- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Saol ablaam yaziyorum bugun insha Allah.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
banum eline sağlık. 3. olmuşum bende oleyyyyyy
oh tebrikler canım
kızlar az önce dr den geldim tahlillerim normal dedi ama bana b-12 değerim düşük geldi 322 çıkmış. aranızda bu konuda bilgisi olan varmı düşük değilmi sizce önceki sonucum 708 miş düşmüş
slm kızlar bu gün gelemedim kocişim erken geldi maç izledikbu saate kadarda nasıl olduysa uyanık kalmayı başarı. oleeeey birinci olmuşum . ama tartı her geçen gün bana büyük süprizler yapıyor tam geçmiş yapamadım yarın inşallah yapacam. herkese iyi geceler
saahurumuzu yaptık.bu gün erken oldu acık..şu hocalarda çok tatlı anlatıyor yaksa gidip yatıcam ama bırakamıyom dinlemyi..
kolayy gelsin yıldızz..
bende koyucam buzluğa bayram için ,yoksa hepsi sıkışıklık oluyor bayram arası..
Selam herkese. Ancak uğrayabildim. Herkes iyidir umarım. Menü paylaşıp çıkacam. Bebeğimi bakan yok 3 gün izin aldım cumaya yazarım inş.
Sahur
2 kb kutusu beyaz peynir maydanozlu
1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık
İftar
2 bardak ılık su
1 hurma
1 kase çorba
2 bardak ayran
10 dak ara
4 adet köfte
2 kaşık fırında patlıcan kızatması
bir dilim tavuk göğsü
Sıvı 3 litre su, 1 bardak yeşilçay, 3 bardak siyah çay, 1 bardak mate çayı
ah canımya uzuldum vallahı hayvan beslemenın en kötu yanı ınsan alısınca cook uzuluyo kızın adına cok uzuldum benım buyuk kızım 1.5 2 yasındayken muhabbet kusumuz vardı onun öldugunu görunce attıgı cıglıkları hala hatırlıyorum ogözyaslarını hıc unutamam.babası işten gelır gelmez anlatıp aglamıstı esımle bız bıle aglamıstık kızımın aglamalarınaselamün aleyküm kızlarr
bu gün çok üzgünüz.:
atakanı kaybettik..sabahdan beri kötüydü halsiz hastaydı.
ağzın açıp sanki sessizce çığlık atıyordu yavrum..ikindin biraz su içeriyim dedim çünki suda içmemişti.çay kaşığıyla su verdim,bi yudum daha içsin dedim ama elimde can verdi hayvan..
çok üzüldüm ..
sanırım dün yediği bişey dokundu ,dün selbest bırkmıştım bahçeye..uçan sinekleri kovalıyordu..bulduğu bişeyi epey sürükledi ordan oraya..zaten verdiğim yemi deyil yerdeki iplik saç yemeye bayılıyordu..sanırım yediği bişey boğazında kalmış..çünki boğazında bir şey yumru gibi olmuştıu öldüğünde fark ettim..
kızım görünce çok ağladıı..yenisini alırıım ağlama dedim..yenisi peşimizden koşmazki diyor..
evimizin ferdi olmuştu.
.
ah canım cook kötu bır hayalın varmıs ben ıstanbulda dogdum buyudum ama burda yaslanmak ıstemıyorum.dısardan görunusune aldanmamak lazım ıstanbul ınsanın ömrunu yıyo omrunu kalabalık gurultulu falan ben hıc sevmıyorumCeco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)
cazibe deyince dün gece eşime diyorum zayıflayınca kendime jartiyer alacam. peki ne olduğunu biliyormusun dedim. bilmezmiyim donun üzerine giyilen çorap askıları olan şey dedi nasıl güldüm çok romantik anlattı kocam jartiyeri çooook
ama acayip ince görünmeye başladım kendi kendimede
canıııım çok üzüldüm. atakan bizimde oğluşumuz olmuştu. sırf çocuklar bu şekilde üzülmesinler diye eve hayvan almak istemiyorumselamün aleyküm kızlarr
bu gün çok üzgünüz.:
ağzın açıp sanki sessizce çığlık atıyordu yavrum..ikindin biraz su içeriyim dedim çünki suda içmemişti.çay kaşığıyla su verdim,bi yudum daha içsin dedim ama elimde can verdi hayvan..
çok üzüldüm ..
sanırım dün yediği bişey dokundu ,dün selbest bırkmıştım bahçeye..uçan sinekleri kovalıyordu..bulduğu bişeyi epey sürükledi ordan oraya..zaten verdiğim yemi deyil yerdeki iplik saç yemeye bayılıyordu..sanırım yediği bişey boğazında kalmış..çünki boğazında bir şey yumru gibi olmuştıu öldüğünde fark ettim..
kızım görünce çok ağladıı..yenisini alırıım ağlama dedim..yenisi peşimizden koşmazki diyor..
evimizin ferdi olmuştu.
