80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar fıstıklarrrrrr

ohhh elleirne sağlık meleğimm zaten bayram da geliyor hem harekt hem bayram temizliği gibi olmuş elleirne sağlıkk

yaşasınnn tavuklarımız gelmişş bak sen atakana ilk ben geldim diyo demekkk

cnm bende buzluğa herşeyi dolduruyorum elime ne geçerse kadayıf çiğde konuyor hazır şerbetli pişmişte saklama kaplarında koyuyorum ben

Banucum liste ne guzel olmus bayıldım bayıldım ellerin dert gormesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim neslimm

bebişimmm ne yediğini bilmiyrouzki sebebini söyleyelimm

rica ederim sindim beğenmene sveindim cnmmm bitanem ben herşeyi atarım buzluğa sadece ikramlık dersen mantı içli köfte sarma elmalı kurabiye kek börek çeşitleri özellikle talaş böreği (pişmiş) ve sigara böreği eksik olmaz şerbetli tatlıları kaldırrabilirisn dondurma kaplarında hiçbirşey olmaz
ben yemek kalırsa fazla olanları bile kaldırıyorum hemen aklına ne gelirse koy cnmm rahatlık oluyor biraz büyük olsa neler koyacağım da

banucum ellerine saglik liste super olmus ay bu haftada mi birinci olmusum ne:))) haftaya kesin arti cikacam ya korkuyom. insallah veririm daha dogrusu veririz hep beraber. amiiiiiin

rica ederim Gülaycımmm evettt süper anne oldun bu hafta bak ya hemen negatif cümle kuruyor

bence ne artı çıkması vermiş bile olacaksınn

yok artık sen demi Gülayımmm:18::18::18::18:

evet sen unuttun bende unuttummmm özür eylülümmm arkadaş vardı aceleye geldi bugün biraz liste hazır olanlara baktımmm

hayırlı olsun tavukların ama içlerine bir tane horoz koymazsan yemelik olur başka da bi işe yaramazlar
armin berçem buraya bi ara takılan bir arkadaşım. o da muşta oturuyor

önce bi yumutlamaya başlasınlarda torunlar ilerde olur belki..

hem horazmu lazım ne civciv çıkarmaları için..pek bilmiyorum bu işleri..

Gömem olabilir cnm benim hıc fıkrım yok yumurta için horoza gerek yok dımı galıba:///

alemsiniz kızlarrr bu güzeldiiii

afiyetolsun meleğimmm bir ısırık için dövme kendini bak tadımlık yemişsinnn ama akşam fazla meyve yeme yarın kahvaltıda yersinn

allah aşkına horoz olmadan tavuktan yumurtamı bekliyonuz siz

bu da ha süperdiiii

Bol zeytinyagli sarma vs vs vs utaniyorum soyleyemiorum haha bugun daha iyi yedim ama. 3 litre su tuketecem

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Çok geçte olsa bir uğrayayım dedim
Bugün eşim sağ olsun temizliğe yardım edeyim dedi ( anasını salı iftara almayı düşündüğümü söyledikten sonra )
Birlikte bir güzel giriştik Büyük cadı sabah 6da uyanmış nasıl olduysa ve uykusu kaçınca oturup bir güzel odasını temizlemiş Ben uyandığımda ( 11i az geçiyordu ) odası resmen parlıyordu
Kız hangi dağda kurt öldü dedimde ya uykum kaçtı TVde de birşey olmayınca toplayayım dedim nasılsa her gün söyleniyorsun 4 gündür dedi
Eşim salona bende mutfağa daldık ıncık cıncık raflara kadar heryeri bir güzel yaladım yuttum
Anam ne çok atacak şey buldum yine
Fırınımı ve tost makinemi bile iyice parlattım eşim bile yahu bunu devamlı yapsan ya dedi dedim degett iyi saatime deng geldi yoksa yapmazdım
HOlüde aradan çıkarttık ve ev bal dök yala oldu yatak odası hariç
Orasını yarın kızçemle birlikte bitireceğiz inşallah ( nevresimleri falan değiştireceğimde bacak kadar boyumla zor oluyor tek başına )

