor kucucuk seylerdenmi korkuyon diye. hos korkuyom ama beslemedigim hayvanda kalmadi. hala hayret ediyom nasil baktim ben onlara diye. kedi kopek kus tavsan balik allah ne verdiyse baktim:)))
kizz naptin sen ben 2 ayda anca vereebildim cnm cabuk giderse daha cabuk gelecek ona gore cnmAblaam mecburummmmmm 1 ay icinde 10 kilo vermem lazim. Bu arada 88,3 oldumm :)) alhamdulillah. Demek gram gram yinede gidior. Spor yapmadigim halde. Yarinn spor yapayimmmm iyi bi terliyimmm. Ozluyorum spor bikac gun yapmayinca. Abla warya 77 oliyim yeter bana inanki:)) suu sisko bacaklarla gitmek istemiyorumm.
ayy insallah cnm ama turkiyeye gidip zayiflayan goremedim henuz genelde alip geliniyoAblacimcok haklisin ama bi soyle 10 kilo versem bbalik etli olarak gitsem konyaya :)) herkes ztn sasirir ilk kilom 100di. 77 kiloyken ben 70 gosteriorum. 10 kilo vermem lazim. Verecem insha Allah. 77 olarak turkey gidersem ordada 7 kilo veririm insha Allah, menulerimi orda paylasirim sizinle. 70 olarak geri donersem benden mutlusu yok. Burdada 15 kilo veririm 55 olurum insha Allah. Yada 20. Ayy hayal sanki...... 50 55 kilolar gormek istiyorummmmm. Zapzayif. Zayifladiktan sonra vucudumu toparlicam kas yaparim belki fit vucud icin.
evet cnm kizlarn sohbeti cok guzel gercekten insan keyif aliyo okurkenHahahahaha yaaacok tatlisinizz :))) sohbetinizi okumak cokk keyif verici. Bende haywanlardan cook korkarim. Karga goruyimmm yolumu degistiririm sokakta heleki kopek gorsem topuklarima vura vura kacarim eger salik olursa :))) ve pitbullsa. Ama minik kopeklerdende korkarim sessiz sakin hizli yuruyorum beni fark etmesin diye. Ha bide bunu unutmayin. Siz korktugunuzda eger terlerseniz kopekler bunun kokusunu alip anliyorlarmis. Sakin caktirmayin. Kopegingozlerinede bakmayinn:))
sen rahatsizsin zenci poposundan ama bazi kadinlar estetik operasyon geciriyomus cnm ona sahip oolabilmek icinHahahahahahaha ablaaaa cok tatlisinn. Cooookk sabirsizim cok hemen istiyorum herseyi. Aynennn baskulle yatip kalkiom gunde 6dan fazla cikiom :))) ayy tombul tombul bacaklar popo desen zenci poposuu. Gitmiyo:sssss.
evet evet aninda tespit yaptin cnm benimki de cocukluktan kalmasende çok tatlısın fıstık..
köpekden bende çok korkarım..:18::18::18:hemen ayetel kürsi olumaya başlarım ve senin hesap yolumu değiştiririm
..arabada bile aklım çıkar..sanki uçup arabanın içine girecek gibi..ama elimde değil işte.
.belkide biz çocukken,ben 6 yaşımdaydım kız kardeşimde 5 ..evin bahçesine köpek yavrulamış..ona bakmaya gidecekdik.
kız kardeşim benden önce uçmuş köpeğin yanına,tabii köpek yavrularını kıskanmış.bizimki ne yaptıysa artık
..eve bi geldi her yeri kan..üstü başı paramparça..koluyla kalçasını ısırmıştı köpek.kuduz aşısı yapıldı günlerce..
benim hınzır kardeşimde bizi korkurtu..kudurdum diye hırlar ağzını köpürtürdü...o zamankar filmi falan vardı kuduz diye..çok korkmuştum..
:44::44:hımmm bak biçocuklığuma indik sorunu bulduk..o olaydan olsa gerek köpek korkum..
ay insallah cok gzel gecer ve guzel bir puan alirsin cnm bnmyarın kpss var. tek korkum uyanamamak. ya hiç çalışmadım. yüzüne bile bakmadım. herkes yüksek alacağımı söylüyor. bu beklenti nedir benden anlamadım. bir arkadaş var her yıl hazırlanır girer en fazla 70 alır. sen onu geçeceksin diyolar. eğer geçersem yandım o kadın beni burdan osmaniyeye kadar kovalar:18::18::18: aramızda dalgasını bile geçiyoruz eğer geçersen gülay vay senin haline diyorlar
benim bir yakinimda tv ekrani gibi diyodu bazen buyuk popolu birini gorunceallahh allahhh
görmüyonmu millet totısunu o hale getirmek için estetik yaptırıyor..
