- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
hoş geldin canım benim.
Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
Iphone dan gönderildi
slm kızlar. bu pc deli etti beni. inatla o kapanıyor ben açıp yazmaya çalışıyorum. on beş dk ya sahuru hazırlayacam o arada size bir bakayım dedim.
ev işi ev işinefret ediyorum. ramazanın son haftası adet olacağım. ve bayram temizliğini o zaman yaparım diye düşünüyordum ki eşim pencerelere bu gün sineklik aldı. diloşu acayip yediler dayanamadı. akşam geldi hemen takacam diyor. dur camları sileyim öyle tak dedim. illa ısrar ediyor yok geresiz cam silme diye. zor durdurdum. o zıkkımları takınca cam silmek hak getire olmuyor. yarın mecbur cam silecem ve ben takarım artık tülleri. güya bu sene özel pvc yaptıracaktı sineklikleri eli değmedi bir türlü. ben iki gün önce tartılmıştım onun bildirimini yapayım bari
amann bu kocalara iş demedenersen de..ev kendinin halbuki adam gibi yaptırsa rahat edersin..gerçi senin kocayla benim kocanın eve hayrı kalmıyor dışarıya koşmakdan..slm kızlar. bu pc deli etti beni. inatla o kapanıyor ben açıp yazmaya çalışıyorum. on beş dk ya sahuru hazırlayacam o arada size bir bakayım dedim.
ev işi ev işinefret ediyorum. ramazanın son haftası adet olacağım. ve bayram temizliğini o zaman yaparım diye düşünüyordum ki eşim pencerelere bu gün sineklik aldı. diloşu acayip yediler dayanamadı. akşam geldi hemen takacam diyor. dur camları sileyim öyle tak dedim. illa ısrar ediyor yok geresiz cam silme diye. zor durdurdum. o zıkkımları takınca cam silmek hak getire olmuyor. yarın mecbur cam silecem ve ben takarım artık tülleri. güya bu sene özel pvc yaptıracaktı sineklikleri eli değmedi bir türlü. ben iki gün önce tartılmıştım onun bildirimini yapayım bari
gülmee kızz..maşallah beyazcanım kilo vermişsin. kız o kadar duraklamadan sonra ilaç gibi gelmiştir bu gaz sanahaftaya daha iyilerini bekliyoruz. şaka maka 80 in altına indin. darısı başıma inşallah amiiiiiiiin.
Süpersin cnm maşallah
Iphone dan gönderildi
senin anneyi bana göndersene azıcık. maşallah ağzından ne çıksa ben yapacam diye atlıyor kadınSorma bende bugün sohbet esnasında yatak odası sauna gibi dedim annemde kızım aç camını öyle yat niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedi ama bizim yatak odası apartman boşluğuna baktığından böcük möcük gelir diye açamıyorum diyince oda demezmi yarın ben sana pimapenciyi göndereyim ölçü alsında yaptıralım oraya en azından sineklik diye
Kadına birşey söyelmeye gelmiyoranında ben hallederim moduna gidiyor
Eşim o an hiç ses etmedi ( sanırım işine geldiçünkü ne zamandır söylüyorum ama hep bir sonraki ay ancak diyip duruyordu ) Eğer karşı olsaydı anında atlardı zaten anne olurmu öyle şey ben hallederim okadarını yapamayacakmıyım diye
Önümüzdeki hafta eşimin patronu İNgiltereye gidiyormuş kızının yanınaşansıma tüküreyim ki ben misafir hazırlığıyla uğraşmam gerekiyor ama Perşembe akşamı dönüyormuş patron o yüzden büyük ihtimalle Perşembe eşimle işe gideceğim sekreterde tatildeymiş bari ben biraz yardımcı olurum diye düşündüm ama telefonlara sen bakma patron ararsa sonra bozulur belki dedi artık yazı işlerine yardım ederim ve ona arkadaş olurum ( satışcılarda bütün gün dışarda olduğundan şirkette yanlız olucak )
gelmez inşallah canım ya senin adına çok sevindim ben vermiş kadar oldum doğrusuamann bu kocalara iş demedenersen de..ev kendinin halbuki adam gibi yaptırsa rahat edersin..gerçi senin kocayla benim kocanın eve hayrı kalmıyor dışarıya koşmakdan..
