80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ne habersiniz geçmişi okudum tabi kayboldum ne çok muhabbet etmişsiniz maşallah.
beyazcanım sen tavuktamı besliyordun bilmiyordum valla bravooo. bende 6 yıldır alanya köylerinden 3 yerden alıyorum bildik yerlerden. birinde olmasa birinde oluyor sıkıntı çekmiyorum. tavuk horoz kestirmekte temin etmekte kolay yolup yolluyorlar sağolsunlar.
bahçemde biberlerim coştu kızlar hergün bir tabak topluyorum maşallah.ama domateslerim olmadı yerlerini topraklarını sevmediler sanırım.habide arada kabaklarımda veriyor bir iki.bahçe den toplamk büyük zevk tabi

ben dün çok yoruldum saat 10,30da yattım bidaha sabah 7,30a kadar. sabah aç karna tahlillerimi verdim bakalım bu öğleden sonra çıkacak yanlız D vitamini 2 hafta sonra çıkacakmış çok uzun zaman alacak pekde merak ediyorum eksik çıkarsa çok şaşacam okadar güneş görürken :)
bu gün muhasebeyi devretmeye başladım patronun çaylak oğluna daha yolun başında buna ne gerek var şuna ne gerek var yoruma başladı zorunsadı şehzadem. ee dedim bu işler böle yapılıyor ben anlamam benden istenen bilgiler için bu kadar ayrıntı gerekli çocuğum. ama sen benden sonra gerek görmediklerini yapma ama ben böyle yaptım her yiğidin yoğurt yiyişi başka dedim. işim zor anlayacağınız bu çaylakla. hayırlısıyla bi gitseydim gel teskere gel.
ee kimseler uğramamış gene gelirim bende kaçım bari. byyyyyyyyyyyy

selamün aleyküm kızlarr

halılarım geldi şükür..baya tuzluya mal oldular.:26:.ama pırıl pırıl olmuşlar reesmen yıldızlar çıkıyor benim küçük kızın dediği gibi..

aslında bayrama yakın verseöm olurdu ama annemlere çağırıcam iftara temiz olsunlar istedim.

.hoş kirlide sayılmazlardı ama biraz keyfi gibi oldu çoğu halı..

millet zevkine tatile gider eğlence yapar bende halı yıkattım,ne kadınım ama..ama gerçekden zevkden 4 köşe olurum şimdi onları pırıl pırıl gördükçe..

bu arada sabahdan beri tavuk arıyorum..tavuğun biri kayboldu..bodrumları orayı burayı aradım yok..duvarlarımızda yüksek uçacak kadar kısa değil..yan komşuya gittim yok..sonra olmaz ya diğer komşuya bakıyım dedim..bizim kaçak ordan çıktı..sabahdab beri ordaymış..nasıl uştuysa duvardan gitmiş oraya misafirliğe..tavuğu kucağıma aldım eve geldim kızlar gçörünce anneeee diye bağırıyorlar..kesin anamız çıldırdı önce civciv sonra tavuk eve getirdi demişlerdir..
o kadar para verdik bulamasaydım çok üzülürdüm..zaten şu aralar giden gidene..
kayıp yumurtada bulundu..sabah çığlık çığlığa çıkardığı yumurtayı bulduk ..küçükkıza kırdım ilk yumurtayı yesin diye ama benim uyuz yemedi.1 lokma aldı bıraktı bana kısmet oldu ilk özgür yumurta..

yarın büyük gün..küçük kızdan kan alınacak yine..içime sıkıntısı düştü ..

yazık yavrum kaç gündür .çok şükür yavabbi artık bana iğne yapmıyorlar,çok acıtmışlardı .diyor..onu duydukça daha çok üzülüyorum..

yarın allah yardımız olsun..

sağol canım

geçen yıllarda vardı ama bu yıl yoktu tavuğumuz..çok şükür geldiler.çok değillerzaten 5 tavuk..işallah kaçırmazsak yani..

sanada allah yardım etsin,işallah biran önce işi öğrenirde patronun oğlu sende rahat edersin..

