- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
gunaydin kizlar. nasilsiniz bakim.
günaydın seni takip ediyom bende :)
ikimizden başka kimse yok canım nasılsın
sağol canımkızlar ne habersiniz geçmişi okudum tabi kayboldum ne çok muhabbet etmişsiniz maşallah.
beyazcanım sen tavuktamı besliyordun bilmiyordum valla bravooo. bende 6 yıldır alanya köylerinden 3 yerden alıyorum bildik yerlerden. birinde olmasa birinde oluyor sıkıntı çekmiyorum. tavuk horoz kestirmekte temin etmekte kolay yolup yolluyorlar sağolsunlar.
bahçemde biberlerim coştu kızlar hergün bir tabak topluyorum maşallah.ama domateslerim olmadı yerlerini topraklarını sevmediler sanırım.habide arada kabaklarımda veriyor bir iki.bahçe den toplamk büyük zevk tabi
ben dün çok yoruldum saat 10,30da yattım bidaha sabah 7,30a kadar. sabah aç karna tahlillerimi verdim bakalım bu öğleden sonra çıkacak yanlız D vitamini 2 hafta sonra çıkacakmış çok uzun zaman alacak pekde merak ediyorum eksik çıkarsa çok şaşacam okadar güneş görürken :)
bu gün muhasebeyi devretmeye başladım patronun çaylak oğluna daha yolun başında buna ne gerek var şuna ne gerek var yoruma başladı zorunsadı şehzadem. ee dedim bu işler böle yapılıyor ben anlamam benden istenen bilgiler için bu kadar ayrıntı gerekli çocuğum. ama sen benden sonra gerek görmediklerini yapma ama ben böyle yaptım her yiğidin yoğurt yiyişi başka dedim. işim zor anlayacağınız bu çaylakla. hayırlısıyla bi gitseydim gel teskere gel.
ee kimseler uğramamış gene gelirim bende kaçım bari. byyyyyyyyyyyy
aslında haklısın kızmakta gulaycım ama emınım cıddı dusundugu ıcın esın sana olaflardan söyletmemıstır.bız anadolu ınsanıyız okadar rahat kelımeler dokulmez bızde rahat ol ama yınede ılk gorunce kızarınsan yatısır zamanla sınırın bak kac sene gecmıs ustunden keyfını kacırdına degmez bence bosverkızlar bi derdim var köşesi yerine buraya yazayımbiz evlendiğimiz zaman bir zarf vardı eşim içinde kayıma ait bir mektup olduğundan bahsederdi hep. hiç bu güne kadar merak edip okumamıştım. bu gün elime geçti bi bakayım ne yazmışlar bunca zaman saklanmaya değer dedim. tamam kaynıma ait mülaim bir arkadaşının yazdığı bir mektup var. ama aynı zamanda eşime ait hiç te mülayim olmayan bir arkadaşının yazdığı mektuplarda varmış. eee doğal olarak okudum. lise yıllarına ait. ay okumaz olaydım. erkeklerin en çirkef yüzüyle burun buruna geldim. yok efendim ne zaman milli olacaz. ne zaman o formayı giyip halay çekecez. lisede olmadı üniversiteye kısmet. milli olunca haber ver kutlayalım. yok kızsız kaldım sahilde gezip kendimi tatmin ediyom ay ne iğrenç şeyler. belden aşağı espiriler. şu an kocamdan tiksindim yani. ay durun bide şey diyo senin kız nasıl hani taş gibi demiştinya falan. ben bunu okudum köpürdüm zaten. aldım teli elime msj la verdim veriştirdim. hemen de aramıyo aradan kaç saat geçti sen ne diyorsun nerde buldun onu falan diyo. e tabi eve gelince de ağzına mıçtım. dedim arkadaşına haber verdinmi milli olduğun gün. senden tiksiniyorum dedim. ya düşünsenize bizleri aralarında muhabbet konusu yapıyolar. kendimi aşağılanmış hissettim yaaaa
ayy cecom cook guldum mickeylı fılm haYine ben geldimmmm
Dayanamadım
Eşimle çok güzel bir filme dalmıştım sistem totoma depiği basmış meğer o arada
