- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
şükür uzağız da bulaşmayız birbirimize. kavga ettiklerini kendi söyledi ben annesi hasta oldu da gitti zannediyordum. geçmiş olsuna aramıştım. dediğin gibi şimdi arasam bir dert aramasam başka dert.artık bi kaynın yok canım..başın sağolsun bunu kabullen..
hanım ne derseo olucak..arasan dert aramasan dert..arasan vayy ağız arıyor olur..aramasan barıştık o kadar şey yaşadık bi arayıp sormadı olr..allahdan uzaksınız ve işleri ayrı.bizim iş ortak yaa çok kötü oluyor..
Ayyuzlum yas kac ? Liseyi ben osmaniyede okudum..M.A.Ersoy lisesinde..31 yasimdayim galiba 2000 mezunuyum:))
Canim karatayi denedim bi ara ama ogunumde cok yiyordum ve kacamak coktu ondan yapamadim yani..simdi az az herseyden saglikli olanlari fazla yiyerek ve spor yaparak kilo veriyorum..tabi ramazan yavaslatti kilo vermemi..ins bayramdan sonra devam bu ay 4 kilo verdim..
Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..
Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)
Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..
Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)
bence sabahsa tartılmayalım iftara yakın iyi olur..zaten 3.30da yiyip yatoyoz.hiç değilse 10 saat geçsin yediklerimiz erisin..benim sabajki kilomla iftara yakın kilom arasında 1 kilo oynuyor..
kardeşinde tam dayaklık..
demekki kendiside sabaha kadar facedeki sizi görüyor..kendi uyusa sizi facede nasıl görecek..o kendine baksın sende desydin annene bende sabaha kadar onu görüyorum facede..gerçi demişin zaten.
ahhh ahhh bekarken dedem gezdirirdi bizi..çok şehir gezdirdi..iş için gittiği yerlere bizide götürdü..piknik haftada 2 kez gidirdi mutlaka kar üstünde bile piknik yapardık o derece..
şimdi evde başka yer göremez olduk..ikna et seninkinide çocuklarda değişik yerler görsün..
bennim görümce haftaya geliyormuş..zaten bu zamana kalması bile mucize..
her yl kaplıcaya gidelim der bana..ben 1 kez gittim tövbe ettim ..yedin kabahat uyudub kabahat..insanı öldüresiye hamamda tutturuyor..ben daralırım çok kalamam girer çıkar hava alırım normalde..sıpası zaten çığlıkçığlığa bağırır herkes şikâyetçi olduydu otelde..
ama gitmediğimden bişey anlamadım..geçen yıl bizim paramızla gitti.giderken otobüsle gitti gelirken ben gelemem gelin beni alın dedi dayattı..otel parasınıda yemiş para getirin diye dayattı..özellikle 5 saat yol gittik hanımı aldık döndük birde otel parasınıverdik..şimdi telde soruyor kaplıcaya gidecenmi diye..gidecem dedim..napıyım zaten gitsemde gitmesemde işkence,en azından biraz değişiklik olur..
VALLA ATAKAN ARADIĞI YERİ BULDUGİDEBİLGİ KADAR GİTTİ ŞİMDİ UYUMAYA ÇALIŞIYO..
DİYORUM BU BENİ ANASI SANIYOR DİYE..
PANTOLUNUN PAÇASI GENİŞ OLUNCA GİRDİ YATTI İÇERİ.ŞİMDİ KALKSAM PAÇAMDAN DÜŞECEK..
ŞİMDİ GÖRDÜM CİVCİVLERİ..AYYY SANKİ PİRİÇ YIKAR GİBİ HERİF OVALAYA OVLAYA HAYVANLARI MAHVETTİ..BENDE YUMUTADAYKEN FALAN BOYANIYOR SANDIYDIM..BENİM ATAKANIN ARKADAŞLARI YEŞİ PEMBE MORDU..ATAKANDA BOYALI SARI..
AA BU ARADA ATAKANIN KANATLARI VE İBİĞİ ÇIKMAYA BAŞKADI..YAKINDA DİŞ BUĞDAYI YAPICAZ BUYRUN GELİN..