menüm
sahur

zeytın peynır ndomates yarım kase keskul

iftar

1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su

sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah

Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme

aslında haklısın kızmakta gulaycım ama emınım cıddı dusundugu ıcın esın sana olaflardan söyletmemıstır.bız anadolu ınsanıyız okadar rahat kelımeler dokulmez bızde rahat ol ama yınede ılk gorunce kızarınsan yatısır zamanla sınırın bak kac sene gecmıs ustunden keyfını kacırdına degmez bence bosver
ayy cecom cook guldum mickeylı fılm hasende çizgı fılm sanmısın.ay bu erkekler ne mıdesız bırsuru sap bıarada ..... ızleyebılıolar.arkadasınıda ıyı benzetmısın helal olsun erkek dedıgın kadınla konusmasını bılmelı.bılmeyenede böyle bıldırırler ıste
kız senın tavuklar fazlamı özgur ne kıclarının keyfıne göre yumurtluyolarfollukları yokmu oraya yumurtlasınlaar.gercı yenı alıscaklarama ınsallah bulursun yumurtayı degerlı onlar sımdı ÖZGÜR TAVUK YUMURTASI

halılarını gule gule kırlet canım.ıyı yapmıssın ama evın bahcelı yıkama ımkanın yokmuydukı.ben cok sık halı yıkıyorum malesef oyuzden yıkamaya versem batarım.canımızdan kıymetlı degıl ama malesef saglıgım elverdıkce kendım yıkıycam.kızlar bufak adam pis hal böyle olunca cok kırlenıyo halılar hop bahceye atıp yıkıyorum vallahı.allah babamdan razı olsun 20 sene once kuyu yaptırmıstı onla rahatca bol bol yıkıyoruz.metrekaresı 4lıra dıyodu yıkatan bıarkadas azda degılmıs ama ben hıc yıkatmadıgımdan pek anlamıyom.buarada gözun aydın tavugunda özgür yumurtanda bulunmuskızınında doktor ısı sıkıntısız gecer ınsallah cok canı acımaz herseyde temız cıkar.daha cok küçük fıstık kıyamam.

Hayırlı geceler kızlar bugün yorgunluktan oldum ınternetımz hala aktıf olamadı bugün Türk Telekom a gıttım en sonunda 15 gün oldu açılacak yanı musterı hizmet lerini araya araya bu hal olmuştuk gıttık hallettık dedıler ama gel gor ki eve gelince sonuc hüsran tabı bide nüfus müdürlüğün de gecırdıgımız saatler var cüzdanları yeniden çıkarttık kütük tu adreste derken bu dünya sanat secimden dolayı çok kalabalık tı tabi sonrası da sıcakta çekılmeyen bi trafik yorgun argın ıftar hazırlıkları

iyi geceler kızlarr

iftarı yaptık şükür ama yapana kadar göbeğimiz patladı..
kümesin kapısı yapılmamıştı henüz..kocam iftara yakın onu yapmaya kalktı..o arada benim özgür kızların iyice suyu çıktı..

tek sıra halinde benim balkonun merdivenlerinden çıkıp balkon kapısında iştirak ederken bulduk hanımları..

neyse aşağı kovduk ama akılları benim evde kaldı..allahh tam komedi..nasıl uçuyor bunlar..uçup uçup balkon demirine konuyorlar ,sonra ordan bize bakıyorlar..az daha gayret etse 2. kata çıkacaklar..

çok şükür kümesin kapısıda halloldu bunları teker teker balkon demirinden ordan burdan topladık..

ama gel görki biri yine kayıp..bahçenin içini kırkladık yok..yine kaçırdık diye üzülürken derinlerden bi ses..:18::18::18::18:

meğer bu fındık ağacı var bitane bahçede,onun dallarının arasına girmiş ,sıkışmış kamış..

fındıkda çalı gibi içinde zor bulduk tavuğu..çok şükür ekip eksiksiz kümeste..ama bu kızların gözü dışarda,nasıl zaptedicem bunları bilmem..

anamm bu hafta işi bulduk..tiyatroya gitsek bu kadar eğlenmezdik heralde..çok güldüm valla ..

hemde ne özgür tavuk..gezmiyor uçuyor bunlar..

şmdilik folluk yok..zaten özgürlüklerinin tadını çıkardılar heryere mıçmışlaryarın heryeri yıkamam lazım..

