- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hahaha ablaa onlarida yedim iftarda ama sonrasinda iste cekirdekler vsvs( yaaaa... 1 kilo almisim tuzdn su tutmusumdur dimi
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
:44::44::44::44::44::44:allah aşkına horoz olmadan tavuktan yumurtamı bekliyonuz siz
hayırlı olsun tavukların ama içlerine bir tane horoz koymazsan yemelik olur başka da bi işe yaramazlar
armin berçem buraya bi ara takılan bir arkadaşım. o da muşta oturuyor
alemsiniz kızlarrr bu güzeldiiii
afiyetolsun meleğimmm bir ısırık için dövme kendini bak tadımlık yemişsinnn ama akşam fazla meyve yeme yarın kahvaltıda yersinn
bu da ha süperdiiii
gülayyy iyi yapmışın başka yerlere yazmamakla..ne işin var ellerin topiğinde..biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz zaten..kızlar bi derdim var köşesi yerine buraya yazayımbiz evlendiğimiz zaman bir zarf vardı eşim içinde kayıma ait bir mektup olduğundan bahsederdi hep. hiç bu güne kadar merak edip okumamıştım. bu gün elime geçti bi bakayım ne yazmışlar bunca zaman saklanmaya değer dedim. tamam kaynıma ait mülaim bir arkadaşının yazdığı bir mektup var. ama aynı zamanda eşime ait hiç te mülayim olmayan bir arkadaşının yazdığı mektuplarda varmış. eee doğal olarak okudum. lise yıllarına ait. ay okumaz olaydım. erkeklerin en çirkef yüzüyle burun buruna geldim. yok efendim ne zaman milli olacaz. ne zaman o formayı giyip halay çekecez. lisede olmadı üniversiteye kısmet. milli olunca haber ver kutlayalım. yok kızsız kaldım sahilde gezip kendimi tatmin ediyom ay ne iğrenç şeyler. belden aşağı espiriler. şu an kocamdan tiksindim yani. ay durun bide şey diyo senin kız nasıl hani taş gibi demiştinya falan. ben bunu okudum köpürdüm zaten. aldım teli elime msj la verdim veriştirdim. hemen de aramıyo aradan kaç saat geçti sen ne diyorsun nerde buldun onu falan diyo. e tabi eve gelince de ağzına mıçtım. dedim arkadaşına haber verdinmi milli olduğun gün. senden tiksiniyorum dedim. ya düşünsenize bizleri aralarında muhabbet konusu yapıyolar. kendimi aşağılanmış hissettim yaaaa
öyleymiş canımmAbowww Enişte değil Çam resmen Çam Ormanı devirmiş :26:
Ya hadi geçmişte bu tip muhabbetler aralarında olmuş :26: yazışmalar olmuş ne diye bunları saklarlar kihadi evlenene kadar sakladın bari evlendikten sonra yok et boşu boşuna huzurun kaçmasın
Benim eşim hep der erkeklerin arasındaki muhabbet kadınlarınkinden bin beter diyehatta bazı arkadaşlarıyla tanışmıyorum bile sadece adlarını bilirim ( eşim tanışacağın kişiler belli diğerleriyle tanıştırmıyorsam bilki bir sebebi var diye )
İçindekileri döktüğün iyi olmuş ( en azından hem rahatladın hemde enişte bu konudaki fikrini ve duruşunu bildiğinden ona göre hareket eder bundan sonra ) ama ne olursa olsun çok fazla huzurunu kaçırma
Sonuçta bunlar cahillik zamanlarında yazılmış şeylereminim bugün olsa asla bu tip muhabbetlere girmez ama işte tek hatası o pis yazıları yok etmemesi
Allah korusun ya evladın bulupta okusaydı onlarıbabası için ne düşünürdü
İnşallah bir kaç gün sonrada olsa kendini toparlar eşine karşı şu tikinsinme duygun yok olur yavaş yavaşsonuçta çocuklarının babası ve ne olursa olsun çocuklarının hatırı için arayı bulmak zorundasınız
Heee sen af etmiş olsanda hemen çaktırmada eniştede bari biraz sürünsünde bir daha ona göre adımını atsın
seni beğendim canım
:44::44::44::44::44::44:
kızzz bizim önceki tavukların horozu falan yoktu,gayet güzelde yumurtluyorlardı:44:..horoz kuluçkaya yatılacak yumurta için lazımmış..şimdi öğrendim yatan tavuğun bi işlevi yokmuş zaten..ayy bizde neler yazıyoz
zaten horoz lazımsa ben onlara tazacik oğlan verdim..büyütsünler horozları olsun..atakan büyül ihtimal horoz,şimdiden hareme kafa tutuyor baksana..