Benim adım Khan diye bir Film ve gerçekten çok güzeldiBir müslümanla hintlinin evliliğini ve 11 Eylül saldırısı sonrasında Amerikada yaşadıkları zorlukları anlatıyordu Filmin sonuna doğru inanılmaz duygusal anlar yaşadık ve yine sulugöz Ceco su koyuverdi
Eşim yatınca bir bakayım dedim
Biz eşimle daha yeni yeni çıkmaya başladığımızda bir arkadaşı bizi yolda gördüğünde hal hatır sorma bahanesiyle arabayla yanında durmuştuk ve dangoz eşime akşama mickey film izleyeceğiz gelmezsin herhalde diye bir cümle kurdubende tabi saftirik kendi kendime ay ne şirin koca adam olmuşlar ama hala çizgi film izliyorlar bir araya gelip demiştim
Eşim arkadaşına bir bozuk attı o an bi git yaa başlıyacağım mickey filminize diyeiçimden utandı herhalde dedim
Arabayla ilerleyince niye utanıyorsun ki bende hala çizgi film izlerim her fırsatta demiştimoda Allahtan bana hiç yalan söyleyemez baştan beri ( beceremez daha doğrusu ) kem küm yaptıktan sonrada ya o mickey film senin bildiğin çizgi film değil demişti kızara bozara
Meğer bu sapıklar evde anaları babaları yakalar diye izleyemiyorlarmışda nişanlı olan bir arkadaşlarının düğün öncesi hazır bulunan evinde oturup erotik film izliyorlarmış
Kulaklarıma inanamamıştım o zaman hatta yuhhhh hepiniz bir aradamı izliyorsunuz sapıklar diyip ben müsait bir yerde ineyim bari demiştim
Tabi eşim yemin billah etti ben sadece bir kere gittim bir dahada gidersem Allah belamı versin diyeyeterki inmeyeyim diye bin tane dil döktü
Hayır okadar sap ne zevk alırsınız demiştim o zaman hattatabi eşimin tuhafına gitmişti bukadar açık konuşmam sonuçta benden öncekiler hep çekingenmişler beni çılgın bulunca kaçırmamak için herşeyi yaptı tabi o günden sonra o arkadaşlarıyla benim olmadığım hiç bir ortama giremedi ve benim olduğum ortamdada hepsi bir efendi bir efendiydiler
Aralarında bir tanesi evliydi onunda eşi o zaman bile tepki gösterdi ulen ben kadın değilmiyim benim yanımda hiç böyle efendi durmuyorsunuz diyeonu resmen ufaklıktan beri bir arada oldukları için ( çocukluk aşkıyla evlenmiş ) kadın gözüyle bakmıyorlarmış
Son 5 - 6 senedir hiç görüşmüyoruz dışardada olsa ( bizim eve bekar oldukları için zaten davet etmiyordu eşim öncesinde de )
Bir tanesi bir iki bana laf sokmaya kalkıştı en son ben çok pis tersleyince bana bak karşında karın yok senin kendine gel diyesen kocaya düşmemişsin demişti bana benim karım olsaydın ağzını açamazdın dediği an benim şalter attı ve resmen kusura bakma ama senin gibi birine kazayla bile bakmazdım ben zaten demiştim sonrada herkes oooo fena laf soktu alan diyince herif sinirden kudurup eşime lan birşey desene karına demişti eşimde benim ağzımı açmama gerek yok o zaten gerekeni söyler sen haddini aşmasaydın demişti tabi eşimide orada bir güzel benzetmiştim sen hiç konuşma senle evde görüşeceğiz karşıma geçmiş kendini fasülyeden nimet sayan şunun bir çenesini kapatamadın bin tane laf saydı sende oturmuş dinliyorsun diye Bir daha o oldu ne o kişiyle bir araya geldik nede eşim o kişiyle görüştü ( zaten arkadaşının abisiydi )
Halada gördüğümüzde selam dahi vermeyiz
Erkek dediğin adam olacak yada adam yerine konmayacak
kız senın tavuklar fazlamı özgur ne kıclarının keyfıne göre yumurtluyolargünaydın kızlarrr
çokk uykum varama küçük cimcime uyutmuyor sağolsun..çaya verdim kendimi belki uykum açılır..off orucada başlayamadım bi türlü..borç yiyen kesesinden yer hesabı,bunların sonradan tutulması daha zor olacak..