önceden hep kendim yıkardım canım..başkasının yıkadığını falan beğenmezdim..ama hem kendi evim hem kv lerinkile hep benim elimden geçerdi..

yıkaması neyse nede onları ıslakken kaldırmak zor..eskiden sırtlayıp 2. katın balkonuna arardım ama şimdi yapamıyorum..zaten karnım yırtık.daha fazla yırtmakdan korkuyorum açıkçası..
geçen gün mutfağın halısını yıkadım..o halıda çok ağırmış kızla ikimiz kaldırıncaya kadar çatladık..yıkadığımı beyenmedimde tekrar yıkatmaya verdim bide üstüne..

aslında harcadığım su parası değil canım. burda m2 3 tl den yıkıyorlar..ben 50 m2 yıkatmışım..

off daha kv lerin halıları var..onların daha çok..

.ama senin kuyu varmış ..ve sağlığın yerindeyse elde yıkama gibisi yok tabii..
ben yılda 1 yıkardım ..birde bizim burda halılar çok büyük..ortaya atıpda kenarlar açık kalacak cinsten değil sanki ev üşüycek..

yeni ev döşeyenler ancak ortaya bi 6 m2 halı atıp kenarları açık bırakıyor..bizimkiler eskiden kalma hep çiftiyle..

offffff şu karnımı bi diktirseydim..az kilo veriyim öyle dedim ama kilo verdiğimde yok..

allahh allahhh

benim netim o gün bağlanmıştı..ama telefon hattı vardı tabii,belki ondan kolay oldu..

gerçekden çok yorulmuşun ,daha misafirede hazırlanıcan..allah kolaylık versin canım..

Sizin tavuklar gercekten de çok özgür Muş cnm :)) baya eglencelı oluyor anlattığın kadarıyla sorma cnm ya çok yorucu oldu bitseydi işler gam yemeyecektım yarın temizlik yapmam lazım ve misafirlere hazırlık var tabı çarşambaya atıldı davet bide :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Geçikmelide olsa gelebildim şükür
Malum bugün büyük çakma eltimdeydik iftara Biraz yardımın dokunsun küçük bebekle zor yetişir diye erken gittim ama bir baktım KVsi ve onun ablası ( yani amcaoğlunun teyzesi ) benden önce gitmişler
Sağ olsun Yengemizin ablası tam bir kaynanatör ikisi bir erkenden gidince kadıncağızı afakanlar basmıştı
Teyze tutturmuş ben bu menüyü beğenmedim ille başka birşey yapalım diye eee bizim çakma eltide sinir olmuş doğal olarak sonuçta o hesapta yoktu ve kardeşine birden gelince onuda mecbur davet etmiş ( daha doğrusu etmediği halde KVsi mecbur yanında getirmiş ablasını )
Ben gittiğimde yemek inatlaşması vardı en sonunda yaw boşver elticiğim inat etti bir kere bırak ne yapacaksa yapsın oda bir çeşit olur dedimde ortalık yatıştı

Çakma elti daha evvel büyük misafir ağırlamamıştı tabi ona göre bol çeşit ama az miktarda yapmış ve bir baktık yemekler kıtı kıtına yetti ( bir benim büyük kız sonradan dedi anne bana yemek kalmamıştı bende pilav ve pideye dayandım diye )
Yemekten sonra kıyamadım yine çakma Eltimede sen çocuğunla ilgilen ben bulaşıkları hallederim dedim
Küçük çakma eltide gelmişti oda sofradakileri mutfağa taşıdı sağ olsun ( demekki geçen kandilde şakayla soktuğum laf azda olsa işe yaramış )
Mutfak ufak olduğundan çok sıcaktı ve bulaşıkları yıkıyana kadar kan ter içinde kaldım

Eşimin Yengesi ve ablasıda mutfaktaydılar ve sağ olsun bana bir övgüler bir övgüler sanki şişliğim yetmiyormuş gibi bu seferde gururdan kabardım demekki gerçekten senelerdir iyi bir izlenim yaratmışım
İki huysuz ( tabi benim çakmaya karşı öyleler ) bana karşı bir iyiler bir iyiler