arayanın eline geçmez sendeki toto kıymetini bil totonun
şakiramıydı ne :44:.onun poposu ne modaydı..tam erkeklerin hoşlandığı tip işte..
bizim gibi buzdolabı şişesi gibimi olacan...
aayy o pirinc gercekten ise yariyor mu acaba yaaaallah zihin açıklığı versin canım
işallah iyi puan alırsın.bazı insan çok çalışır kafası almaz bazısı bi üsten olur şıp diye kazanır..
ahhh ahh yakında olaydın okunmuş pirinç yedirirdim sana..
oooo sen bu tempoda baslarsan hepimizi sollarsin cnmIyi aksamlar! Uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama aktif olmadim simdiye kadar. Neyse univ.den mezun oldugumda 60 kiloydum sonra zamanla kilo aldım umursamadim kendimle barisigim evlenirken 70 kiloydum suan 3.yilimiz bitmek üzere ve ben 84 kiloyum yaklaşık 10 gundur kosu bandi ve kondisyon bisikletiyle spor yapiorum gunde iki lt su iciorum abur cubur minimuma indi Elhamdulillah ekmek gunde bir iki dilim ancak.. gunde 30 40 dk yuruyus+kosu ve 30 dk kondisyon bisikletine biniorum karin kaslarm agrio suan psikolojik olarak zayiflayacagima inaniorum ins! Ilk hedefim agustos a kdr 75 kg olmak.paylasmak istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynenn aynennn ablaaa arabadayken bile aklim cikiyor. Aayyy gercektenmi ne kotuu olay yasamissin trauma gecirmissin resmen kucuken ,Allah korumus kardesinii ablacim oef dusunemiom kanlar icinde:s bende bi kopekbaligindan cok korkarim. Trauma yasadim bende kucukken anaokulda 10 yasindaydim felan. Sinif 5deydim. Biz sinifla yuzmeye gidecez ilk kez. Bende oyle bi seviniyorumm mutluyum gidicez yuzmeye felanlar meryemteyzeyede anlatiyorum 25 yildir komsumuz yada dahafazla. Halada. Teyzem gibi :)). Sonra ogle tenefusde eve gidiliyo. Bende iste annem galiba evde yoktu. Bana demisti merymteyzeye git diye. Gitim. Anlattim bi sevincle yuzecegimi. Birden oglu seyit abimle yasit onlar 8inci sinifdaydi galiba, yuzmeye her hafta gidilecekti bizde. Iste kopek baliklari hakkinda konustular teyzemde. Beni korkuttular. Kopek baliklari arkandan yuzucekler felan. O yuzden ben yuzmeyi ogrenemedim korkumu yenemedim.. Her suyun icinde gozlerimi kapatsam kopekbaligi aklima geliyor. Kalbim duracak gibi oluyorum. Ben bu kotulugu hic unutmiycam.. :s yuzmeyi cok istiyorum. Ya dusda bile simdi dus alsam alttan cikacagini saniyorum. Bazen oyle bi oluyorumki cabucak cikiyorum aceleyle.
masallah cnm sana tabi guzel kizsin citirsin dikkat cekiyosun ister istemezHahha ablambenimya. Ya tamam olsunda benimkisi kim kardashian gibi. Cikik cok belli oluyo karpuz gibi ben disarda yururken nasil bakiyolar haywanlar gercekten disarida rahatsiz ediolar hem popoma hem saclarima. Gecen ayni anda 2 adam rahatsiz etti. Biri bana diokii woooww saclarinnn cok uzunnn. Konusmaya calisti. Bende dimiiii dedim ozguvenle ondan hic rahatsiz olmuormusm gibi. Oda konusmaya calisti. Ben daha sesimi cikarmadim. Sonra digeri motorla takip ediordu turktu galiba genc bir cocuk yakisikliydi. Sana birsey sorabilirmiyim dedii. Bende HAYIRRR dedimm cocuk susakaldii baktii uzaklasti. Yani niye takip ediosun kardesim. Baska insanlar bulamadinmi sormaya. . Bazen zayif arkadaslarmin yaninda nasilda laf atiolar bana. Halbuki onlara atilmasi lazim. Gecen sinif arkadasim benim icin kavga edecekti
Macdonalds da. Adamlar gozlerini dikmisler bana. Sinif arkadasimda erkek gibi kiz mihriban adi. Bagiristi onlarla. Hicmi guzel kiz gormediniz ne bakiosunuz dedi onlarda bakamazmiyiz dedi. Hayir bakamazsin dedi. Zor susturdum rezil oldum direct Ciktim. Erkekler etine dolgun kadinlarimi severlerki. Siz evlisiniz ben bilmiyorummm hahah. Ama abla cidden eritecem popoyu. Cok goze batiyo istemiyorum belim popoma gore baya ince:s kuzenimde pampers popolu dio bana. 😖
cnm 7000 kalori yakmak icin ne kadar ve hengi sporu yapmamiz gerek gunluk olarak o kadarini da mi biliyosun yoksaİyi akşamlar fıstıklarrrrrrr
hoşgeldin aramız abitanemmmm buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin cnmmm inanmak başarmanın yarısıdır zatennn sporda maşallh güzel yapıyorsunnn ekmek ve şekeri de kestinmiii gitsin kilocuklar
