80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm fıstıklarrrr

Saol ablaam yaziyorum bugun insha Allah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

hadi bakalım her gün düzenli aldığın nefesi bile yazmalısın bekliyorum bızdıkımm
banum eline sağlık. 3. olmuşum bende oleyyyyyy

rica ederim neslimmm evet maşallah hiç artı yok bu hafta

b12 800 olmalı cnmm düşük bence her ay kalçadan iğne yaptır bitanemm:94::94:

Gülayım sen beni meraktan çatlatacaksınnn sen sürpriz dedikçe heyecan basıyor cuma için

afiyetolsun meleğimmmm evet erken yemişsin bira zinş bugün acıkmazsın senin buzluk zaten doludur kuzummm

Selam herkese. Ancak uğrayabildim. Herkes iyidir umarım. Menü paylaşıp çıkacam. Bebeğimi bakan yok 3 gün izin aldım cumaya yazarım inş.

Sahur
2 kb kutusu beyaz peynir maydanozlu
1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık

İftar
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
2 bardak ayran

10 dak ara

4 adet köfte
2 kaşık fırında patlıcan kızatması
bir dilim tavuk göğsü

Sıvı 3 litre su, 1 bardak yeşilçay, 3 bardak siyah çay, 1 bardak mate çayı

afiyetolsun cnmmm menün muazzam yine bebişini getir bana ben bakarım kuzummm

selamün aleyküm kızlarr

bu gün çok üzgünüz.:

atakanı kaybettik..sabahdan beri kötüydü halsiz hastaydı.

ağzın açıp sanki sessizce çığlık atıyordu yavrum..ikindin biraz su içeriyim dedim çünki suda içmemişti.çay kaşığıyla su verdim,bi yudum daha içsin dedim ama elimde can verdi hayvan..
çok üzüldüm ..

sanırım dün yediği bişey dokundu ,dün selbest bırkmıştım bahçeye..uçan sinekleri kovalıyordu..bulduğu bişeyi epey sürükledi ordan oraya..zaten verdiğim yemi deyil yerdeki iplik saç yemeye bayılıyordu..sanırım yediği bişey boğazında kalmış..çünki boğazında bir şey yumru gibi olmuştıu öldüğünde fark ettim..

kızım görünce çok ağladıı..yenisini alırıım ağlama dedim..yenisi peşimizden koşmazki diyor..

evimizin ferdi olmuştu.

.

selam kızlar cook özledım sızı once selam vereyım dedım sonra gecmıs yapıp dönucem ınnsallah cumartesı gecesı döncektık eltımlerden bırakmadılar pazar aksam sahılde ıfteredelım dıye mecbur kaldık pazargece12de cıktık yola arkadas aradı yola cıkıyoruz deyınce tutturdu sahurabıze ugrayın gecerken dıye yok mok dedık ama küsmesın dıye gıttık gözumden uyku akıyodu ama yınede guzel oldu ılkdefa baskasında sahur yaptıksabah 5ten sonra uyudum gunduzde ortopedıde randevum vardı onu hallettım kbbza gıttım faranjıt olmusum soguksu bıle içmem aslında ama.anca kendıme gelebılşdım orucluda degılım adet oldum yarın sabah yuruyuse baslamayı planlıyorum bakalım 5gunluk oruc molasını degerlendıreyım.sımdı gecmıs yapayyım aksama yıne görusuruz ınsallah

ah canımya uzuldum vallahı hayvan beslemenın en kötu yanı ınsan alısınca cook uzuluyo kızın adına cok uzuldum benım buyuk kızım 1.5 2 yasındayken muhabbet kusumuz vardı onun öldugunu görunce attıgı cıglıkları hala hatırlıyorum ogözyaslarını hıc unutamam.babası işten gelır gelmez anlatıp aglamıstı esımle bız bıle aglamıstık kızımın aglamalarınaonlar cook hassa oluyolar bızden daha sevgı ve merhamet dolular

Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)
ah canım cook kötu bır hayalın varmıs ben ıstanbulda dogdum buyudum ama burda yaslanmak ıstemıyorum.dısardan görunusune aldanmamak lazım ıstanbul ınsanın ömrunu yıyo omrunu kalabalık gurultulu falan ben hıc sevmıyorum

ya herkadının ıcınde yatan bır jartıyer sevgısı vardemek gulayım benımde var vallahıtoplamda 27 kılo verdımya gecenay ınternetten cook bakındım alıcam dıye ama okadınlardakı gıbı durmıycak dıye vazgectım suhedefımı bı tutturayım ılk ısım kırmızı bıjartıyer ucuzdadeıllerkı serısını alayımama zayıflayıp alalım vallahı.esının tarıfı süpermıs cook guldum ama bak adamlarda ıstıyo gıymemızı nasılda bılıyolar ne oldugunu.kız yıne gazagelıp spora baslayalım sporsuz gıyemeyız bız o jartıyerlerı

canıııım çok üzüldüm. atakan bizimde oğluşumuz olmuştu. sırf çocuklar bu şekilde üzülmesinler diye eve hayvan almak istemiyorum

hehehe ben başladım bile. bu gün bismillah dedim spora

bu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördüm başlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili

kızlar içimde tutamayacam söyleyecem. en sonunda seksenli rakamları gördüüüüüüm altı yıldır ilk defa bu rakamları görüyorum ve şoktayım. günde 300 gr ortalama gidiyor. nasıl oluyor bilmiyorumbinşallah bir aya 75 i görürüm amiiiiiin

Iyi geceler kızlar hafta sonunuz nasıl gecti benım çok guzeldı bızımkılerı çok ozlemısım:)) tabi ayrılık vaktı çok kötüydü ağlamak tan içim dışıma çıktı bügünde rahatsızım uzandım bütün gun

canım benim bir süre sonra alışırsın. ilk zamanlar oluyor öyle. rahatsızlığın da psikolojiktir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Bugün malum küçük görümcedeydik ve tabiki eve gelmemiz ancak bu saati buldu
Hatun ablasının menüsünün aynısını yapmış neredeyse kıymalı dolma yerine zeytinyağlı yapmış birde fırında köfte patates farklı olarak vardı kalan hepsi aynı
Bu arada gündüzde küçük cimcimeyi parka götürdüm az temiz hava alsın diye ama dışarda oturmak beni daha da maf etti

Yine tartılma işi yemekten sonraya kaldı unutkanlıktan B12 eksikliğimi var artık bilemiyorum ama dünki sonuça göre daha iyi çıktı 122.3 kg çıktım bu sefer gülsemmi ağlasammı bilemedim ama en azından dünden 2 kg daha az
Net sonuç büyük ihtimal bayramdan sonra çıkar meydana düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlayınca ( şu anda da sağlıklı tabi ama işte saatlerden dolayı biraz sorunlu )

Haklısın canım bakalım yarın inşallah yine unutmamda tartılırım açken

Canım şimdi sabah aç karnına kan alırlar diye mecbur bayram sonrasını bekliyorum tahliller için yada regl olduğumda hazır oruç tutmazken gidip yaptırırım tahlillerimi Allahın izniyle
Karatay banada uygun gibi geldi hatta az da olsa uymaya çalışıyorum ama işte Ramazanda yeterli su ve hareket yok inşallah bayramdan sonra sporumuda suyumuda ekleyince olur
Başka bir topikte bir arkadaş instagramda zayıflama gruplarını takip ediyormuş ( yediklerinin resimlerini anında paylaşıyorlar hatta aralarında bir tanede diyetisyen var ) bana sende aç en azından motive olursun takip et dedi bende geçenlerde söz verdim diye açtım ve gerçekten benim yediklerim kuş kadar onlarınkinin yanında canları ne istiyorsa yiyorlar ve çok güzel kilolar verenlerde var
Bir tanesi Ramazan başında 113 kgmuş şu anda 107 kiloymuş üstelik doğru dürüst spor bile yapmamış sadece haftada 2 - 3 kere yürüyüş oda öyle haldır haldır değil yani
Sizlerinde desteğiyle inşallah Bayramdan sonra kendime geliceğimde ona göre düzenli gideyim kiloları vereyim
Şimdi Ramazanda az da olsa dilediğim gibi olmuyor ama bayram sonrası her yediğimi paylaşacağım sizde bana yeri geldimi pşşt ne yiyon len dersiniz hatta gerekirse sabahtan yazarım şunları yemeyi düşünüyorum diye sizde onaylarsınız yada bu olmaz diye uyarırsınız olurmu