şu tül olanlardanmı almış kocan..bi ara bende almıştım ,işe yarıyor en azından sineklerden iyi kötü koruyor..
gülmee kızz..
gülme komşuna gelir başına..dur bende çok kilo veren birine gülüyümde başıma gelsin..
valla iyi geldi..aylarrrdırrrrrrrrr kilo veremyorum biliyorsun .gr veriyorum haftaya geri alıyorum.işallah haftaya geri gelmez..:44:
ya ben saat üçten sonra yatıyorum. sonrasında benim ufaklık bir kaç kere uyandırınca ne enerji kalıyor ne bişe uyandığım gibi bitkinim. ama yarın yinede yapmak zorundayım. hem hava çok sıcak oldu artık pencere kapalı yatılmıyor hemde sineklerden bıktım. zıkkımlar görünmüyorlarda.Aýyuzlum..sineklerden nefret ederim iyi etmissiniz..cocuklari cok yiyolar malesefsabah ilk kalktiginda sil camlarini o zaman insan enerjik oluyo..aksama dogru baya zorlaniyoruz..kolay gelsin hemsom:)
hayırlı olsun canım süpürgen. insan mutlu oluyor alış veriş yapınca ya da ben mutlu oluyom bilemedim şimdi:44::44::44:inşallah pc de çalışır. bak benimki her öldü dediğimde biraz daha yaşıyor
ben ufaktan sahuru hazırlayayım. benimki uyuya kaldı yine. uyandırmak için vinç getirmem gerekecek. ancak yetişir sahura
hepinize hayırlı sahurlar fıstıklarım
hoş geldinnnBende geldim :)
Iphone dan gönderildi
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 82,7
bu hafta: 81,5
giden: 1200
toplam giden: 12
hedef: 80
spor: yürüyüş
banu beni öldürecek. diğer topikte bildirim yaptığımda 81,9 duburaya dünkü gördüğüm rakamı yazdım. napim dün iftar öncesi yine tartılmıştım. bu arada çok mutluyum kilo veriyorum. haftaya adet dönemine girecem umarım artıya geçmem çok üzülürüm yoksa:18::18::18:
yeni süpürgen hayırloı olsunnn ..Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
Iphone dan gönderildi
annen çok seviyor sizi cecoo.allah uzun ömür versin..Sorma bende bugün sohbet esnasında yatak odası sauna gibi dedim annemde kızım aç camını öyle yat niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedi ama bizim yatak odası apartman boşluğuna baktığından böcük möcük gelir diye açamıyorum diyince oda demezmi yarın ben sana pimapenciyi göndereyim ölçü alsında yaptıralım oraya en azından sineklik diye
Eşim o an hiç ses etmedi ( sanırım işine geldiçünkü ne zamandır söylüyorum ama hep bir sonraki ay ancak diyip duruyordu ) Eğer karşı olsaydı anında atlardı zaten anne olurmu öyle şey ben hallederim okadarını yapamayacakmıyım diye
Önümüzdeki hafta eşimin patronu İNgiltereye gidiyormuş kızının yanınaşansıma tüküreyim ki ben misafir hazırlığıyla uğraşmam gerekiyor ama Perşembe akşamı dönüyormuş patron o yüzden büyük ihtimalle Perşembe eşimle işe gideceğim sekreterde tatildeymiş bari ben biraz yardımcı olurum diye düşündüm ama telefonlara sen bakma patron ararsa sonra bozulur belki dedi artık yazı işlerine yardım ederim ve ona arkadaş olurum ( satışcılarda bütün gün dışarda olduğundan şirkette yanlız olucak )
Sagol cnm ee nbrsiniz kızlar
Iphone dan gönderildi
Menun guzelmis ceco hem bereketli olur..
ben bugun gullac yaptim arkadasa goturdum guzeldi yedik valla:)
Bir kac cesit mezede yapabilirsin..cacik ..yogurtlu havuc..olabilir ama menude yeterli gibi..kolay gelsin simdiden..
bende 40 dk bisiklet surdum..simdide yogurt., elma ve hurma yiyorum..yesil cayda icicem..
senin anneyi bana göndersene azıcık. maşallah ağzından ne çıksa ben yapacam diye atlıyor kadın
Ahh nedir bizim bu laptoplardan çektiğimiz :)slm kızlar. bu pc deli etti beni. inatla o kapanıyor ben açıp yazmaya çalışıyorum. on beş dk ya sahuru hazırlayacam o arada size bir bakayım dedim.