sabahın köründe tavuğun biri kıyameti kopardı..cıyak cıyak bağırıyordu..yumurtladı ama yumurtaya ulaşamadım..kümeste değiller dışarda özgür çzgür dolanırken yumurtlayınca yeşilliklerin içinde yumutta kayıp oldu.
bi ara elimize gelir ama buluncaya kadar bozulur zaten..neyse en azından öğrenmiş olduk biri bari yumurta yapıyor..
ayy cecommm
seni arkası yarın bekler gibi bekliyorum..çok güzel anlatıyorsun..
o hint filmini benimkilerde izliyordu gece..tabii ben burayla yazışıcam diye pek kendimi veremedim..filmin sonuna doğru benim herifin gözleri yaşarmıtı.. ben izlemediğimden geri kaldım ..
o adamada hakettiği cevabı vermişin canım..ne öyle arkadaşının karısına laf söyleme hakkını nereden buluyormuş..
haddini bildirmişin helal olsun.zaten bizim herifler bizi arkalamadığından hep bize laf düşüyor..
amann bu erkeklerin alayı sapık zaten..allah onların beyini kafasına değil başka yerine yerleştirmiş.
senin kızda özgür tavuk olmuş desene..
allah korusun kaybolsa bir daha özgür olmak istemez.büyümüş demek cimcime..vayy birde büyüse işin var..
selamün aleyküm kızlarr
halılarım geldi şükür..baya tuzluya mal oldular.:26:.ama pırıl pırıl olmuşlar reesmen yıldızlar çıkıyorbenim küçük kızın dediği gibi..
aslında bayrama yakın verseöm olurdu ama annemlere çağırıcam iftara temiz olsunlar istedim.
.hoş kirlide sayılmazlardı ama biraz keyfi gibi oldu çoğu halı..
millet zevkine tatile gider eğlence yapar bende halı yıkattım,ne kadınım ama..ama gerçekden zevkden 4 köşe olurum şimdi onları pırıl pırıl gördükçe..
bu arada sabahdan beri tavuk arıyorum..tavuğun biri kayboldu..bodrumları orayı burayı aradım yok..duvarlarımızda yüksek uçacak kadar kısa değil..yan komşuya gittim yok..sonra olmaz ya diğer komşuya bakıyım dedim..bizim kaçak ordan çıktı..sabahdab beri ordaymış..nasıl uştuysa duvardan gitmiş oraya misafirliğe..tavuğu kucağıma aldım eve geldim kızlar gçörünce anneeee diye bağırıyorlar..kesin anamız çıldırdı önce civciv sonra tavuk eve getirdi demişlerdir..
o kadar para verdik bulamasaydım çok üzülürdüm..zaten şu aralar giden gidene..
kayıp yumurtada bulundu..sabah çığlık çığlığa çıkardığı yumurtayı bulduk ..küçükkıza kırdım ilk yumurtayı yesin diye ama benim uyuz yemedi.1 lokma aldı bıraktı bana kısmet oldu ilk özgür yumurta..
yarın büyük gün..küçük kızdan kan alınacak yine..içime sıkıntısı düştü ..
yazık yavrum kaç gündür .çok şükür yavabbi artık bana iğne yapmıyorlar,çok acıtmışlardı .diyor..onu duydukça daha çok üzülüyorum. .
yarın allah yardımız olsun..
sağol canım
geçen yıllarda vardı ama bu yıl yoktu tavuğumuz..çok şükür geldiler.çok değillerzaten 5 tavuk..işallah kaçırmazsak yani..
sanada allah yardım etsin,işallah biran önce işi öğrenirde patronun oğlu sende rahat edersin..
