80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menun guzelmis ceco hem bereketli olur..
ben bugun gullac yaptim arkadasa goturdum guzeldi yedik valla:)
Bir kac cesit mezede yapabilirsin..cacik ..yogurtlu havuc..olabilir ama menude yeterli gibi..kolay gelsin simdiden..
bende 40 dk bisiklet surdum..simdide yogurt., elma ve hurma yiyorum..yesil cayda icicem..

hayırlı olsun canım süpürgen. insan mutlu oluyor alış veriş yapınca ya da ben mutlu oluyom bilemedim şimdi:44::44::44: inşallah pc de çalışır. bak benimki her öldü dediğimde biraz daha yaşıyor

Sorma bende bugün sohbet esnasında yatak odası sauna gibi dedim annemde kızım aç camını öyle yat niye kendinize eziyet ediyorsunuz dedi ama bizim yatak odası apartman boşluğuna baktığından böcük möcük gelir diye açamıyorum diyince oda demezmi yarın ben sana pimapenciyi göndereyim ölçü alsında yaptıralım oraya en azından sineklik diye
Kadına birşey söyelmeye gelmiyor anında ben hallederim moduna gidiyor
Eşim o an hiç ses etmedi ( sanırım işine geldi çünkü ne zamandır söylüyorum ama hep bir sonraki ay ancak diyip duruyordu ) Eğer karşı olsaydı anında atlardı zaten anne olurmu öyle şey ben hallederim okadarını yapamayacakmıyım diye

Önümüzdeki hafta eşimin patronu İNgiltereye gidiyormuş kızının yanına şansıma tüküreyim ki ben misafir hazırlığıyla uğraşmam gerekiyor ama Perşembe akşamı dönüyormuş patron o yüzden büyük ihtimalle Perşembe eşimle işe gideceğim sekreterde tatildeymiş bari ben biraz yardımcı olurum diye düşündüm ama telefonlara sen bakma patron ararsa sonra bozulur belki dedi artık yazı işlerine yardım ederim ve ona arkadaş olurum ( satışcılarda bütün gün dışarda olduğundan şirkette yanlız olucak )

amann bu kocalara iş demedenersen de..ev kendinin halbuki adam gibi yaptırsa rahat edersin..gerçi senin kocayla benim kocanın eve hayrı kalmıyor dışarıya koşmakdan..

şu tül olanlardanmı almış kocan..bi ara bende almıştım ,işe yarıyor en azından sineklerden iyi kötü koruyor..
maşallah beyazcanım kilo vermişsin. kız o kadar duraklamadan sonra ilaç gibi gelmiştir bu gaz sana haftaya daha iyilerini bekliyoruz. şaka maka 80 in altına indin. darısı başıma inşallah amiiiiiiiin.
gülmee kızz..

gülme komşuna gelir başına..dur bende çok kilo veren birine gülüyümde başıma gelsin..

valla iyi geldi..aylarrrdırrrrrrrrr kilo veremyorum biliyorsun .gr veriyorum haftaya geri alıyorum.işallah haftaya geri gelmez..:44:

Aýyuzlum..sineklerden nefret ederim iyi etmissiniz..cocuklari cok yiyolar malesef sabah ilk kalktiginda sil camlarini o zaman insan enerjik oluyo..aksama dogru baya zorlaniyoruz..kolay gelsin hemsom:)

senin anneyi bana göndersene azıcık. maşallah ağzından ne çıksa ben yapacam diye atlıyor kadın
gelmez inşallah canım ya senin adına çok sevindim ben vermiş kadar oldum doğrusu
Aýyuzlum..sineklerden nefret ederim iyi etmissiniz..cocuklari cok yiyolar malesef sabah ilk kalktiginda sil camlarini o zaman insan enerjik oluyo..aksama dogru baya zorlaniyoruz..kolay gelsin hemsom:)
ya ben saat üçten sonra yatıyorum. sonrasında benim ufaklık bir kaç kere uyandırınca ne enerji kalıyor ne bişe uyandığım gibi bitkinim. ama yarın yinede yapmak zorundayım. hem hava çok sıcak oldu artık pencere kapalı yatılmıyor hemde sineklerden bıktım. zıkkımlar görünmüyorlarda.

