banucumm ellerine emeğine sağlık yine çokkk güzel liste hazırlamışın bize.[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.Eki Görüntüle 1179285 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]82,7[/TD]
[TD="align: center"]81,5[/TD]
[TD="align: center"]1,2[/TD]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]%1,47[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"]yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]79,5[/TD]
[TD="align: center"]78,5[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]%1,26[/TD]
[TD="align: center"]75[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]82,4[/TD]
[TD="align: center"]0,,9[/TD]
[TD="align: center"]7,2[/TD]
[TD="align: center"]%1,09[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[TD="align: center"]yüzme, ritmik kardiyo sporları, lesli,yürüyüş,pilates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1179287 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]81,7[/TD]
[TD="align: center"]81,2[/TD]
[TD="align: center"]0,5[/TD]
[TD="align: center"]8,8[/TD]
[TD="align: center"]%0,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1188031 [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]74[/TD]
[TD="align: center"]73,8[/TD]
[TD="align: center"]0,2[/TD]
[TD="align: center"]19,3[/TD]
[TD="align: center"]%0,27[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]1 gün 30 dak plates 60 squat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ohh yarın dinlen bol bol..Çok sağ ol canım inşallah yarın daha iyi olurum
Yarın görümcedeyiz iftara o yüzden yemek derdide yok az iş yapar bütün gün dinlenirim artık
Adaşımmmmmmm yaaa ne sen sor ne ben söylim
İftardan sonra tartılmak aklıma geldi ve tok karnına gözlerime inanamadım ama 124.5 kg çıkmışım
Gece gece canım sıkıldı vallamillet ramazanda kilo verir ( ben o niyetle zaten hiç bir zaman oruç tutmadım şükür ) ama ben kuş kadar yediğim halde kilo alıyorum nasıl birşeyse
Yine bana kızanlar olucak kesin ama sanırım bayramdan sonra doktor yolu kaçınılmaz olucak :26: Op olmadan ben şu lanet kilolardan kurtulamam sanırım
evet canım ama büyük bir tabaktıCnm sen sadece semiz otuyla doydun mu ki normal yoğurtla yedin sadece dimi :)
Iphone dan gönderildi
ben daha fazla bile çıkarım..oruç değilken sabahdan akşama 2 kğ fark ediyorum..Ama cnm iftardan sonra tartılmışsın bugun bende öyle yaptım normalde 81.2 yim yemekten sonra 83.4 cıktım :) o yüzden o kiloya inanma
iyi eğlencelerr..Slm kizlar..
ben almanlari macina bakiyorum dunya kupasi ya ilgimi cekti normalde tv de acmamda..merak ettim bugun bu maci..az kaldiii...sanirim kupa almanlarin...hakeden kazansin...
Silah bile sikiyorlar..almanlar asti kendini:))
Bende korktum iceri kactim bisikletime....
Slm sweetcim..tesekkur ederim tatlim..
Guzel muhabbet var burda gitmeye niyetim yok simdilik..sayfalar guzel ilerliyor mas..
bi sayfaya yazmistim simdiye kadar oda yerinde sayiyor buraya bi baktim bi daha cikamadim bi kac gundur..
ohhhh banuşumda geldii
dadından yinmez gari bizim evet canım anammm pc kafayı yedii
Kızlar ben izninizi istiyorum yarın alıntı yapar cvplarım iyi geceler
Iphone dan gönderildi
Ayyy kapi pencere kapali sesden durulmuyo..kuzularim uyanmaz ins..yarin kizimin gezisi var onu tren garina birakicam sabah erkenden..diger kuzununda okul icin dr kontrolu var..ay sabahtan ful doluyum..allahtan bugun evi temizledim..
dolap iclerini duzenliyecegim ins bu hafta..regl varken ince islerimi bitirrim nede olsa bosum..utu camasir birakmam bayrama hazirlik belki buzlugada bisiler yapar atarim..ayy cok enerjik gordum kendimi:)
45 dk bisiklet suruldu...
yarindan itibaren cogalticam bisikleti..bayramda 78 olmak istiyorum......
slm cnmmm evet buradaki dostluk samimiyet başkadır 88 kilo iken geldim buraya ayrılamıyorumm hepimiz büyük bri aile olduk diğer bacılar firarda gerçi ama inşallah gelecekler hepside
geldim kuzum haftasonları ünv den hem ev arkadaşım hem sınıf arkadaşım geliyor cumadan pazara kadar oda izin vermiyor dün sadece 10 dk izin verdi
yerim senin tatlı diliniiii
Ayyy kapi pencere kapali sesden durulmuyo..kuzularim uyanmaz ins..yarin kizimin gezisi var onu tren garina birakicam sabah erkenden..diger kuzununda okul icin dr kontrolu var..ay sabahtan ful doluyum..allahtan bugun evi temizledim..