Ohhhh hamarat hatunun hali başka tabi
Maşallah ben çarşamba misafir alıcağım ama hıç tınlamıyorum şu ana kadar ev toplu ya hemen yarın bir siler süpürürüm zeytinyağlılarıda bir gece önce yaparım diye düşündüğümden rahatım
Eşimin uyuz yeğeni bu gece yine çarşamba için bize gelmek istediğini söyledi bende anasının yanında kusura bakma valla çok işim var kabul edemem o gece seni yatıya dedim sonuçta yorgun olucağım o gece birde ona sahur hazırlamayla uğraşamam yerim peynirimi, domatesimi olur biter ama misafir olunca iş değişiyor
Biraz bozuldu ama sonuçta onlarda benim kızımı kabul etmiyor Mutfakta küçük görümcenin kızı annesine bu gece teyzeme yatıya gidebilirmiyim dedi tabi benim balkonda olduğumu görmedi tabi gidebilirsin ama dayınlara sakın duyurma diye tembihledi sanki benim kız duyarsa bende kalacağım diye tutturacakmış gibi zaten yarın ikiside babalarıyla şirkete gidecekler istesede kalamaz ama yinede duyurmuyorlar hiç bir zaman tabi canları isterse ben mecburun kabul etmeye hiç işim olmaz

Benim kardeş benden 5 yaş ufak ve hep sensin Paşam denmesine alışmış Evlendikten sonra özellikle dengesizleşti ( karısı tam denyo olunca ) Hiç kıskançlık yapmayan çocuk birden hem KVsinin hemde karısının gazına gelip gelip durur oldu :26: KVsi sen buradayken annen hep kızlarına gönderip paraları yediriyor demiş bir keresinde bizim saftirikte anneme iletiyor KVm böyle böyle dedi diye Annemde onu ilgilendirmez benim malımı hesaplayacağına kendi işine baksın istersem bütün malımı yediririm evlatlarıma demiş kadın şakasına demiş ama devamlı gaz verdikleri için buda aklı sıra anneme olgun ve doğru davranıyormuş izlenimi yaratmak için ( kendini daha iyi göstermek için ) hep bizim açıkları arar oldu
Okadar salakki resmen bir keresinde eniştelerinin yanında bize ( hesapta bizi aşağlayacak ) annemler olmasa açlıktan ölürdünüz dedi şakasına hesabı :26: tabi benim annemin yanında laf söyleyemiyeceğimi düşündü ama annem masa altından sus diye dürtüklesede ağzıma geleni saydım lan sen kim oluyorsun bunun şakası olmaz bizim en azından kocalarımız çalışıyor çok şükür önce sen adam ol bir işe gir annemden bağımsız ol ondan sonra konuş diye sesimi yükseltim Sizin karı koca kıçınızdaki donu bile anam alıyor üstelik içtiğiniz sigara bile onların parasıyla alınıyor bize laf sokacak son insan sensin demiştim sonuçta annem bana bir evin kirasını verdi ama annemlerin evlerinin bütün vergilerini ödemelerini o paradan yapıyorum ve bana aylık kalan en fazla 150 lira birşeydir, eee bizim eşşek her ay iki üç mislini alıyor anamlardan ve inan bir kez olsun lafını yapmamıştım o güne kadar sonuçta kimin neye ihtiyacı varsa annemler zaten yapıyor bir daha o oldu bundan sonra ben mesafeli olacağım mecbur kalmadıkçada konuşmayacağım dedim hatta annemede fırça attım her ... oku ona anlatırsan ağzına laf verirsin işte bundan sonra sıkıyorsa bizimle ilgili tek bir kelime et valla aç kalsam sana bile demem artık dedim ve o oldu anneme dahi çok fazla sıkıntım var demiyorum
Hee Allah razı olsun o zaten görüp yinede yapar eksiğimi ama artık oda anladı ve kardeşime tek kelime etmiyor çünkü biliyor bir daha öyle bir terbiyesizlik yaparsa bu sefer benim eşim ağzını açacak ve bir daha yüz yüze bakamıyacaklar ( eşim resmen dedi o zamam ben ağzımı açmadım anne ama oğluna söyle bir daha böyle bir terbiyesizlik yaparsa enişte dayağı yer dedi )