benim sultan gelinler damatı kendileri büyütsün artık..
armin bercemi ben biliyomda sindiçok güzel yazmış ya..armin perdem..hoşuma gitti..
gülayyy iyi yapmışın başka yerlere yazmamakla..ne işin var ellerin topiğinde..biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz zaten..
bence kocandan boşuna tiksinorsun..
erkeklerin hepsinin aynı şeyleri konuştuğunu hatta dahada beterini yaptığın aşağı yukarı biliyoruz..ki o zamanlar gençlik ve cahillik yılları..
tamam halısın kızmakta keşke hiçgörmeseymişin yazdıklarını ,ama her şerde bi hayır varmış..kızların ddiği gibi ya çocukların eline geçseydi bu mektuplar..ayy babalarını nası düşünürlerdi nasıl kötü oludu.iyikisen görmüşünde yok etmişindir ..
geçmişde olan şeyler için kendini üzmeye değmez..kocan seni arkadaşlarına anlamatmamıştır,hemde akrabasısın ciddi düşünen biri bnu yapmamamıştır..
öyleymiş canımm
erkekler biraz belden aşağı konuşmayı severlermiş..hele genç ve bekarkeb akılları başka yerde çalışınca normal onlar için..
bazıları karıyla ne yaşıyorsa ertesi gün anlatırmış bile..
ama bizim kocalar öyle değildir ,,sanmam..işalahhhhh :26::26::26::26::26:
canımsınnnnn
yumurta için horoz gerek yokmuymuş yaniiii:44::44::44: ama tavuk yumurtanın yenemek içinmi yoksa civciv içinmi olacağını nerden bilsinkiii kafam karıştı şimdi:26: neyse atakan halleder artıkkk dediğin gibi lazımsa büyütsünler güzelce
yok bimezmişzaten..
canı civciv çıkarmak isteyince rastgele bi yumurtanın üstüne yatıyormuş..baktılar avuk kuluçka yatıyor.hemen horozlu tavuğun yumurtasını koyarlarmış altına..horoz yoksa tavuk boşuna yatarmş yumurtanın üstünde..boş çıkarmış yumurta..horozlu yumurta cik cik son...
bencede yaa bide onlara horozmu bulacam..işte horoz byütsünler 5 tane hatun var..
Ablaaaaaaaaaa 😩😩😖😭
:96::96::96:
😫 Soz yarindan itibaren iyi yapacam ve canim bisi istediginde ilk sana soracam. Ve tartiyiii cuma gunune kadar yasakliyorum kendime.ve menulerimide yazacammmmm ::))💋💋💋💋☺🙊
Pekiii anlaştıkkkbana sormana gerek yokk neler sağlıklı neler değil biliyorsun ama ramazandayız o yüzden en cıs tatlı bile olsa 1 veya 2 çatal alıp bırak ama cipsmiş kolaymış bunları affetmemmm
allah allah hakikaten ilginççç horozlu tavuk yumurtasımı horozsuz tavuk yumurtasımı nasıl anlıyorlarkiiii vardır onunda bir yöntemi herhalde :44::44::44:
aman neyse ne tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan meselesine döndürdük
öyleymiş canımm
erkekler biraz belden aşağı konuşmayı severlermiş..hele genç ve bekarkeb akılları başka yerde çalışınca normal onlar için..
bazıları karıyla ne yaşıyorsa ertesi gün anlatırmış bile..
ama bizim kocalar öyle değildir ,,sanmam..işalahhhhh :26::26::26::26::26:
ayy hakkaten öyle oldu canımm..
neyse ne nasılsa biz civciv çıkaracak değiliz yumurta olsun yeter..hemdeee özgür tavuk yumurtası..