dolap iclerini duzenliyecegim ins bu hafta..regl varken ince islerimi bitirrim nede olsa bosum..utu camasir birakmam bayrama hazirlik belki buzlugada bisiler yapar atarim..ayy cok enerjik gordum kendimi:)
45 dk bisiklet suruldu...
yarindan itibaren cogalticam bisikleti..bayramda 78 olmak istiyorum......
slm kızlar bu gün gelemedim kocişim erken geldi maç izledikbu saate kadarda nasıl olduysa uyanık kalmayı başarı. oleeeey birinci olmuşum . ama tartı her geçen gün bana büyük süprizler yapıyor tam geçmiş yapamadım yarın inşallah yapacam. herkese iyi geceler
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Sıralama[/TD]
[TD="align: center"]Üye İsmi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç[/TD]
[TD="align: center"]Geçen Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Bu Hafta[/TD]
[TD="align: center"]Giden[/TD]
[TD="align: center"]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD="align: center"]Hedef[/TD]
[TD="align: center"]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1.Eki Görüntüle 1179285 [/TD]
[TD="align: center"]ayyüzlüm[/TD]
[TD="align: center"]93,5[/TD]
[TD="align: center"]82,7[/TD]
[TD="align: center"]1,2[/TD]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]%1,47[/TD]
[TD="align: center"]80[/TD]
[TD="align: center"]yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2.Eki Görüntüle 1179286 [/TD]
[TD="align: center"]Beyazcan[/TD]
[TD="align: center"]86[/TD]
[TD="align: center"]79,5[/TD]
[TD="align: center"]78,5[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]%1,26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3.Eki Görüntüle 1157186 [/TD]
[TD="align: center"]neslihank4[/TD]
[TD="align: center"]88,7[/TD]
[TD="align: center"]82,4[/TD]
[TD="align: center"]0,,9[/TD]
[TD="align: center"]7,2[/TD]
[TD="align: center"]%1,09[/TD]
[TD="align: center"]65[/TD]
[TD="align: center"]yüzme, ritmik kardiyo sporları, lesli,yürüyüş,pilates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Eki Görüntüle 1179287 [/TD]
[TD="align: center"]Sindi[/TD]
[TD="align: center"]90[/TD]
[TD="align: center"]81,7[/TD]
[TD="align: center"]81,2[/TD]
[TD="align: center"]0,5[/TD]
[TD="align: center"]8,8[/TD]
[TD="align: center"]%0,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5.Eki Görüntüle 1188031 [/TD]
[TD="align: center"]makres76[/TD]
[TD="align: center"]93,1[/TD]
[TD="align: center"]74[/TD]
[TD="align: center"]73,8[/TD]
[TD="align: center"]0,2[/TD]
[TD="align: center"]19,3[/TD]
[TD="align: center"]%0,27[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[TD="align: center"]1 gün 30 dak plates 60 squat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
istanbuld ayaşanmaz hakikaten insnaın ömrü yollarda geçiyor
hadi bakalımmmm inş bir daha unutmazsın bızdıkımmmm iyi tatiller cnmm
afiyetolsun cnmmmmkefirde pintilik yapma su bardağıyla iç cnmmm
misafir olunca evet dikkat etmek zor oluyor ama 2 şekerparaye kızarım1 tane de sorun yok göz hakkı dimi 2 tane yiyince tadımı değişiyor kuzumm
bu hafta toparlarsın
az gitsin öz gitsin yine de vermişsin cnmmm tbrkler şekerpareler olmasaydı rakam daha güzel olacaktı
güle güle git gel Eylülümmm dikkat et fazla kaçırma ama
parkta değişiklik olmuştur cnmmm ama dediğin gibi en güzeli bahçen bence de bende superonlien kullanıyorum 300 dk da her yöne tel var sınırsız net 63 tl
cecoşummm önce evdekilere okusan heyecanın geçer belki :26: dün iftardan sonra misafirler vardı gelemeidm sonrasında da sızıp kalmışım
hayırlı yolculuklar cnm güle güle git gel inşş
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Geçıkmelide olsa yine ben geldim