Şimdi mutlu mesut yaşıyoruz ne kokarız ne bulaşırız ama tabiki düşmanda değiliz

Canım başınız sağ olsun
İnan bende çok üzüldüm :26: Seninde dediğin gibi büyük ihtimal boğazına birşey kaçtı ve nefessiz kaldı :26:
İnsan severek alıyor büyütmek istior ama iste ölüncede bir parça kopuyor insanın içinden sanki :26:

Çok geçmiş olsun canım
İNşallah bir an önce toparlarnırsın ve aramıza dönersin en kısa zamanda

Senin sıska kızkardeşinmi fırça attı
Hani derler ya bekara karı boşamak kolaydır diye onunkide o hesap olmuş ama şükür işe yaramış
İnşallah bende bayramdan sonra başlıyorum Jillian Milliyan artık ne bulursam yapacağım inşallah

Oh oh sefan olsun canim

Allah kavustursun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar valla pestilim cikti gene. Evde is 3 katina cikti.camasir bilasik yemek bitmiyoo isten gel bide bunlar mahvoldum vallahi. Menumu yazayim sporsuz gene ama
Sabah çörekotu ve 2 brd su
Klasik kahvaltim 2 ekmek
Ogle paca corba 1 ekmek
Aksam az mercimek corba 2 kasik pirinc pilav 6 kasik kabak kavurma
1/2 dlm ekmek
Ara 4 dlm karpuz
Spor yok regliden yuzmede yok umarim hedefi sasmam böle gidersem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın evde tek başınayımmmmmmm

Patron hazır yurtdışındayken eşim kızları işe götürecek
Normalde yatmak bilmeyen küçük kuzum bile yarın işe gideceğim diye yattı uyudu
Artık yarın rahat rahat işimi yaparım ( küçük kuzu ayaklarıma dolanmadan )

Bakalım saat kaç gibi eşim gel bunları al diyecek tembihledim ama baştan bak öğleden sonraya kadar işim var sıkılırlarsa idare edeceksin mecbur diye

Şimdi aklımdayken küçük kuzunun çantasını hazırlayayım yedek kiyafet koyayımda olurda üzerini batırırsa pis pis dolanmasın hatta tabletinide şarj edip çantaya koyayımda onla oyalanır sonuçta şirket bilgisayarına ufaklığı oturtmaz bari onla oyalansın sıkılırsa

Hayirli aksamlar hatunlar...
beyazcancim oncelikle basin sagolsun diyim..eminim cok uzulmussunuz dur..cocuklara unutturmaya calis..onlar cok etkileniyorlar..ins cabuk atlatirsiniz...
telden girdigim icin alinti corba oluyo malesef..hepinizi keyifle okuyorum ama..
bugun cokk yorgunum..tum gunum kosusturmaca gecti..anlatsam sizde yorulursunuz yinede sabah 30 dk aksam 35 dk bisikletimi surdum..ins faydasini gorurum..cocuklarin dolabini doktum yerlestirdim..banyoyu dip bucak temizledim.o dolaplarin icini ..wc kagitligi koyma cop kovasini yikadim pakladim miss gibi oldu..yarinda yatakodami dokucem kirklayacam ins:)
Sonra mutfak..gun gune ayiracam..ins bu sayede kilo vermemde hizlanir..
ayyuzlum bende oructa genelde 200 -300 eksildim..regl kendini belli edesiye..ins simdide devam eder..bugun suyumuda artirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…