ben ufaktan sahuru hazırlayayım. benimki uyuya kaldı yine. uyandırmak için vinç getirmem gerekecek. ancak yetişir sahura
hepinize hayırlı sahurlar fıstıklarım

Ay çok sağol cnm bnm bende alışveriş yaptıktan sonrs dünyanın en relax ve mutlu insanı oluyorum :) yaa benim laptop iyi çalışıyodu ama oğlum birkaç kere su meyve suyu döktü bu sefer bişey dökülmedi ama noldu bilmiyorum inşallah çalışır bu arada bana oturmak yasak sanırım oğlum afedersiniz şimdi kustu yine yatağa temizledim hemen yaa off

Iphone dan gönderildi

Bende geldim :)

Iphone dan gönderildi
hoş geldinnn
maşallahhh,birde tiroid ve insilün direnci olmasa ne olacaktı çok merak ediyorum doğrusu..süpersinnn
yeni süpürgen hayırloı olsunnn ..
güle güle kullan..işalla pc sorunçıkarmaz canım..
annen çok seviyor sizi cecoo.allah uzun ömür versin..

ayy yaz günü cam kapalı yunmazki insan çıldırır..

benim herifde zar zorrr geçen yıl yaptı..birde bizim burdaki sinekler adeta canavar..yeşillik ,tavuktu inekti danaydı çevrede çok olunca sinekde ona göre çok fazla..ayygeçen kapıdakini çocuklar azaçık bırakmış içeriyi istila etmişler snekler..şimdiye kadar verdiğim sinek ilacına kaç sineklik yapılırdı.

Sagol cnm ee nbrsiniz kızlar

Iphone dan gönderildi

İyiyiz çok şükür canım seni gördük daha iyi olduk
Bu arada yeni süpürgeni güle güle kullan canım Valla temizlik içinde olsa kırk yılın başı kendimiz için birşey alınca çocuk gibi oluyoruz ( en azından ben öyleyim )

Hurma ve yoğurtta zaten sofrada olucak
Şakşukayı bir gün önceden yapacağım çünkü okadar insana aynı gün mümkün değil yetiştiremem
Aslında birde rengarenk arpaşehriye salatası yaparım diyordum ama geçen sefer yaptığımda kimse yemedi çok lezzetli olmasına rağmen Allahtan az yapmıştım da sonraki iki gün salataya takviye oldu Herkes çok güzel seviyoruz ama diğerlerini yiyemeyiz diyip onu ellememişti

senin anneyi bana göndersene azıcık. maşallah ağzından ne çıksa ben yapacam diye atlıyor kadın

Sorma canım yaa hiç dayanamaz Geçen gün tamda manavda halk günü vardı inan o zaman bile birlikte gittikde kuruş ödetmedi bana aman boşver misafirlerine o parayla tavuğunu alırsın harçama sen diye
Hep bizi düşünür Allah razı olsun Bayramda ne yapsak dedi eşim de onları davet ettiğimiz halde kesinlikle biz rahatsız etmeyelim siz ailecek gidin işte gittiğiniz yerin resmini çeker bize gösterirsiniz olur biter dedi
Hem yol tutuyor hemde bizim baş başa vakit geçirirsek dahada yakınlaşacağımızı düşünüyor ( sanki değilmişiz gibi hani ne kadar zaman geçirirsek okadar aşkımız depreşir diye düşünenlerden )
Eşimin rahatsız olabileceğini düşünüyor ki tam aksine eşim hep der annenlerde gelsin hiç gitmiyorlar bir yere diye
Babam tam tersi hatun madem sen gitmiyorsun bari beni gönder der ama onuda salmaz senin ne işin var kV gibi yanlarına takılacaksın diye onuda anında frenler

Ahh nedir bizim bu laptoplardan çektiğimiz :)
ay çok iyi yapmışsınız cnm yazık diloşa yaa varya deli oluyorum bende de var evde sineklik ama açılıp kapanmalardan değil eski model al yapıştırlardan :)seninkinin aynısı yani :) birde beim burda cok sinek ve türevi haşere var malesef
bildirim

başlangıç.86.