Dün sahurda sadece salata ve bir şişe soda içtimCanım hiç birşey yemek istemedi ama yemedende tutamam diye zorladım kendimi
Tabi çok az yediğim için uyandığımda bile ağzım zehir gibiydi ve karnım zil çalıyordu
Bugün biraz iş yaptım malum yarın anamlar iftara gelecekve sabahtanda çok önemli bir işim var eşimle
İftardan sonrada yarınki iftar yemeği için ana yemeğimi yaptım
Bir tek bulgur pilavı ve çorba kaldı
Tabi birde salata
Şu anda çayımı aldım az keyif yapayım dedim sizlere bakarken
Eşimin kuzeni gelicek sanırım birazdaniftardan sonra gelecekti hesapta yatıya
Neyse önemli değil nasılsa sahura kadar oturuyoruz
Bu arada Face e kardeşimi eklediğime hep pişman oluyorum( erkek olan )
Adamın işi güçü yok habire bizi takip ediyor aileceksonrada anneme yok efendim şu saatte kadar Beyzanur facedeydi diye geçen gün gaz vermeye çalışmış çamış Annemde onlar sahura kadar oturuyor her gün tabiki oyalanacak birşey bulamazsa girecek demiş nasıl olduysa ( en azından bana öyle söylediğini söylüyor ) bende oğlunun başka işimi yokmuş o kendine ve karısına baksın biz sadece Ramazanda oturuyoruz sabaha kadar onlar karı koca evlendiklerinden beri sabahlara kadar nette dedim
Nasıl bir psikolojiyse resmen annemle papaz olalım diye bahane arıyorbir keresinde de kızım saçını kısacık kestiğinde resmini facee koydum diye anneme gaz vermişti neymiş erkek gibi olmuş millet görünce acaba bu çocukta bir gariplikmi var erkekliğemi özeniyor derlermiş diye vermiş çoşkuyu anamda saf ya biliyorum öyle birşey yok ama o resmi kaldır istersen faceden demezmi açtım ağzımı yumdum gözümü senin oğlun karısına baksın önce onun götü başı açık ne resimleri paylaşıyorlar biz birşey diyormuyuz herkes kendi işine baksın demiştim bir daha o oldu uzun zamandır ses etmiyordu daha doğrusu anam iletmiyordu onun cenesi durmaz çünkü biliyorum
Şimdide takmış sabaha kadar netteler diyeulennnn sananneeee diye bağırmak vardı ya yüzüne ama faceden bile konuşmuyoruz normalde daha doğrusu ben bilerek yazmıyorum çünkü her lafın altından birşey arayıp sonradan kendi kendine olay yaratır şapşal
Adaşımda bende ensendeyiz ona göre
Bu tatili çok güzel değerlendiriyorsun
Ben oruçtan dolayı spor yapamıyorum ama bayramdan sonra kesinlikle sporda dahil olucak
Kız otobüslerle indi bindi yapana kadar vapurla geçsene karşıyahem karı koca vapur sefası yaparsınız hemde daha kısa sürer yol bence
Bildiğim kadarıyla beşiktaş iskelesine kadar vapur var ( sariyerde de iskele vardı ama üsküdardan varmı bilmiyorum) ondan sonra bildiğim kadarıyla tek otobüsle Arnavutköye gidebilirsiniz Sariyere vapur varsa daha da yakın olur
Bakalım bugün benim büyük cadıyla anlaştık Bayramdan sonra haftada iki gün oturup sesli birlikte kuran okuyacağız ( o kurana geçtiğinden beri ancak bir kaç kere oturup okudu sonra dersler yoğunlaşınca bu ara iyice bıraktı ve unutmasından korkuyorumbelki ilk bir iki gün tereddütlü olur ama sonra yine sular seller gibi okur diye düşünüyorum bende o bahaneyle sesli okumaya alışırım belki
Canım ben bugün cuma olduğunu yine unuttumAdaşım liste yaparmı bilmiyorum ama yarın sabah tartılmayı düşünüyorum çok azda olsa eksi görürüm inşallah
Şimdi karnımız tok tartı doğru göstermez diye tahmin ediyorumsende istersen yarın tartıl
Slm sweetcim..tesekkur ederim tatlim..
Guzel muhabbet var burda gitmeye niyetim yok simdilik..sayfalar guzel ilerliyor mas..
bi sayfaya yazmistim simdiye kadar oda yerinde sayiyor buraya bi baktim bi daha cikamadim bi kac gundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?