hakikaten çınlasın çok özleidm ben duyumu
Gülayım bugün erken yat kuzummm güzelce uykunu al oruç tutacakmısın bilmiyorum ama allah emeklerini boşa çıkarmasın bitanemm inş güzel bir puan alırsınn inş arkadaşın da sen de güzel puanlar alırsınız cnm benim
ben hayvanlardan hiç korkmamm nedense :44::44: çok severimmm ama köpecik yavrularını korumak için yapmış anne ne de olsa yoks asla yapmaz
o baskülü alıp bir saklayacağım ayda bir tartacağım seni artıkk
eğlence çıktı hem sana hem prenseslere stres topu gibi bak bak gülll
haksızlık yapma kendine bakimmm maşallahhh şimdi görebildim şükürmelekliğin yüzüne yansımış cnm benimmm ama ben seni kumral hayal ediyordumm ya hep fotolara bakıyormuşum ondan görememişimm albüme bakınca gördümmm
bebişimmm sne bu kiloları 1 aydamı aldın cnm benimmm yağ değilki bu tavaya koyup erisinnn
1 kilo verebilmen için 7000 kalori yakman lazımm buda nasıl olacak popişi kaldırıp spor yapacağız değilmii
yada yediklerinden 7000 kalori azaltacaksınnn ama burda çok ince birşey var aç kalırsannn kilo alırsın çünkü beynin kıtlık var diye düşünür ve enerji harcamaz sağlıklı kalorisiz yiyecekler seçeceksin cnm benim
hani cadaloz gelecektiii gelide niye bize slm vermediii özledikkk
geldim kuzum geldimmmmm yasemin diyoki ilkla ben bildiğimi yapacağımm denesin bklım biz uyarılarımızı yaptıkmı yaptıkkk gençlik böyle işte ilal kendileri tecrübe edecek herşeyiii bizde öyle değilmiydikkk
ya gözümün önüne getiriyorumda hakikaten gülüyorummm ne güzel stres topuuu allahtan halılar yokk
sen hele bir açlık grevine gir o zaman banu ablanı unutttt slm bile vermem ona göre
cidden kıyabilirmisinnn Eylülümmm yazık ya ben hiç kıyamamm
afiyetolsun meleğimmmmm ekmeği unuttun harikasınnn
allahım ya komedi resmennnn kuuzum nasıl bezleyeceksinkiii durdururumuuu
hakikaten çok dikkatliymişsinnnn
her zaman bekleriz cnmmm
hakikatennn cesaretine hayranım Gülaycımmm
enişteyle birlikte götürün belki sıcaklardan da olabilir cnmmm:44:
cnm cakma eltiyle araniz nasil dugun sonrasi gorusebildin mi onunlaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünde malum kızkardeşimdeydik iftarlık ve tabiki yine geç geldik
Gündüz şükürler olsun çok iyi hissettim kendimi ve hazır dinçken bir güzel evimin işini yaptım
Yıkanacak sadece bir posta çamaşırım kaldı
Artık kuruyanlarıda bu haftasonu ütülersem ufak ufak misafirlerime gün belirlemeye başlarımmenülerini belirledim çoktan
Sanırım önümüzdeki hafta bir gün hafta içi KV ve kızlarını alırımAnnemleride 2 - 3 gün sonrasına düşünüyorum
Pazartesi benim ilk çakma elti hepimizi iftara alacaktıartık o pazartesi için kesin alacaksa ( yarın arar sorarım değişiklik varmı diye ) çarşambada ben KVleri alırım diye düşünüyorum Anamlarıda cumartesi aldımmı bir sonraki haftaya bir tek eşimin amcasıyla oğulları kalıcak
Sonuçta son hafta fırsat olmaz hem bayram temizliği hemde kadir gecesi
Aslında hemen kuran okumaya başlayacaktım ama buraya bir göz atmadan olmadı
İkidir sahurdan evvel başlayıp sahurdan sonraya kadar okuyorum iyi oluyor
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Hemen bende bakıyorumeksik kalmim
Canım valla ben tek civcivle olduğu için ona yoğunlaşma şansım vardı
Resmen deli hatunlar gibi gazete kağıdına onu koyup defalarca buraya yapacaksın diye konuşuyordumhayvanıda kaçmasın diye tuttuğumdan herhalde korkudan mıçıyordu sonra en az bir saat rahat oluyordum sonra tekrar gazeteye alıp bak buraya yapacaksın diye diye bir hal oluyordum anamlar nasıl gülüyordu deli ne anlar civciv laftan diye ama sonradan artık takıntımı oldu yoksa hayvan gerçekten bilerekmi gidiyordu her defasında tuvalete bak onu bilmiyorum ama o oldu bir daha halıya mıçmadı
İnşallah seninkide alıştırabilirsin
Bir kaç tane daha alacağım diyordun ya o bakımdan dedim belki zor olur
Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağızbu kadar sporla eminim sen hedefini çok kısa zamanda tutturursun
aaaaaaaaa sana benden bir tane lazim bak nasil seni motive ederdim..saçlarım çok güzel gerçekden canım..aynı banu ablanınkiler gibi..