Akşam üzere birde markete gittik kocacığımla
Sağ olsun bir iyiliği üzerindeydi şaşırdım kaldım Evdeki Cattle ne zamandır bozuktu temizlik yaparken yine söyleyince ya tamir et yada yenisini alacağım diye onu bana bir güzel attırdı markettede hadi gelmişken kendine bari Cattle yerine Çay makinesi al dedi
Şansımada beğendiğim bir tane indirime girmişti ve anında kaptım
Misafirleri almaya alacağız ama bardağımda eksik diyince birde 12 bardakla bir sürahi aldırdı
Anam inanamadım üstelik başının ağrıdığını söylediği halde hiç huysuzluk yapmadan benle dolaştı acele ettirmeden
Bu Ramazan benim adama yaradı sanırım Rabbime şükür inşallah hep öyle kalır

Ay başındada büyük kızımla beni alışverişe götürecekmiş aslında ona kalsa bugün bakacaktıkda hepsi birden yorar diye istemedim ben birde ay başına biraz bırakalımda bir ayda biraz fazla ağır gelmesin

cecoşummm bildirimini yarınmı yapacaksın cnmmm şayet öyleyse bekleyelimmi bilemeidm:26:

Canım ne olur kusura bakma bilgisayarı öylece bırakınca şarjı bitip kapanmış bende yazını yeni gördüm girince :26:
Bildirim yapsamda birşey değişmeyecekti :26: son kaç kiloydum bilmiyorum ama 122.4 kg çıktım dün sabah yine bu ara balon gibi hissediyorum kendimi ama sanırım yeterince su içemediğimden

Canım maşallah menün baya zengin
Valla ben bile bukadar yapmayı düşünmüyorum arkadaşlarında dediği gibi iftar çok geç olduğu için fazla yenmez bence baklavayı çayın yanına çıkar ve diğer şeylerle hiç uğraşma çayın yanına ikram yapacağım diye
Yada dedikleri gibi fazlalıkları buzluğa atarsın gecenin sonunda

kızlar bi derdim var köşesi yerine buraya yazayım biz evlendiğimiz zaman bir zarf vardı eşim içinde kayıma ait bir mektup olduğundan bahsederdi hep. hiç bu güne kadar merak edip okumamıştım. bu gün elime geçti bi bakayım ne yazmışlar bunca zaman saklanmaya değer dedim. tamam kaynıma ait mülaim bir arkadaşının yazdığı bir mektup var. ama aynı zamanda eşime ait hiç te mülayim olmayan bir arkadaşının yazdığı mektuplarda varmış. eee doğal olarak okudum. lise yıllarına ait. ay okumaz olaydım. erkeklerin en çirkef yüzüyle burun buruna geldim. yok efendim ne zaman milli olacaz. ne zaman o formayı giyip halay çekecez. lisede olmadı üniversiteye kısmet. milli olunca haber ver kutlayalım. yok kızsız kaldım sahilde gezip kendimi tatmin ediyom ay ne iğrenç şeyler. belden aşağı espiriler. şu an kocamdan tiksindim yani. ay durun bide şey diyo senin kız nasıl hani taş gibi demiştinya falan. ben bunu okudum köpürdüm zaten. aldım teli elime msj la verdim veriştirdim. hemen de aramıyo aradan kaç saat geçti sen ne diyorsun nerde buldun onu falan diyo. e tabi eve gelince de ağzına mıçtım. dedim arkadaşına haber verdinmi milli olduğun gün. senden tiksiniyorum dedim. ya düşünsenize bizleri aralarında muhabbet konusu yapıyolar. kendimi aşağılanmış hissettim yaaaa

korkma söyle bebişimmmm falakaya yatırmıyoruz sonuçta dimiii

Hahaha :))

Zeytinyaglisarma

Tuzlucekirdek

1 kek cok ince dilim
Biraz chips ve 2 kurabiye 😫😖😩

Sahur yapmicambugun. Fark ettim sahur yapmadigim zamanlar daha kilo veriyorum.

sweet cim yanlış anlama buraya yazıyorum bu konuyu, diğer topikte tanımadığım yani daha doğrusu uzun süredir tanımadığım çok kişi var. şimdi derler yuh bu burda paylaşılırmı falan en iyisi burda anlatmak gibi geldi.

