- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ay Sınavı'nın kötü geçmesine üzüldüm cnm ama inşallah güzel bir puan alırsın yinede :) umutsuzluk yok okslm kizlar. bi gelemedim gecen gece ne guzel tam sohbete basladik benim herifin erken gelecegi tuttu. gece sahura kadar oturdum eee o saate kadar oturursunda sabah kalkabilirmisin. korktugum sey basima geliyodu. saat sekiz otuzda kalktim sinav dokuz bucukta yirmi dk mesafede okul tutustum resmen ya. nasil hazilandik nasil ciktik verden hic bilmiyom. neyse sinav berbat gecti geri kalan herkesin sinavi gibi osym sagolsun dedik:))) hos zaten bu sene memurluk yokmus sanirim e bende ogretmen degilim haliyle bosa girdim sinava sadece tecrube edinmek icin. yani puani yuksek olsada bi fok olmaz benden:))) sinavdan cktim bide ne gorim sabah dilosa giydirdigim kiyafetin yerinde yeller esiyo. cingene pijamayla geziyo. esime dedim noldu buna. megerse altina yapmis bi guzel disina cikmis esimde eve gelip degistirmis ve uzerine gece giydirdigim pijamayi giydirmis:)) face deki foto o gun cekildi. aksamda arminbercem aradi geleyimmi size diye gel dedim gece bir bucuga kadar oturduk. bir dahada nasip olmadi buraya gelmek. masallah sizde bol bol kaynatmissiniz.
cecom kiz ne pis ruya o oyle. benim misafirlerim genelde kedi suretinde olurlar ve cok pis ses cikarip bni isirirlar. bende aninda ayetel kursiyi okuyorum gidiyorlar. artik alistim sanirim gordugum gibi okumaya basliyom:)))
Âmin cnmbanucum ellerine saglik liste super olmus ay bu haftada mi birinci olmusum ne:))) haftaya kesin arti cikacam ya korkuyom. insallah veririm daha dogrusu veririz hep beraber. amiiiiiin
Ey evet bende cok seviyorum o diziyi yasemin favorim :)
keşke bitmeseydi yaa..
gercekten şu yumurta konusuna care bulmamız gerek:)
Ayyy maşallah Allah nazarlardan saklasın senide bebişide ne güzel bakıyosun bebişe aferin sana cnm bnm :)) bende öpüyorum bebişi birde kokusunu böyle içine Çek benim yerime :))
Ayy sizin mirzacık ta kucağa alışmış cnm bnm oğlumda öyle senin vücudunun sıcaklığında uyumayı seviyo kendini güvende hissediyo
Kucağa alısmıs mirzacık :)
Ellerine saglık benle beyazcan yemişiZ yastıkları bu benim ilk yediğim yastık :)
Yaa bende basıyorum büyümüyo foto benimde hoşuma gitti ama büyük olarak göremiyorum
Daha ne olsun cnm maşallah sana patlıcan kebap ta yapabilirsin cnm hem cok kolay hem lezzetli
Ayy ama kötü bi koku oluyo dayanabilirsen yap cnm ..gecen yumurta alırken kümesin oraya gittik oğlum tavuklara bakacaktı :) ama bişey sorcam nedense ordaki tavukların hepsinin popo tarafı ve göğüs yerleri yolunmuş gibiydi içim cız etti eşim yumurtladıklRı içindir belki dedi sonra bi baktım horozda aynı şekildeydi ayy içim acıyo aklıma gelince işkence mi yapıyolar yaaa acsba gercekten cok kötüydü
Bizde seni özledik cnm
ay baklava ve şekerpare de Buzluga atılır mı birgün bana yazar mısınız misafirler için Buzluga atılabilecek ikramlar diye :)
Nur topu gibi bi civciv yeğenimiz oldu cnm
alah senin iyiliğini versin sindim..Ey evet bende cok seviyorum o diziyi yasemin favorim :)
keşke bitmeseydi yaa..