zaten çok benziyorsunuz birbirinize..
güzel kızsın ,rahat bırakmazlar seni tabii.ama sen derslerine bak..allah iyi birini çıkarır karşına nasılsa..
hoşgeldin banuu
ahhh ah keşke kocaman yamyamların kazanı gibi bi kazan olsada içine girsek,yağlarımızı eritseler.
yaa ocakdaki yağlara bi yağ çözüyoz halloyor..keşke öyle bişey olsada içsekde yağlarımız eriyerse ama yokk,emeksiz hiç bişey yok.
valla henüz nasıl beziyceğimi bilmiyom ama çok batırursa ortalığı bi yolunu bulurum..sonuçta bebek,erken tuvalet eğitimi psikolojosini bozar..
kendisi karar versin istiyorum ben..
seninde hayalindeki beyaz doğru canım..
saçımı boyatmıştımya 1 ay önce o zaman çekmiştim.yoksa saçım kahve..ama herifin hoşuna gitti sarı..sanırım bundan sonra boyatıcam hep..
ben yaşlanıp saçımın beyazlamasını bekliyordum boyanmak için..bi arkadaş fırça çekti bana, yaşın 35 şurda 10 senen var,yaptın yaptın yaşlanınca istesende yapamazsın diye.. iyikide fırçalamışsağolsun onun sayesinde boyandım..
bulamadı benim herif civciv ,ondan alamadım daha..yalnız takılıyor bizimki ,,bizi aile görüyor zavallı..
yok canım ben civcivime baskı yapam..onnun korkutursam sonra bize güzel yumurta vermez neme lazım..
ayyyyyy bak esinde duygusalmis cnm ne guzellsanki benimkide horoz gibi gibi..çok atılan ve cesur bir civciv..
zaten satan adamın kutusunun içine bu dikkatimi çekti..hepsini tepesine çıkıp kutudan çıkmaya çalışıyordu kerata..
bu kadar zavkli bişey olduğunu bileydim bahardan alırdım bi kaç tane..evin içinde sürü halin dedolanırlardı..
kümes var amadaha bebek olduğundan oraya koyamıyom..üşür korkar kedi yer kuş kapar..başına yıldırım düşer ne olur ne olmazz..gözümün önünde dursun aklı başına gelene kadar..
yaa bişey yapmasada kokuyor..ama koyamadım dışarı işte..geceleri banyoyu kokutuyor..arada teneffüse çıkıyor teror estiriyor evde..
çok teşekkür ederim meleğimm
o senin güzel gözlerinin güzel görmesinden..
geçen yılki ördeği kışın kestik..soğukdan donmasın diye..
hatta kesemedik..ben kocama diyorum kes şu hayvanı yazık eziyet oluyor donacak soğukdan diye..oda he şimdi keserim yok yarın yaparım diyip duruyor.:44:
neyse bir gün acı son gerçekleşti..meğer muhtara kestirmiş benim adam ördeği..
oda kıyamamış..çok severdik rahmetliyi ,ördek gibi değilde sanki evin kedisi köpeği gibi duygusal bi bağ oluşmuştu aramızda..çok insana yakındı.
hatta biz yiyemedik etini falan..içimiz almadı..insan arkadaşını yermi hiç
evet cnm telefondan gorunmuyoEwet abla ayatul kursi okuom ama korku iste haha. Hayir Sennn daha guzelsin 🙈🙊! Ya telden cok baska. Ben olmadi laptoptan felan bakarim insha Allah.
ayyy cnm benim cok tesekkur ederim evet cnm kalp damari tikanmis eskiden de yapmis bunu ama ben bilmiyodum yani bekarkenAblaaaa uzulme sen!! Morelini yuksek tut bilmiyorum nedir. Kalpla alakali brseymi?? Kotu degildir ya bosuna uzme kendini canimablam stres yapma hic gerek yok. İyi kotu gununde hep birbirinizin yaninda olacaksiniz ewet cook iyi yapiosun gitmemekle. Amieeen ablacim! Sikma canini lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?