80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Silah bile sikiyorlar..almanlar asti kendini:))
Bende korktum iceri kactim bisikletime....

Ben iftardan 2-2,5 saat once tartiliyorum o bile mutlu ediyo..ama bir haftadir takildi kilom..sisim diye dusunuyorum..regl tam baslarsa belki gider..

ben yine geldimmm..

banucumm ellerine emeğine sağlık yine çokkk güzel liste hazırlamışın bize..
bu arada 2. olmuşum çok şükür bu günüme..

kızların yokluğu belli ,hepsi firarı.işallah hepsi iyidir..
ohh yarın dinlen bol bol..

hakkında hayrısı netse o olsun be gülüm..o kadarda koştıruyorsun ama olmayınca olmuyor işte..

ama bence yemekden sonra tartılmış olmanın çok etkisi var..kızz zaten 1 lt su içiyoz orucu açarken..ee yediklerimizin hiçmi ağrlığı yok..sen yarın adam gibi aç karna tartıl bak o zaman almadoığını hatta belkide verdiği göreeksin..
Cnm sen sadece semiz otuyla doydun mu ki normal yoğurtla yedin sadece dimi :)

Iphone dan gönderildi
evet canım ama büyük bir tabaktı..yoğurtta ev yoğurdu..orucu açarken 5 br suiçtiğimide hesap edersen çok bile yedim şu anda çatlamak üzereyim..birde çay içince üstüne..
Ama cnm iftardan sonra tartılmışsın bugun bende öyle yaptım normalde 81.2 yim yemekten sonra 83.4 cıktım :) o yüzden o kiloya inanma
ben daha fazla bile çıkarım..oruç değilken sabahdan akşama 2 kğ fark ediyorum..
Slm kizlar..
ben almanlari macina bakiyorum dunya kupasi ya ilgimi cekti normalde tv de acmamda..merak ettim bugun bu maci..az kaldiii...sanirim kupa almanlarin...hakeden kazansin...
iyi eğlencelerr..
hiç anlamam maçtan heralde güzel bişeyki herkes izliyor:44::44:

hay maşallah ne gzüel sohbetler yapılmış iki gün içinde alıntılar çorba oldu vazgeçtimmm

cecoşum cnm benim iftardan sonra tartılırsan doğru rakamı göstermez en doğru sonucu yarın öğleden sonra alırsın öğleden sonra 4-5 gibi tartıl bitanemm zaten iftarda 1 killo su içiyoruz ayrıca kuş kadar yemek gerçekten kilo verdirmiyor canım benimm sağlıklı yiyeceklerden doyuncaya kadar yemelisin oh misafirlerini de ağırlamışsınnnkaratayı kaçamaksız bir uygulasan inan bana operasyona gerek kalmayacak tahlillerini yaptıracaktın onlar ne oldu değerlerine bir baktır bak Gülayın değerleri de düşüktü şu an yükselmeye başladı tahminimce ve kilo verme hızı ne kadar yükseldi ne olur ihmal etme canım benimm

Meleğim sen çok yaşa emiii gece gece öldürdün beni gülmekten atakanla maceralarınız süpermişşş sen eğlenceyi buldunn

Gülaycım gözümden kaçmadı ama neden kızayım kuzummm cumaya süper bir rakam gelecek demekkiii bu haftada bireyselde sen birinci olsan ne süper olur

Neslim misafir ağırlıyor ama yine de geliyor sağolsunn

Yılzdızcım aramız ahoşgeldin bitanemmm inşallah kalıcı olursun zaten buara alışan bırakamıyor ne iyi ettin de geldinn sen de gurbettesin demek ben sweet 6, takım kaptanıyım İzmirdenim 40 yaşındayım bekarım annemle birlikte yaşıyorum

Slm sweetcim..tesekkur ederim tatlim..
Guzel muhabbet var burda gitmeye niyetim yok simdilik..sayfalar guzel ilerliyor mas..
bi sayfaya yazmistim simdiye kadar oda yerinde sayiyor buraya bi baktim bi daha cikamadim bi kac gundur..

Guzel muhabbet var burda gitmeye niyetim yok simdilik..sayfalar guzel ilerliyor mas..
bi sayfaya yazmistim simdiye kadar oda yerinde sayiyor buraya bi baktim bi daha cikamadim bi kac gundur..

slm cnmmm evet buradaki dostluk samimiyet başkadır 88 kilo iken geldim buraya ayrılamıyorumm hepimiz büyük bri aile olduk diğer bacılar firarda gerçi ama inşallah gelecekler hepside

ohhhh banuşumda geldii

dadından yinmez gari bizim evet canım anammm pc kafayı yedii

geldim kuzum haftasonları ünv den hem ev arkadaşım hem sınıf arkadaşım geliyor cumadan pazara kadar oda izin vermiyor dün sadece 10 dk izin verdi

yerim senin tatlı diliniiii

Ayyy kapi pencere kapali sesden durulmuyo..kuzularim uyanmaz ins..yarin kizimin gezisi var onu tren garina birakicam sabah erkenden..diger kuzununda okul icin dr kontrolu var..ay sabahtan ful doluyum..allahtan bugun evi temizledim..
dolap iclerini duzenliyecegim ins bu hafta..regl varken ince islerimi bitirrim nede olsa bosum..utu camasir birakmam bayrama hazirlik belki buzlugada bisiler yapar atarim..ayy cok enerjik gordum kendimi:)
45 dk bisiklet suruldu...
yarindan itibaren cogalticam bisikleti..bayramda 78 olmak istiyorum......

maşallah cnmmm enerjin daim olsun inş reglken temizliği bitirmen iyi olur cnmmm kolay gelsinnn sabah erken kalkacaksın işin çok sende yat istersen

saahurumuzu yaptık. bu gün erken oldu acık..şu hocalarda çok tatlı anlatıyor yaksa gidip yatıcam ama bırakamıyom dinlemyi..

kolayy gelsin yıldızz..

bende koyucam buzluğa bayram için ,yoksa hepsi sıkışıklık oluyor bayram arası..

slm kızlar bu gün gelemedim kocişim erken geldi maç izledik bu saate kadarda nasıl olduysa uyanık kalmayı başarı. oleeeey birinci olmuşum. ama tartı her geçen gün bana büyük süprizler yapıyor tam geçmiş yapamadım yarın inşallah yapacam. herkese iyi geceler

oh tebrikler canım

kızlar az önce dr den geldim tahlillerim normal dedi ama bana b-12 değerim düşük geldi 322 çıkmış. aranızda bu konuda bilgisi olan varmı düşük değilmi sizce önceki sonucum 708 miş düşmüş

banum eline sağlık. 3. olmuşum bende oleyyyyyy

Saol ablaam yaziyorum bugun insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ewettt ablaa yaa warya bi kacgun hic tinlamadim bugun yine kendime geldimmm :s cok su topladim bu arada tuzlu yemekten. Neyseki aklim basima geldi. Hihhii sen nasilsin napiosunnn askoss bu arada okudum yazdiklarini kizzz abla kardesin ne fenaymisss aboouuww :) yaw o senin bacinin cocugu insan hic dermi erkeklige ozeniyor felanlar. Sen iyii laf koymusun ama karisi hakkindaa hhahah sinir oluyorum bende gotu basi acik olanlara ve sonra hangi yuzle laf soyleyenlereee.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yıldızcım aramıza hoşgeldin. geçmişi okuyunca farkettim varlığını geç oldu kusura bakma. hakkaten burada mutluluk daim oluyor kilolarda azar azar eksiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…