Ayyy maşallah Allah nazarlardan saklasın senide bebişide ne güzel bakıyosun bebişe aferin sana cnm bnm :)) bende öpüyorum bebişi birde kokusunu böyle içine Çek benim yerime :))
Ayy sizin mirzacık ta kucağa alışmış cnm bnm oğlumda öyle senin vücudunun sıcaklığında uyumayı seviyo kendini güvende hissediyo
Ellerine saglık benle beyazcan yemişiZ yastıkları bu benim ilk yediğim yastık :)
Yaa bende basıyorum büyümüyo foto benimde hoşuma gitti ama büyük olarak göremiyorum
Daha ne olsun cnm maşallah sana patlıcan kebap ta yapabilirsin cnm hem cok kolay hem lezzetli
Ayy ama kötü bi koku oluyo dayanabilirsen yap cnm ..gecen yumurta alırken kümesin oraya gittik oğlum tavuklara bakacaktı :) ama bişey sorcam nedense ordaki tavukların hepsinin popo tarafı ve göğüs yerleri yolunmuş gibiydi içim cız etti eşim yumurtladıklRı içindir belki dedi sonra bi baktım horozda aynı şekildeydi ayy içim acıyo aklıma gelince işkence mi yapıyolar yaaa acsba gercekten cok kötüydü
Bizde seni özledik cnm
ay baklava ve şekerpare de Buzluga atılır mı birgün bana yazar mısınız misafirler için Buzluga atılabilecek ikramlar diye :)
o yzüdne gelmediğini biliyorum da ama başka nik alıp gelsinnnçok selamımı söyle
Ay Sınavı'nın kötü geçmesine üzüldüm cnm ama inşallah güzel bir puan alırsın yinede :) umutsuzluk yok ok
Arkadasinın adı mı armin perdem ?? Tuhafıma geldi de
eminim diloş her türlü güzeldir cnm bnm ister pijama ister elbise ile
Âmin cnm
Suyu küçük iken benimde vardı hep büyütmek için alırdım olurdu bu kere nasılsa ölecek diye 4tane almıştım evde balkonda baktım onlara uyurduk onlarla hepside büyümüşlerdi:))şu anda tek civciv var canım..işallah büyücek,genç kız olcak sonrada tavuk..
evim bahçeli benim canım..kümes var ama boş şimdi..istiyorum ama biraz kokuyor..gerçi kokusuna razıyım iyi oluyor evde olunca..hemde çocuklara eğlence çıkıyor..
Basımın üstünde yleriniz var cnm kapım her zaman açıkben yıne unuttum bıldırım yapmayı ellerıne saglık
oo menu süper bızde davetlımıyız oruclu oruclu canım cektı
ıftar sonrası oldugundan cayın yanına kek yeter bence ama yınede sen bılırsın canım
Ali nazik gibi mi canmEy evet bende cok seviyorum o diziyi yasemin favorim :)
keşke bitmeseydi yaa..
Bizde seni özledik cnm
Hayırlı olsun cnm piliçlerin:))
Inşallah cnm doğal yumurtalarınız olucak :)) bakarsın cıvcıv leriniz olursağol canımm..işallah yumurtalarımız olacak..
Sağol canım benım utandım sımdı :)) evlilik yarıyor herhalde :))mervee
facedeki resimlerini görüyorumda maşallah her gün dahada güzelleşiyorsun.
Inşallah cnm doğal yumurtalarınız olucak :)) bakarsın cıvcıv leriniz olur
Sağol canım benım utandım sımdı :)) evlilik yarıyor herhalde :))çok TSK ederm cnm
Gömem olabilir cnm benim hıc fıkrım yok yumurta için horoza gerek yok dımı galıba:///önce bi yumutlamaya başlasınlardatorunlar ilerde olur belki..
hem horazmu lazım ne civciv çıkarmaları için..pek bilmiyorum bu işleri..
Gömem olabilir cnm benim hıc fıkrım yok yumurta için horoza gerek yok dımı galıba:///
bilmemkiii...:44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?