80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şükür uzağız da bulaşmayız birbirimize. kavga ettiklerini kendi söyledi ben annesi hasta oldu da gitti zannediyordum. geçmiş olsuna aramıştım. dediğin gibi şimdi arasam bir dert aramasam başka dert.

kıııız aynı mahallenin kızlarıyız ha. istermisin komşu çıkalım ben kız imamhatipte okudum 32 yaşındayım. babamı bilirsin belki seyyar satıcılık yapardı çamaşır suyu falan satardı. ferdi tayfura benzetirler onu tanımayan yoktur o civarda. çarşamba pazarı civarında oturuyorduk

Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..

Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)

dikkat et terleyip üşüme hasta olursun allah esirgesin

Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..

Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)

bizde burda yanıyozzz..

almanya soğuk demekki..:44:devremülk güzel olurdu ,ama bizim herif zaten yeteri kadar geziyor..hatta bizim yerimizede geziyor..bizim gitmemize gerek kalmıyor

Bencede akşam üzere tartılalım

Valla benim kardeş tam dayaklık ama işte anamın hatrına ses etmiyorum yoksa ben ona yapacağımı bilirdim Eskiden kızkardeşimle çok sık kavga ederdik ( bekarken ) hatta ben yeni evliken kapıştığımızda bir keresinde demiştim sen anama dua et Allah geçinden versin ona birşey olursa ilk işim seni evire çevire dövmek ondan sonra ister barış benle konuş istersen hiç konuşma demiştim şimdi aynı şey erkek kardeşim için geçerli

Bu arada senin görümcede tam dayaklıkmış
Ben yerinde olsaydım kal orada banamı güvendin derdim ama benim eşimde seninki gibi kıyamaz kesin gidip alırdı :26:

Biz ticaret lisesinin orda oturuyorduk canim..ama yururdum o yollari 5 sene gittim orta 2 den baslamistim oraya..babani hatirlamadim canim..ama sevindim bi hemsehri bulduguma:)) cocuk varmi ? Ben liseden sonra evlenip geldim buraya halada alisamadim sevmiyorum..hersey soguk..allahtan iyi bir esim var allah razi olsun..iste cocuklarim hayatim..

Demin yazacaktım arada kaynadı

Yıldızzzzzzz bende 34 yaşında iki cadının annesiyim ( biri 14e girecek diğeride 4de )
Almanyanın neresindesin sen ?
Ben BAden Würtembergde Heidelberge yakındım Alman Vatandaşı olduğumdan giriş çıkış mecburiyetim yok ama en son geçen sene gitmiştim bakalım belki eşimin kuzenleride para biriktirebilirlerse seneyede onlarla birlikte gidelim istiyoruz olmadı artık bir sonraki sene
Gençler beni çok seviyorlar tabi bende onları o yüzden onlarlada ufak bir tatil yapalım istiyordum ve onlarda Almanyayı merak ediyorlarmış

Bakalım nasip kısmet

bende de üç tane. en küçüğü sekiz aylık oldu teyzesi. en son ne zaman geldin osmaniyeye. şimdi senin muhit acayip değişti. osmaniyenin en işlek ve lüks yeri oldu

Ayy emrivakiden bende hic hoslanmam ceco allah yardim etsin..bazen kimsem yok diye hayiflaniyorum..ama olanlar hep olmayisi daha iyi diyor..sanirim daha iyi:))
Izinlerde bile ters dusuyoruz kv ile..ayri memleketli..kultur farki cok..cogu seyi alttan alsamda bazen dayanamiyorum..

kız eşimin kuzenleri dedinde tatilde çektiğin fotolarda bir kız vardı allah nazarlardan saklasın ne kadar güzeldi o. hani erkek olsam kesin aşık olurdum ya görüşürsen selam söyle

Allah bagislasin evlatlarini..
ben hessende kaliyorum..franfurta yakin bi koy..
ayy o kuzenlerine soyle hiccc merak etmesinler..gidip tr yi gezsinler..gez gez bitmez valla:))

bende de üç tane. en küçüğü sekiz aylık oldu teyzesi. en son ne zaman geldin osmaniyeye. şimdi senin muhit acayip değişti. osmaniyenin en işlek ve lüks yeri oldu
Allah bagislasin senin kuzularinida canim..gecen yaz oradaydim bayramda..ama annemler yaylaya ciktilar az kaldim osmaniyede yani..zaten durulmuyoduki sicaktan..ev aldik gecen sene ordan ..ortadaki bayrak varya ordan gorunuyo..eski garajin arkasinda..
ayy bizim oralar nolmus oyle..insan kalabaligi...hersey var..super olmus gercektende..ama genckizligimdaki atmosferi hic hissedemedim malesef hersey degisiyor..bakkallarin manavlarin yerini buyuk buyuk marketler almis..oyle iste canim..sen ne zaman gittin en son..gidicekmisin bu yaz ? Bu sene termale gidicez biz ins seneye osmaniye...

üç hafta önce ordaydım biz en ufak tatlde kendimizi orda buluyoruz. bütün ailelerimiz orda. eviniz hayırlı olsun canım. zorkuna mı gidiyor annenler yaylaya

Ayy ne guzelll...mus dami kaliyoruz demistin..baya var galiba arasi..
canim anneme dokunuyor zorkun..tansiyonu yukseliyo..sekeride var iyi gelmiyo..bahceye ev yaptirdilar..2 senedir gidiyorlar..buzz gibi geceleri..bizim ev hic cekilmiyo en yuksek kat oldugundan..

Sagol canim daha iyileri sizin olsun ins...
esin polismi ? Sen cALisiyormusun ? Gerci 3 cocukla zor olur ya calismak..

3 cocukla unimi okuyosun heyy masallah sana:))
45 dk bisiklet surdum simdi meyve yiyorum..kayisi elma ..ve kahve..sahur yiyemiyorum cunku imsak cok erken burda iftarda cok siskinlik oldugundan yenmiyo ..1 saat 20 dk var imsaka..20,5 saat oruc tutuyoruz..son iki saat baya zorluyo..rabbim yardimcimiz yinede...

rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…