hemde ne özgür tavuk..gezmiyor uçuyor bunlar..aslında haklısın kızmakta gulaycım ama emınım cıddı dusundugu ıcın esın sana olaflardan söyletmemıstır.bız anadolu ınsanıyız okadar rahat kelımeler dokulmez bızde rahat ol ama yınede ılk gorunce kızarınsan yatısır zamanla sınırın bak kac sene gecmıs ustunden keyfını kacırdına degmez bence bosver
ayy cecom cook guldum mickeylı fılm hasende çizgı fılm sanmısın.ay bu erkekler ne mıdesız bırsuru sap bıarada ..... ızleyebılıolar.arkadasınıda ıyı benzetmısın helal olsun erkek dedıgın kadınla konusmasını bılmelı.bılmeyenede böyle bıldırırler ıste
kız senın tavuklar fazlamı özgur ne kıclarının keyfıne göre yumurtluyolarfollukları yokmu oraya yumurtlasınlaar.gercı yenı alıscaklarama ınsallah bulursun yumurtayı degerlı onlar sımdı ÖZGÜR TAVUK YUMURTASI
halılarını gule gule kırlet canım.ıyı yapmıssın ama evın bahcelı yıkama ımkanın yokmuydukı.ben cok sık halı yıkıyorum malesef oyuzden yıkamaya versem batarım.canımızdan kıymetlı degıl ama malesef saglıgım elverdıkce kendım yıkıycam.kızlar bufak adam pis hal böyle olunca cok kırlenıyo halılar hop bahceye atıp yıkıyorum vallahı.allah babamdan razı olsun 20 sene once kuyu yaptırmıstı onla rahatca bol bol yıkıyoruz.metrekaresı 4lıra dıyodu yıkatan bıarkadas azda degılmıs ama ben hıc yıkatmadıgımdan pek anlamıyom.buarada gözun aydın tavugunda özgür yumurtanda bulunmuskızınında doktor ısı sıkıntısız gecer ınsallah cok canı acımaz herseyde temız cıkar.daha cok küçük fıstık kıyamam.
Hayırlı geceler kızlar bugün yorgunluktan oldum ınternetımz hala aktıf olamadı bugün Türk Telekom a gıttım en sonunda 15 gün oldu açılacak yanı musterı hizmet lerini araya araya bu hal olmuştuk gıttık hallettık dedıler ama gel gor ki eve gelince sonuc hüsran tabı bide nüfus müdürlüğün de gecırdıgımız saatler var cüzdanları yeniden çıkarttık kütük tu adreste derken bu dünya sanat secimden dolayı çok kalabalık tı tabi sonrası da sıcakta çekılmeyen bi trafik yorgun argın ıftar hazırlıkları
Sizin tavuklar gercekten de çok özgür Muş cnm :)) baya eglencelı oluyor anlattığın kadarıyla sorma cnm ya çok yorucu oldu bitseydi işler gam yemeyecektım yarın temizlik yapmam lazım ve misafirlere hazırlık var tabı çarşambaya atıldı davet bide :))iyi geceler kızlarr
iftarı yaptık şükür ama yapana kadar göbeğimiz patladı..
kümesin kapısı yapılmamıştı henüz..kocam iftara yakın onu yapmaya kalktı..o arada benim özgür kızların iyice suyu çıktı..
tek sıra halinde benim balkonun merdivenlerinden çıkıp balkon kapısında iştirak ederken bulduk hanımları..
neyse aşağı kovduk ama akılları benim evde kaldı..allahh tam komedi..nasıl uçuyor bunlar..uçup uçup balkon demirine konuyorlar ,sonra ordan bize bakıyorlar..az daha gayret etse 2. kata çıkacaklar..
çok şükür kümesin kapısıda halloldu bunları teker teker balkon demirinden ordan burdan topladık..
ama gel görki biri yine kayıp..bahçenin içini kırkladık yok..yine kaçırdık diye üzülürken derinlerden bi ses..:18::18::18::18:
meğer bu fındık ağacı var bitane bahçede,onun dallarının arasına girmiş ,sıkışmış kamış..
fındıkda çalı gibi içinde zor bulduk tavuğu..çok şükür ekip eksiksiz kümeste..ama bu kızların gözü dışarda,nasıl zaptedicem bunları bilmem..
anamm bu hafta işi bulduk..tiyatroya gitsek bu kadar eğlenmezdik heralde..çok güldüm valla ..
hemde ne özgür tavuk..gezmiyor uçuyor bunlar..
şmdilik folluk yok..zaten özgürlüklerinin tadını çıkardılar heryere mıçmışlaryarın heryeri yıkamam lazım..
önceden hep kendim yıkardım canım..başkasının yıkadığını falan beğenmezdim..ama hem kendi evim hem kv lerinkile hep benim elimden geçerdi..
yıkaması neyse nede onları ıslakken kaldırmak zor..eskiden sırtlayıp 2. katın balkonuna arardım ama şimdi yapamıyorum..zaten karnım yırtık.daha fazla yırtmakdan korkuyorum açıkçası..
geçen gün mutfağın halısını yıkadım..o halıda çok ağırmış kızla ikimiz kaldırıncaya kadar çatladık..yıkadığımı beyenmedimde tekrar yıkatmaya verdim bide üstüne..
aslında harcadığım su parası değil canım. burda m2 3 tl den yıkıyorlar..ben 50 m2 yıkatmışım..
off daha kv lerin halıları var..onların daha çok..