Ay gece gece koptum yaa bir an Atakanda kimdi sapıkmıdır falan diye düşünürken aklıma geldi civcivin adı olduğu
Ama okurken halimi görmen lazımdı okudukça ne oluyor lan diye gözlerim pörtledi
Bu arada gece gece uyuz oldummmmmmmm
Benim büyük görümce yine yaptı yapacağını
O hiç haz etmediğim eşimin yeğeni kuzenin bize geleceğini duymuş ( meğer onları iftara almış bugün benimde haberim yoktu yoksa tembihlerdim aman bize geleceğini sakın söyleme diye :26: çocuk gayri ihtiyarı dayıma gideceğim bu gece yarın benimle işleri varmış demiş )
Hatun aradı işte benim büyük oğlanda gelecekmiş size :26: ( gelebilirmi diye sormuyor bilebenim sesimden anlayıncada kardeşime bir sor gelebilirmi diyor :26: sanki kardeşi uğraşacak uyuz oğluyla )
Meçbur gelsin dedik tabi benim sinirler tepeme çıktı ve telefonu kapatır kapatmaz söylenmeye başladım hep emrivaki yapsın hiç haz etmiyorum diye söylendim durdum
Geleceğim diyene gelme denmez sonuçta
Birde bu yetmiyormuş gibi sahura sipariş veriyor beyfendi ( uyuz yeğeni ) neymiş yumurtalı patates yaparım diye düşünmüş :26: bende gece hiç öyle şeyler yapmam dedim ama kuzeni yenge ben yaparım diyince ona dönüp senin canın istediyse yaparım tabiki dedimuyuz olmuştur yeğeni ama sevmiyorum işte zorla değil ya
Bencede akşam üzere tartılalım
Valla benim kardeş tam dayaklık ama işte anamın hatrına ses etmiyorum yoksa ben ona yapacağımı bilirdimEskiden kızkardeşimle çok sık kavga ederdik ( bekarken ) hatta ben yeni evliken kapıştığımızda bir keresinde demiştim sen anama dua et Allah geçinden versin ona birşey olursa ilk işim seni evire çevire dövmek ondan sonra ister barış benle konuş istersen hiç konuşma demiştim şimdi aynı şey erkek kardeşim için geçerli
Bu arada senin görümcede tam dayaklıkmış
Ben yerinde olsaydım kal orada banamı güvendin derdim ama benim eşimde seninki gibi kıyamaz kesin gidip alırdı :26:
allah yardımcın olsun. şu sana laf vuran yeğen değilmiydi o. hiç sevmedim onu. ay aklıma kemal sunal filmi geldi. seni hiç sevmedim süt oğlan babanıda sevmezdim
Ay gece gece koptum yaa bir an Atakanda kimdi sapıkmıdır falan diye düşünürken aklıma geldi civcivin adı olduğu
Ama okurken halimi görmen lazımdı okudukça ne oluyor lan diye gözlerim pörtledi
Bu arada gece gece uyuz oldummmmmmmm
Benim büyük görümce yine yaptı yapacağını
O hiç haz etmediğim eşimin yeğeni kuzenin bize geleceğini duymuş ( meğer onları iftara almış bugün benimde haberim yoktu yoksa tembihlerdim aman bize geleceğini sakın söyleme diye :26: çocuk gayri ihtiyarı dayıma gideceğim bu gece yarın benimle işleri varmış demiş )
Hatun aradı işte benim büyük oğlanda gelecekmiş size :26: ( gelebilirmi diye sormuyor bilebenim sesimden anlayıncada kardeşime bir sor gelebilirmi diyor :26: sanki kardeşi uğraşacak uyuz oğluyla )
Meçbur gelsin dedik tabi benim sinirler tepeme çıktı ve telefonu kapatır kapatmaz söylenmeye başladım hep emrivaki yapsın hiç haz etmiyorum diye söylendim durdum
Geleceğim diyene gelme denmez sonuçta
Birde bu yetmiyormuş gibi sahura sipariş veriyor beyfendi ( uyuz yeğeni ) neymiş yumurtalı patates yaparım diye düşünmüş :26: bende gece hiç öyle şeyler yapmam dedim ama kuzeni yenge ben yaparım diyince ona dönüp senin canın istediyse yaparım tabiki dedimuyuz olmuştur yeğeni ama sevmiyorum işte zorla değil ya
Biz ticaret lisesinin orda oturuyorduk canim..ama yururdum o yollari 5 sene gittim orta 2 den baslamistim oraya..babani hatirlamadim canim..ama sevindim bi hemsehri bulduguma:)) cocuk varmi ? Ben liseden sonra evlenip geldim burayahalada alisamadim sevmiyorum..hersey soguk..allahtan iyi bir esim var allah razi olsun..iste cocuklarim hayatim..