waaw beyazcanım maşallah sanabildirim
başlangıç.86.
geçen hafta..79.5
bu hafta .78.5
giden.1 kğ
toplam giden.7.500
hedef.75
Ohh ne güzel atlatmışsın misafirleride ellerine kollarına saglık cnm yarına yemek kaldıysa yarın tüm gün dinlenirsin artık. :) bence yorgun oldugun için şimdilik öyle diyosun sen dayanamazsın zaten seviyosunda misafir ağırlamayı :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Anamları uğurlayıp hemen kendimi buraya attım
Anam bizim ikizler yine tam formlarındaydılarevi resmen ters düz ettiler hatta bide büyük kızımın babasına aldığı babalar günü hediyesini ( geçen sene yaşlı porselen bir dede figürü almıştı sallanan sandalye içinde ) onu bile kırdılar tabi bizimki sinirden kudurdu ama yinede zor sakinleştirdim laf söylemesin diye
Yemeklerin hepsini çok beğendiler
Çay faslından sonrada oturup balkonda az keyif yaptık
Bir ara anneme dedim şu Çarşamba günü olan iftar davetinide atlatayım malak gibi yatacağım bayrama kadar diyehatta bayram temizliğide yapmayacağım dedim Aaaa olmaz öyle bak ütülerin var üstelik ev işi her zaman olur öyle yatmakla olmaz diye anında itiraz etti bende ufak çocuk gibi banane banane diye omuzları silkince nasıl gülüyor kız alemsim diye
Ayyyyy şu an yorgunum diyemidir bilmiyorum ama 16 kişi olacağızdüşüncesi bile beni şu anda imdat diye bağrıtacak hale getirdi ama kaçınılmaz son mecbur o günüde atlatacağım sonra rahatım inşallah
Bu arada yine tartılmayı unuttumama yarın söz kesin tartılacağım telaştan aklımdan çıktı yemekten sonrada çocuklar baskülle oynamaya başlayınca jeton düştü
Selam arkadasım ben sindi sanırım yenisin hoşgeldin yaş 24 ev hanımıyım haftaya cuma 4 yıllık ev hanımı olcamSlm kizlar..bende muhabbete gelmistim kimse gelmemis...
iftara davetliydim 11 bucuga dogru geldim direk cocuklari yataga koydum..gunduzden zorlada olsa bizimkileri uyutmustum yoksa bu saate dayanamazlardi..erken yatiririm ben genelde cocuklari..bende yatmistim onlarla sanirim ondan uykum yok..bisiklete bindim sizi okurken nasil vakit gectigini bilmem diye ama kimse gelmemis...hayirlisi..
Belki gelen olur ben burdayim simdilik...
ceco misafir agirlamak guzelde yorgunlugu olmasa..carsamba icin menun hazirmi..
bereketli seyler yap baya kalabalik olacakmis..kolay gelsin simdiden canim..
annen çok seviyor sizi cecoo.allah uzun ömür versin..
ayy yaz günü cam kapalı yunmazki insan çıldırır..
benim herifde zar zorrr geçen yıl yaptı..birde bizim burdaki sinekler adeta canavar..yeşillik ,tavuktu inekti danaydı çevrede çok olunca sinekde ona göre çok fazla..ayygeçen kapıdakini çocuklar azaçık bırakmış içeriyi istila etmişler snekler..şimdiye kadar verdiğim sinek ilacına kaç sineklik yapılırdı.