.ama senin kuyu varmış ..ve sağlığın yerindeyse elde yıkama gibisi yok tabii..
ben yılda 1 yıkardım ..birde bizim burda halılar çok büyük..ortaya atıpda kenarlar açık kalacak cinsten değil sanki ev üşüycek..
yeni ev döşeyenler ancak ortaya bi 6 m2 halı atıp kenarları açık bırakıyor..bizimkiler eskiden kalma hep çiftiyle..
offffff şu karnımı bi diktirseydim..az kilo veriyim öyle dedim ama kilo verdiğimde yok..
allahh allahhh
benim netim o gün bağlanmıştı..ama telefon hattı vardı tabii,belki ondan kolay oldu..
gerçekden çok yorulmuşun ,daha misafirede hazırlanıcan..allah kolaylık versin canım..
agzina saglik banum iyi benzetmissin bunlar evdeki dursun bi kenarda biz isimize devam edelim mantigindalar sanirim. ben az once sordum benim icinde konustunuzmu sonucta sevgiliydik o zamanlar diye. yemin billah etti sen benim helalimsin kimse agzini acamaz diye. sanirim ofkemde biraz yatisti ama bi gorsen canimlar hayatimlar havada ucusuyo. icimden keske hergun bir koseden mektup ciksa diye gecirmedim degil:))) tabi gecmisten ve bir erkekten gelmek kosuluyla :))))))
selamün aleyküm kızlarr
halılarım geldi şükür..baya tuzluya mal oldular.:26:.ama pırıl pırıl olmuşlar reesmen yıldızlar çıkıyorbenim küçük kızın dediği gibi..
aslında bayrama yakın verseöm olurdu ama annemlere çağırıcam iftara temiz olsunlar istedim.
.hoş kirlide sayılmazlardı ama biraz keyfi gibi oldu çoğu halı..
millet zevkine tatile gider eğlence yapar bende halı yıkattım,ne kadınım ama..ama gerçekden zevkden 4 köşe olurum şimdi onları pırıl pırıl gördükçe..
bu arada sabahdan beri tavuk arıyorum..tavuğun biri kayboldu..bodrumları orayı burayı aradım yok..duvarlarımızda yüksek uçacak kadar kısa değil..yan komşuya gittim yok..sonra olmaz ya diğer komşuya bakıyım dedim..bizim kaçak ordan çıktı..sabahdab beri ordaymış..nasıl uştuysa duvardan gitmiş oraya misafirliğe..tavuğu kucağıma aldım eve geldim kızlar gçörünce anneeee diye bağırıyorlar..kesin anamız çıldırdı önce civciv sonra tavuk eve getirdi demişlerdir..
o kadar para verdik bulamasaydım çok üzülürdüm..zaten şu aralar giden gidene..
kayıp yumurtada bulundu..sabah çığlık çığlığa çıkardığı yumurtayı bulduk ..küçükkıza kırdım ilk yumurtayı yesin diye ama benim uyuz yemedi.1 lokma aldı bıraktı bana kısmet oldu ilk özgür yumurta..
yarın büyük gün..küçük kızdan kan alınacak yine..içime sıkıntısı düştü ..
yazık yavrum kaç gündür .çok şükür yavabbi artık bana iğne yapmıyorlar,çok acıtmışlardı .diyor..onu duydukça daha çok üzülüyorum. .
yarın allah yardımız olsun..
sağol canım
geçen yıllarda vardı ama bu yıl yoktu tavuğumuz..çok şükür geldiler.çok değillerzaten 5 tavuk..işallah kaçırmazsak yani..
sanada allah yardım etsin,işallah biran önce işi öğrenirde patronun oğlu sende rahat edersin..
iyi geceler kızlarr
bu gün kendime iş çıkardım,mutfakda eşyaların yerini değiştirdim bi kaç tur..sonrada koridorun duvarlarını sildim hazır halısı yokken..
sonrada eşim nasıl olduysa sözümü tıttu tavuk aldı 5 tane..