geçen hafta..79.5

bu hafta .78.5

giden.1 kğ

toplam giden.7.500

hedef.75

waaw beyazcanım maşallah sana süper gitmiş ya inşallah böyle devam edersin cnm bnm

Ohh ne güzel atlatmışsın misafirleride ellerine kollarına saglık cnm yarına yemek kaldıysa yarın tüm gün dinlenirsin artık. :) bence yorgun oldugun için şimdilik öyle diyosun sen dayanamazsın zaten seviyosunda misafir ağırlamayı :)
Selam arkadasım ben sindi sanırım yenisin hoşgeldin yaş 24 ev hanımıyım haftaya cuma 4 yıllık ev hanımı olcam
2 yaş 9 aylık oğluşum var tanıştığıma memnun oldum 85 kiloydum 2 yıldır sonra kışın 90 oldum suan 81.2 yim sende kendini tanıtır mısın acaba :)

Ya bizde hayvan yok etrafta ama yinede sivri var
Bir kaç gündür hatta beyaz sivri sinekten ufak sinekler çıktı meydana :26: Sivrinin soktuğu anlaşılmıyor ama bu sinek resmen şırınga gibi bir acı veriyor ve kaçıncıya öldürdüm ama yinede piyasaya çıkıyorlar :26:
Sırf onlardan kurtulmak için istiyorum o sinekliği

Kız kapı zaten hiç kapanmaz bizde, yaz gelincede ben genelde çamaşırlarla yatarım çocuklar bile alıştı hiç garipsemiyorlar bazen ufaklık diyor anneeeee bende donla yatacağım banane diye

Ay çok sagol cnm bnm valla aynen öyle sanki kendimize aldık eve aldık ama cok mutlu oluyo insan :) yada biz fazla sevindirikiz
yalnız kızlar hurmanın ölçüsünü kaçırmayın cok kilo yapıyo ona göree benden söylemesi :)

:18: Yalnız son lafına bayıldım anneeee bende donla yatcam

Çok sağol cnm darısı herkesın başına :)

Ay ceco senin annede benimki gibi Türkiye'ye gidiyorum annem mutfağa güzel tabaklar kaseler almıştır mesela onları gösterir bende aa cok güzelmiş falan dediğim anda hadi al senin olsun sen kullan aman ben yine alırım pazara hep geliyo ayy yok annecım beğendiğimi göstermek amaçlı yok yok olsun al ben Annemler gidince kardeşler babam annem herkes bana birşey alıp verme telaşına girer aklıma o zaman hep şey geliyo yengemin dediği bi söz kız babasının evine gidince süpürge bile titremeye başlarmış yani baba evinde ne görse alırmış kendi evine bizimkilerde Hep kendileri vermeye başlıyorlar ama eminim yarın öbür gün bende aynı olcam cocuklarıma karşı annelik babalık böyle birşey

Yok canım ben genelde sadece bir tane iftar açmak için yiyorum ama mutlaka sofrada fazla fazla bulunduruyorum

:18:
Yalnız son lafına bayıldım anneeee bende donla yatcam

Kız Allahtan ikiside kız evladı erkek olsa bukadar rahat davranamazdım sanırım
Bir tek büyük kız tam tersi yaz kış uzun pijama giyer hatta babası kılıklı yorganla yatar Ufaklık benim gibi ateşli tahamülü yok kalın giyinmeye
Gündüz bile don atlet dolanıyor evin içinde hatta geçen gün tutturdu anne Selfie yapalım diye ( 26 yaşındaki eşimin kuzeni tatilde alıştırdı onu ) Elinde taplet yada telefon ha bire kendini çekiyor arada ille benide dahil ediyor pampiş

Neyse size doyum olmaz ama ben kızçemle sahurumu yapayımda sonra malum yine biraz kuran okurum Kız kardeşim uyanık kaç ay evvel başlamış bugün Yasine geldim çok az kaldı diyor dedim sorun değil Allah nasip ederse bende kadir gecesine kadar bitiririm ( tabi onun için her gece en az bir cüz okumam şart tabi çok dilim damağım kurumazsa iki cüz okuyorum genelde )

Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar
Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…