agzina saglik banum iyi benzetmissin bunlar evdeki dursun bi kenarda biz isimize devam edelim mantigindalar sanirim. ben az once sordum benim icinde konustunuzmu sonucta sevgiliydik o zamanlar diye. yemin billah etti sen benim helalimsin kimse agzini acamaz diye. sanirim ofkemde biraz yatisti ama bi gorsen canimlar hayatimlar havada ucusuyo. icimden keske hergun bir koseden mektup ciksa diye gecirmedim degil:))) tabi gecmisten ve bir erkekten gelmek kosuluyla :))))))Yine ben geldimmmm
Dayanamadım
Eşimle çok güzel bir filme dalmıştım sistem totoma depiği basmış meğer o arada
Benim adım Khan diye bir Film ve gerçekten çok güzeldiBir müslümanla hintlinin evliliğini ve 11 Eylül saldırısı sonrasında Amerikada yaşadıkları zorlukları anlatıyordu Filmin sonuna doğru inanılmaz duygusal anlar yaşadık ve yine sulugöz Ceco su koyuverdi
Eşim yatınca bir bakayım dedim
Biz eşimle daha yeni yeni çıkmaya başladığımızda bir arkadaşı bizi yolda gördüğünde hal hatır sorma bahanesiyle arabayla yanında durmuştuk ve dangoz eşime akşama mickey film izleyeceğiz gelmezsin herhalde diye bir cümle kurdubende tabi saftirik kendi kendime ay ne şirin koca adam olmuşlar ama hala çizgi film izliyorlar bir araya gelip demiştim
Eşim arkadaşına bir bozuk attı o an bi git yaa başlıyacağım mickey filminize diyeiçimden utandı herhalde dedim
Arabayla ilerleyince niye utanıyorsun ki bende hala çizgi film izlerim her fırsatta demiştimoda Allahtan bana hiç yalan söyleyemez baştan beri ( beceremez daha doğrusu ) kem küm yaptıktan sonrada ya o mickey film senin bildiğin çizgi film değil demişti kızara bozara
Meğer bu sapıklar evde anaları babaları yakalar diye izleyemiyorlarmışda nişanlı olan bir arkadaşlarının düğün öncesi hazır bulunan evinde oturup erotik film izliyorlarmış
Kulaklarıma inanamamıştım o zaman hatta yuhhhh hepiniz bir aradamı izliyorsunuz sapıklar diyip ben müsait bir yerde ineyim bari demiştim
Tabi eşim yemin billah etti ben sadece bir kere gittim bir dahada gidersem Allah belamı versin diyeyeterki inmeyeyim diye bin tane dil döktü
Hayır okadar sap ne zevk alırsınız demiştim o zaman hattatabi eşimin tuhafına gitmişti bukadar açık konuşmam sonuçta benden öncekiler hep çekingenmişler beni çılgın bulunca kaçırmamak için herşeyi yaptı tabi o günden sonra o arkadaşlarıyla benim olmadığım hiç bir ortama giremedi ve benim olduğum ortamdada hepsi bir efendi bir efendiydiler
Aralarında bir tanesi evliydi onunda eşi o zaman bile tepki gösterdi ulen ben kadın değilmiyim benim yanımda hiç böyle efendi durmuyorsunuz diyeonu resmen ufaklıktan beri bir arada oldukları için ( çocukluk aşkıyla evlenmiş ) kadın gözüyle bakmıyorlarmış
Son 5 - 6 senedir hiç görüşmüyoruz dışardada olsa ( bizim eve bekar oldukları için zaten davet etmiyordu eşim öncesinde de )
Bir tanesi bir iki bana laf sokmaya kalkıştı en son ben çok pis tersleyince bana bak karşında karın yok senin kendine gel diyesen kocaya düşmemişsin demişti bana benim karım olsaydın ağzını açamazdın dediği an benim şalter attı ve resmen kusura bakma ama senin gibi birine kazayla bile bakmazdım ben zaten demiştim sonrada herkes oooo fena laf soktu alan diyince herif sinirden kudurup eşime lan birşey desene karına demişti eşimde benim ağzımı açmama gerek yok o zaten gerekeni söyler sen haddini aşmasaydın demişti tabi eşimide orada bir güzel benzetmiştim sen hiç konuşma senle evde görüşeceğiz karşıma geçmiş kendini fasülyeden nimet sayan şunun bir çenesini kapatamadın bin tane laf saydı sende oturmuş dinliyorsun diye Bir daha o oldu ne o kişiyle bir araya geldik nede eşim o kişiyle görüştü ( zaten arkadaşının abisiydi )
Halada gördüğümüzde selam dahi vermeyiz
Erkek dediğin adam olacak yada adam yerine konmayacak
Yine ben geldimmmm
Dayanamadım