5 genç tavuğum var artık..bakalım ne zzaman yumurta vermeye başlıycaklar..
tavukları getirip bahçeye bıraktı eşim..sonra hadi civcivide getir bakalım dedi.. bende olmazzz bunlar döver onu dedim..
ama ısrar edince getirip bıraktım atakanı bahçeye..
anammm bizimki değil dayak yemek parmak kadar boyuyla koca tavuklara kafa tuttu..bi görmeniz lazım kızlar tavuklarıda kovaladı bu civciv. .hayret bişey nasılda kaçıyorlaar küçücük şeyen inanamazsınız..önünde zıp zıp zıplayıp kaçtılar. çok komiklerdi..
bizimki bu köyün ağası benimm leaannn diye boy gösterdi onlara...sanırım büyünce eşkiya olacak atakan...
alah senin iyiliğini versin sindim..
hiç tavuğa işkence yapılırmı..onlar çok yaşlandıysa ondan tüyleri yolukdur. ben öyle biliyorum..
geçen yıllarda kocam öyle yoluk tüylü tavuk almıştı,meğer yaşlılarmış yumurtlamadılar bile,menepoza girmişler..
benbuzluğa hemen herşeyi koyuyorum canım..
kekler poğaçalar kurabiye ..revani , sarılmış kadayıf,tabii pişmeden..belki pişmişde olur kadayıf bilmiyorum..
eline geleni at canım,fazla olanları falan..
aynını bende yazdım canım..
hatta dedim sen gelince biz seni tanırız nasılsa sen yeterki gel..
sindimmm çok güldürdün beni..sen çok yaşa işallah..
ayyüzlüm gelsin yazar armin perdem kimmiş..
kızlar bi derdim var köşesi yerine buraya yazayımbiz evlendiğimiz zaman bir zarf vardı eşim içinde kayıma ait bir mektup olduğundan bahsederdi hep. hiç bu güne kadar merak edip okumamıştım. bu gün elime geçti bi bakayım ne yazmışlar bunca zaman saklanmaya değer dedim. tamam kaynıma ait mülaim bir arkadaşının yazdığı bir mektup var. ama aynı zamanda eşime ait hiç te mülayim olmayan bir arkadaşının yazdığı mektuplarda varmış. eee doğal olarak okudum. lise yıllarına ait. ay okumaz olaydım. erkeklerin en çirkef yüzüyle burun buruna geldim. yok efendim ne zaman milli olacaz. ne zaman o formayı giyip halay çekecez. lisede olmadı üniversiteye kısmet. milli olunca haber ver kutlayalım. yok kızsız kaldım sahilde gezip kendimi tatmin ediyom ay ne iğrenç şeyler. belden aşağı espiriler. şu an kocamdan tiksindim yani. ay durun bide şey diyo senin kız nasıl hani taş gibi demiştinya falan. ben bunu okudum köpürdüm zaten. aldım teli elime msj la verdim veriştirdim. hemen de aramıyo aradan kaç saat geçti sen ne diyorsun nerde buldun onu falan diyo. e tabi eve gelince de ağzına mıçtım. dedim arkadaşına haber verdinmi milli olduğun gün. senden tiksiniyorum dedim. ya düşünsenize bizleri aralarında muhabbet konusu yapıyolar. kendimi aşağılanmış hissettim yaaaa
kızlar bi derdim var köşesi yerine buraya yazayımbiz evlendiğimiz zaman bir zarf vardı eşim içinde kayıma ait bir mektup olduğundan bahsederdi hep. hiç bu güne kadar merak edip okumamıştım. bu gün elime geçti bi bakayım ne yazmışlar bunca zaman saklanmaya değer dedim. tamam kaynıma ait mülaim bir arkadaşının yazdığı bir mektup var. ama aynı zamanda eşime ait hiç te mülayim olmayan bir arkadaşının yazdığı mektuplarda varmış. eee doğal olarak okudum. lise yıllarına ait. ay okumaz olaydım. erkeklerin en çirkef yüzüyle burun buruna geldim. yok efendim ne zaman milli olacaz. ne zaman o formayı giyip halay çekecez. lisede olmadı üniversiteye kısmet. milli olunca haber ver kutlayalım. yok kızsız kaldım sahilde gezip kendimi tatmin ediyom ay ne iğrenç şeyler. belden aşağı espiriler. şu an kocamdan tiksindim yani. ay durun bide şey diyo senin kız nasıl hani taş gibi demiştinya falan. ben bunu okudum köpürdüm zaten. aldım teli elime msj la verdim veriştirdim. hemen de aramıyo aradan kaç saat geçti sen ne diyorsun nerde buldun onu falan diyo. e tabi eve gelince de ağzına mıçtım. dedim arkadaşına haber verdinmi milli olduğun gün. senden tiksiniyorum dedim. ya düşünsenize bizleri aralarında muhabbet konusu yapıyolar. kendimi aşağılanmış hissettim yaaaa
