80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh ne iyi ceco..cocuksuz is yapmak super oluyo..arada bende gezmeye yollarim babalariyla..sabah evim tertemiz ogleden sonra b.k goturuyo..hicc oturma yok...topla topla anam agliyo...cok daginik benim kizlar

Ohh ne iyi ceco..cocuksuz is yapmak super oluyo..arada bende gezmeye yollarim babalariyla..sabah evim tertemiz ogleden sonra b.k goturuyo..hicc oturma yok...topla topla anam agliyo...cok daginik benim kizlar

Benim kızlarda öyle pasaklı marimar diyip duruyorum büyük kıza
Ufak biraz daha düzenli ablasına rağmen ama oda ablacık yapsın ben toplayamam bacağım ağrıyor diyor anında ağrıdığı falanda yok işte bahane üretiyor
Canları isterse ama inanılmaz güzel topluyorlar odalarını

Neyse kızlar bana müsaade

Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar Regl olmadan biraz daha ilerleyeyimde Hatmim yetişsin yoksa çok üzülürüm

iyi sahurlar kızlarr

atakanın acısı içimizde ok gibi oturdu..cenaza töreni yaptık,gömdük atakancığı.yazık ağzı açık kalmış hayvanın nefes alamayınca..

bir dahada almam küçük kız durup durup ağlıyor..niye öldü diye..

sağolasın canımm..

çocuklar çok etkileniyor..biz bile çok üzüldük çok oynbazdı çok sevmiştik o yüzden dahada çok üzülüyoruz..

sanada yarın allah kolaylık versin..yarım bende gidicem ama sonuç göstermeye çok işim yok..
faranjit niye olurki..geçmiş olsun sana..
canıııım çok üzüldüm. atakan bizimde oğluşumuz olmuştu. sırf çocuklar bu şekilde üzülmesinler diye eve hayvan almak istemiyorum

aynen canım evin topiğin civcivydi atakan..

kardeşini bana yollayabilirsin..gaz versin azıcık..
oooooooooooo süpersin maşşallahh diyim nazar değmesin sana..kaataymı hızlandırdı acaba..darısı cecomla bana..
beyazcanım merak ediyom face de o oyunları sen mi süeda mı oynuyor
yokk kızz be ne oyunu oynıycam..benim büyük kız oynuyor..bende merak ediyorum cecommu oynuyr yoksa kızlarmı diye.
allah kavuştursun canımm..

daha ilk ayrılık zamanla alışırsın..
kolayy gelsin .spor oluyor sana kilo vermen çok hızlanıcaktır bu durumda..
ohh çocuk yokken işlerini halledersin cecoo

o kardeşinde tam uyuzmuşmuş..tam dayaklık..tek oğlanmı o kadar şımarık o kadar rahata alışkın..genelde tek oğlanlar öyle beleşçi oluyor..
sağol yıldızcımm..

ohh heryer düzenlenmiş temizlenmiş bayrama işler rahat rahat bitmiş olur..

Kızlar iyi geceler

Sahur:
Yok yapamadım cok tok hissederken yiyemiyorum malesef yediğim zamanda uyuyamıyorum

Iftar:
Ev lahmacunu cok ince actım küçük yuvarlaklar yapıyorum ben 3 tane kadar yedim sanırım (utangac gülümsemeyi ekleyemiyorum siz görmüş gibi yapın artık:) )
2 kocaman bardak ayran gercekten büyük bardakta içtim :)
1 bardak portakal suyu bugun tüm gün nasıl cnm çekti anlatamam eşimi aradım getirmesini istedim
1 hurma oruç açarken 1 kayısı sindirim sorunu yaşamamak için 1 omega 3 tablet içinde b6 ve b12 de var birde folikasit var içinde ama folikasiti normal bir insan içebiliyo muydu ki hamilelere veriliyor eşimde içerse hamile kalmasın dermişim şaka bir yana ben hamilelik istemesem bile almam etkiler mi ki acaba normal bir insan içebilir mi

menum
sabah peynır zeytın yumurta
ara 1seftalı
öğlen 1parca ızgara göğüs etı salata
ara 15tane kadar yaban mersını kurusu
aksam menemen 2dılım ekmek ayran

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak mate

Ayyy beyazcanım yaaa cok üzüldüm valla yaaa bir civciv evin neşesini yerine getirmişti ne güzel can yoldaşı olmuştu
bende bütün gece rüyamda civcivler gördüm yaa böyle bi paket içinde dışarda dağıtıyordum sonra 1 tane kendime alacaktım diyorum rüyamda sonra bir an bi evde görüyorum kendimi sözde benim oturduğum ev. Yanımda eşim var oğlumda önümde bir oda var orda oyun oynuyo benim önümde 2 yumurta eşim yanımda duruyo diyorum ki bak bak yumurta çatlıyo oğlumuzda çağırıyorum Ali gel bak yumurtadan civciv çıkıyor diye böyle cok güzel 2 tane civciv doğuyo ayyy nasıl bir rüyaydı öyle uyandım tabi bu rüyada sevgili Atakan ın etkisi cok büyük o kadar hoşuma gidiyodu ki yazılarını okurken sonra rüya tabirine baktım cocuk demekmiş anam dedim ikiz mi olacak acaba :)

oh oh ne guzel ıste sen cumaya 7lı rakamda görcen bugıdısle sporada basladın kesın görcen ınsalllaah
allah kavustursun canım.daha yenı evlısın zamanla alısırsın helebıde anne oldunmu dahada azlır özlemın aslında azalmasından zıyade bebegın oldugundan daha kolaylasıyo hersey

sagol canım ınsallah

huhu beyazcaan sindi nerdesınız yalnız kaldım sohbet ederdık.orucsuzum ama sahur vaktıı hala yaktayım alıskanlık ınsan uyuyamıyo neyse kaacayım uyurum belkı ıyı geceler

huhu beyazcaan sindi nerdesınız yalnız kaldım sohbet ederdık.orucsuzum ama sahur vaktıı hala yaktayım alıskanlık ınsan uyuyamıyo neyse kaacayım uyurum belkı ıyı geceler

Maşallah Ayyüzlüm görmüş 80 li rakamları cok merak ettim valla kaç gördü acaba :)

Iphone dan gönderildi

anamm kız bebiş bu rüyanın anlamıı..yoksa hamilemisinn..

yumutra civciv bebektir rüyada..ikiz varmı sülalede.:44:.allah ne verirse hayırlısından versin..

yalnız haklısın atakanın tesiride vardır rüyanda..çok tatlıydı rahmetli

Valla bende bilemedim cnm Ramazan başında regl olmuştum
ailede benim taraftan ikiz yok eşimin ailesinde amcasının mı ne ikizi varmış ama sonra ölmüş diyolar ne kadar doğru bilemem ama eşimin de başka ikiz olanı yok ben hiç duymadım bilmiyorum varsa da yani :)
evet cnm senin yazıları okuyunca hep bi canlanıyodu gözümün önünde Atakanımız :)

Cnm instagram daki adın nedir takip edeyim :) ben. Nura__90 (90 doğumlu oldugum için kışınki kilomla ilgisi yok yani diğer alıntıları henüz yapmadım ama bu gözüme battı gece gece sormadan edemedim :)

Beyazcan cok uzuldum hayvanciga. Benim dr kizimin 5 yasindayken kuşu vardi olunce cok uzulmustu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…