Bu arada bizim ufak çakmaya Edayı sordum ne yaptın gittinmi nikahına diyince aaa sen nerden tanıyorsun onu dedi KKnin adını vermedim tabi rahatım kaçmasın diye ama bir sitede uzun zaman önce tanıştık fırsat buldukça sohbet ediyorduk dünya tatlısı bir kız falan diyince bizimkide evet bende kuran kursundan tanıyorum ama fazla samimiyetimiz olmadığından nikahına gitmedim haberim yok dedi
Bende baktım benle yine biraz mesafeli konuşuyor ( eskiye rağmen daha iyi ama tam kıvamnında değil ) hafızlık mevzusunu hiç açmadım çünkü sanırım şu anda söylesem aaa abla şöyle yanlış anladın falan diyecek gibi değil ( hani daha fazla samimi olunca ancak söylerim belki çünkü şu an beni tam tanımıyor sonra kendi kendine triplere girmesin )

Anam yarında KV ve kızları iftara gelecekler diye geldiğimden beri iş yapıyorum
Şekerpareyi pişirdim şerbetini dökeceğim birazdan
Arpa şehriye salatasını hazırladım bir yandan
Bİrazdanda havuç ve biber kavuracağım yarına hazır olsun sadece sarımsaklı yoğurt yapıp eklerim
Çorba ve soya soslu mantarlı tavuk soteyide öğleden sonra yaparım sonra bir tek salata ve pilav kalıyor
Masayada çıkacakları geceden çıkarır öğleden sonra tek tek tekrar bir elden geçirir sofrayı kurarım diye düşünüyorum
Sağ olsun büyük kızımda yardımcı oluyorda diğer işleri ona havale ettim etrafı düzenli tutup dağıtılanları anında toplamak onun işi

Yarınıda hayırlısıyla atlatayımda Cumartesiye kadar rahatım Cumarteside annemle kızkardeşimi alacağım iftara Ondan sonraki Perşembede eşimin amcası ve çakma eltileride aldıktan sonra kafam dinç
Eşim yine her zamanki gibi panik yaptığımı idda etti yattı ama her defasında bir aksilik olursa diye çoğu şeyi geceden yapıp ertesi gün gerçekten bir aksilik olsada rahat rahat yetişincede iyiki panik yapmışsın diyor

Sinirinin geçmesine sevindim
Canım sen bu günlerin tadını çıkar eminim evlilik yıldönümü için bu sene biraz daha iyi birşey çıkar hazır tüğ dikmişken enişte bey
Bazen bende kendi kendime ulen bir hatasını yakalasamda süründürsem diyoruM tabi çok canım isterse dışarı çıkmamız kafi vay sen nereye bakıyorsun diye ufaktan bir başlıyorum en azından o gece de olsa yine Prenses moduna sokuyor beni adam
Arada bir kıskançlık iyidir ilişkiyi yeniliyor tabi abartılı olmamak kaydıyla

Canım inşallah yarın bize hayırlı haberlerle gelirsin
Rabbim hayırlara vesile eder inşallah ...aminnnnnnnnnn

İnşallah kuzunun canı çok fazla yanmaz Çocuklara hiç kıyamıyorum ben zaten ne kadarlık canları var ki

Son düzenleme:

Aaa yaşlandıkları için midir inşallah öyledir ama ne bilim cok üzüldüm en son taa çocukluğumda görmüştüm canlı tavuk :) birde ben armin perçem yazarken perdem diye çıkmış ama armin perçem sanki bi eşarp markası gibi geldi bana cnm tlf dan yazdığım için gülümsemeleri koyamıyorum güya yazcaktım ama yatmadan 1 kase yoğurt yiyeyim dedim sonra uyanamam :) birde o yoğurda 2 kuru incir 2 kuru kayısı 15 badem ekledim :) Allah sonumu hayır etsin inşallah :)

