- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlar ben geldimmmmmmmm
İftardan sonra yine başım ağrıyacak gibiydi bende eşimin tavsiyesi üzerine biraz koltuğa yasladım başımı ve bir bakmışım uyumuşuM
Sanırım Cuma gecesi kuzenle yeğen geldiğinde sabaha kadar oturmuş olmam düzenimi bozdu
Cumarteside iftara misafir ve yeğenlerin gürültüsü derken iyice maf olmuştum
Şu anda çok şükür daha iyiyim ve sizlere bir bakayıım dedim
Slm fıstıklar geçmişe dalmadan hemen listeyi yapayımmm cecoşummm bildirim yapacakmısın adaşımmm
hoş geldin cecoo
uykusuzluk insanı mahvediyor.. tabii birde yoruldun ard arda misafir derken sonuç bu..neyse işallah yarın daha iyi olursun..
Slm fıstıklar geçmişe dalmadan hemen listeyi yapayımmm cecoşummm bildirim yapacakmısın adaşımmm
Hoşgeldin kaptanım :)
Iphone dan gönderildi
anaaamm kimseler gelmemişş
bari menü yazıyımda sayfa ilerlesin..
menüm
sahur.2 yumurta.az peynir biraz tahinli pide.
iftar..kocaa bir tabak semizotu..yoğurt..
anaaamm kimseler gelmemişş
bari menü yazıyımda sayfa ilerlesin..
menüm
sahur.2 yumurta.az peynir biraz tahinli pide.
iftar..kocaa bir tabak semizotu..yoğurt..
Ama cnm iftardan sonra tartılmışsın bugun bende öyle yaptım normalde 81.2 yim yemekten sonra 83.4 cıktım :) o yüzden o kiloya inanmaÇok sağ ol canım inşallah yarın daha iyi olurum
Yarın görümcedeyiz iftara o yüzden yemek derdide yok az iş yapar bütün gün dinlenirim artık
Adaşımmmmmmm yaaa ne sen sor ne ben söylim
İftardan sonra tartılmak aklıma geldi ve tok karnına gözlerime inanamadım ama 124.5 kg çıkmışım
Gece gece canım sıkıldı vallamillet ramazanda kilo verir ( ben o niyetle zaten hiç bir zaman oruç tutmadım şükür ) ama ben kuş kadar yediğim halde kilo alıyorum nasıl birşeyse
Yine bana kızanlar olucak kesin ama sanırım bayramdan sonra doktor yolu kaçınılmaz olucak :26: Op olmadan ben şu lanet kilolardan kurtulamam sanırım
Ama cnm iftardan sonra tartılmışsın bugun bende öyle yaptım normalde 81.2 yim yemekten sonra 83.4 cıktım :) o yüzden o kiloya inanma
Yarın öğleden sonra tekrar tartılacağıminşallah çok daha aşağısını görürüm yoksa gerçekten kendimi aşmış olacağım ( üst kilomu yani )
Slm kizlar..
ben almanlari macina bakiyorum dunya kupasi ya ilgimi cekti normalde tv de acmamda..merak ettim bugun bu maci..az kaldiii...sanirim kupa almanlarin...hakeden kazansin...
Iftaran sonra reglim basladi gerci iki gun lekeleniyorum..bayada uzun suruyo..sonradan tutmasi var bide bunun..ama regli firsat bilip kiloya yuklenicem..bol su spor ins basaririm...
Iftaran sonra reglim basladi gerci iki gun lekeleniyorum..bayada uzun suruyo..sonradan tutmasi var bide bunun..ama regli firsat bilip kiloya yuklenicem..bol su spor ins basaririm...
Tebrik ederim cnm :)Kızzzzz dünya şampiyonu oldukAlmanya kazandı maçı
Geçmiş olsun canım fırsat bu fırsat yüklen bariben ne zaman olacağımı tam bilemiyorum ama sanırım bir hafta sonra falan olurum :44:
Hepte dua ederim kadir gecesine gelmez inşallah diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?