Benim adım Khan diye bir Film ve gerçekten çok güzeldiBir müslümanla hintlinin evliliğini ve 11 Eylül saldırısı sonrasında Amerikada yaşadıkları zorlukları anlatıyordu Filmin sonuna doğru inanılmaz duygusal anlar yaşadık ve yine sulugöz Ceco su koyuverdi
Biz eşimle daha yeni yeni çıkmaya başladığımızda bir arkadaşı bizi yolda gördüğünde hal hatır sorma bahanesiyle arabayla yanında durmuştuk ve dangoz eşime akşama mickey film izleyeceğiz gelmezsin herhalde diye bir cümle kurdubende tabi saftirik kendi kendime ay ne şirin koca adam olmuşlar ama hala çizgi film izliyorlar bir araya gelip demiştim
Eşim arkadaşına bir bozuk attı o an bi git yaa başlıyacağım mickey filminize diyeiçimden utandı herhalde dedim
Arabayla ilerleyince niye utanıyorsun ki bende hala çizgi film izlerim her fırsatta demiştimoda Allahtan bana hiç yalan söyleyemez baştan beri ( beceremez daha doğrusu ) kem küm yaptıktan sonrada ya o mickey film senin bildiğin çizgi film değil demişti kızara bozara
Meğer bu sapıklar evde anaları babaları yakalar diye izleyemiyorlarmışda nişanlı olan bir arkadaşlarının düğün öncesi hazır bulunan evinde oturup erotik film izliyorlarmış
Kulaklarıma inanamamıştım o zaman hatta yuhhhh hepiniz bir aradamı izliyorsunuz sapıklar diyip ben müsait bir yerde ineyim bari demiştim
Tabi eşim yemin billah etti ben sadece bir kere gittim bir dahada gidersem Allah belamı versin diyeyeterki inmeyeyim diye bin tane dil döktü
Hayır okadar sap ne zevk alırsınız demiştim o zaman hattatabi eşimin tuhafına gitmişti bukadar açık konuşmam sonuçta benden öncekiler hep çekingenmişler beni çılgın bulunca kaçırmamak için herşeyi yaptı tabi o günden sonra o arkadaşlarıyla benim olmadığım hiç bir ortama giremedi ve benim olduğum ortamdada hepsi bir efendi bir efendiydiler
Aralarında bir tanesi evliydi onunda eşi o zaman bile tepki gösterdi ulen ben kadın değilmiyim benim yanımda hiç böyle efendi durmuyorsunuz diyeonu resmen ufaklıktan beri bir arada oldukları için ( çocukluk aşkıyla evlenmiş ) kadın gözüyle bakmıyorlarmış
Son 5 - 6 senedir hiç görüşmüyoruz dışardada olsa ( bizim eve bekar oldukları için zaten davet etmiyordu eşim öncesinde de )
Bir tanesi bir iki bana laf sokmaya kalkıştı en son ben çok pis tersleyince bana bak karşında karın yok senin kendine gel diyesen kocaya düşmemişsin demişti bana benim karım olsaydın ağzını açamazdın dediği an benim şalter attı ve resmen kusura bakma ama senin gibi birine kazayla bile bakmazdım ben zaten demiştim sonrada herkes oooo fena laf soktu alan diyince herif sinirden kudurup eşime lan birşey desene karına demişti eşimde benim ağzımı açmama gerek yok o zaten gerekeni söyler sen haddini aşmasaydın demişti tabi eşimide orada bir güzel benzetmiştim sen hiç konuşma senle evde görüşeceğiz karşıma geçmiş kendini fasülyeden nimet sayan şunun bir çenesini kapatamadın bin tane laf saydı sende oturmuş dinliyorsun diye Bir daha o oldu ne o kişiyle bir araya geldik nede eşim o kişiyle görüştü ( zaten arkadaşının abisiydi )
ayy cecommmYine ben geldimmmm
Dayanamadım
senin kızda özgür tavuk olmuş desene..Kız özgür tavuk diyince aklıma geldi
Hani dün benim cimcimeye kitap aldık yaD & Ra ilk girdiğimizde eşim annenin elini bırakma sakın diye tembihledi sonra aramak zorunda kalmayalım diye bizimkide tutmak istemedi
Kız hadi elimi tut dediysemde yok anam inat etti neymiş kitap bakacakmış
En sonunda ben çok fazla ısrar edince mağazada bana sinirlenip önden önden söylene söylene gitti;
Ben artık özgürümbüyüdüm bana karışma kitap bakmak istiyorum kendime ben özgürüm anne anla artık diye diye rafların arasına daldı durdu tabi bende peşinden
Bugün eşim diyor ulen daha şimdiden özgürüm ayağına yatıyor bu cadıyla çok işim var benim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?