Iphone dan gönderildi

Ay sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün cnm şu arkadaşına haber verdin mi milli oldugun gün lafına cok güldüm.. aslında sen pek gülememişsin ya bence erkekler önemsemedikleri kızlarla yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşırlar hiç bir erkek ( bazı ne yoksunu diyeyim yanlış birşey de yazmak istemem ama istisnalar hariç ) kimse kalkıp namusunu karısıyla yaşadıklarını arkadas ortamında sohbet konusu yapmaz anlatmaz cnm için rahat olsun bence cnm ay dur bende bişey yazim bari kimse bilmiyo bunu bende buraya ilk geldiğimde sağolsun kocacım hiç ben eski eşyalarımı falan atayım diye düşünmemiş yada gözünden kaçmış bende buraya geleli 5 ay olmuştu birgün dolap düzenlerken kamera hafıza kartı gördüm sonra kameraya taktım bi bakayım dedim ne var ne yok içinde sonra bi baktım devamlı rahatsız oldugum bi aile vardı nerdeyse sırf eşim için onlarla görüşüyorduum Allah için iyilerde ama kadın arada laf sokuyodu kürtçe güya benim kürtçe bilmediğimi sanıyodu aslında o biliyo da benim sınırlarını zorlamaya çalışıyodu sanki herneyse eşimin yanında 1 kız o aileye beraber dışarda bişeyler içmeye gitmişler bende şok oldum sonucta tamam eskiden olan bişeydi ama benimle evlendiği için eşyalarına dikkat etmesi gerekirdi silip atması gerekirdi tabi o nereye attığını bile unutmuş zamanında ben buna hemen eve gel acil konuşmamız lazım dedim artık nasıl söylediysem bu eve hemen geldi bide 4-5 aylık hamileyim tabi hemen geldi hayırdır aşkım noldu falan sen utanmıyo musun dedim böyle mi olcaktı ben bunlarıda mı görecektim dedim o dan oluyo ya ne gördün derkn ben de gösterdim aa valla hiç unutmuşum bile dedi silmeyi aaa öyle mi tabi ben kendimi kavgaya hazırlamıştım bir kere sinirimi çıkarmam lazım sonra karşılıklı bağrışmalsr ben bunu gömleğinin yakalardan tutarken o gömlek yırtıl arada birde tokat atıvermişim istemsiz bir şekilde allahım baya da küs kaldım ama sonra barıştık sonucta benden önce olan bişeydi ama beni düşünüp evi iyice alt üst edip atması gerekirdi ama gözden kacan bişey illa ki oluyo yine ne alaka maydanoz şeklinde bir saptırma yapıp içimi dökmüş oldum çünkü bunu hiç kimseye anlatmadım içimde kala kala da ben patlicam bari burada anlatayım dedim ama senin konuna dönecek olursak gençlikte kızlar bile ilk öpüşmelerini ballandıra ballandıra kız arkadaşlarına nasıl anlatıyorsa erkeklerde işi bi üst seviyeye getirip arkadaşlarına anlatıyorlar kızlar daha duygusal aşkla yaklaşırken erkekler daha başka yaklaşıyor malesef cnm kendimi çok yaşlı bir kadın gibi hissettim ama gercekten oluyo yani ergen zamanlarında öyle şeyler birkaç yıl sonra gülerek bile hatırlayacaksın cnm :)

Iphone dan gönderildi

kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız

ay bende ikinize birden çok güldüm kızlar alemsiniz. eski defterler yüzünden kocanızla kavgamı ettiniz allah iyiliğinizi versin

Tabi ki verceksin cnm bak bende şimdi koşu bandında 1 saat yürümeye başlicam ama önce sizlere bakayım dedim :) inşallah tahlil sonucların iyi çıkarda ilaca fazla ihtiyacın olmaz cnm

Iphone dan gönderildi

Tabi ki verceksin cnm bak bende şimdi koşu bandında 1 saat yürümeye başlicam ama önce sizlere bakayım dedim :) inşallah tahlil sonucların iyi çıkarda ilaca fazla ihtiyacın olmaz cnm

Iphone dan gönderildi

inan tek derdim şu ilaçtan kurtulmak ona bağımlı kalmak benim için yıkım. ben ilaçlara karşıyım bunun yerine alternatif ve koruyucu tıbba sonuna kadar güveniyorum. eğer bu kilolar beni hasta ediyorsa ilaç içip köşemde yan yatmaktansa o kilolardan kurtulmak en doğru ve kesin çözüm. başaracağıma benimde inancım tam hadi sana yürüyüş kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…