Ay çok sagol cnm bnm valla aynen öyle sanki kendimize aldık eve aldık ama cok mutlu oluyo insan :) yada biz fazla sevindirikizİyiyiz çok şükür canım seni gördük daha iyi olduk
Bu arada yeni süpürgeni güle güle kullan canımValla temizlik içinde olsa kırk yılın başı kendimiz için birşey alınca çocuk gibi oluyoruz ( en azından ben öyleyim )
Hurma ve yoğurtta zaten sofrada olucak
Şakşukayı bir gün önceden yapacağım çünkü okadar insana aynı gün mümkün değil yetiştiremem
Aslında birde rengarenk arpaşehriye salatası yaparım diyordum ama geçen sefer yaptığımda kimse yemedi çok lezzetli olmasına rağmenAllahtan az yapmıştım da sonraki iki gün salataya takviye oldu Herkes çok güzel seviyoruz ama diğerlerini yiyemeyiz diyip onu ellememişti
Sorma canım yaa hiç dayanamazGeçen gün tamda manavda halk günü vardı inan o zaman bile birlikte gittikde kuruş ödetmedi bana aman boşver misafirlerine o parayla tavuğunu alırsın harçama sen diye
Hep bizi düşünür Allah razı olsunBayramda ne yapsak dedi eşim de onları davet ettiğimiz halde kesinlikle biz rahatsız etmeyelim siz ailecek gidin işte gittiğiniz yerin resmini çeker bize gösterirsiniz olur biter dedi
Hem yol tutuyor hemde bizim baş başa vakit geçirirsek dahada yakınlaşacağımızı düşünüyor( sanki değilmişiz gibi hani ne kadar zaman geçirirsek okadar aşkımız depreşir diye düşünenlerden )
Eşimin rahatsız olabileceğini düşünüyor ki tam aksine eşim hep der annenlerde gelsin hiç gitmiyorlar bir yere diye
Babam tam tersi hatun madem sen gitmiyorsun bari beni gönder derama onuda salmaz senin ne işin var kV gibi yanlarına takılacaksın diye onuda anında frenler
Yalnız son lafına bayıldım anneeee bende donla yatcamYa bizde hayvan yok etrafta ama yinede sivri var
Bir kaç gündür hatta beyaz sivri sinekten ufak sinekler çıktı meydana :26: Sivrinin soktuğu anlaşılmıyor ama bu sinek resmen şırınga gibi bir acı veriyor ve kaçıncıya öldürdüm ama yinede piyasaya çıkıyorlar :26:
Sırf onlardan kurtulmak için istiyorum o sinekliği
Kız kapı zaten hiç kapanmaz bizde, yaz gelincede ben genelde çamaşırlarla yatarımçocuklar bile alıştı hiç garipsemiyorlar bazen ufaklık diyor anneeeee bende donla yatacağım banane diye
Çok sağol cnm darısı herkesın başına :)hoş geldinnn
maşallahhh,birde tiroid ve insilün direnci olmasa ne olacaktı çok merak ediyorum doğrusu. .süpersinnn
yeni süpürgen hayırloı olsunnn ..
güle güle kullan..işalla pc sorunçıkarmaz canım..
annen çok seviyor sizi cecoo.allah uzun ömür versin..
ayy yaz günü cam kapalı yunmazki insan çıldırır..
benim herifde zar zorrr geçen yıl yaptı..birde bizim burdaki sinekler adeta canavar..yeşillik ,tavuktu inekti danaydı çevrede çok olunca sinekde ona göre çok fazla..ayygeçen kapıdakini çocuklar azaçık bırakmış içeriyi istila etmişler snekler..şimdiye kadar verdiğim sinek ilacına kaç sineklik yapılırdı.
Ay ceco senin annede benimki gibi Türkiye'ye gidiyorum annem mutfağa güzel tabaklar kaseler almıştır mesela onları gösterir bende aa cok güzelmiş falan dediğim anda hadi al senin olsun sen kullan aman ben yine alırım pazara hep geliyo ayy yok annecım beğendiğimi göstermek amaçlı yok yok olsun al ben Annemler gidince kardeşler babam annem herkes bana birşey alıp verme telaşına girer aklıma o zaman hep şey geliyo yengemin dediği bi söz kız babasının evine gidince süpürge bile titremeye başlarmış yani baba evinde ne görse alırmış kendi evine bizimkilerde Hep kendileri vermeye başlıyorlar ama eminim yarın öbür gün bende aynı olcam cocuklarıma karşı annelik babalık böyle birşeySorma bende bugün sohbet esnasında yatak odası sauna gibi dedim annemde kızım aç camını öyle yat niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedi ama bizim yatak odası apartman boşluğuna baktığından böcük möcük gelir diye açamıyorum diyince oda demezmi yarın ben sana pimapenciyi göndereyim ölçü alsında yaptıralım oraya en azından sineklik diye
Ay çok sagol cnm bnm valla aynen öyle sanki kendimize aldık eve aldık ama cok mutlu oluyo insan :) yada biz fazla sevindirikiz
yalnız kızlar hurmanın ölçüsünü kaçırmayın cok kilo yapıyo ona göree benden söylemesi :)
:18:
Yalnız son lafına bayıldım anneeee bende donla yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?