Demin yazacaktım arada kaynadı
Yıldızzzzzzz bende 34 yaşında iki cadının annesiyim ( biri 14e girecek diğeride 4de)
Almanyanın neresindesin sen ?
Ben BAden Würtembergde Heidelberge yakındımAlman Vatandaşı olduğumdan giriş çıkış mecburiyetim yok ama en son geçen sene gitmiştim bakalım belki eşimin kuzenleride para biriktirebilirlerse seneyede onlarla birlikte gidelim istiyoruz olmadı artık bir sonraki sene
Gençler beni çok seviyorlar tabi bende onları o yüzden onlarlada ufak bir tatil yapalım istiyordum ve onlarda Almanyayı merak ediyorlarmış
Bakalım nasip kısmet
Allah bagislasin evlatlarini..Demin yazacaktım arada kaynadı
Yıldızzzzzzz bende 34 yaşında iki cadının annesiyim ( biri 14e girecek diğeride 4de)
Ben BAden Würtembergde Heidelberge yakındımAlman Vatandaşı olduğumdan giriş çıkış mecburiyetim yok ama en son geçen sene gitmiştim bakalım belki eşimin kuzenleride para biriktirebilirlerse seneyede onlarla birlikte gidelim istiyoruz olmadı artık bir sonraki sene
Gençler beni çok seviyorlar tabi bende onları o yüzden onlarlada ufak bir tatil yapalım istiyordum ve onlarda Almanyayı merak ediyorlarmış
Bakalım nasip kısmet
Demin yazacaktım arada kaynadı
Bakalım nasip kısmet
Allah bagislasin senin kuzularinida canim..gecen yaz oradaydim bayramda..ama annemler yaylaya ciktilar az kaldim osmaniyede yani..zaten durulmuyoduki sicaktan..ev aldik gecen sene ordan ..ortadaki bayrak varya ordan gorunuyo..eski garajin arkasinda..bende de üç tane. en küçüğü sekiz aylık oldu teyzesi. en son ne zaman geldin osmaniyeye. şimdi senin muhit acayip değişti. osmaniyenin en işlek ve lüks yeri oldu
Allah bagislasin senin kuzularinida canim..gecen yaz oradaydim bayramda..ama annemler yaylaya ciktilar az kaldim osmaniyede yani..zaten durulmuyoduki sicaktan..ev aldik gecen sene ordan ..ortadaki bayrak varya ordan gorunuyo..eski garajin arkasinda..
ayy bizim oralar nolmus oyle..insan kalabaligi...hersey var..super olmus gercektende..ama genckizligimdaki atmosferi hic hissedemedim malesefhersey degisiyor..bakkallarin manavlarin yerini buyuk buyuk marketler almis..oyle iste canim..sen ne zaman gittin en son..gidicekmisin bu yaz ? Bu sene termale gidicez biz ins seneye osmaniye...
Sagol canim daha iyileri sizin olsun ins...
esin polismi ? Sen cALisiyormusun ? Gerci 3 cocukla zor olur ya calismak..
3 cocukla unimi okuyosun heyy masallah sana:))
45 dk bisiklet surdum simdi meyve yiyorum..kayisi elma ..ve kahve..sahur yiyemiyorum cunku imsak cok erken burda iftarda cok siskinlik oldugundan yenmiyo ..1 saat 20 dk var imsaka..20,5 saat oruc tutuyoruz..son iki saat baya zorluyo..rabbim yardimcimiz yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?