80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay Sınavı'nın kötü geçmesine üzüldüm cnm ama inşallah güzel bir puan alırsın yinede :) umutsuzluk yok ok
Arkadasinın adı mı armin perdem ?? Tuhafıma geldi de
eminim diloş her türlü güzeldir cnm bnm ister pijama ister elbise ile
banucum ellerine saglik liste super olmus ay bu haftada mi birinci olmusum ne:))) haftaya kesin arti cikacam ya korkuyom. insallah veririm daha dogrusu veririz hep beraber. amiiiiiin
Âmin cnm

haha tsk etttik ablacimmm seve seve bakiyorum wallah o benim kuzummm herseyimm. Hemde nasil cekiyorum kokusunu icime bana cokkk huzur veriyoooor gercekten huzurum o benim. Aynen abla ya kucaga alisti iyice ilk bebisimiz ya belki ondandir. Teker teker hepimizinn kucagindaydii. Ayy bide ilk zamanlar bazen uykudan kaldirioduk dayanamiorduk ozluyorduk birde sipayi. Simdi ablam bizde kaliyo 2 ayligina annem turkey gitti. Bende yalniz kalmiim diye abim calisiyo. Aman kalsinzaten teyzesinin kuzusuu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Iftara 4 saat 9 dk kaldi.. Cok aciktimm. Benim mide galiba buyukkk ya hahah. Ama iftarda fazla yiyemiom eskisi gibi. Ya bideeee benn gece biraz kacirdimm:s saat 1 2 gibi birdaha yapmicam. Oefff neguzel 88 olmustum. 1 kilo gibi almisim:: ama insan hemen alabilirmi o kiloyu!? Gider dimi. Sudur dimii yaaaaaaa.. Cok uzgunum bu hafta cumaya kadar 87 olmaya calisacam

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kizlar ben geldim kimse yokmu. Cok yoruldum bu gun hava okadar sicak ve nemliki sabah 7 de gunesle beraber kalkiyoruz. Dun gene gec yattim komsumuzu ugurladik oturduk cay kahve derken 1 de yattim alisik degilim felegim sasti ustune bu gun ev temizligi cocuklarla havuz deniz derken besbeter oldum simdi koydum popomu menumu yazayim bakalim
Sabah 3 dln cavdar ekmek evyapimi sucuklu yumurta peynir zeytin yesillik
Ara kefir 6 ceviz
Aksam 1 kasem mercimek corba 1 tane bulgurlu mercimekli dolma 1 lokma kiymali borek yogurt
Gun boyu yuzdum su ayrobigi yaptim spor bukadar zaten alanya da spor yazin yapilmiyor malesef yuzmeyle idare 

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banucum liste ne guzel olmus bayıldım bayıldım ellerin dert gormesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kızlarr

bu gün kendime iş çıkardım,mutfakda eşyaların yerini değiştirdim bi kaç tur..sonrada koridorun duvarlarını sildim hazır halısı yokken..

sonrada eşim nasıl olduysa sözümü tıttu tavuk aldı 5 tane..

5 genç tavuğum var artık..bakalım ne zzaman yumurta vermeye başlıycaklar..

tavukları getirip bahçeye bıraktı eşim..sonra hadi civcivide getir bakalım dedi.. bende olmazzz bunlar döver onu dedim..

ama ısrar edince getirip bıraktım atakanı bahçeye..

anammm bizimki değil dayak yemek parmak kadar boyuyla koca tavuklara kafa tuttu..bi görmeniz lazım kızlar tavuklarıda kovaladı bu civciv..hayret bişey nasılda kaçıyorlaar küçücük şeyen inanamazsınız..önünde zıp zıp zıplayıp kaçtılar. çok komiklerdi..

bizimki bu köyün ağası benimm leaannn diye boy gösterdi onlara...sanırım büyünce eşkiya olacak atakan...

alah senin iyiliğini versin sindim..

hiç tavuğa işkence yapılırmı..onlar çok yaşlandıysa ondan tüyleri yolukdur. ben öyle biliyorum..

geçen yıllarda kocam öyle yoluk tüylü tavuk almıştı,meğer yaşlılarmış yumurtlamadılar bile,menepoza girmişler..

benbuzluğa hemen herşeyi koyuyorum canım..
kekler poğaçalar kurabiye ..revani , sarılmış kadayıf,tabii pişmeden..belki pişmişde olur kadayıf bilmiyorum..

eline geleni at canım,fazla olanları falan..
o yzüdne gelmediğini biliyorum da ama başka nik alıp gelsinnn çok selamımı söyle

aynını bende yazdım canım..

hatta dedim sen gelince biz seni tanırız nasılsa sen yeterki gel..

sindimmm çok güldürdün beni..sen çok yaşa işallah..

ayyüzlüm gelsin yazar armin perdem kimmiş..

Suyu küçük iken benimde vardı hep büyütmek için alırdım olurdu bu kere nasılsa ölecek diye 4tane almıştım evde balkonda baktım onlara uyurduk onlarla hepside büyümüşlerdi:))
Basımın üstünde yleriniz var cnm kapım her zaman açık
Ali nazik gibi mi canm

menüm

sabah..bir ısırık poğaça 7 zeytin..yoğutr,kiraz..

ara..kiraz.salatalık..

akşam..2 kşk çorba..1 tabak kabak yemeği..salata..az yoğurt.

şimdi yine kiraz..

dün kocam gelirken akşehirden kiraz getirmiş..çok fazla ve çok güzeller,yemeden edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…