.
ah canım cook kötu bır hayalın varmıs ben ıstanbulda dogdum buyudum ama burda yaslanmak ıstemıyorum.dısardan görunusune aldanmamak lazım ıstanbul ınsanın ömrunu yıyo omrunu kalabalık gurultulu falan ben hıc sevmıyorum
ya herkadının ıcınde yatan bır jartıyer sevgısı vardemek gulayım benımde var vallahıtoplamda 27 kılo verdımya gecenay ınternetten cook bakındım alıcam dıye ama okadınlardakı gıbı durmıycak dıye vazgectım suhedefımı bı tutturayım ılk ısım kırmızı bıjartıyer ucuzdadeıllerkı serısını alayım ama zayıflayıp alalım vallahı.esının tarıfı süpermıs cook guldum ama bak adamlarda ıstıyo gıymemızı nasılda bılıyolar ne oldugunu.kız yıne gazagelıp spora baslayalım sporsuz gıyemeyız bız o jartıyerlerı
Iyi geceler kızlar hafta sonunuz nasıl gecti benım çok guzeldı bızımkılerı çok ozlemısım:)) tabi ayrılık vaktı çok kötüydü ağlamak tan içim dışıma çıktıbügünde rahatsızım uzandım bütün gun
hakkında hayrısı netse o olsun be gülüm..o kadarda koştıruyorsun ama olmayınca olmuyor işte..
ama bence yemekden sonra tartılmış olmanın çok etkisi var..kızz zaten 1 lt su içiyoz orucu açarken..ee yediklerimizin hiçmi ağrlığı yok..sen yarın adam gibi aç karna tartıl bak o zaman almadoığını hatta belkide verdiği göreeksin..
cecoşum cnm benim iftardan sonra tartılırsan doğru rakamı göstermez en doğru sonucu yarın öğleden sonra alırsın öğleden sonra 4-5 gibi tartıl bitanemm zaten iftarda 1 killo su içiyoruz ayrıca kuş kadar yemek gerçekten kilo verdirmiyor canım benimm sağlıklı yiyeceklerden doyuncaya kadar yemelisinoh misafirlerini de ağırlamışsınnn karatayı kaçamaksız bir uygulasan inan bana operasyona gerek kalmayacak tahlillerini yaptıracaktın onlar ne oldu değerlerine bir baktır bak Gülayın değerleri de düşüktü şu an yükselmeye başladı tahminimce ve kilo verme hızı ne kadar yükseldi ne olur ihmal etme canım benimm
Ayyy kapi pencere kapali sesden durulmuyo..kuzularim uyanmaz ins..yarin kizimin gezisi var onu tren garina birakicam sabah erkenden..diger kuzununda okul icin dr kontrolu var..ay sabahtan ful doluyum..allahtan bugun evi temizledim..
dolap iclerini duzenliyecegim ins bu hafta..regl varken ince islerimi bitirrim nede olsa bosum..utu camasir birakmam bayrama hazirlik belki buzlugada bisiler yapar atarim..ayy cok enerjik gordum kendimi:)
45 dk bisiklet suruldu...
yarindan itibaren cogalticam bisikleti..bayramda 78 olmak istiyorum......
Ewettt ablaa yaa warya bi kacgun hic tinlamadim bugun yine kendime geldimmm :s cok su topladim bu arada tuzlu yemekten. Neyseki aklim basima geldi. Hihhii sen nasilsin napiosunnn askoss bu arada okudum yazdiklarini kizzz abla kardesin ne fenaymisss aboouuww :) yaw o senin bacinin cocugu insan hic dermi erkeklige ozeniyor felanlar. Sen iyii laf koymusun ama karisi hakkindaa hhahah sinir oluyorum bende gotu basi acik olanlara ve sonra hangi yuzle laf soyleyenlereee.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
selamün aleyküm kızlarr
bu gün çok üzgünüz.:
çok üzüldüm ..
evimizin ferdi olmuştu.
.
selam kızlar cook özledım sızı once selam vereyım dedım sonra gecmıs yapıp dönucem ınnsallah cumartesı gecesı döncektık eltımlerden bırakmadılar pazar aksam sahılde ıfteredelım dıye mecbur kaldık pazargece12de cıktık yola arkadas aradı yola cıkıyoruz deyınce tutturdu sahurabıze ugrayın gecerken dıye yok mok dedık ama küsmesın dıye gıttık gözumden uyku akıyodu ama yınede guzel oldu ılkdefa baskasında sahur yaptıksabah 5ten sonra uyudum gunduzde ortopedıde randevum vardı onu hallettım kbbza gıttım faranjıt olmusum soguksu bıle içmem aslında ama.anca kendıme gelebılşdım orucluda degılım adet oldum yarın sabah yuruyuse baslamayı planlıyorum bakalım 5gunluk oruc molasını degerlendıreyım.sımdı gecmıs yapayyım aksama yıne görusuruz ınsallah
bu gün kız kardeşim tarafından fırça yedim. madem zayıflamaya başladın o zaman niye sıkılaşmıyorsun dedi. bari bayrama kadar yapta fıstık gibi ol dedi. dalga geçtim önce oldu şu ramazan günü başka derdim yoktu birde spor yapacam dedim. akşama kadar baya beynimde yankılandı o sözler. yemekten sonra eşimi postalayıp kendimi platese vurduğumu gördümbaşlamak bitirmenin yarısıymış ben yolu yarıladım. artık biliyorum ki devam edecem (inşallah ) size de göndereyimmi benim kız kardeşi acayip etkili
Oh oh sefan olsun canimkızlar içimde tutamayacam söyleyecem. en sonunda seksenli rakamları gördüüüüüümaltı yıldır ilk defa bu rakamları görüyorum ve şoktayım. günde 300 gr ortalama gidiyor. nasıl oluyor bilmiyorum binşallah bir aya 75 i görürüm amiiiiiin
Iyi geceler kızlar hafta sonunuz nasıl gecti benım çok guzeldı bızımkılerı çok ozlemısım:)) tabi ayrılık vaktı çok kötüydü ağlamak tan içim dışıma çıktıbügünde rahatsızım uzandım bütün gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?