ohhh prenses şaşırtmış sni desene afferim kerataya eniştenin de snein e de ellerinize sğalık cnmmm mis gibi olmuş ev

kettle ını da güle güle kullan aman maşalah :nazar de enişteye allah razı olsun almış neyin eksikse

cnm ne özürü ben bildirim yapacaksın zannettmiştimmm oksun haftaya listede olursun inşş

cecoşumm birazcık almışsın sankiii ben daha az hatırlıyorum seniii:44::44::44: lütfen suyunu ihmal etme cnmmm

aman ne işin var oralarda ama çok şaşırdımmm cnmmm bence eniştenin gençlik zamanındaki birşey için boşuna kızmışsınn

ayrıca sen onun helalisin seni de arkadaşına anlatacak değilll şu anki bilgimizle gençlikteki bilgimiz aynımı kendimizden örnek verelimm o deli dolu hallerimiz yok aklımzı bir karış havada değil o yüzden hoşgör bence

ya biliyorum tabi de çok değil ondan bir kaç sene sonra ben eşimin yanına gittim üniverstesinin olduğu yere. ne yani sadece sevgiliydik diye beni ağızlarına sakız mı ettiler aralarında. hani bişe olduğundan değil ama oooo hatun yaptın kendine milli oldunmu muhabbeti geçtiyse bile iğrenç yani

alemsiniz kızlarrr bu güzeldiiii

afiyetolsun meleğimmm bir ısırık için dövme kendini bak tadımlık yemişsinnn ama akşam fazla meyve yeme yarın kahvaltıda yersinn

bu da ha süperdiiii
Kiz ne bıleyım ömrümde yumurta nın nasıl oluştuğunu merak etmedim kı yemek kısmı ile ılgilendm:))
Benim kı ıs yapmak tam o kadar sıkılmış ki yapıyor kuzum ama oflaya puflaya:)) yemekten sonra karpuz Yada tatlı beklemır ya me bıleyım cnm:/
Ne dıyecegımo bılemedim://

Abowww Enişte değil Çam resmen Çam Ormanı devirmiş :26:
Ya hadi geçmişte bu tip muhabbetler aralarında olmuş :26: yazışmalar olmuş ne diye bunları saklarlar ki hadi evlenene kadar sakladın bari evlendikten sonra yok et boşu boşuna huzurun kaçmasın
Benim eşim hep der erkeklerin arasındaki muhabbet kadınlarınkinden bin beter diye hatta bazı arkadaşlarıyla tanışmıyorum bile sadece adlarını bilirim ( eşim tanışacağın kişiler belli diğerleriyle tanıştırmıyorsam bilki bir sebebi var diye )
İçindekileri döktüğün iyi olmuş ( en azından hem rahatladın hemde enişte bu konudaki fikrini ve duruşunu bildiğinden ona göre hareket eder bundan sonra ) ama ne olursa olsun çok fazla huzurunu kaçırma
Sonuçta bunlar cahillik zamanlarında yazılmış şeyler eminim bugün olsa asla bu tip muhabbetlere girmez ama işte tek hatası o pis yazıları yok etmemesi
Allah korusun ya evladın bulupta okusaydı onları babası için ne düşünürdü

İnşallah bir kaç gün sonrada olsa kendini toparlar eşine karşı şu tikinsinme duygun yok olur yavaş yavaş sonuçta çocuklarının babası ve ne olursa olsun çocuklarının hatırı için arayı bulmak zorundasınız
Heee sen af etmiş olsanda hemen çaktırmada eniştede bari biraz sürünsünde bir daha ona göre adımını atsın

yok bitanem neden yanlış anlayayımmm ama burda paylaşsan da orda paylaşsanda herkes okuyor evet haklısın burada uzun süredir tanıdıklarımız var nasıl rahat hissedersen cnm bu konulşarda karışmam ben

bak ya salata yok çorba yokk yoğurt yok cacık ayran hiç yokk neymiş efenimmm cips tuzlu kavrulmuş çekirdekk cips ve kurabiye
menülerin düzelene dek konuşmuyorum seninle bebişimmmmm

Geçmişi düşünerek bugünkü huzurunu kaçırma bence bitanemmm dememiştir enişte sanmam

ya unutmuş o zarfın içinde öyle bir mektup olduğunu. ama nasıl unutursun açtın baktın a buda kardeşimin dedin görmedinmi eşşek kadar iki mektubu. zaten on beş yıl öncesinin hesabını soramam ben ona bu saatten sonra. kızdığım nokta neden sakladı. huzurum bozuldu boşu boşuna adam bana itici gelmeye başladı ya. o değil iki gün sonra evlilik yıl dönümümüzdü bu tiksintiyle nasıl kutlanır bide zeytin yağı üste çıkıyo bak dövdüttürecek bana kendini diyo. hoş o öyle dedi tekmeyi yedi ayrı mesele

yak gitsinnnn cnm benimmmmm boşuna huzurunuzu kaçırma enişte yeterince utanmıştır zatennn

Hahaha ablaa onlarida yedim iftarda ama sonrasinda iste cekirdekler vsvs( yaaaa... 1 kilo almisim tuzdn su tutmusumdur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…