Ay sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün cnm şu arkadaşına haber verdin mi milli oldugun gün lafına cok güldüm.. aslında sen pek gülememişsin ya bence erkekler önemsemedikleri kızlarla yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşırlar hiç bir erkek ( bazı ne yoksunu diyeyim yanlış birşey de yazmak istemem ama istisnalar hariç ) kimse kalkıp namusunu karısıyla yaşadıklarını arkadas ortamında sohbet konusu yapmaz anlatmaz cnm için rahat olsun bence cnm ay dur bende bişey yazim bari kimse bilmiyo bunu bende buraya ilk geldiğimde sağolsun kocacım hiç ben eski eşyalarımı falan atayım diye düşünmemiş yada gözünden kaçmış bende buraya geleli 5 ay olmuştu birgün dolap düzenlerken kamera hafıza kartı gördüm sonra kameraya taktım bi bakayım dedim ne var ne yok içinde sonra bi baktım devamlı rahatsız oldugum bi aile vardı nerdeyse sırf eşim için onlarla görüşüyorduum Allah için iyilerde ama kadın arada laf sokuyodu kürtçe güya benim kürtçe bilmediğimi sanıyodu aslında o biliyo da benim sınırlarını zorlamaya çalışıyodu sanki herneyse eşimin yanında 1 kız o aileye beraber dışarda bişeyler içmeye gitmişler bende şok oldum sonucta tamam eskiden olan bişeydi ama benimle evlendiği için eşyalarına dikkat etmesi gerekirdi silip atması gerekirdi tabi o nereye attığını bile unutmuş zamanında ben buna hemen eve gel acil konuşmamız lazım dedim artık nasıl söylediysem bu eve hemen geldi bide 4-5 aylık hamileyim tabi hemen geldi hayırdır aşkım noldu falan sen utanmıyo musun dedim böyle mi olcaktı ben bunlarıda mı görecektim dedim o dan oluyo ya ne gördün derkn ben de gösterdim aa valla hiç unutmuşum bile dedi silmeyi aaa öyle mi tabi ben kendimi kavgaya hazırlamıştım bir kere sinirimi çıkarmam lazım sonra karşılıklı bağrışmalsr ben bunu gömleğinin yakalardan tutarken o gömlek yırtıl arada birde tokat atıvermişim istemsiz bir şekilde allahım baya da küs kaldım ama sonra barıştık sonucta benden önce olan bişeydi ama beni düşünüp evi iyice alt üst edip atması gerekirdi ama gözden kacan bişey illa ki oluyo yine ne alaka maydanoz şeklinde bir saptırma yapıp içimi dökmüş oldum çünkü bunu hiç kimseye anlatmadım içimde kala kala da ben patlicam bari burada anlatayım dedim ama senin konuna dönecek olursak gençlikte kızlar bile ilk öpüşmelerini ballandıra ballandıra kız arkadaşlarına nasıl anlatıyorsa erkeklerde işi bi üst seviyeye getirip arkadaşlarına anlatıyorlar kızlar daha duygusal aşkla yaklaşırken erkekler daha başka yaklaşıyor malesef cnm kendimi çok yaşlı bir kadın gibi hissettim ama gercekten oluyo yani ergen zamanlarında öyle şeyler birkaç yıl sonra gülerek bile hatırlayacaksın cnm :)
Iphone dan gönderildi
kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız
ay bende ikinize birden çok güldüm kızlaralemsiniz. eski defterler yüzünden kocanızla kavgamı ettiniz allah iyiliğinizi versin
Tabi ki verceksin cnm bak bende şimdi koşu bandında 1 saat yürümeye başlicam ama önce sizlere bakayım dedim :) inşallah tahlil sonucların iyi çıkarda ilaca fazla ihtiyacın olmaz cnm
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?